Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Προέχει η δουλειά και η οικογένεια....η κάρτα ας περιμένει.........απλά να φτάσει στα χέρια μου και να μην βρίσκεται στο δρόμο!

2 ώρες πριν, optimus prime είπε

Ενταξει εαν δουλευεις προς θεου,να υπαρχει καποιος σπιτι εαν γινεται..

Προσφέρομαι εγώ να περιμένω τον courier αν θέλετε 😁

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mike299 είπε

Προσφέρομαι εγώ να περιμένω τον courier αν θέλετε 😁

Ε οχι και να σε βαλουμε να περιμενεις,στειλε μας την διευθυνση σου να σου την στειλουμε συστημενη!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papgeo23 είπε

https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-RTX-2080-Ti-SEA-HAWK-EK-X

αμα τη βρω αξιζει ή να παω σε xtrio duke κτλ

Είναι αντίστοιχη της Gaming X Trio, εχει και αυτη custom PCB με 17 power phases συν το waterblock

Επεξ/σία από pabou13
Δημοσ.

Optimus θεωρω πως θα βγεις κερδισμένος με το αποτέλεσμα της αγοράς σου γιατι εγώ που δοκίμασα την δικη μου 2080ΤΙ σε τηλεόραση 55KS9000 πρώτη φορά απολαυσα 4K/60 (vsync on). χωρις να κανω oc σε CPU ή GPU

Η δοκιμη έγινε με τους τίτλους AC Origins, witcher iii, Hellblade, Swadow of Mordor. (όλα ultra)

Η κάρτα με έκανε να αγαπήσω την τηλεόρασή μου.

αυτο που με απογοήτευσε ήταν στο FFXV το οποίο ήμουν μεταξή 45-65 fps

Σύστημα: 8700Κ, 2080ti Gaming X-trio, Z370 ultra gaming aorus

Πονέσαν οι τσέπες αυτη την φορά, αλλα ήταν ένα καλό αλματάκι. Με το καλό ευχομαι σε όλους να σας έρθουν το γρηγορότερο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mjmtvman είπε

Optimus θεωρω πως θα βγεις κερδισμένος με το αποτέλεσμα της αγοράς σου γιατι εγώ που δοκίμασα την δικη μου 2080ΤΙ σε τηλεόραση 55KS9000 πρώτη φορά απολαυσα 4K/60 (vsync on). χωρις να κανω oc σε CPU ή GPU

Η δοκιμη έγινε με τους τίτλους AC Origins, witcher iii, Hellblade, Swadow of Mordor. (όλα ultra)

Η κάρτα με έκανε να αγαπήσω την τηλεόρασή μου.

αυτο που με απογοήτευσε ήταν στο FFXV το οποίο ήμουν μεταξή 45-65 fps

Σύστημα: 8700Κ, 2080ti Gaming X-trio, Z370 ultra gaming aorus

Πονέσαν οι τσέπες αυτη την φορά, αλλα ήταν ένα καλό αλματάκι. Με το καλό ευχομαι σε όλους να σας έρθουν το γρηγορότερο

Το ξερω αγορινα μου,το ξερω..

Απλα λυπαμαι γιατι εγω εχω την δυνατοτητα να παρω μια πανακριβη καρτα ενω κατι αλλα παιδια που περιμεναν πως και πως να αναβαθμισουν τους μαμησε η NVidia με τις τιμες της και ο Τραμπ με το φεσι του..

Καλοριζικη σου ευχομαι και να περασεις ατελειωτες ωρες φανταστικου 4k gaming..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστηχως έτσι είναι. Σε 4k αν δεν έχεις gsync πρέπει να έχεις τούμπανο κάρτα. Αλλιώς θα εισαι σε μια φάση μεταξύ 60 η 45 fps (η και 30fps) που είναι πολύ ενοχλητικό (v sync) 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Qless είπε

Κοίτα να δεις (αν και το λέω λίγο flamebait) αποδίδει μονο 60-70% παραπάνω σχέση με το αποτυχημένο flagship της αγαπημένης σου εταιρίας, επίσης το αποτυχημένο vega enthusiast class πυρήνας είναι μόνο 40% πίσω σε σχέση με το last gen flagship 1080Τi,  και πριν την παρουσίαση του επειδή δεν έβγαιναν τα κουκιά η , amd το συνέκρινε με το performance 1080, χωρίς να μιλά για κατανάλωση βασικά τι να πει ίδιες επιδόσεις με την διπλάσια κατανάλωση?????

Α και για να μην ξεχνιόμαστε 1 χρόνο μετά ούτε μαγικός driver βγήκε που ,ΘΑ έδινε 30% επιδόσεις (αυτές τις βλακείες εργαφαν πολλοί πέρσι) και στα ίδια είσαι με την 1080, έχω διαβάσει ......και....αλλά ότι θα σας πείραζε το efficiency του ΤU 102????έχεις δει το μέγεθος του chip???? 

Έλα να πλακώσει και ο billeiros με το bench του FM7 που το vega έριχνε στα αυτιά στην 1080Τi πριν βγει ο σωστός driver 2 μέρες μετά......2018

και έρχεται 3ο rebrand του polaris, δηλαδή όσα δεν φτάνει η αλεπού.....αυτο

Eπειδή σε βλέπω και μπερδεύεσαι ... δεν έχω κάποια αγαπημένη εταιρεία.Γενικά δεν έχω αγαπημένους. Ούτε καν σε καλλιτέχνες. Λες να ήμουν κοκκινοσκουφίτσα με κύριο pc με intel cpu και pascal gpu; Να ξέρουμε τι λέμε.Επειδή βγαίνει κάποιος και λέει κάτι που μας χαλάει τη μανέστρα, έχουμε και την ταμπελίτσα έτοιμη. Ξεκολλάμε το αυτοκόλλητο και μπαπ, καλοφόρετη. Τέλος πάντων, δεν είναι και θέμα που θα κάτσω να κάνω συζητήσεις επί συζητήσεων, απλά βλέπω μια διάθεση απαξίωσης από όλα τα site, την οποία είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα την έβλεπα εάν ήταν αντίστροφα τα πράγματα.Όπως την βλέπεις σε τόσα σοβαρά fail της nv.  Και μιλάω καθαρά για απόλυτες τιμές κατανάλωσης, συγκρινόμενες με τις pascal. Έχουμε ξεπεράσει πάλι τα 500w σε συνολική κατανάλωση συστήματος.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δυστηχως έτσι είναι. Σε 4k αν δεν έχεις gsync πρέπει να έχεις τούμπανο κάρτα. Αλλιώς θα εισαι σε μια φάση μεταξύ 60 η 45 fps που είναι πολύ ενοχλητικό (v sync) 

Συμφωνώ. 

Πάντος στο μονιτόρ μου S2417dg στα ίδια παιχνιδια ήμουν 120 με 160 fps αλλα δεν μπορουσα διακρίνω διαφορά στο smooth. 

6 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

όσοι πήρατε την 2080 ποιά/πόσο/απο πού;

σκεφτεσαι για 2080? υπάρχουν διαθέσιμες στην Ελλάδα GigaByte αλλα αξίζει η αλλαγή απο αυτη που έχεις?

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος σήμερα για την msi την x trio απο Ελλάδα αλλά δυστυχώς ανέβηκε η τιμή περίπου 60 euro :( , θα περιμένω αν μειωθεί πάλι η αν βγει πιο πριν κάτι σε Asus , evga ή από zotac extreme , πάντα μιλάω για την 2080

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...