Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πως και δεν το σκεφτηκαμε οτι η 2080 βγαινει φθηνοτερα χωρις Φπα...Τρομερη τιμη στα 820ευρω χωρις ΦΠΑ για 2080....NOT!

Εγω παντως που δεν εχω επαγγελματικο ΦΠΑ(οπως και οι περισσοτεροι δηλαδη),και προχωρησα την παραγγελια βλεπω η τιμη της να διαμορφωνεται στα 1000ευρω με απλη αποστολη.

Τωρα το γιατι καποιος να δωσει τοσα χρηματα για την φθηνοτερη 2080 που κυκλοφορει η Asus οταν με λιγοτερα χρηματα βρισκει ακομα και απο Ελλαδα(που και αυτη βγαινει φθηνοτερα χωρις ΦΠΑ)την asus strix ή την Msi trio μονο εσυ το ξερεις.

Τελευταία φορά που τις είχα κοιτάξει τις είχανε πιο ακριβά. Έχεις δίκιο έτσι δεν αξίζει.. θα μπορούσες βέβαια να είσαι λιγότερο εριστικός στις απαντήσεις σου.. 

Επεξ/σία από HPPRO
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HPPRO είπε

Τελευταία φορά που τις είχα κοιτάξει τις είχανε πιο ακριβά. Έχεις δίκιο έτσι δεν αξίζει.. θα μπορούσες βέβαια να είσαι λιγότερο εριστικός στις απαντήσεις σου.. 

Οταν μου παρουσιαζεις κατι ως προσφορα επειδη βγαζεις απεξω το ΦΠΑ,ποσο μαλλον για κακη υλοποιηση οταν Ελλαδα(και οχι μονο)παιζει χαμηλοτερα τι θες να σου πω οτι ετσι ειναι και εχεις δικιο?

Περαν τουτου,αν δεν κανω λαθος οι φθηνοτερες 2080 αυτη την στιγμη ξεκινανε απο τα 820περιπου ευρω απο Γερμανια οπως πχ η Palit

https://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-Palit-GeForce-RTX-2080-GamingPro-OC-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1272536.html

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οταν μου παρουσιαζεις κατι ως προσφορα επειδη βγαζεις απεξω το ΦΠΑ,ποσο μαλλον για κακη υλοποιηση οταν Ελλαδα(και οχι μονο)παιζει χαμηλοτερα τι θες να σου πω οτι ετσι ειναι και εχεις δικιο?

Επισης τι εννοεις πιο ακριβα?Για 2080 μιλαμε τι πιο ακριβα απο 1000ευρω?Απο την πρωτη μερα η εν λογω καρτα παντου επαιζε κατω απο 900ευρω και στο Mediamarkt Γερμανιας μαλιστα την ειχαν 789ευρω.

Τελος εσυ δεν ησουν που εγραψες αυτο πιο πισω?

Οταν λοιπον δινεις τετοια δικαιωματα γιατι σου κανει εντυπωση αν λαμβανεις αναλογες απαντησεις?:)

Περαν τουτου,αν δεν κανω λαθος οι φθηνοτερες 2080 αυτη την στιγμη ξεκινανε απο τα 820περιπου ευρω απο Γερμανια οπως πχ η Palit

https://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-Palit-GeForce-RTX-2080-GamingPro-OC-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1272536.html

Ίσως ήταν άτυχης ο χαρακτηρισμός αλλά δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν αντιθέτως με σένα που αναφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, HPPRO είπε

Ίσως ήταν άτυχης ο χαρακτηρισμός αλλά δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν αντιθέτως με σένα που αναφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο.

Για το πρωτο δεκτο αλλα για το δευτερο τι εννοεις προσωπικο επιπεδο?Πως αλλιως θα σχολιασει καποιος κατι συγκεκριμενο που ανεφερες?

Και το λεω αυτο γιατι μου εκανε(ασχημη)εντυπωση που ειπες οτι η εν λογω Asus 2080 στα 1000ευρω(με ΦΠΑ)την θεωρεις σαν προσφορα,οταν απο Ελλαδα οι 2080(που εχουμε κλασσικα χαλια αποθεμα)ξεκινανε απο πιο κατω,ποσο μαλλον απο εξωτερικο

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=2080&order_by=pricevat&order_dir=asc

Αν το ελαβες σαν προσωπικο αυτο που εγραψα τοτε ζητω συγνωμη,πιο πολυ για να τονισω οτι δεν ειναι προσφορα αυτο εγραψα το παραπανω.

Περαν τουτου αν οι διαφορες μεταξυ 1080ti και 2080 ειναι οπως στην περιπτωση της Msi που ειχα αναφερει πιο πισω,τοτε ναι με κλειστα ματια 2080

https://www.skroutz.gr/s/15870795/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-X-Trio.html

https://www.skroutz.gr/s/11862671/MSI-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-Gaming-X-GTX-1080-TI-GAMING-X-11G.html

Αλλα δεν γνωριζουμε απο που μπορει να αγορασει ο καθενας(Ελλαδα,εξωτερικο και ποια μαγαζια τον βολευουν)ή τι υλοποιηση τον ενδιαφερει γιαυτο ειναι λιγο περιεργη η κατασταση μεταξυ τους.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Ρε εσεις δεν αρχιζετε παλι τις φωτογραφιες rtx on/off μπας και γελασει το χειλακι μας μετα την φολα που φαγαμε.Με εχει πιασει μελαγχολια και ειμαι ετοιμος να γινω μονο console peasant.😋

Περα απο την πλακα σκεφτομαι να το γυρισω μονο στο Ps4 μεχρι να μπορεσω να παρω κατι της προκοπης σε λογικη τιμη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οσο για το μια η αλλη σου ερχεται με την 2080 οταν θα την πουλησεις δεν ξερω απο που προκυπτει.

Δεν γνωριζουμε ουτε τι τιμες θα εχει πχ του χρονου η 2080,ουτε ποτε θα την πουλησει ο καθενας και τι αλλο θα υπαρχει τοτε στην αγορα.

σαφως και δεν γνωριζουμε αλλα η τιμη της 1080τι δε θα μπορει να ειναι ποτε ιση ή υψηλοτερη της 2080. πρεπει να παιζει χαμηλοτερα για να εχει και λογο υπαρξης στα μεταχειρισμενα ή μη.

btw για να μη παρεξηγηθω δεν εννοουσα οτι τα evga δεν ειναι/ηταν ποιοτικα τροφοδοτικα.

Επεξ/σία από holy grail
  • Moderators
Δημοσ.
33 minutes ago, icenex said:

Ρε εσεις δεν αρχιζετε παλι τις φωτογραφιες rtx on/off μπας και γελασει το χειλακι μας μετα την φολα που φαγαμε.Με εχει πιασει μελαγχολια και ειμαι ετοιμος να γινω μονο console peasant.😋

Περα απο την πλακα σκεφτομαι να το γυρισω μονο στο Ps4 μεχρι να μπορεσω να παρω κατι της προκοπης σε λογικη τιμη.

Καλά αυτό δε το συζητάμε. Φίλος (με laptop alienware παλιό), πήρε το PS4 day one, το έχει ΛΙΩΣΕΙ, μιλάμε για άπειρες ώρες, έχει παίξει παιχνίδια που δε θα τα δούμε ποτέ στο PC και συνεχίζει. Κάποια physical day one και τα πουλάει στη βδομάδα "χάνοντας" ελάχιστα χρήματα, κάποια περιμένει 6-12 μήνες και μετά τα παίζει, αγοράζοντάς τα σε εξευτελιστικές τιμές digital ή used physical, αλλά δε τον νοιάζει γιατί έχει κι άλλα στο queue για παίξιμο. Το μηχάνημα δεν έχει καθαριστεί ποτέ, βογγάει και αναστενάζει, αλλά δεν έχει κάνει κιχ.

Και τρέχα τώρα εσύ Γιώργο να σκάσεις 3 χιλιάρικα για PC για να βλέπεις τα ίδια με την κονσόλα, και να μην μπορείς να παίξεις και μερικά αριστουργήματά της... True story 

• Like 4
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, icenex είπε

40011259_265347307635241_6328504551104053248_n.jpg

Disenchanted+with+rtx_b25d45_6718282.jpg

RTX-Money.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

58 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Καλά αυτό δε το συζητάμε. Φίλος (με laptop alienware παλιό), πήρε το PS4 day one, το έχει ΛΙΩΣΕΙ, μιλάμε για άπειρες ώρες, έχει παίξει παιχνίδια που δε θα τα δούμε ποτέ στο PC και συνεχίζει. Κάποια physical day one και τα πουλάει στη βδομάδα "χάνοντας" ελάχιστα χρήματα, κάποια περιμένει 6-12 μήνες και μετά τα παίζει, αγοράζοντάς τα σε εξευτελιστικές τιμές digital ή used physical, αλλά δε τον νοιάζει γιατί έχει κι άλλα στο queue για παίξιμο. Το μηχάνημα δεν έχει καθαριστεί ποτέ, βογγάει και αναστενάζει, αλλά δεν έχει κάνει κιχ.

Και τρέχα τώρα εσύ Γιώργο να σκάσεις 3 χιλιάρικα για PC για να βλέπεις τα ίδια με την κονσόλα, και να μην μπορείς να παίξεις και μερικά αριστουργήματά της... True story 

Μου 'χει περάσει κι εμένα απ' το μυαλό να πάω σε PS4, το TLoU 2 μάλλον θα αποδειχθεί πολύ δυνατό χαρτί, έχουμε και RE2 Remake, θα βαρέσει υπερωρίες το PS4.

Αλλά και να 'χω το PC μόνο για να χαζεύω εδώ και για άλλα ψιλολόγια, κι αυτό κρίμα είναι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μου 'χει περάσει κι εμένα απ' το μυαλό να πάω σε PS4, το TLoU 2 μάλλον θα αποδειχθεί πολύ δυνατό χαρτί, έχουμε και RE2 Remake, θα βαρέσει υπερωρίες το PS4.

Αλλά και να 'χω το PC μόνο για να χαζεύω εδώ και για άλλα ψιλολόγια, κι αυτό κρίμα είναι.

Εγω παντως το πηρα για να παιξω τα exclusive βεβαια δεν το εχω λιωσει ιδιαιτερα αν θυμαμαι καλα εχω τελειωσει 7-τιτλους και το εχω σιγουρα ενα χρονο βεβαια σε αυτο παιζει ρολο οτι λιωνω και παιχνιδια στο pc κ μετα μετακομιση βαλε οτι εμεινα απο τηλεοραση τεσπα στα @@ σας για αυτο, εν ολιγοις μου βγηκε σε καλο η αγορα κονσολας μετα απο ολο αυτο με τις καρτες.Αν βεβαια ειχα παρει και 1080τι τοτε που την ζαχαρωνα τωρα θα ημουν αρχοντας. Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα....

Περιμενω αυτα τα 2 που αναφερες, red dead redemption, days gone,

Πραγματικα κριμα γιατι περιμενα πως κ πως να αξιοποιησω την οθονη και να ξαναπαιξω επιτελους το witcher 3 και αλλους τιτλους με ικανοποιητικα καρε χωρις να ριχνω πολυ την ποιοτητα και φαγαμε φολα σε ολο της το μεγαλειο και αυτο γιατι γ@μησανε τις τιμες και δυστυχως ειμαι αγυριστο κεφαλι ειδικα οταν νιωθω οτι πανε να μου πλασαρουν κατι overpriced.

Παω να κλαψω στην γωνια μου αγκαλια με το ps4.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Μια από τα ίδια φίλε. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις RTX από κάθε άποψη, βλέπω να τσιμπάω ένα PS4 Pro. Spider man / Red Dead Redemption here I come. Ειδικά για το δεύτερο!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Αυτό με το πορτοφόλι μεγάλη αλήθεια.

Ναι γιατί αν  ήταν αληθεια .η 2 foto.Τοτε η αγορά RTX θα ήταν valey formaney!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...