Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Vassilis_24 said:

Ναι, έχω μπερδευτεί λίγο τον τελευταίο καιρό κι επειδή το καλοκαίρι λογικά θα φτιάξω νέο pc, δεν είμαι σίγουρος πού να κοιτάω για νέες κάρτες, με μάξιμουμ μπάτζετ για κάρτα τα 250-300Ε.

Έχουν ξεφύγει οι τιμές, πριν 10 χρόνια, με 250Ε έπαιρνες το κορυφαίο μοντέλο, πίστευα ότι τώρα που ηρέμησε λίγο το mining θα πέφταμε σε πιο λογικές τιμές.

Εντωμεταξύ, η ποιότητα των γραφικών την τελευταία δεκαετία δεν έχει και τρομακτική άνοδο, γεγονός που δείχνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της επεξεργαστικής ισχύος των νέων καρτών παραμένει αναξιοποίητο.

ειμαστε οφ τοπικ αλλα το θεμα δεν ειναι ακριβως αυτο , απλα τα παιχνιδια φτιαχνονται σε μηχανες για κονσολες γιατι εχει περισσοτερο κερδος η εταιρια απο αυτο . και σημερα για 1080p μια καρτα με 300 ευρω σε βγαζει ασπροπροσωπο για κανα 2 χρονια . απλα οι απαιτησεις ανεβαινουν ,ανταγωνισμος δεν υπαρχει στην high end αγορα και οι καρτες αυτου του επιπεδου χανουν αποδοση λογω των μηχανων . Εδω ομως ερχεται ray tracing τεχνολογια να δωσει στον pc gamer κατι καλυτερο απο τις κονσολες (περα απο τα φπς ) και να αξιοποισει την υπολογιστικη ισχυ. το θεμα βεβαια ειναι οτι ειναι το πρωτο βημα και αυτοι που θελουν να εχουν αυτη την εμπειρια θα την χρυσοπληρωσουν . Βεβαια υπαρχει επισημα βελτιωση της αποδοσης των καρτων σε αυτη τη γενια απο οτι την προηγουμενη αλλα δεν ειναι αυτο το selling point .

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thanasakos7 είπε

αυτο ειναι Pc Master race

Αυτο ειναι σου πιανω τον (_ο_) και βαζω δάχτυλο

7 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

με μάξιμουμ μπάτζετ για κάρτα τα 250-300Ε.

Κοιτα μεταξυ GTX1060 και RX580

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Vassilis_24 said:

Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς, αυτές οι κάρτες της nvidia θ'αντιπαρατεθούν με τις Navi της Amd( αν βγουν εγκαίρως);

Ή είναι πιο mid-range;

Η χειρότερη που θα βγει θα είναι πάνω από το Vega64. Άρα ΑΝ βγάλει κάτι η AMD (που δε θα βγάλει), αυτό θα είναι που θα αντιπαρατεθεί με αυτές, και όχι το ανάποδο.

Από τιμές μέχρι τόσο ΧΑΧΑΧΑΧΑ https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Gigabyte-Gigabyte-Geforce-Rtx-2080-Ti-Gamdotoc-11gb-GV-N208TGAMING-OC-11GC.htm

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasakos7 είπε

αυτοι που θελουν να εχουν αυτη την εμπειρια θα την χρυσοπληρωσουν .

Το μοναδικο που θα χρυσοπληρωσουν ειναι στατικες εικονες in game. Αν καποιος δωσει τοσα λεφτα για να καθετε ακινητος να χαζευει σκιες και τον αντικατοπτρισμο της φατσας του, ειδικα σε παιχνιδια first person shooter, τι να πει κανεις...

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, GeorgeMan said:

Η χειρότερη που θα βγει θα είναι πάνω από το Vega64. Άρα ΑΝ βγάλει κάτι η AMD (που δε θα βγάλει), αυτό θα είναι που θα αντιπαρατεθεί με αυτές, και όχι το ανάποδο.

Από τιμές μέχρι τόσο ΧΑΧΑΧΑΧΑ https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Gigabyte-Gigabyte-Geforce-Rtx-2080-Ti-Gamdotoc-11gb-GV-N208TGAMING-OC-11GC.htm

ε συγνωμη αλλα αυτο ειναι τραγικο. δεν το συμπεριλαμβανω καν σαν αναβαθμιση ή σαν μαγαζι το συγκεκριμενο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Κατοπιν παραγγελιας. γιατι οι μεγαλες αλυσιδες εχουν την ευχερεια του χρηματος.

Money talks, bs walks τους ειπαν οι προμηθευτες and brother, they had a lot of bs at hand 😂

Δημοσ.
1 minute ago, narta said:

Το μοναδικο που θα χρυσοπληρωσουν ειναι στατικες εικονες in game. Αν καποιος δωσει τοσα λεφτα για να καθετε ακινητος να χαζευει σκιες και τον αντικατοπτρισμο της φατσας του, ειδικα σε παιχνιδια first person shooter, τι να πει κανεις...

δεν ειναι μονο fps τα παιχνιδια που θα εχουν αυτη τη τεχνολογια. αν και ειμαι πιο πολυ του στορυ και οχι των γραφικων , αλλα σεβομαι οτι καποιοι θελουν να παιζουν για τα γραφικα πιο πολυ απο το στορυ .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasakos7 είπε

δεν ειναι μονο fps τα παιχνιδια που θα εχουν αυτη τη τεχνολογια. αν και ειμαι πιο πολυ του στορυ και οχι των γραφικων , αλλα σεβομαι οτι καποιοι θελουν να παιζουν για τα γραφικα πιο πολυ απο το στορυ .

Προσωπικα παντα πιστευα οτι το story μετραει και οχι τα γραφικα. Immersion. @@ γραφικα ειχε το Resident Evil στο ps2 αλλα αμα το επαιζες βραδυ χωρις φωτα ειχε πολυ real life σκατο στην καλτσα 🤣 

Δημοσ.
1 minute ago, narta said:

Προσωπικα παντα πιστευα οτι το story μετραει και οχι τα γραφικα. Immersion. @@ γραφικα ειχε το Resident Evil στο ps2 αλλα αμα το επαιζες βραδυ χωρις φωτα ειχε πολυ real life σκατο στην καλτσα 🤣 

χαχαχα αλλα χρονια τοτε ! βεβαια τωρα τα παιχνιδια μπορει να εχουν πολυ ωραια γραφικα αλλα και στορυ ( αν και εγω τα pc games με καλο στορι της χρονιας τα μετραω στα δαχτυλα του χεριου )

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, thanasakos7 said:

ε συγνωμη αλλα αυτο ειναι τραγικο. δεν το συμπεριλαμβανω καν σαν αναβαθμιση ή σαν μαγαζι το συγκεκριμενο.

Γι' αυτό είπα μέχρι :-) 
Εγώ αν αναβάθμιζα, θα πήγαινα σε αυτή: https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-2487-KR  Γομάρι ολόκληρο. Αλλά όπως φαίνεται δεν θα αξίζει να δώσω τη 1080 Ti FTW3 μου συν 800€ για ένα +40% επιδόσεις. Θα δούμε σήμερα...

Δημοσ.
2 minutes ago, GeorgeMan said:

Γι' αυτό είπα μέχρι :-) 
Εγώ αν αναβάθμιζα, θα πήγαινα σε αυτή: https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-2487-KR  Γομάρι ολόκληρο. Αλλά όπως φαίνεται δεν θα αξίζει να δώσω τη 1080 Ti FTW3 μου συν 800€ για ένα +40% επιδόσεις. Θα δούμε σήμερα...

ερωτας οχι αστεια. Αλλα ουτε εγω (αν) ειχα την καρτα(ρα) σου θα την εδινα, εκτος αν η διαφορα ηταν στα 300 με 400 ευρω . απλα περιμενω να δω κανα μπεντς ( οχι οτι θα παρω αλλα να χω μια εικονα . )

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Μισή ώρα πριν τα reviews και δεν έχουμε ούτε ένα leak, lmao..

Εντυπωσιακή σιγή επικρατεί παντού, αυτό πήγα να πω 😛 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Εντυπωσιακή σιγή επικρατεί παντού, αυτό πήγα να πω 😛 

To νεο NDA (ex-GPP) ειναι ολιγον τι τρομακτικο 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...