Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Εμ κι εσυ τι τρεχεις κι απαντάς σε σχόλια που δεν πανε σε κανέναν?(Άστοχα..)😋

Ασε κοπελιά.... Τα είπαν κι άλλες αυτά....😭😋🤣

Γιατι καποιος πρεπει να διορθωσει αυτα που γραφονται εδω μεσα γιατι αλλιως ειναι λες και συμφωνουμε σε οτι γραφεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι καποιος πρεπει να διορθωσει αυτα που γραφονται εδω μεσα γιατι αλλιως ειναι λες και συμφωνουμε σε οτι γραφεται.

Man έχεις γράψει 7-8 κατεβατά για μια κάρτα που αγοράστηκε ήδη και τα γράφεις και σε ένα θέμα που γράφει Nvidia Turing που ουδεμία σχέση έχει με την κάρτα που αγοραστηκε

Υ.Γ φάε ένα snickers 

Επεξ/σία από patsakos. D
  • Like 1
Δημοσ.

Σσσσσσσσσσσσ........ Μονο ενας μπορει να ειναι παντα σωστος και να μην βγαινει ποτε εκτος θέματος... Και να κρινει κι όλους τους υπολοιπους...🤣

Ειναι ο διορθωτής μας - mod μας, ειναι ο άνθρωπός μας.....

Εν τω μεταξύ τα RTX ON/OFF funny που συνεχεια δεν του αρεσουν, εχουν περισσοτερη σχέση με το θεμα.....😄

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.

Περαν τουτου επειδη εγω γραφω τα ασχετα πραγματα,αφηνω εσενα και το Zelomoth να γραψετε για τις νεες καρτες,μιας και χαλαω το θεμα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οκ ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.

Περαν τουτου επειδη εγω γραφω τα ασχετα πραγματα,αφηνω εσενα και το Zelomoth να γραψετε για τις νεες καρτες,μιας και χαλαω το θεμα.

Πηγα να σου στειλω πμ αλλα δεν δεχεσαι μηνυματα

Για τις νεες καρτες τα ειπαμε φιλε μου...  RTX ON/OFF.....

Οταν καποια στιγμη φυγουν εντελως οι Pascal απο την αγορα και πεσουν (μακαρι) οι τιμες στις RTX τοτε θα υπαρχει κατι καινουργιο....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Πηγα να σου στειλω πμ αλλα δεν δεχεσαι μηνυματα

Για τις νεες καρτες τα ειπαμε φιλε μου...  RTX ON/OFF.....

Οταν καποια στιγμη φυγουν εντελως οι Pascal απο την αγορα και πεσουν (μακαρι) οι τιμες στις RTX τοτε θα υπαρχει κατι καινουργιο....

Και οσοι ειναι μεταξυ 1080ti και 2080 τι θα κανουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια στην Γερμανια το caseking ανεβασε τις τιμες στις RTX κανα 100αρικο πανω απο οτι τις ειχε.

Αρχιζουν σιγα σιγα και μας χτυπανε οι ταριφες και στην Ευρωπη..

https://www.caseking.de/en/pc-components/graphics-cards/nvidia-graphics-cards/geforce-rtx-2080-ti

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και οσοι ειναι μεταξυ 1080ti και 2080 τι θα κανουν?

Να ανοιξουν ενα καινουργιο θεμα στις καρτες γραφικων με τιτλο  "Δίλημμμα μεταξύ  1080ti και 2080"

Εδω ειναι μονο για RTX το νήμα! Η 1080ti ειναι off topic!😭🤣

Spoiler

Πες μου πόσο σου σπάω τα νεύρα? Πες μου πες μου πες μου!!!🤣

Δημοσ.

Υποψην οι ταριφες αυτη την στιγμη ειναι στο 10%,απο Ιανουαριο θα ανεβουν ακομα 15% πανω,δλδ συνολο 25%..

Οποιος θελει να κανει καμμια αναβαθμιση στο προσεχες μελλον σε οτιδηποτε καλο ειναι να την κανει τωρα..

Προσωπικη αποψη ειναι αυτη δεν θελω να επηρεασω καποιον αλλα οι τιμες φαινονται οτι θα ξεφυγουν..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Υποψην οι ταριφες αυτη την στιγμη ειναι στο 10%,απο Ιανουαριο θα ανεβουν ακομα 15% πανω,δλδ συνολο 25%..

Οποιος θελει να κανει καμμια αναβαθμιση στο προσεχες μελλον σε οτιδηποτε καλο ειναι να την κανει τωρα..

Προσωπικη αποψη ειναι αυτη δεν θελω να επηρεασω καποιον αλλα οι τιμες φαινονται οτι θα ξεφυγουν..

Οι τιμες ειναι ηδη απο καιρο φευγάτες φιλε μου κι απλα τωρα θα πανε τοσο που να μην απασχολουν κανεναν  πλέον... Σαν να μην υπαρχει καν το συγκεκριμένο προιόν..

Σαν να λεμε "  Μακάρι να πάνε τα τσιγάρα κι ο καπνός 25 ευρω το πακετο για να μην ξανα καπνίσουμε..."  Ε κάτι τέτοιο...

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Στις ΗΠΑ θα ανέβουν οι τιμές σίγουρα λόγο νομοθεσίας

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Το ps5 θα μας σωσει,υπομονη...

Μην το γελάς καθόλου...

Και τωρα πλεον εχουν και πάτημα να σου πουν οτι ειναι πολυ  πιο δυνατο, μπλα μπλα μπλα, καινουργιες τεχνολογιες και να σου το  πασάρουν και μια 500-600 ευρω!

Και παλι θα ειναι πιο συμφέρων! Γιατι αλλιως θα σου λεει, "αν σου φαινεται ακριβο, πηγαινε παρε pc με 3.000 για να πεις οτι πας σε κατι "καλύτερο"..

Με λιγα λογια οι κονσολαίοι(εταιριες) τριβουν τα χερια τους με τις τουφεκιές της nvidia!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, coffeex είπε

Στις ΗΠΑ θα ανέβουν οι τιμές σίγουρα λόγο νομοθεσίας

Αυτο ναι το ξερουμε αλλα σε τετοιες περιπτωσεις επειδη αυτο που γινεται ειναι προτωφανες απο μεριας Η.Π.Α θα επηρεαστει ολη η παγκοσμια αγορα.

Και πολλα καταστηματα θα το βρουν και σαν προφαση να ανεβασουν τις τιμες για να βγαλουν και αυτοι κερδος..

1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Μην το γελάς καθόλου...

Και τωρα πλεον εχουν και πάτημα να σου πουν οτι ειναι πολυ  πιο δυνατο, μπλα μπλα μπλα, καινουργιες τεχνολογιες και να σου το  πασάρουν και μια 500-600 ευρω!

Και παλι θα ειναι πιο συμφέρων! Γιατι αλλιως θα σου λεει, "αν σου φαινεται ακριβο, πηγαινε παρε pc με 3.000 για να πεις οτι πας σε κατι "καλύτερο"..

Με λιγα λογια οι κονσολαίοι(εταιριες) τριβουν τα χερια τους με τις τουφεκιές της nvidia!

Σοβαρα το εγραψα,δεν κανω χαβαλε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...