Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

επειδή αυτό παίζω . όχι παίζει απο 50-65. και σε μερικά (σπάνια σημεία) πέφτει 45

Ναι λεω για την 2080ti σαν average.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, optimus prime είπε

Εχω μιλησει και με το ελληνικο Gx store που φαινεται στο σκρουτζ,αυτοι μου ειπαν σε 7 με 10 ημερες θα τις εχουν

Και εγώ με αυτούς μίλαγα και τους είχα κάνει προπαραγγελία την 2080 διότι το πλαίσιο με είχε πιστολίσει στην πρώτη παραλαβή. Με είχαν στο περίμενε χωρίς καμιά ενημέρωση, μου έλεγε η κοπέλα ότι θα με πάρει τηλ ο υπεύθυνος να μου πει νέα και μονίμως με γράφανε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DaRkRaGe είπε

Και εγώ με αυτούς μίλαγα και τους είχα κάνει προπαραγγελία την 2080 διότι το πλαίσιο με είχε πιστολίσει στην πρώτη παραλαβή. Με είχαν στο περίμενε χωρίς καμιά ενημέρωση, μου έλεγε η κοπέλα ότι θα με πάρει τηλ ο υπεύθυνος να μου πει νέα και μονίμως με γράφανε.

Με αυτον μιλησα εγω σμρ το πρωι,με τον υπευθυνο και καλα.

Αυτοι απο οτι μου ειπε περιμενουν να δουν ποσοι θα τους παρουν τηλ για να κανουν μαζικη παραγγελια απο τον προμηθευτη..

Η κοπελα δεν γνωριζει απο αυτα,οτι της λενε σου λεει..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DaRkRaGe είπε

Τι λε ρε θηρίο! Παρήγγειλες καρτα γραφικών απ΄το πλαίσιο? Για πες! Τι δουλειά κανεις?Εχεις μεγάλη περιουσία?😋

Πως λεει το ανεκδοτο:  -Πως μπορει μια γυναικα να κανει εναν ανδρα εκατομμυριούχο? -Τον παντρευεται δισεκατομμυριούχο!😭

Πως μπορει ενας gamer να γινει εκατομμυριούχος? - Παραγγέλνοντας κάρτα γραφικών απο το πλαίσιο ως δισεκατομμυριούχος!🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Τι λε ρε θηρίο! Παρήγγειλες καρτα γραφικών απ΄το πλαίσιο? Για πες! Τι δουλειά κανεις?Εχεις μεγάλη περιουσία?😋

Πως λεει το ανεκδοτο:  -Πως μπορει μια γυναικα να κανει εναν ανδρα εκατομμυριούχο? -Τον παντρευεται δισεκατομμυριούχο!😭

Πως μπορει ενας gamer να γινει εκατομμυριούχος? - Παραγγέλνοντας κάρτα γραφικών απο το πλαίσιο ως δισεκατομμυριούχος!🤣

Αμεσως σαν το αρπαχτικο επεσες εσυ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Πριν πάρω την 1080 ti μου είχα προ παραγγείλει μια 2080 MSI TRIO στα 1100 euro από το πλαίσιο αλλά έφαγα πιστόλι στην πρώτη παραλαβή. Μετά πήγα σε αυτόν τον GX Store και προ παρήγγειλα την ίδια στα 900e εάν θυμάμαι κάλα. Τα ακύρωσα όλα όμως όταν είδα benchmarks και την τραγωδία του RTX από reviewers με stable drivers.

22 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Η κοπελα δεν γνωριζει απο αυτα,οτι της λενε σου λεει..

I know άπλα μου έλεγε ότι θα με πάρει ο υπεύθυνος σε 10 λεπτά και με γράφανε εντελώς. Έπαιρνα ξανά την επομένη ήμερα, πάλι το ίδιο.

Επεξ/σία από DaRkRaGe
Δημοσ.

Πριν πάρω την 1080 ti μου είχα προ παραγγείλει μια 2080 MSI TRIO στα 1100 euro από το πλαίσιο. Έφαγα πιστόλι στην πρώτη παραλαβή. Μετά πήγα σε αυτόν τον GX Store και προ παρήγγειλα την ίδια στα 900 εάν θυμάμαι κάλα Τα ακύρωσα όλα όμως όταν είδα benchmarks και την τραγωδία του RTX από reviewers με stable drivers.

I know άπλα μου έλεγε ότι θα με πάρει ο υπεύθυνος σε 10 λεπτά και με γράφανε εντελώς. Έπαιρνα ξανά την επομένη ήμερα, πάλι το ίδιο.

Δεν προλαβαίνανε να ακυρώνουν τις προπαραγγελίες γι΄αυτο!😋

Δημοσ.

Ενταξει δικαιολογημενα εχουν χασει την μπαλα λιγο,ειναι και μικρο μαγαζακι τοπικο απο οτι καταλαβα.

Τους εχουν παρει γυρω στα 50 ατομα για την 2080ti παντως μεχρι και το Σαββατο,για την 2080 δεν ρωτησα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Δεν προλαβαίνανε να ακυρώνουν τις προπαραγγελίες γι΄αυτο!😋

Μου είπε ένας φίλος που εργάζεται στον πλαίσιο ότι φέρανε 200 κομμάτια και τα δώσανε όλα. Λογικό μου φαίνεται διότι 200 κομμάτια δεν είναι πολλά και οι πωρωμένοι είναι αρκετοί. Επίσης μου είπε ότι οι προ παραγγελίες ήταν πάρα πολλές και ότι όντως γίνανε αρκετές ακυρώσεις, περισσότερες από το φυσιολογικό

Επεξ/σία από DaRkRaGe
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, DaRkRaGe είπε

Φαντάσου δηλαδή αν πάθει η κάρτα κάτι τι ταλαιπωρία θα περάσει οποίος αγοράσει αν λειτουργούν έτσι....

Και μιλάμε για πολλά λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, elsoulas είπε

Παιδιά αύριο έρχεται η 2080 που παρήγγειλα. Το psu μου είναι ένα coolermaster silent pro 700w. Τη σηκώνει ή θα έχω θέμα;

κανενα προβλημα πιθανοτατα να σηκωνει χαλαρα και την 2080ti μιας και η διαφορα στο power draw με την 1080ti einai +50watt

Επεξ/σία από kromozone
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...