Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dinoel είπε

είμαι ανάμεσα σε strix και evga 2080, απλώς είδα την zotac τώρα και εμφανισιακά μου άρεσε.

Όπως έχετε αναφέρει αρκετοί η strix φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση αλλά δεν ξέρω ποια από τις δύο να διαλέξω(strix ή evga)

Έχω μείνει και χωρίς κάρτα, πούλησα την 970 και είμαι με 650 τώρα. Οπότε περιμένω να εμφανιστούν αποθέματα για να πάρω.

Αν σου ειναι ευκολο βαλε τα links με τα καταστηματα αγορας που σε ενδιαφερουν να δουμε τις τιμες/μοντελα μεταξυ της Strix και των Evga,για το αν αξιζει να πας σε evga.

Γιατι προφανως η Strix ειναι κορυφαια υλοποιηση αλλα αν η evga εχει μεγαλη χρηματικη διαφορα ισως αξιζει περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Fulgore

Φυσικά και δεν αναιρώντας ότι είχα γράψει αλλά υπάρχει πάντα και ο καταναλωτισμός και το ,latest and the greatest στην περίπτωση μου οπότε τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα αφού κάνω το χόμπυ μου και όσο για το rtx απλά nice to have , από εκεί και πέρα δεν δικαιολογώ τις επιλογές μου γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανω

2 ώρες πριν, godslayerxp είπε

Καλορίζικη!
To Superposition που έτρεξες ήταν με τα ρολόγια που ανέφερες (2050/15500);

Εγώ πήρα το ρίσκο (εξαιτίας μερικών σχολίων που διάβασα) και τσίμπησα από αγγελία εδώ την Gaming X Trio. Σε λίγες μέρες θα ενημερώσω και γω με αποτελέσματα κλπ γιατί δεν θα βρω χρόνο το σ/κ

Τα μεγέθη πάντως έχουν ξεφύγει... και τα βάρη.. πάνω από ενάμιση κιλό. Στη συσκευασία υπάρχει και ένα support bracket για να μην γέρνει. Ευτυχώς όμως με σφιχτό βίδωμα στέκεται καλά και δεν χρειάζεται το bracket γιατί είναι πανάσχημο.

2080.jpg.7c033e9130a1ecbeefd4f78f0efe6b0e.jpg

Καλορίζικη και η δική σου φίλε, όχι το superposition ήταν 2025/15500, με το aorus xtreme engine, αλλά έφυγε και τώρα msi afterburner πολύ καλύτερα φυσικά

Επεξ/σία από Qless
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοριζικη σε ολα τα παιδια που πηραν καρτες,ειτε αυτες ειναι Pascal ειτε ειναι Turing..

Eγω τελικα τσιμπησα μια Palit,δεν μπορω να περιμενω αλλο!

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 6
Δημοσ.

Αρχικά είχα παραγγείλει την ,msi duke αλλά Γερμανία και είχαν άγνωστο χρόνο παραλαβής οπότε πήγα στην gaming oc ,pπου ήταν ένα 20αρικο ακριβότερη

Δημοσ.

Τις Msi τις περιμενουν ολοι προς το τελος του μηνα και δεν ειναι και σιγουρο,καλα εκανες και την αλλαξες..

Σιγα μην τους σκασουμε ενα καρο λεφτα για να τις παρουμε και τα Χριστουγεννα,ημαρτον!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Qless είπε

@Fulgore

Φυσικά και δεν αναιρώντας ότι είχα γράψει αλλά υπάρχει πάντα και ο καταναλωτισμός και το ,latest and the greatest στην περίπτωση μου οπότε τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα αφού κάνω το χόμπυ μου και όσο για το rtx απλά nice to have , από εκεί και πέρα δεν δικαιολογώ τις επιλογές μου γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανω

Καλορίζικη και η δική σου φίλε, όχι το superposition ήταν 2025/15500, με το aorus xtreme engine, αλλά έφυγε και τώρα msi afterburner πολύ καλύτερα φυσικά

Οπως ειπα και πιο πισω,πιο πολυ απο περιεργεια ρωτησα ουτε να ρωτησω για τιμες/επιδοσεις αλλα καθαρα με βαση τα προηγουμενα σχολια μονο.

Περαν τουτου αν εισαι ικανοποιημενος οπως ειπες πιο πισω αυτο μετραει. Ισως λιγο ξενερα που δεν πηγες απο Aorus παλι σε Aorus πχ καθαρα λογω υλοποιησης,αλλα ουτως ή αλλως δεν ειναι ακομα διαθεσιμη η Aorus 2080.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Qless είπε

το superposition ήταν 2025/15500, με το aorus xtreme engine, αλλά έφυγε και τώρα msi afterburner πολύ καλύτερα φυσικά

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο...
ΟΚ το gpu clock το καταλαβαίνω, αλλά στις μνήμες στην δική μου βλέπω 1750mhz στο gpu-z και στο msi afterburner 7000mhz(x4)
To 15500 πως βγαίνει; 

Δημοσ.

Παντως εγω διασκεδαζω με τις κωλοτουμπες..αμα πεσουν οι τιμες στα μισα θα κανω κ εγω κωλοτουμπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, icenex είπε

Παντως εγω διασκεδαζω με τις κωλοτουμπες..αμα πεσουν οι τιμες στα μισα θα κανω κ εγω κωλοτουμπα.

Απο την 970 τι κωλοτουμπα να κανεις? :P

Ασε που επρεπε να αναφερθει το παραπανω,αλλιως μπορει να εγραφε καποιος κατοχος amd οτι''μονο στην nvidia επιτρεπονται οι κωλοτουμπες και δεν λεει κανεις τιποτα''  :D

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Εγω το ειπα ηδη σε αλλο σχολιο μου, εμπαργκο εκτος αν πεσουν πολυ οι τιμες προτιμω να μεινω με 970 και οχι να πεσω θυμα τους.Για καμια μεταχειρισμενη 1080ti με βλεπω.Τεσπα αυτο που ειπα εγω ειναι οτι δεν κανω τετοιες ακριβες κωλοτουμπες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, icenex είπε

επρεπε να βαλεις στην φωτο αντανακλασεις ακομη και στα δοντια

Με τα γυαλια ηλιου σωζεται η κατασταση .

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα για λίγο το assassin's creed odyssey που έπεσε στα χέρια μου στο ps4 pro. 

Οκ. Δεν μετάνιωσα καθόλου για τα λεφτά που έδωσα για το pc μου. 

Σορυ @7700K 

Σόρυ για το off topic 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Έβαλα για λίγο το assassin's creed odyssey που έπεσε στα χέρια μου στο ps4 pro. 

Οκ. Δεν μετάνιωσα καθόλου για τα λεφτά που έδωσα για το pc μου. 

Σορυ @7700K 

Σόρυ για το off topic 

Tα παιχνιδια της ubisoft ειναι κυριολεκτικα γιια πεταμα , ειδικοτερα οι σειρες ac

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...