ZELOMOTH Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν σου αρεσει το ac , εστω και το inverter, τότε βάλε ξυλόσομπα🤪 Spoiler Ρε Acmilangr2 μην τον τσιγλάς και με τσιγλάει.... Αφου ειναι αλυσιδωτή αντίδραση η φάση....🤣
1.3power Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχικα καλοριζικες οι νεες καρτες σε οσους παρελαβαν, Εχουν περασει απο τα χερια μου 2 GTX 1070 strix.Σαν υλοποιηηση εχει πολυ καλες θερμοκρασιες και ειναι ισως η πιο ωραια απο ολες αλλα και οι 2 GTX 1070 που ειχα γυρισαν πισω για αλλαγη λογω προβληματο.Led logo στο backplate η πρωτη και στις κατω LED γραμμες η δευτερη.Την τελευταια φορα ζητησα πιστωτικο πηρα μια strix 1070ti και δεν μπηκα καν στο κοπο να την ανοιξω.Πουληθηκε και αγοραστικε EVGA 1080 ftw2.Δεν ειναι τοσο ομορφη οσο η strix αλλα απο οσο τις εχω δουλεψει ειναι πολυ καλυτερη υλοποιηση.Απο την Asus τα τελευταια χρονια δεν εχω της καλυτερες αναμνησεις σε GPU,MB και περιφερειακα.Παντα κατι συμβαινει. Οσο αναφορα τις νεες καρτες πιστευω και το εχω ξαναγραψει οτι κακος γινεται τοσος ντορος για τις τιμες αυτη την εποχη...Η Nvdia επρεπε να παρουσιασει κατι γιατι ειχε περασει αρκετο διαστημα απο το release τον 10XX,αυτο ομως δεν σημαινει πως θα το δωσει και τσαμπα ειδικοτερα οταν εχει αποθηκες γεμισμενες με 10ΧΧ ακομα και κανεναν ανταγωνισμο απο ΑΜD...Πιστευω οτι απο το επομενο καλοκαιρακι και μετα οι τιμες στις RTX θα εχουν ερθει στα ισια τους.Τωρα το ποσο αξιζει μια αναβαθμιση απο 10ΧΧ σε 20ΧΧ θελει πολυ συζητηση...Προσωπικα αν οι τιμες ερθουν στα φυσιολογικα τους με την 2070 στα 450-500,2080 στα 650-700 και 2080tyi sto 800-900 θα εκανα αναβαθμιση σε 2080 αλλιως αναμονη για τις 30ΧΧ.Αν οι τιμες βεβαια συνεχισουν να πηγαινουν προς τα πανω θα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω κονσολα και θα κρατησω ενα pcaki μονο για δουλειες γραφειου. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από 1.3power 2
Qless Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ που εκραξα τις τιμές των ,RTX άσχετα αν πήρα τελικά είπα στην αρχή να διαλύσω το rig ,μου και με τα ρέστα να πήγαινα σε gaming laptop, μέχρι που δανείστηκα ένα με hq7700 και 1060, ε δεν γίνεται...μάλλον είναι όπως μάθεις καλά με κονσόλα δεν το συζητώ μου είναι αδύνατο να παίξω όσο και αν είναι αξιοπρεπέστατη και vfm..μια φορά αγόρασα ps3 λόγω gran turismo, και μετά έφυγε με συνοπτικές, δε μπορούσα να συνηθίσω... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Qless
pabou13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, optimus prime είπε Καλοριζικη σε ολα τα παιδια που πηραν καρτες,ειτε αυτες ειναι Pascal ειτε ειναι Turing.. Eγω τελικα τσιμπησα μια Palit,δεν μπορω να περιμενω αλλο! απο που την τσιμπησες; edit: ακυρο, βρηκα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από pabou13
1.3power Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Qless είπε Εγώ που εκραξα τις τιμές των ,RTX άσχετα αν πήρα τελικά είπα στην αρχή να διαλύσω το rig ,μου και με τα ρέστα να πήγαινα σε gaming laptop, μέχρι που δανείστηκαν ένα νέο hq7700 και 1060, ε δεν γίνεται...μάλλον είναι όπως μάθεις καλά με κονσόλα δεν το συζητώ μου είναι αδύνατο να παίξω όσο και αν είναι αξιοπρεπέστατη και vfm..μια φορά αγόρασα ps3 λόγω gran turismo, και μετά έφυγε με συνοπτικές, δε μπορούσα να συνηθίσω... Το θεμα ειναι οτι εκει που ηθελες 400-600 ευρω για GPU για να παιξεις αξιοπρεπως σε 2κ αναλυση εχουμε φτασει στα 800-1000 μεσα σε 2-3 χρονια..Δεν μιλαω καν για 4κ που ψαχνεται αρκετος κοσμος πλεον που πας απο 1200 και πανω.Εχω την εντυπωση οτι και τις κονσολες θα τις πληρωνουμε αρκετα ακριβοτερα στο μελλον αλλα θα εχουν και πολυ καλυτερη αποδοση απο οτι τωρα.Oπως παει η κατασταση το PC gaming σε λιγα χρονια θα ειναι για λιγους εκτος αν αλλαξει κατι τραγικα. Παντως το RT ηρθε για να μεινει .Απλα θα χρειαστει χρονος για να το εκμεταλευτουν οι developers.
ROG-X Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 1.3power είπε Παντως το RT ηρθε για να μεινει .Απλα θα χρειαστει χρονος για να το εκμεταλευτουν οι developers. Χρονο ? GPU Mammoth θελει και το ξερουν. Το RTX της nvidia κανει απλα λιγο Pay Tracing στα games σαν το κερασακι σε μια τουρτα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από ROG-X
nikos5800 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα το λέγα λίγο,απλά συνδιαζει τα καλύτερα στοιχεία του Ray tracing όπως είναι οι σκιές , αντανακλάσεις,GI,ambient occlusion, μετα καλύτερα στοιχεία του rasterization όπως είναι ο παραλληλισμός , Όταν έχεις αυτόν τον συνδιασμό (the best of the both worlds) Τι το θέλεις το full Ray tracing? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από nikos5800
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχουν πάντως από ότι είδα σήμερα διαθέσιμες στην αγορά ορισμένες υλοποιήσεις από zotac , gigabyte , και msi. Λίγο πολύ από ότι βλέπω όλοι στα ίδια clocks είναι ( ένα μικρό oc ) και από εκεί και πέρα αλλάζει το σύστημα ψύξης , στο εξωτερικό πάντως λένε ότι από τις καλύτερες υλοποιήσεις από θέμα θερμοκρασιών είναι της Asus η οποία δεν υπάρχει ακόμα Ελλάδα και φυσικά και evga μένει να δούμε 1
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Evga και Αsus (2080ti) Θα κυκλοφορησουν τελος Οκτωμβρη με αρχες Νοεμβριου εαν δεν υπαρξει περαιτερω καθυστερηση. Τωρα οσοι δεν τις εχουν κανει pre order εδω και καιρο δυσκολα θα βρουν καποια απο αυτες πριν τον Δεκεμβρη.
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, 1.3power είπε Το θεμα ειναι οτι εκει που ηθελες 400-600 ευρω για GPU για να παιξεις αξιοπρεπως σε 2κ αναλυση εχουμε φτασει στα 800-1000 μεσα σε 2-3 χρονια.. Οχι εισαι λαθος στο παραπανω και δεν ισχυει. Σε 2κ(ή μαλλον σε 1440p)αξιοπρεπως παιζεις με 1070/1070ti/1080 που κοστιζουν στα χρηματα που αναφερεις,δεν ισχυουν αυτα περι 800 και 1000ευρω. Και βασικα πριν τις pascal σε 1440p αξιοπρεπως μονο με 980ti μπορουσες να παιξεις.Οι προηγουμενες καρτες δεν ειχαν την απαραιτητη δυναμη για αυτη την αναλυση.
BabisTs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 9η μέρα που έχει ξεκινήσει το strixoni από Γερμανία ..... Και ακόμα τίποτα..... Την προηγούμενη φορά σε 7 μερούλες είχε έρθει το delid tool από Γερμανία που είχα αγοράσει.... Αντε να δω από βδομάδα αν θα την έχω..... Προς το παρών καθαριστηκαν τα πάντα μέσα στο κουτί από τις σκόνες και re-paste με φρέσκια grizzly metal-liquid μέσα στο cpu και φρεσκάρισμα grizzly Kryonaut πάνω από στο cpu....Όλα αυτά εν αναμονή της νέας κάρτας... 2
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Αλλη φορα να επιλεξεις Ups Mπαμπη,ειναι πιο γρηγορη.. Σε AAA παιχνιδια που θα βγαινουν απο εδω και περα μονο η 1080ti θα μπορει να σταθει σε 1440p. Και καλο ειναι οποιος αγοραζει καρτα τωρα να κοιταει να ειναι και λιγο future proof..
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, optimus prime είπε Αλλη φορα να επιλεξεις Ups Mπαμπη,ειναι πιο γρηγορη.. Σε AAA παιχνιδια που θα βγαινουν απο εδω και περα μονο η 1080ti θα μπορει να σταθει σε 1440p. Και καλο ειναι οποιος αγοραζει καρτα τωρα να κοιταει να ειναι και λιγο future proof.. Η αλήθεια όμως είναι ότι οποιος παίρνει 1080ti κατά πάσα πιθανότητα το πολύ σε 2 χρόνια θα την έχει αλλάξει.
toyo73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, 1.3power είπε Αν οι τιμες βεβαια συνεχισουν να πηγαινουν προς τα πανω θα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω κονσολα και θα κρατησω ενα pcaki μονο για δουλειες γραφειου. Δηλαδη η 1080 ειναι για pc γραφειου; Και τι να παιξεις στην κονσολα, assassin’s creed odyssey με 28fps.Θα θες χαπια για πονοκεφαλο μετα.Η κονσολα αξιζει, μονο για τις αποκλειστικοτητες, που η αληθεια ειναι πως υπαρχουν 4-5 διαμαντια ως αιτια για αγορα.Κατα τα αλλα pc με οτι εχει και μπορει καλυτερο η καθε ενας.Ασε, που πιο ευκολο για εμενα ειναι να γινω ζογκλερ, παρα να παιξω fps με gamepad. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από toyo73
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Η αλήθεια όμως είναι ότι οποιος παίρνει 1080ti κατά πάσα πιθανότητα το πολύ σε 2 χρόνια θα την έχει αλλάξει. Ε το ιδιο πραγμα λεμε,future proof δεν ειναι μονο αγοραζω καρτα για τα επομενα 4-5 χρονια.. 1080ti για αυτον που δεν θελει να τα σκασει για Turing και 1070 για αυτον που θελει να παρει ενα σοβαρο laptop. 1440p και 1080p αντιστοιχα.. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime
Προτεινόμενες αναρτήσεις