Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DaRkRaGe είπε

Μου είπε ένας φίλος που εργάζεται στον πλαίσιο ότι φέρανε 200 κομμάτια και τα δώσανε όλα. Λογικό μου φαίνεται διότι 200 κομμάτια δεν είναι πολλά και οι πωρωμένοι είναι αρκετοί. Επίσης μου είπε ότι οι προ παραγγελίες ήταν πάρα πολλές και ότι όντως γίνανε αρκετές ακυρώσεις, περισσότερες από το φυσιολογικό

Λαθος πηγη έχεις φιλε οσον αφορα τα 200 κομματια.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mjmtvman είπε

Λαθος πηγη έχεις φιλε οσον αφορα τα 200 κομματια.

Έχεις τον ακριβή αριθμό? Από περιέργεια και μόνο πες μας, δεν είναι και κρατικό μυστικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mjmtvman είπε

2080ti καμία

2080 20τμχ

Κατάλαβα δηλαδή αν γίνει παραγγελία τώρα θα το πάρουμε σε κανα μήνα ... :(

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mjmtvman είπε

2080ti καμία

2080 20τμχ

Για 2080ti όντος καμιά μου είπε και έμενα, άλλα 20 2080? έμενα μου είπε γύρω στις 200. Τόση σάλτσα?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, SPANK είπε

Κατάλαβα δηλαδή αν γίνει παραγγελία τώρα θα το πάρουμε σε κανα μήνα ... :(

Θα πάρεις κάρτα 1000€+ απο το Πλαίσιο ;:confused: 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DaRkRaGe είπε

Για 2080ti όντος καμιά μου είπε και έμενα, άλλα 20 2080? έμενα μου είπε γύρω στις 200. Τόση σάλτσα?

Γιατι μπορουν και ειναι Πλαισιο.

Ουτε οι ιδιοι οι υπαλληλοι που εχουν εκπτωση δεν αγοραζουν απο αυτο,γιατι σου κανει εντυπωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Γιατι μπορουν και ειναι Πλαισιο.

Ουτε οι ιδιοι οι υπαλληλοι που εχουν εκπτωση δεν αγοραζουν απο αυτο,γιατι σου κανει εντυπωση?

δεν έχουν εκπτωση σε τετοια προιόντα

Επεξ/σία από mjmtvman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, mjmtvman είπε

δεν έχουν εκπτωση σε τετοια προιόντα

Προφανως και εχουν σαν υπαλληλοι απλα δεν ειναι μεγαλη,αρα ειναι σαν να μην εχουν εκπτωση(ειδικα αν σκεφτουμε τις παραπανω τιμες).

Οταν σου εχει την 1080 στα 700ευρω,για να αξιζει για τον υπαλληλο η αγορα πρεπει να εχει κοντα 30% εκπτωση για να του βγει κατω απο 500ευρω μιας και δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερες υλοποιησεις.Πραγμα που προφανως και δεν ισχυει γιαυτο και αγοραζουν απο αλλου

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn.htm?CHIPSET_TYPE=GTX 1080

rx 580 8gb στα 400ευρω λες και εχουμε τρελα του mining.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανως και εχουν σαν υπαλληλοι απλα δεν ειναι μεγαλη,αρα ειναι σαν να μην εχουν εκπτωση(ειδικα αν σκεφτουμε τις παραπανω τιμες).

Οταν σου εχει την 1080 στα 700ευρω,για να αξιζει για τον υπαλληλο η αγορα πρεπει να εχει κοντα 30% εκπτωση για να του βγει κατω απο 500ευρω μιας και δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερες υλοποιησεις.Πραγμα που προφανως και δεν ισχυει γιαυτο και αγοραζουν απο αλλου

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn.htm?CHIPSET_TYPE=GTX 1080

rx 580 8gb στα 400ευρω λες και εχουμε τρελα του mining.

Δηλαδη οι υπάλληλοι του πλαισίου ασχολούνται και με την τεχνολογια εκτος απ΄το να ειναι υπάλληλοι?😭

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα χάζευα και εγώ τις κάρτες στο Πλαίσιο, 1600€ οι 2080ti. Για βλάκες ψάχνουνε; Αν δώσει κάποιος τόσα χρήματα για κάρτα, πιστεύουν δεν θα το ψάξει πρώτα να δεί τί παίζει με τις τιμές;

Το amazon την msi 2080 ti trio την έχει 230€ φθηνότερα.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Silverage είπε

Θα πάρεις κάρτα 1000€+ απο το Πλαίσιο ;:confused: 

Ναι γιατι οχι? εμαθα οτι στο πλαισιο εχουν standby χειρουργους να σου αφαιρεσουν το νεφρο επι τοπου. 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...