Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Αυτο ναι το ξερουμε αλλα σε τετοιες περιπτωσεις επειδη αυτο που γινεται ειναι προτωφανες απο μεριας Η.Π.Α θα επηρεαστει ολη η παγκοσμια αγορα.

Και πολλα καταστηματα θα το βρουν και σαν προφαση να ανεβασουν τις τιμες για να βγαλουν και αυτοι κερδος..

Σοβαρα το εγραψα,δεν κανω χαβαλε..

Σωστό αυτό που λες, το αναφέρει και στο video. 

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, phanispal said:

Τέτοια λέτε να πάω σε PS4 και να πουλήσω το PC.

Και καλά θα κάνεις, πλέον τα βρίσκεις ακόμα και στα γαριδάκια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τέτοια λέτε να πάω σε PS4 και να πουλήσω το PC.

Να δεις που θα εμφανιστουν και αλλοι κονσολοφτιάχτες απο το πουθενα η΄ να επανεμφανιζονται τιποτα sega και τετοια... Ο δρομος γι αυτους πλεον αρχιζει και γινεται όλο και πιο παραδεισένιος....

Εγω μισουσα τις κονσολες γιατι με λιγα παρα πανω χρηματα ειχες ενα ωραιο pcάκι κι εκανες τα πάντα!

Τωρα ενω πλεον δεν πολυ παιζω παιχνιδια, απο σπασιμο και μονο, κι επειδη ολο λεμε για 2.000λιαρα και 3.000λιαρα εδω μεσα, ειμαι ετοιμος  να παρω μια ετσι για το γαμώτο!(Κι αν δεν παρω, παντως τις βλεπω με πολυυυυ καλυτερο ματι απ΄οτι  παλιά..)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Πηγα να σου στειλω πμ αλλα δεν δεχεσαι μηνυματα

Για τις νεες καρτες τα ειπαμε φιλε μου...  RTX ON/OFF.....

Οταν καποια στιγμη φυγουν εντελως οι Pascal απο την αγορα και πεσουν (μακαρι) οι τιμες στις RTX τοτε θα υπαρχει κατι καινουργιο....

Νομίζω ότι μέχρι να συμβεί αυτό θα έχει βγει νέα γενιά. Προβλέπω οι 7nm κάρτες να είναι στην αγορά μέχρι το τέλος του 2019 και βασίζω αυτήν την πρόβλεψη στο φιάσκο των RTX και στην AMD Navi.

Όσο άφορα το 2080 vs 1080 ti, την άποψη μου την έχω ήδη αναφέρει. Θα ήθελα όμως να προσθέσω ότι εάν κάποιος έχει ήδη 1070/1080/1080ti τότε ας περιμένει ένα χρόνο ακόμα και ας μην προβεί σε αναβάθμιση αυτήν την στιγμή. Προφανώς και αναφέρομαι σε ανθρώπους που δεν έχουν περίσσευμα αυτά τα χρήματα, όσοι έχετε fuck you money τότε go for it και απολαύστε το Latest and Greatest

Επεξ/σία από DaRkRaGe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, DaRkRaGe είπε

απολαύστε το Latest and Greatest

Εν μερη δεν το απολαμβανουν γιατι η μεν 2080ti δεν βγαζει σε ultra 4k 60fps σε ολα τα παιχνιδια(για τα χρηματα που ζηταει παντα)αρα δινεις 1300-1500ευρω για καρτα που με το καλημερα ριχνεις ρυθμισεις(ουτε βγαζει σε ultra 165hz σε 1440p σε ολους τους τιτλους) και το δε Ray Tracing ακομα δεν το εχουμε δει στην πραξη.

Για την δε 2080 γνωστη η ιστορια απο πλευρας αποτελεσματων.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εν μερη δεν το απολαμβανουν γιατι η μεν 2080ti δεν βγαζει σε ultra 4k 60fps σε ολα τα παιχνιδια(για τα χρηματα που ζηταει παντα)αρα δινεις 1300-1500ευρω για καρτα που με το καλημερα ριχνεις ρυθμισεις(ουτε βγαζει σε ultra 165hz σε 1440p σε ολους τους τιτλους) και το δε Ray Tracing ακομα δεν το εχουμε δει στην πραξη.

Για την δε 2080 γνωστη η ιστορια απο πλευρας αποτελεσματων.

Απο που και ως που 2080 τι δεν έχει εύκολα τα 60 σε 4κ ? Είχα 1080ti 2000mhz core ήμουν 55-80 fps σε 4κ ολα ultra καμια φόρα με AA ΑΠΛΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, papgeo23 είπε

Εχουν ηδη αναφερθει παιχνιδια στα οποια η 2080ti δεν βγαζει 60fps σε 4κ με ολα ultra οπως το προσφατο Monster Hunter.

https://www.techspot.com/article/1702-geforce-rtx-2080-mega-benchmark/

https://www.techspot.com/article/1702-geforce-rtx-2080-mega-benchmark/page2.html

Total war το ιδιο.

Το ιδιο ισχυει φυσικα και για κατοχους 1440p 144hz/165hz.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχουν ηδη αναφερθει παιχνιδια στα οποια η 2080ti δεν βγαζει 60fps σε 4κ με ολα ultra οπως το προσφατο Monster Hunter.

https://www.techspot.com/article/1702-geforce-rtx-2080-mega-benchmark/

Το ιδιο ισχυει φυσικα και για κατοχους 1440p 144hz/165hz.

monster hunter einai broken einai gnosto auto... gelao me kapoia test dld witcher 3 ola terma me tin 1080ti eixa 55-60fps se 4k edo lene 44 average

αυτα τα νουμερα στεκουν παντως

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_RTX_2080_Ti_Duke/28.html

Επεξ/σία από papgeo23
Δημοσ.
2 ώρες πριν, optimus prime είπε

Παιδια στην Γερμανια το caseking ανεβασε τις τιμες στις RTX κανα 100αρικο πανω απο οτι τις ειχε.

Αρχιζουν σιγα σιγα και μας χτυπανε οι ταριφες και στην Ευρωπη..

https://www.caseking.de/en/pc-components/graphics-cards/nvidia-graphics-cards/geforce-rtx-2080-ti

και εγω μολις το τσεκαρα, απο τα μοναδικα καταστηματα που ειδα να τις ανεβασαν.

Παρελαβες απο scan.co.uk; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pabou13 είπε

και εγω μολις το τσεκαρα, απο τα μοναδικα καταστηματα που ειδα να τις ανεβασαν.

Παρελαβες απο scan.co.uk; 

Εμαθα και αλλα μαγαζια οτι ανεβασαν τιμες οπως το mediamarkt και Saturn..

Οχι δεν μου την εστειλαν απο scan,μαλλον δεν τους ηρθαν αυτες που περιμεναν και ακομα ειμαι στο περιμενε.

Εχω μιλησει και με το ελληνικο Gx store που φαινεται στο σκρουτζ,αυτοι μου ειπαν σε 7 με 10 ημερες θα τις εχουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα benchmarks παντως δεν δειχνουν γιατι να τρεξει καποιος να ριξει παραγγελια για 2080ti ακομα και με τις τωρινες τιμες απο Ελλαδα.

Στο προσφατο Forza Horizon που βγηκε σημερα η διαφορα 2080ti και 1080ti ηταν μολις μεχρι 20% που δεν το λες και φοβερο νουμερο.

Εγω για παραδειγμα που παιζω σε 1440p 165hz οθονη βλεπω οτι ουτε η 2080ti μπορει να αποδωσει τοσο και αρα πρεπει να ριξω ρυθμισεις για να πετυχω οχι 165hz αλλα και 144hz.

12% διαφορα μεταξυ 2080ti και 2080 σε 1440p δεν νομιζω οτι ειναι τεραστιο νουμερο για την χρηματικη διαφορα.

Μαλιστα και ο ιδιος αυτον τον τιτλο εβαλε

Turing Under-delivers

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Και στο Shadow of the tomb raider ειναι οριακα στα 60-62fps.

επειδή αυτό παίζω . όχι παίζει απο 50-65. και σε μερικά (σπάνια σημεία) πέφτει 45

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...