Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Qless είπε

Συμφωνώ απόλύτως optimus....

Μόλις μου είπε στο τηλέφωνο για duke unkown delivey date, κοίταξα τι είχε διαθέσιμο και πήγα στην giga..., 

βασικά ούτε χωρίς κάρτα και γενικά χωρίς pc διατίθεμαι να περιμένω όταν αναβαθμίζω,πρώτα αγοράζω το νέο part και στην συνέχεια ψάχνομαι να διώξω το προηγούμενο...

Φιλε μου πιστεψε με εχω στειλει επανελλημενα στα μαγαζια μνματα για να παρω απαντησεις,εχω μπει σε φορα διαβαζοντας απο αλλους τις δικες τους ιστοριες,εχω συζητησει παραλληλα με καμποσους,ενημερωνομαι συνεχεια με τις εξελιξεις,το εχω δει το εργο αυτο εδω και 2 εβδομαδες..

Επρεπε να παρω λοιπον μια αποφαση και αυτη ηταν η ετοιμοπαραδοτη Palit..

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

ρε στείλτε μου κάποιος για καμιά βδομάδα ναούμε την 2080ti σας να δω λίγο το φώς ναούμ

δανεική μωρέ ναούμ

Και εσυ στειλε την 1080ti προς τα εδω :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Ποτε την περιμενεις με το καλο; Εγω λογικα σημερα αν δεν στραβωσει κατι θα εχω την MSI Gaming Trio X, θα την στησω κλπ και θα ανεβασω νουμερακια/benches πολυ συντομα! 

Πιστευω την Πεμπτη θα ειναι εδω..

Την Trio ε?

Καλοριζικη αδερφε,εισαι και εσυ στο κλαμπ των τυχερων!!

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έρχεται η Rtx 2080 Gaming της Gigabyte, στην Αγγλια ειναι λιγο πιο νορμαλ τιμες εδω σε σύγκριση με τις 1080Ti, οποτε δεν αξιζε η αγορά της τελευταίας. Και της Zotac ειναι πολυ καλη υλοποίηση αλλα κέρδισε η Giga για 15£. Θα πω 2 3 εντυπώσεις αλλα δεν εχει τοσο ενδιαφέρον οσο αν ειχα καμια 2080ti 😛

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, icenex είπε

Μεταξυ μας δεν πιστευω να ειναι τοσο τραγικοι εκει στην palit και σε καρτα σε αυτα τα χρηματα να κανουν γυφτιες και να βαζουν μαπα υλικα.Αν το κανουν τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους. Απλα ειμαι προκατειλημμενος απο 3 διαφορετικες εμπειριες με την palit και εκτοτε δεν τις ξαναγγιξα..

Εχουν βαλει ροζ thermal pads οι τρελοι παντως,εαν την καψω θα τους στειλω πισω την καρτα μαζι με εναν ροζ δον@@η..😉

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

Αυτό για την Palit δυστυχώς ίσχυε και μακάρι να μην ισχύει πλέον. 

Προσωπικά έχω τις χειρότερες εμπειρίες από Palit & gainward. 

Γι αυτό και τα λιγότερα χρόνια εγγύηση που δίνουν συνήθως συγκριτικά με τις υπόλοιπες. 

Η palit εχει αλλαξει την εγγυηση σε 3 χρονια παντως. Γνωστος μου αγορασε πριν μηνες μια gt 1030 και το γραφει και πανω στο κουτι οτι εχει 3 χρονια εγγυηση πλεον.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πιστευω την Πεμπτη θα ειναι εδω..

Την Trio ε?

Καλοριζικη αδερφε,εισαι και εσυ στο κλαμπ των τυχερων!!

Ευχαριστω πολυ αδερφε, δεν περιμενα ποτε να δωσω τοσα για καρτα αλλα επρεπε να βρω καλο αντικαταστατη της 295Χ2 !! 

Ναι την Trio X της MSI, θα πω εντυπωσεις οταν παραλαβω με το καλο! 

2 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Σήμερα έρχεται η Rtx 2080 Gaming της Gigabyte, στην Αγγλια ειναι λιγο πιο νορμαλ τιμες εδω σε σύγκριση με τις 1080Ti, οποτε δεν αξιζε η αγορά της τελευταίας. Και της Zotac ειναι πολυ καλη υλοποίηση αλλα κέρδισε η Giga για 15£. Θα πω 2 3 εντυπώσεις αλλα δεν εχει τοσο ενδιαφέρον οσο αν ειχα καμια 2080ti 😛

Μεγειες και εδω!! Περιμενουμε νεα και εντυπωσεις, τουμπανη η 2080, να την ευχαριστηθεις! 

• Thanks 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Και βεβαια θα μπορουσα αλλα δεν θελω να περιμενω μεχρι τον Νοεμβριο και βαλε ισως.

Μην ξεχνας οτι ειμαι ισως ο μονος που εχει κανει τον Δουκα pre order απο τον Αυγουστο μαζι με αλλες 3 διαφορετικες υλοποιησεις απο ξεχωριστα μαγαζια.

Οποιος θελει να περιμενει σιγουρα θα μπορεσει να βρει απο καποιο αλλο brand,εγω οχι δεν μπορω..

I know.. Been there done that many times :)

Anyway.. Καλη τυχη 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Πιο site;

Δημοσ.

Το  amazon την ειχε 748£ αλλα ειχανε απόθεμα στις 12/10. Προχθές έλαβα μνμα οτι τελικά θα εχω νωρίτερα την καρτα στις 9/10. Παντα προσπαθώ να αγοράζω απο Αμαζον, διοτι το customer service ειναι top class. (Ειχε coil whine η καρτα μου μετα απο 1μιση χρονο και δεχτηκανε να μ κανουνε full refund, εξου και η αγορά της 2080 :)

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η palit εχει αλλαξει την εγγυηση σε 3 χρονια παντως. Γνωστος μου αγορασε πριν μηνες μια gt 1030 και το γραφει και πανω στο κουτι οτι εχει 3 χρονια εγγυηση πλεον.

Πολύ θετικό αυτό και ειδικά όταν μιλάμε για κάρτες που κοστίζουν χιλιάρικα  .

Έχεις άλλη ψυχολογία με τα 3 χρόνια και πολύ καλύτερη τιμή μεταπώλησης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Το  amazon την ειχε 748£ αλλα ειχανε απόθεμα στις 12/10. Προχθές έλαβα μνμα οτι τελικά θα εχω νωρίτερα την καρτα στις 9/10. Παντα προσπαθώ να αγοράζω απο Αμαζον, διοτι το customer service ειναι top class. (Ειχε coil whine η καρτα μου μετα απο 1μιση χρονο και δεχτηκανε να μ κανουνε full refund, εξου και η αγορά της 2080 :)

Ναι αλλα δυστηχως το amazon καλυπτει μονο τα 2 πρωτα χρονια της εγγυησης αν δεν κανω λαθος.

Για τον 3ο χρονο(υποθετω οτι 3 χρονια εχει στην Αγγλια η gigabyte)θα πρεπει να μιλησεις με την ιδια την Gigabyte,αρα refund μετα τα 2χρονια δεν παιζει δυστηχως.

Επισης δεν θα εχεις bottleneck με τον επεξεργαστη της υπογραφης?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

@Qless Μεγειές, καλό σκοράκι στο TS από την 2080 (~12% από την 1080ti), όταν μπορέσεις ανέβασε και ένα Firestrike αν θες.

Με το καλό να παραλάβετε και οι αναμένοντες και να τις χαρείτε.

@Fulgore Ακόμα κι έτσι, το να έχεις για 2 χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο και να ξέρεις ότι έχεις πραγματικό after-sales (και όχι lip) service, μετράει τρελά.

• Like 2
Δημοσ.

H 1080Ti είναι πολύ δυνατή κάρτα, ουσιαστικά είναι η πρώτη 4Κ κάρτα γραφικών, το να την έχεις σίγουρα είναι έξυπνη κίνηση να την κρατήσεις από άποψη απόδοσης, εφ όσον δεν θες να πάς σε RTX, το να πάς να την πάρεις όμως καινούρια τώρα, δημιουργεί το εξής πρόβλημα....

Π.χ. εγώ έχω τώρα την 2080 και δίνοντας την 1080Τi παίρνω μια χ τιμή ή αλλιώς αν έδινα την 1080Τi ενα χ ποσό θα προσέθετα και μιά διαφορά να πάω είτε σε 2080 είτε σε 2080Ti, αλλά αν πάει κάποιος τώρα να σκάσει 700€ να πάρει μια του κουτιού 1080Τi πόσο θα χαροπαλεύει να την σπρώξει σε 2 χρόνια π.χ. που θα κοντευει τα 4 χρόνια από την παρουσιάση της, ή αλλιώς τι τιμή πιάνει μια 980Τi τώρα στα μτχ? όλοι θα προτιμήσουν μία 1070 φυσιολογικά και όχι ενα μοντέλο 2 γενιές πίσω

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...