SPANK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, elsoulas είπε Παιδιά ήρθε η 2080 που παρήγγειλα και πρέπει να πω ότι τα σπάει. Zotac amp την αγόρασα 869 από amazon. Χαμηλές θερμοκρασίες (max 66), και αθόρυβη. Βασικά πολύ καλή κατασκευή από Zotac και δεν την είχα σε υπόληψη. Zotac για εμένα είναι από τις πολύ καλές υλοποιήσεις , η 970 που έχω σκίζει από θερμοκρασίες και factory overclock και γενικά είμαι ευχαριστημένος , καλοδούλευτη και πολύ καλή τιμή. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 53 λεπτά πριν, elsoulas είπε Παιδιά ήρθε η 2080 που παρήγγειλα και πρέπει να πω ότι τα σπάει. Zotac amp την αγόρασα 869 από amazon. Χαμηλές θερμοκρασίες (max 66), και αθόρυβη. Βασικά πολύ καλή κατασκευή από Zotac και δεν την είχα σε υπόληψη. Μην ξεχασεις να την κανεις register στο site της Zotac για τα 5χρονια εγγυηση. Τα 2 πρωτα χρονια αν τυχει κατι μιλας με το ιδιο το amazon που καλυπτει την εγγυηση και για τα επομενα 3 μιλας με την ιδια την Zotac μεσω του site της. 55 λεπτά πριν, SPANK είπε Zotac για εμένα είναι από τις πολύ καλές υλοποιήσεις , η 970 που έχω σκίζει από θερμοκρασίες και factory overclock και γενικά είμαι ευχαριστημένος , καλοδούλευτη και πολύ καλή τιμή. Spoiler Στις 1080ti δυστηχως η zotac ηταν απο τις πολυ κακες υλοποιησεις https://www.gamersnexus.net/hwreviews/2981-zotac-1080ti-amp-extreme-review Προσωπικα ειχα μεινει ευχαριστημενος απο την zotac 1060 amp που ειχα για λιγο καιρο κυριως στο κομματι του θορυβου,παρολο που θα ηθελα να ειχαν και backplate(ουτε καν το logo ηταν φωτιζομενο) . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Λογικα δεν ειναι αυτα τα σχολια? Μπορεις να μου αναφερεις ποσα playable παιχνιδια υπαρχουν αυτη την στιγμη με το RT για να το δει ο κοσμος που πηρε ή θα παρει τις νεες καρτες με τα ματια του? Για να μην φανω αγενης και μονο , σου απαντω οτι περιμενω να δω τι θα φερει η νεα τεχνολογια , δεν θα αγορασω καρτα , δεν σχολιαζω τιμες , δεν παιζω παιχνιδια . Αλλα αν ηθελα καρτα με αυτα τα χαρακτηριστικα θα περιμενα κανα χρονο(αντε εξαμηνο ) .... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, elsoulas είπε Παιδιά ήρθε η 2080 που παρήγγειλα και πρέπει να πω ότι τα σπάει. Zotac amp την αγόρασα 869 από amazon. Χαμηλές θερμοκρασίες (max 66), και αθόρυβη. Βασικά πολύ καλή κατασκευή από Zotac και δεν την είχα σε υπόληψη. Καλορίζικη.
greg4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, elsoulas είπε Παιδιά ήρθε η 2080 που παρήγγειλα και πρέπει να πω ότι τα σπάει. Zotac amp την αγόρασα 869 από amazon. Χαμηλές θερμοκρασίες (max 66), και αθόρυβη. Βασικά πολύ καλή κατασκευή από Zotac και δεν την είχα σε υπόληψη. Μεγιά! Από ποιο amazon ακριβώς; Αυτή; https://www.amazon.de/Gaming-GeForce-Grafikkarte-NVIDIA-Boost-Takt/dp/B07GR2NPM1/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1538659190&sr=8-1&keywords=zotac+2080
adtakhs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι δεν πάει καλά με την τιμολόγηση της κάρτας και με τους οδηγούς της σε ορισμένα games. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από adtakhs
DEADLAZARUS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Κάτι δεν πάει καλά με την τιμολόγηση της κάρτας και με τους οδηγούς της σε ορισμένα games. Αν και είμαι φαν της συγκεκριμένης υλοποίησης, έχω την εντύπωση ότι εδώ η msi τα θαλάσσωσε. Ούτε η 2080 ούτε, πολύ περισσότερο, η 2080ti trio μ' εντυπωσίασαν (όπως, ας πούμε, η 1080ti trio). Υψηλές θερμοκρασίες (για την 2080ti, και μιλάμε για triple fan cooler), τεζαρισμένη μέχρι εκεί που δεν πάει (χωρίς λόγο κατ' εμέ), γενικά κάπου το έχασαν.
elsoulas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, greg4 είπε Μεγιά! Από ποιο amazon ακριβώς; Αυτή; https://www.amazon.de/Gaming-GeForce-Grafikkarte-NVIDIA-Boost-Takt/dp/B07GR2NPM1/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1538659190&sr=8-1&keywords=zotac+2080 Από fr. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Αχχχχ. Αν έγραφε και ti με αυτήν την τιμή θα την έπαιρνα
Dinoel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 η απορία είναι τώρα zotac ή asus rog strix? για 2080 μιλάω :)
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Dinoel είπε η απορία είναι τώρα zotac ή asus rog strix? για 2080 μιλάω Στις 1080ti η Asus strix ήταν ίσως η κορυφαία υλοποίηση Η zotac amp ήταν από τις χειρότερες. Είχε πολλά λάθη και ανέβαζε θερμοκρασίες πολύ. Βέβαια πιστεύω πως στην νέα γενιά θα έχει διορθωθεί
Dinoel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Στις 1080ti η Asus strix ήταν ίσως η κορυφαία υλοποίηση Η zotac amp ήταν από τις χειρότερες. Είχε πολλά λάθη και ανέβαζε θερμοκρασίες πολύ. Βέβαια πιστεύω πως στην νέα γενιά θα έχει διορθωθεί είμαι ανάμεσα σε strix και evga 2080, απλώς είδα την zotac τώρα και εμφανισιακά μου άρεσε. Όπως έχετε αναφέρει αρκετοί η strix φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση αλλά δεν ξέρω ποια από τις δύο να διαλέξω(strix ή evga) Έχω μείνει και χωρίς κάρτα, πούλησα την 970 και είμαι με 650 τώρα. Οπότε περιμένω να εμφανιστούν αποθέματα για να πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις