Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Αλλη φορα να επιλεξεις Ups Mπαμπη,ειναι πιο γρηγορη..

Σε AAA παιχνιδια που θα βγαινουν απο εδω και περα μονο η 1080ti θα μπορει να σταθει σε 1440p.

Και καλο ειναι οποιος αγοραζει καρτα τωρα να κοιταει να ειναι και λιγο future proof..

Ναι η 2080 Ti είναι future proof :-D

Με το που θα βγούν οι νέες κονσόλες θα αρχίσουν τα ζόρικα και θα πρέπει να αλλάξουμε hardware γρήγορα-γρήγορα. Πριν βγει το XB1 και το Ps4 λέγαμε 2GB είναι υπέρ-αρκετά για VRAM, τώρα τα 8 λίγα φαίνονται, την ίδια ιστορία θα δούμε και με το νέο PS/XB από 2019 και μετά.

Όσο για καινούργιους τίτλους, ένα 30% πάνω είναι, αν κάτι δεν μπορεί να τρέξει στην 1080 Ti δεν θα μπορεί να τρέξει ούτε στην 2080 Ti.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 6
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Ναι η 2080 Ti είναι future proof :-D

Όσο για καινούργιους τίτλους, ένα 30% πάνω είναι, αν κάτι δεν μπορεί να τρέξει στην 1080 Ti δεν θα μπορεί να τρέξει ούτε στην 2080 Ti.

Για 4k που την θελω μια χαρα ειναι για τα παιχνιδια που θα βγουν και για καποια που ηδη εχουν βγει και η 1080ti μασαει..

Αυτο και μονο μου αρκει..

Και για οσους βεβαια εχουν 144Hz μονιτορ και θελουν να το εκμεταλευτουν πληρως..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Για 4k που την θελω μια χαρα ειναι για τα παιχνιδια που θα βγουν και για καποια που ηδη εχουν βγει και η 1080ti μασαει..

Αυτο και μονο μου αρκει..

Αυτό το καταλαβαίνω, και εγώ σε 4K παίζω και ξέρω ότι η 2080 Ti θα ήταν σίγουρα μια καλύτερη εμπειρία απλά όχι για τα λεφτά που ζητάνε. Αλλα όχι ότι ξαφνικά η 1080 Ti δεν μπορεί να παίξει games σε 4K. Όσο οι "νέοι" τίτλοι παίζουν στις τωρινές κονσόλες είμαστε καλά, από του χρόνου και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spartan117 είπε

Αυτό το καταλαβαίνω, και εγώ σε 4K παίζω και ξέρω ότι η 2080 Ti θα ήταν σίγουρα μια καλύτερη εμπειρία απλά όχι για τα λεφτά που ζητάνε. Αλλα όχι ότι ξαφνικά η 1080 Ti δεν μπορεί να παίξει games σε 4K. Όσο οι "νέοι" τίτλοι παίζουν στις τωρινές κονσόλες είμαστε καλά, από του χρόνου και μετά βλέπουμε.

Οτι θες κανεις φιλε δεν σε αναγκαζει καποιος να αλλαξεις καρτα.

Εισαι ικανοποιημενος απο την 1080ti,την κρατας και συμβιβαζεσαι για το μελλον.

Εγω που δεν μπορω να συμβιβαστω αλλαζω..

1 λεπτό πριν, Qless είπε

Και το εσωτερικό

001.jpg

Ειναι ωραια η Gigabyte,εχουν κανει καλη δουλεια.

Ωραιος,να την χαιρεσαι!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Εγω που δεν μπορω να συμβιβαστω αλλαζω..

Εγώ επιλέγω να μην συμβιβάσω το μέλλον μου παίζοντας τα παιχνίδια της Nvidia με την τιμολογιακή πολιτική της.

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Εγώ επιλέγω να μην συμβιβάσω το μέλλον μου παίζοντας τα παιχνίδια της Nvidia με την τιμολογιακή πολιτική της.

Και πολυ καλα κανεις,αλλα να ξερεις οτι αυτο δεν θα αλλαξει.

Ηρθε για να μεινει..

Και η νεα γενια οταν θα βγει στα ιδια φραγκα θα κυμαινεται..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Οχι εισαι λαθος στο παραπανω και δεν ισχυει.

Σε 2κ(ή μαλλον  σε 1440p)αξιοπρεπως παιζεις με 1070/1070ti/1080 που κοστιζουν στα χρηματα που αναφερεις,δεν ισχυουν αυτα περι 800 και 1000ευρω.

Ναι, βέβαια αμελείς να βάλεις στην εξίσωση ότι κοντεύουν να κλείσουν τριετία.

Δηλαδή όποιος πάει τώρα σε 1080 ας πούμε, θα δώσει ~450€ για μεταχειρισμένη ή ~550€ για καινούργια, και αν την κρατήσει 2-3 χρόνια, θα παίζει με κάρτα 4-6 ετών.

Αλλά άντε πες το ξεπερνάμε το της «ηλικίας». Θα τα βγάζει πέρα η 1080 του χρόνου; Θα τα βγάζει σε δύο χρόνια;

Ναι, ξέρω ότι τεχνολογία είναι αυτή και κανείς δεν εγγυάται τίποτα, αλλά υπενθυμίζω το κόστος απόκτησης μιας κάρτας που οδεύει για EOL.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ναι, βέβαια αμελείς να βάλεις στην εξίσωση ότι κοντεύουν να κλείσουν τριετία.

Δηλαδή όποιος πάει τώρα σε 1080 ας πούμε, θα δώσει ~450€ για μεταχειρισμένη ή ~550€ για καινούργια, και αν την κρατήσει 2-3 χρόνια, θα παίζει με κάρτα 4-6 ετών.

Αλλά άντε πες το ξεπερνάμε το της «ηλικίας». Θα τα βγάζει πέρα η 1080 του χρόνου; Θα τα βγάζει σε δύο χρόνια;

Ναι, ξέρω ότι τεχνολογία είναι αυτή και κανείς δεν εγγυάται τίποτα, αλλά υπενθυμίζω το κόστος απόκτησης μιας κάρτας που οδεύει για EOL.

EOL είναι και όλες οι 2xxx, 12nm TSMC είναι stop-gap.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Αλλη φορα να επιλεξεις Ups Mπαμπη,ειναι πιο γρηγορη..

Θα έρθει που θα πάει..... Μέχρι τότε 🍿..... 

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Θα έρθει που θα πάει..... Μέχρι τότε 🍿..... 

Εγώ πάντως επέλεξα ups, και όταν τους πήρα τηλέφωνο για αλλαγή της παραγγελίας μου το είπε και ο Γερμανός στο τηλέφωνο, οτι "dhl is trash", κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω για τις μεταφορικές πέραν του ότι ο courrier της ups ήταν πραγματικά επαγγελματίας ήρθε με βανάκι κουστουμαρισμένος και καθ' όλη την εξέλιξη της παραγγελίας είχα τν εφαρμογή της ups να με ενημερώνει που βρίσκεται το δέμα....

Λόγω επαγγέλματος χρησιμοποιώ πολλά courrier και η διαφορά σε σχέση με την ups ήταν αν πω χαώδης δεν θα υπερβάλλω, οι ελληνικές δε είναι τόσο στο περίπου που απορώ πως λειτουργούν, η ΓΤ δε απλά δεν θέλεις να συνεργαστείς μαζί τους, έστελνα ένα laptop και ο courrier στο χώρο μου κατέβαζε τηλεφωνικά χριστοπαναγίες στον υπάλληλο που τον είχε στείλει γιατί έπρεπε να σχολάσει...... 

• Like 2
Δημοσ.

Το Odyssey έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια μηχανή-και ποιότητα-γραφικών με το Origins και βλέπουμε όλοι πόσο χάλια τρέχει(προς το παρόν τουλάχιστον). Τα ίδια και στο SOTTR ακόμα και εκτός ζούγκλας(που έχει μια κάποια πολυπλοκότητα). Προφανώς χρειάζεται upgrade σε όλες τις κατηγορίες καρτών για να παραμείνεις απλά στα ίδια γραφικά και frame rate.  Προφανώς η 1080Ti κλπ. θα πέσουν μια κατηγορία σε επιδόσεις. Το δήθεν ευκαταφρόνητο +30% της 2080Ti σε κρατάει εκεί που ήσουν.

Οι software developers έχουν "καθήκον" να σου αχρηστεύουν το παλιό σου μηχάνημα. Είναι τα "συμβόλαια" που κλείνουν με τους hw vendors στα μουλωχτά. Κάποιοι με χαμηλά μπάτζετ απλά εκμεταλλεύονται την παραπανίσια δύναμη των νέων καρτών για να γλιτώσουν λεφτά από optimization. Η έξυπνη κίνηση είναι να δίνεις λεφτά στο hw και όσο το δυνατόν λιγότερα στο sw(if you know what I mean). Δεν υπάρχει λόγος για τύψεις. Τα λεφτά που δίνεις για hw κατά ένα μέρος πάνε στις τσέπες των devs μέσω των "συνεργασιών" τύπου gameworks.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Παιδιά οτι και να λέμε πλέον το pc gaming εχει καταλήξει κοροϊδία, με αυτές τις τιμές...

Αδυνατό να πιστέψώ ότι δίνεις 1500 ευρω,και δεν θα εχεις 60 fps RTX ON σε 1440p...(και να είχες δηλαδή και παλι υπερβολικό ειναι το νούμερο,ακομα και εαν εδιναν σε 4k...)

Προσωπικά θα έδινα για 2080 το πολυ μεχρι 600 euros, και για 2080ti μεχρι 700-800...Οτιδιποτε παραπάνω το θεωρώ κλεψιά...

Καλό θα ηταν να το συνειδητοποιησουμε ολοι,γιατι αλλιως βλέπω τις τιμές αυτές να καθιερώνονται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...