Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ναι οκ για την CPU. απλά ρωτάω εγκυκλοπαιδικά για το Scanline sync. 

Άν πέσεις κάτω απο τα 60fps τι κάνει;

Κρατάει το tearing σε ένα σημείο στην οθόνη απ' όσο ξέρω, αντί να το βλέπεις παντού.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spartan117 είπε

Κρατάει το tearing σε ένα σημείο στην οθόνη απ' όσο ξέρω, αντί να το βλέπεις παντού.

Ενδιαφέρον. Γενικά πως το βλέπεις εσύ ειναι πολύ smooth; γιατι έτσι λύνεται το πρόβλημα του να μην έχεις Gsync

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ενδιαφέρον. Γενικά πως το βλέπεις εσύ ειναι πολύ smooth; γιατι έτσι λύνεται το πρόβλημα του να μην έχεις Gsync

Δεν έχει καθόλου vsync οποτε το input lag είναι ελάχιστο, οποτε ναι είναι αρκετά καλο :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spartan117 είπε

Δεν έχει καθόλου vsync οποτε το input lag είναι ελάχιστο, οποτε ναι είναι αρκετά καλο :D

το θέμα είναι να μήν κάνει καθόλου Stuterings/Teraring

Δημοσ.

Ubisoft Tragic

Αυτα βλεπουν οι υποψηφιοι αγοραστες και λακανε με ταχυ βημα προς τα παιχνιδοκουτα 

• Confused 1
Δημοσ.

Όλα αυτά τα αντικείμενα που με άγαρμπο τρόπο εμφανίζονται περίπου στο μέσο και πέρα του "βάθους", είναι θέμα οδηγού ή μηχανής γραφικών?

Επίσης, εκείνο το ταρακούνημα στη στροφή λίγο πριν τη λήξη του bench, είναι σε εμένα, έχει να κάνει με το tube ή πάλι με τα παραπάνω?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οχι εισαι λαθος στο παραπανω και δεν ισχυει.

Σε 2κ(ή μαλλον  σε 1440p)αξιοπρεπως παιζεις με 1070/1070ti/1080 που κοστιζουν στα χρηματα που αναφερεις,δεν ισχυουν αυτα περι 800 και 1000ευρω.

Και βασικα πριν τις pascal σε 1440p αξιοπρεπως μονο με 980ti μπορουσες να παιξεις.Οι προηγουμενες καρτες δεν ειχαν την απαραιτητη δυναμη για αυτη την αναλυση.

Δηλαδη μονο εγω την βλεπω την διαφορα στις τιμες που ειχε η 10ΧΧ σειρα  με την 20ΧΧ??Δεν εχω πληρωσει ξανα για αντιστοιχη ΧΧ80 σειρα 800-1000 ευρω και 2070 που λογικα θα παιξει στα 650+.Και ελπιζω οταν εξαφανιστουν οι PAscal απο τα ραφια να ερθουν στα ισια τους η τιμες.

Φυσικα και με 1080 παιζεις αξιοπρεπως τωρα σε 2Κ.Aπλα σε λιγο καιρο δεν θα βρισκεις 1080 για αγορα οποτε η σειρα 20ΧΧ θα ειναι μονοδρομος.Με τις τιμες εκει που ειναι τωρα εισαι ευχαριστημενος αν υποθεσουμε οτι δεν θα υπαρχει Pascal να αγορασεις??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 1.3power είπε

Δηλαδη μονο εγω την βλεπω την διαφορα στις τιμες που ειχε η 10ΧΧ σειρα  με την 20ΧΧ??Δεν εχω πληρωσει ξανα για αντιστοιχη ΧΧ80 σειρα 800-1000 ευρω και 2070 που λογικα θα παιξει στα 650+.Και ελπιζω οταν εξαφανιστουν οι PAscal απο τα ραφια να ερθουν στα ισια τους η τιμες.

Φυσικα και με 1080 παιζεις αξιοπρεπως τωρα σε 2Κ.Aπλα σε λιγο καιρο δεν θα βρισκεις 1080 για αγορα οποτε η σειρα 20ΧΧ θα ειναι μονοδρομος.

Με τις τιμες εκει που ειναι τωρα εισαι ευχαριστημενος αν υποθεσουμε οτι δεν θα υπαρχει Pascal να αγορασεις??

Και πιο παλια η σειρα xx80 οταν πρωτο κυκλοφορουσε στην Ελλαδα τοσο εκανε στο περιπου.Οχι 1000ευρω προφανως αλλα ανετα εφτανε τα 800ευρω,κυριως στις καλες υλοποιησεις.

Αν υπαρχει κανεις που ειχε αγορασει πρωτες μερες Msi gaming 980 ή 1080 σιγουρα θα θυμαται τι ωραιες τιμες ειχαμε εδω.

Σεπτεμβριο του 2016 η msi gaming x 1070 στο Msystems ειχε 580ευρω πχ.

Μονο οταν εβγαινε η επομενη TI επεφτε η τιμη της xx80 σε τιμες κοντα στα 500ευρω.

Περαν τουτου οταν φτασουμε σε σημειο στο μελλον να εξαφανιστουν οι Pascal,τοτε θα δουμε και οι rtx καρτες σε τι τιμες θα ειναι και αν η φθηνοτερη καρτα θα ειναι η 2070 των 650+ευρω στην αγορα.

Με το να βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα σιγουρα δεν κερδιζουμε κατι.

Η λογικη λεει οτι οταν τελειωσει το αποθεμα στις Pascal καρτες,θα υπαρχει price drop(το ποσο βεβαια αγνωστο).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7700K είπε

Ubisoft Tragic

Αυτα βλεπουν οι υποψηφιοι αγοραστες και λακανε με ταχυ βημα προς τα παιχνιδοκουτα 

Ααε γιατί χθες το δοκίμασα σε ps4 pro και μου βγήκαν τα μάτια με τα 30fps...

Να μην μιλήσω για την εικόνα που παντού είδα θολά textures που πανε να μας πασάρουν για 4k.....λες και στο medium του pc είναι ένα πράγμα.... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Ααε γιατί χθες το δοκίμασα σε ps4 pro και μου βγήκαν τα μάτια με τα 30fps...

Να μην μιλήσω για την εικόνα που παντού είδα θολά textures που πανε να μας πασάρουν για 4k.....λες και στο medium του pc είναι ένα πράγμα.... 

Παντα υπαρχουν χειροτερα

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7700K είπε

Παντα υπαρχουν χειροτερα

Δεν παρατήρησα κανένα θέμα από τα παραπάνω. Λογικά όλα αυτά θα υπήρχαν στη Day one έκδοση τα οποία μετά τα patch διορθώθηκαν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...