DaRkRaGe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν χρειαζεται να καταλαβω κατι αλλο αγαπητε,ημουν πολυ συγκεκριμενος σε αυτο που εγραψα. Η Armor ειναι μια πολυ καλη καρτα οπως αναφερθηκε ή για να μπει σε νερο ή αν την αγορασεις σε τιμη χωμα ακριβως γιατι εχει σημαντικες ελλειψεις. Το οτι εχει το ιδιο pcb με την ακριβοτερη X δεν την κανει ταυτοχρονα πολυ καλη υλοποιηση,ειδικα σε αυτη την τιμη. Και ο λογος που τα γραφω τα παραπανω ειναι γιατι εγραψες αυτο. Δεν ξερω αν αυτοι που σου εκαναν τα likes ειδαν το μοντελο και την τιμη αλλα εννοειται οτι δεν αξιζει τετοια 1080ti στην τιμη αυτη. Δεν εχει backplate καρτα κοντα στα 1000ευρω,χειροτερες θερμοκρασιες και θορυβο (και αν την πηρες απο το πρωτο μαγαζι ειναι και επιφοβο στο κομματι του Rma),ε καλη υλοποιηση δεν την λες σε καμια περιπτωση. Αν μιλαγαμε για 700ευρω και κατω να το καταλαβω μιας και εκει θα παταγες και στο γεγονος οτι ειναι αισθητα φθηνοτερη απο τις 2080. Δεν σε κραζω γιατι πηρες 1080ti, και εγω 1080ti πηρα πριν λιγες μερες,απλα η αγορα που εκανες δεν ειναι η καλυτερη δυνατη για το μνμ που θες να περασεις. Δεν προσπαθώ να περάσω κανένα μήνυμα συγκεκριμένα για την armor φίλε μου δεν είμαι πωλητής της MSI, το μήνυμα που προσπαθώ να περάσω είναι για την 1080 ti ανεξαρτήτως υλοποίησης. Εσύ στάθηκες στην υλοποίηση και μπήκες στην διαδικασία να με ρωτήσεις, εγώ δεν ανέφερα καν υλοποίηση στο post μονό την γενική εικόνα έδωσα. Ανέφερα ότι είναι μια κάρτα after market με αξιοπρεπέστατο εργοστασιακό OC και δεν είναι FE ή μάρκα με έκαψες. Αναφέρθηκες επίσης στην τιμή, μα και εγώ ο ίδιος στο post μου έγραψα ότι ήταν υψηλή δεν το έκρυψα ούτε το δικαιολόγησα. Δεν είμαι από τους τύπους που έχω το κουτί πάνω στο γραφείο με τζαμί και το κοιτάω όλη μέρα λες και είναι έργο τέχνης, ο υπολογιστής είναι εργαλείο και δεν με ενδιαφέρει ούτε η κάρτα να έχει RGB, ούτε backplate με σχέδια, ούτε εάν παίζει με 50c ή 70c, αρκεί να μην έχω προβλήματα στο performance (οπού ανέφερα ειλικρινέστατα ότι δεν έχω κανένα) και να μην τρέχω στα service. Όσο άφορα το μαγαζί, ναι από το πρώτο την πήρα το οποίο έχει πολύ κάλα reviews και τα παιδιά με εξυπηρέτησαν αμέσως. Επίσης όποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με το μαγαζί, μπορεί να κάνει RMA και μονός του, η MSI έχει κάλο support. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από DaRkRaGe
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/9/2018 στις 3:28 ΜΜ, DaRkRaGe είπε Ανέφερα ότι είναι μια κάρτα after market με αξιοπρεπέστατο εργοστασιακό OC και δεν είναι FE ή μάρκα με έκαψες. Αναφέρθηκες επίσης στην τιμή, μα και εγώ ο ίδιος στο post μου έγραψα ότι ήταν υψηλή δεν το έκρυψα ούτε το δικαιολόγησα. και να μην τρέχω στα service. Όσο άφορα το μαγαζί, ναι από το πρώτο την πήρα το οποίο έχει πολύ κάλα reviews και τα παιδιά με εξυπηρέτησαν αμέσως. Επίσης όποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με το μαγαζί, μπορεί να κάνει RMA και μονός του, η MSI έχει κάλο support. Spoiler Και αλλοι συμφορουμιτες διαφωνουν με τα χρηματα αυτα που ζηταει η συγκεκριμενη υλοποιηση περαν απο μενα,ειδικα για 1080ti την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο που εχουν κυκλοφορησει οι 2080. Προφανως και ''κολλαω''΄στην τιμη και υλοποιηση γιατι ερχεται οπως ειπα σε αντιθεση με αυτα που εγραψες πιο πισω -----Ο λόγος του post δεν είναι να δικαιολογήσω την αγορά μου σε κανέναν αλλά να βοηθήσω κάποιον που μπορεί να βρίσκεται με το ίδιο δίλημμα οπού βρισκόμουν και εγώ παραθέτοντας αδιάψευστα γεγονότα.----- Με το να λες σε καποιον τριτο οτι μια μετρια 1080ti στα 800ευρω αξιζει περισσοτερο απο μια 2080,δεν τον βοηθας,γιατι πολυ απλα δεν αξιζει σε αυτα τα χρηματα. Αν καποιος αλλος διαφωνει με το παραπανω ας το γραψει . Περαν τουτου στα service αν τυχει κατι θα τρεξεις οτι καρτα και να αγορασεις,δεν αλλαζει κατι αυτο ουτε θα σου γινει αλλαγη καρτας σε 3-5μερες πχ.Oυτε οι γνωστες εταιρειες ειναι που δεν βγαζουν προβληματα,ουτε εχουν ειδικο service. Μπορεις αν θες να ρωτησεις και αλλους χρηστες ποσο καιρο εχουν περιμενει σε rma σε γνωστες εταιρειες απο μικρα σκρουτζομαγαζα. Ακομα και απο την ιδια την evga αν αγορασεις μπορει να περιμενεις μεχρι και 20-25μερες για την καρτα. Τελος για ποιο λογο μπορεις να κανεις rma μονος σου οταν την εχεις αγορασει απο πωλητη?Αρκετες εταιρειες δεν δεχονται rma κατευθειαν απο πελατες,ειδικα οταν μεσολαβει εν ενεργεια πωλητης,γιατι αυτος ειναι υπευθυνος για το rma. Η Asus πχ δεν δεχεται rma κατευθειαν απο πελατες..... Για τα πολυ καλα reviews οταν τυχει η στραβη δεν παιζουν κανενα ρολο.Το εχουμε δει απειρες φορες στο forum απο καταστηματα που εχουν καλα reviews πως συμπεριφερονται στο rma. Και το visionstudio ή Digital master εχουν πολυ καλα reviews στο σκρουτζ,κατσε ψαξε στο forum να δεις σε περιπτωση rma τι εκαναν.... Για τα παραπανω αν νομιζεις οτι υπερβαλω μπορεις να παρεις την γνωμη/αποψη και αλλων ατομων αν εχουν διαθεση να σχολιασουν. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
DaRkRaGe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για τα πολυ καλα reviews οταν τυχει η στραβη δεν παιζουν κανενα ρολο.Το εχουμε δει απειρες φορες στο forum απο καταστηματα που εχουν καλα reviews πως συμπεριφερονται στο rma. Ας ελπίσουμε να μην το μάθω ποτέ.
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DaRkRaGe είπε Ας ελπίσουμε να μην το μάθω ποτέ. Βασικα ολοι παρακαλαμε να μην γινει η στραβη γιατι απο οπου και αν εχει αγοραστει η καρτα παιρνει χρονο.
akoinonitos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βασικα ολοι παρακαλαμε να μην γινει η στραβη γιατι απο οπου και αν εχει αγοραστει η καρτα παιρνει χρονο. Τον εφαγες ρε συ τον ανθρωπο αμα του παθει τιποτα η καρτα θα σε κυνηγαει
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/9/2018 στις 4:22 ΜΜ, akoinonitos είπε Τον εφαγες ρε συ τον ανθρωπο αμα του παθει τιποτα η καρτα θα σε κυνηγαει Spoiler Βασικα τον ενημερωνω να ξερει τι παιζει σε αυτα τα σεναρια.Εμεις τα γνωριζουμε οσοι συμμετεχουμε καιρο αλλα βλεπω παραπανω οτι δεν τα ξερει καλα στο κομματι των εγγυησεων,αν βασιζεται στις αξιολογησεις του σκρουτζ που δεν λενε απολυτως τιποτα. Το κομματι του rma στις καρτες γραφικων ειναι κατι που οι περισσοτεροι το περνανε στα ντουκου μεχρι να γινει η στραβη,και μετα μονο το παιρνουν στα σοβαρα. Οποιος εχει διαβασει τα διαφορα περιστατικα απο Ελληνικα μαγαζια που εχουν ανεβει στο forum,ξερει τι λεω,ειδικα στο κομματι της εγγυησης λιγο καιρο πριν ληξει με το μειωμενο πιστωτικο. Αν ηταν ολα ροδινα δεν θα κοιταζαν οι περισσοτεροι να αγοραζουν απο evga και amazon λογω της εγγυησης/after sales support. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
akoinonitos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βασικα τον ενημερωνω να ξερει τι παιζει σε αυτα τα σεναρια.Εμεις τα γνωριζουμε οσοι συμμετεχουμε καιρο αλλα βλεπω παραπανω οτι δεν τα ξερει καλα στο κομματι των εγγυησεων,αν βασιζεται στις αξιολογησεις του σκρουτζ που δεν λενε απολυτως τιποτα. Το κομματι του rma στις καρτες γραφικων ειναι κατι που οι περισσοτεροι το περνανε στα ντουκου μεχρι να γινει η στραβη,και μετα μονο το παιρνουν στα σοβαρα. Οποιος εχει διαβασει τα διαφορα περιστατικα απο Ελληνικα μαγαζια που εχουν ανεβει στο forum,ξερει τι λεω,ειδικα στο κομματι της εγγυησης λιγο καιρο πριν ληξει με το μειωμενο πιστωτικο. Αν ηταν ολα ροδινα δεν θα κοιταζαν οι περισσοτεροι να αγοραζουν απο evga και amazon λογω της εγγυησης/after sales support. Εμενα μου λες αγορασαμε για φιλο τον ιανουαριο μια palit superjetstream 1080ti και καταφερε να παιξει για πρωτη φορα 28 αυγουστου. Δυο φορες πηγε και ηρθε η καρτα ευτυχως στο τελος του την αλλαξαν με καινουρια ενω πριν υποτιθεται οτι ειχε επιδιορθωθει η ιδια. Ασχετο αλλα η asus εχει φτιαξει αρκετα το rma της, εστειλα μητρικη για rma στο καταστημα που την πηρα ενα απο τα "τελευταια" του skroutz υστερα απο επικοινωνια με το service της Asus και σε μια βδομαδα ειχα πισω καινουρια. Ελπιζω να συμβαινει το ιδιο και με τις καρτες γραφικων μιας κανουν ενα σκασμο λεφτα οι strix. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εμενα μου λες αγορασαμε για φιλο τον ιανουαριο μια palit superjetstream 1080ti και καταφερε να παιξει για πρωτη φορα 28 αυγουστου. Δυο φορες πηγε και ηρθε η καρτα ευτυχως στο τελος του την αλλαξαν με καινουρια ενω πριν υποτιθεται οτι ειχε επιδιορθωθει η ιδια. Μα τα ξερω αυτα γιατι τα εχω παρακολουθησει τα θεματα τους που ανοιγονται οπως και του φιλου σου με την 1080ti,γιαυτο και τα αναφερω. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1
7700K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 29/9/2018 στις 2:28 ΜΜ, DaRkRaGe είπε Θα σας πω και εγώ λοιπόν την ιστορία μου. Πούλησα πρόσφατα την 1080 μου πριν βγουν τα actual benchmarks με την λογική να πάρω 2080. Περίμενα λοιπόν 2 εβδομάδες χωρίς pc για να δω επιδόσεις και να εντυπωσιαστώ. Παράλληλα με την αναμονή, μιλούσα με διάφορα Ελληνικά καταστήματα για την διαθεσιμότητα και όλοι μου έλεγαν από Νοέμβριο, δεν με ξενέρωσε αυτό όμως ιδιαίτερα διότι evga eu και amazon είχαν διαθεσιμότητα. Για να μην μακρηγορώ, μετά από τους stable drivers και αρκετούς reviewers η απογοήτευση μου ήταν τεράστια, όχι μονό το RTX και το DLSS μου είναι παντελώς άχρηστα (παίζω σε 1440p και όχι 4k), άλλα η 2080 σε πολλούς τίτλους δεν μπορεί να ξεπεράσει την 1080 τι και εκεί που την ξεπερνάει η διαφορά κυμαίνεται από 5 έως 9%. Επίσης η 1080 τι μπορεί να έχει λίγο πιο αργή μνήμη (11GBPS vs 14GBPS) άλλα έχει 11G μνήμη και 352-bit interface σε σύγκριση με 256-bit της 2080 καθώς και 484GB/s bandwith έναντι 448GB/s. Επίσης για όσους θεωρείτε την 1080τι παλαιή καρτα, να υπενθυμίσω οτι το release έγινε 1 χρόνο μετα την 1080. Ρίξτε και μια ματία εδώ: http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-2080-vs-Nvidia-GTX-1080-Ti/4026vs3918 στα περισσότερα test η 1080 ti είναι μπροστά. Πήγα λοιπόν και αγόρασα μια καινούργια MSI 1080 ti στα 800 euro, γνωρίζοντας ότι η τιμή είναι τσιμπημένη άλλα η κάρτα ήταν άμεσα διαθέσιμη, καινούργια και καλή υλοποίηση με υψηλές δυνατότητες overclock. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την αγορά και τις επιδόσεις και θα περιμένω την επομένη γένια των 7nm οπού εκεί θα δούμε μεγάλες διαφορές λόγο λιθογραφίας, θα έχει ωριμάσει το RTX/DLSS ή ότι άλλη τρέλα έρθει στην Nvidia να ενσωματώσει και πιστεύω ότι θα δούμε και εξαιρετικές τιμές λόγο ανταγωνισμού με την AMD Navi. Ο λόγος του post δεν είναι να δικαιολογήσω την αγορά μου σε κανέναν αλλά να βοηθήσω κάποιον που μπορεί να βρίσκεται με το ίδιο δίλημμα οπού βρισκόμουν και εγώ παραθέτοντας αδιάψευστα γεγονότα. Προσφατως επαιζα το FH4 σε High ρυθμισεις πλην reflections-shadows- geometric detail - aa που τα ειχα ultra για πετυχω το 60αρι κλειδωμενο , τοσο στο extreme οσο και στο Ultra δεν μπορεσα να διακρινω διαφορες στην ποιοτητα Συμπερασματικα οι διαφορες μεταξυ ultra και high στο 90% των παιχνιδιων ειναι δυσκολα εντοπισιμες με το ματι ,ειναι γεγονος οτι η σειρα Rtx θα ειναι το φιασκο της nvidia απο πλευρας επιδοσεων αλλα και πωλησεων οπως δειχνουν τα πραγματα 1
gpapad20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Ανάμεσα σε 2080ti duke και x trio ποια να προτιμήσω..με χαλάει στην trio το έξτρα εξαπινο
BabisTs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Ανάμεσα σε 2080ti duke και x trio ποια να προτιμήσω..με χαλάει στην trio το έξτρα εξαπινο Δούκας για μένα......Μηδενικές διαφορές για τα παραπάνω λεφτά που ζητάει η trio X...... https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_2080_ti_duke_review,1.html https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_2080_ti_gaming_x_trio_review,1.html Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από BabisTs
patsakos. D Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 22 ώρες πριν, Fulgore είπε Και αλλοι συμφορουμιτες διαφωνουν με τα χρηματα αυτα που ζηταει η συγκεκριμενη υλοποιηση περαν απο μενα,ειδικα για 1080ti την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο που εχουν κυκλοφορησει οι 2080. Προφανως και ''κολλαω''΄στην τιμη και υλοποιηση γιατι ερχεται οπως ειπα σε αντιθεση με αυτα που εγραψες πιο πισω -----Ο λόγος του post δεν είναι να δικαιολογήσω την αγορά μου σε κανέναν αλλά να βοηθήσω κάποιον που μπορεί να βρίσκεται με το ίδιο δίλημμα οπού βρισκόμουν και εγώ παραθέτοντας αδιάψευστα γεγονότα.----- Με το να λες σε καποιον τριτο οτι μια μετρια 1080ti στα 800ευρω αξιζει περισσοτερο απο μια 2080,δεν τον βοηθας,γιατι πολυ απλα δεν αξιζει σε αυτα τα χρηματα. Αν καποιος αλλος διαφωνει με το παραπανω ας το γραψει . Περαν τουτου στα service αν τυχει κατι θα τρεξεις οτι καρτα και να αγορασεις,δεν αλλαζει κατι αυτο ουτε θα σου γινει αλλαγη καρτας σε 3-5μερες πχ.Oυτε οι γνωστες εταιρειες ειναι που δεν βγαζουν προβληματα,ουτε εχουν ειδικο service. Μπορεις αν θες να ρωτησεις και αλλους χρηστες ποσο καιρο εχουν περιμενει σε rma σε γνωστες εταιρειες απο μικρα σκρουτζομαγαζα. Ακομα και απο την ιδια την evga αν αγορασεις μπορει να περιμενεις μεχρι και 20-25μερες για την καρτα. Τελος για ποιο λογο μπορεις να κανεις rma μονος σου οταν την εχεις αγορασει απο πωλητη?Αρκετες εταιρειες δεν δεχονται rma κατευθειαν απο πελατες,ειδικα οταν μεσολαβει εν ενεργεια πωλητης,γιατι αυτος ειναι υπευθυνος για το rma. Η Asus πχ δεν δεχεται rma κατευθειαν απο πελατες..... Για τα πολυ καλα reviews οταν τυχει η στραβη δεν παιζουν κανενα ρολο.Το εχουμε δει απειρες φορες στο forum απο καταστηματα που εχουν καλα reviews πως συμπεριφερονται στο rma. Και το visionstudio ή Digital master εχουν πολυ καλα reviews στο σκρουτζ,κατσε ψαξε στο forum να δεις σε περιπτωση rma τι εκαναν.... Για τα παραπανω αν νομιζεις οτι υπερβαλω μπορεις να παρεις την γνωμη/αποψη και αλλων ατομων αν εχουν διαθεση να σχολιασουν. Βγάζεις ζήλεια μαν κανείς σαν γκομενα
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, patsakos. D είπε Βγάζεις ζήλεια μαν κανείς σαν γκομενα Βγαζω ζηλια για την 1080ti που αγορασε,ενω αγορασα 1080ti καλυτερη υλοποιηση και φθηνοτερα?Οτι να ναι🙄 Spoiler Υποτιθεται οτι ειμαστε σε τεχνολογικο forum,αρα ειναι λογικο αν γραφτει κατι που δεν στεκει,καποιος να το διορθωσει. Οποιος εχει ορεξη σχολιαζει. Αν εχεις κατι να προσθεσεις στο παραπανω καλως,αλλιως το σχολιο σου ειναι απλα αστοχο. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βγαζω ζηλια για την 1080ti που αγορασε,ενω αγορασα 1080ti καλυτερη υλοποιηση και φθηνοτερα?Οτι να ναι🙄 Υποτιθεται οτι ειμαστε σε τεχνολογικο forum,αρα ειναι λογικο αν γραφτει κατι που δεν στεκει,καποιος να το διορθωσει. Οποιος εχει ορεξη σχολιαζει. Αν εχεις κατι να προσθεσεις στο παραπανω καλως,αλλιως το σχολιο σου ειναι απλα αστοχο. Εμ κι εσυ τι τρεχεις κι απαντάς σε σχόλια που δεν πανε σε κανέναν?(Άστοχα..)😋 Ασε κοπελιά.... Τα είπαν κι άλλες αυτά....😭😋🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις