Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jerky είπε

Και εγώ το ίδιο ακριβώς οικονομικό(ψυχολογικό :) ) όριο είχα θέσει για την 2080ti. 

Λόγω monitor (alienware AW3418DW) θα χρειαστώ δύναμη από gpu, που ενδεχομένως να την είχα και από 1080ti.

Όποτε και εγώ βρίσκομαι στο γνωστό στο τρίλημμα: 

• 1080ti ή 2080 τώρα
  • 2080ti μόλις και αν πέσει λίγο η τιμή 

Πάντα μιλάμε για new card γιατί αν βάλεις στο παιχνίδι και used θεωρώ ότι η λογική λέει 1080ti.

Κλείνω προς 2080 πάντως, μόλις δούμε κάποια  διαθεσιμότητα της προκοπής..

Αν ήμουν στην θεση σου θα πηγαινα σε 2080 στην περίπτωσή που δεν με νοιαζε το οικονομικό και ηθελα φρεσκαδουρα.

Εαν το πας βαση λογικης και εχεις υπομονη πας για 1080τι μεταχ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Μου αρεσεις με νιωθεις!

Πήραμε και απο αυτο. 😀

1440p 165hz. 32"

Γιια αυτο σκεφτομαι για την 2080τι αλλα δεν βιάζομαι κιολας (gsync rules)

Εαν τα Χριστούγεννα η ti πέσει στα 1200 λογικα θα μου την φερει ο Σάντα.

Δεν του λες αυτού του Σάντα να βάλει στην κάλτσα του και μία για μένα; Γιατί εγώ στην κάλτσα μου βάζω μόνο το σκ@τό μου, μήπως και μπορέσω να την αγοράσω την 2080ti🤣...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Δεν του λες αυτού του Σάντα να βάλει στην κάλτσα του και μία για μένα; Γιατί εγώ στην κάλτσα μου βάζω μόνο το σκ@τό μου, μήπως και μπορέσω να την αγοράσω την 2080ti🤣...

Κατι θα κανουμε ρει😛

Αλλα εαν ψωνισει απο evga θα φαει ακυρο γιατι εχει 1 limit per household 😅

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Κατι θα κανουμε ρει😛

Αλλα εαν ψωνισει απο evga θα φαει ακυρο γιατι εχει 1 limit per household 😅

Spoiler

Θα βάλει τον Ρούντολφ το ελαφάκι να πάρει μία ως αγοραστής. Εκμετάλλευση εργαζομένου....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Για να τα καταλαβεις αυτα ομως πρεπει και να ασχολεισαι αρκετα εδω και καιρο με το hardware και τις οποιες εξελιξεις.

Ο phanis πχ που ηταν τοσα χρονια με 970 και τωρα ετυχε να αλλαξει δεν το καταλαβαινει αυτο,γιαυτο και ψιλο απορει με αυτα που γραφονται.

Το ιδιο και ο Heybro/Arkin που μεχρι και περυσι ηταν με ps3 και τωρα μπηκε και αυτος στον χωρο του gaming pc.

Και το κυριοετερο ειναι οτι μιλαμε για καρτες που κοστιζουν 800-1000ευρω,δεν μιλαμε για στραγαλια ουτε για low/mid range καρτες για να λες''ελα μωρε δεν τρεχει τιποτα οποτε και να αγορασεις''.

Προφανως και ειναι αυτονοητο να πει καποιος ''περιμενε''οταν εχει ανακοινωθει νεα σειρα γιατι ειτε θα βγαλει αυτη κατι που να αξιζει(απο νεες καρτες)ή αν πεσει φολα(οπως φετος)θα εχουμε προσφορες στην υπαρχουσα σειρα αρα παλι κερδισμενος βγαινεις.

Δηλαδη συμφωνα με την αποψη σου οσοι αγορασαμε πριν λιγες μερες καινουργια 1080ti απο evga στα 650ευρω κακως καναμε αλλα επρεπε να δωσουμε αλλα 250-300ευρω για 2080 ετσι?

Μαλιστα.....

Γιατι δεν νομιζω να εγραψε καποιος οτι αυτη την στιγμη αξιζει να αγορασει πχ Msi 1080ti στα 920 https://www.skroutz.gr/s/11862671/MSI-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-Gaming-X-GTX-1080-TI-GAMING-X-11G.html

οταν η 2080 παιζει στα 940 https://www.skroutz.gr/s/15870795/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-X-Trio.html

Γιαυτο καλο ειναι να μην μιλαμε γενικα και αοριστα με το τι αξιζει και το τι δεν αξιζει αλλα συγκεκριμενα.Και γιαυτο και εγω προσωπικα αναφερω συνεχεια το παραδειγμα της evga ή τις τιμες σε μεταχειρισμενα,γιατι απο Ελλαδα πχ ναι δεν αξιζει η 1080ti καινουργια αν θες καλη υλοποιηση.

Κατα τα αλλα η πτωση τιμων δεν ερχεται μονο απο τον ανταγωνισμο,αλλα και απο το πορτοφολι των πελατων της καθε εταιρειας.

Αν για παραδειγμα μετα το launch η πλειοψηφια ριξει ακυρο στις νεες καρτες λογω των τιμων,οι τιμες θα πεσουν αναγκαστικα θελει δεν θελει.

απο που προκυπτει αυτο το 650? αυτη τη στιγμη στην ευρωπη η πιο τσιπικη εχει στα 740 και η 2080, 840. 650 αποκλειεται να πουλουσε η evga  σκετη 1080τι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, holy grail είπε

απο που προκυπτει αυτο το 650? αυτη τη στιγμη στην ευρωπη η πιο τσιπικη εχει στα 740 και η 2080, 840. 650 αποκλειεται να πουλουσε η evga  σκετη 1080τι.

Μην κάθεσαι, Αστυνόμε Σαΐνη. Στείλε ενημερωτικό στην evga asap. Τους πήρε ο fulgore τις 1080ti και δεν το κατάλαβαν.

740-840. 100 ευρώ διαφορά για 5 fps παραπάνω. Χρυσάφι αυτά τα fps. Μάλλον είναι με rtx on, γι' αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, holy grail είπε

Εχουμε αναφερει εδω και κανενα μηνα για την προσφορα που ετρεχε απο την εν λογω εταιρεια και εβγαινει η 1080ti τους γυρω στα 600-6500ευρω.

Ειχε ανοιξει και αντιστοιχο θεμα στις προσφορες για οποιον ενδιαφεροταν.

Αλλοι πχ τους βγηκε η 1070ti κατω απο 400ευρω,αλλοι τους βγηκε η 1080 κατω απο 500ευρω.

Και ο λογος που αναφερεται συνεχεια ειναι γιατι ετρεχε μεχρι και πριν λιγες μερες(αρα πολυ προσφατη)και φυσικα μπορουσε να αγορασει ο καθενας και ηταν η χαμηλοτερη καινουργια 1080ti(και καλη υλοποιηση).Δεν ειναι οπως απο Overclockers που δεν στελνουν Ελλαδα

Αυτα βεβαια για οποιον ηθελε να αγορασει πριν βγουν τα benchmarks της 2080,γιατι τωρα που εχει τελειωσει δεν αξιζει για αγορα.

Τα καλα της ερευνας αγορας αυτα.

Γιατι αν περιμεναμε απο τις τιμες στην ΕΛλαδα,τοτε προφανως και η rtx ειναι καλυτερη αγορα αυτη την στιγμη.

Οπως ειπα πιο πισω,προφανως και δεν δινεις 850 και 900ευρω για 1080ti οταν στα ιδια χρηματα βρισκεις 2080.

Με λιγα λογια η κατασταση στην αγορα τουλαχιστον για φετος ευτυχως ξεκαθαρισε.

Ο καθενας ας τα βαλει κατω,ας δει το συστημα που εχει,τις απαιτησεις του σε παιχνιδια και φυσικα τα χρηματα που θελει γενικα να διαθεσει και ας αγορασει αναλογα(αν το κρινει αναγκαιο)και φυσικα ειτε απο Ελλαδα,ειτε απο εξωτερικο,ειτε απο αγγελιες.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχουμε αναφερει εδω και κανενα μηνα για την προσφορα που ετρεχε απο την εν λογω εταιρεια και εβγαινει η 1080ti τους γυρω στα 600-6500ευρω.

Ειχε ανοιξει και αντιστοιχο θεμα στις προσφορες για οποιον ενδιαφεροταν.

Αλλοι πχ τους βγηκε η 1070ti κατω απο 400ευρω,αλλοι τους βγηκε η 1080 κατω απο 500ευρω.

Και ο λογος που αναφερεται συνεχεια ειναι γιατι ετρεχε μεχρι και πριν λιγες μερες(αρα πολυ προσφατη)και φυσικα μπορουσε να αγορασει ο καθενας και ηταν η χαμηλοτερη καινουργια 1080ti(και καλη υλοποιηση).Δεν ειναι οπως απο Overclockers που δεν στελνουν Ελλαδα

Αυτα βεβαια για οποιον ηθελε να αγορασει πριν βγουν τα benchmarks της 2080,γιατι τωρα που εχει τελειωσει δεν αξιζει για αγορα.

Τα καλα της ερευνας αγορας αυτα.

Γιατι αν περιμεναμε απο τις τιμες στην ΕΛλαδα,τοτε προφανως και η rtx ειναι καλυτερη αγορα αυτη την στιγμη.

Οπως ειπα πιο πισω,προφανως και δεν δινεις 850 και 900ευρω για 1080ti οταν στα ιδια χρηματα βρισκεις 2080.

Με λιγα λογια η κατασταση στην αγορα τουλαχιστον για φετος ευτυχως ξεκαθαρισε.

Ο καθενας ας τα βαλει κατω,ας δει το συστημα που εχει,τις απαιτησεις του σε παιχνιδια και φυσικα τα χρηματα που θελει γενικα να διαθεσει και ας αγορασει αναλογα(αν το κρινει αναγκαιο)και φυσικα ειτε απο Ελλαδα,ειτε απο εξωτερικο,ειτε απο αγγελιες.

δεν πιστευω οτι αξιζει να παρεις πενταετιας τροφοδοτικο. ενταξει η evga ξεφορτωνεται οτι σαβουρα της εχει μεινει, αλλα για ποιον λογο να παρω ενα τροφοδοτικο 1300βατ? μονο για να το πουλησω και αν..... ποιος εχει αναγκη για τετοιο τροφοδοτικο πλην των μαινερ? ακομα και 200 να το πουλησεις μια η αλλη σου ερχεται η ενδεχομενη πωληση τροφοδοτικου+1080τι, με την 2080, οταν θα την πουλησεις και αυτη πχ.

καλα, αγορα παντα απο εξωτερικο μιλαμε γιατι απο ελλαδα αστο....

Επεξ/σία από holy grail
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχουμε αναφερει εδω και κανενα μηνα για την προσφορα που ετρεχε απο την εν λογω εταιρεια και εβγαινει η 4080ti τους γυρω στα 6000-6500ευρω.

..........

..........

..........

fixed το μηνυμα απ΄το μέλλον!😋

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

fixed το μηνυμα απ΄το μέλλον!😋

Καταραμενο κινητο :P

12 λεπτά πριν, holy grail είπε

δεν πιστευω οτι αξιζει να παρεις πενταετιας τροφοδοτικο. ενταξει η evga ξεφορτωνεται οτι σαβουρα της εχει μεινει, αλλα για ποιον λογο να παρω ενα τροφοδοτικο 1300βατ? μονο για να το πουλησω και αν..... ποιος εχει αναγκη για τετοιο τροφοδοτικο πλην των μαινερ? ακομα και 200 να το πουλησεις μια η αλλη σου ερχεται η ενδεχομενη πωληση τροφοδοτικου+1080τι, με την 2080, οταν θα την πουλησεις και αυτη πχ.

Τα προηγουμενα bundle της εταιρειας ειχαν μικροτερα τροφοδοτικα(750 και 850 g3)που φευγανε ανετα στις αγγελιες σφραγισμενα στα 100-130ευρω,τωρα με το 1300ρι οντως πιο δυσκολα τα πραγματα,απλα το βαζεις πολυ φθηνα μεχρι 150ευρω ξερω γω που και παλι βγαινει καπου τοσο.

Οσο για το μια η αλλη σου ερχεται με την 2080 οταν θα την πουλησεις δεν ξερω απο που προκυπτει.

Δεν γνωριζουμε ουτε τι τιμες θα εχει πχ του χρονου η 2080,ουτε ποτε θα την πουλησει ο καθενας και τι αλλο θα υπαρχει τοτε στην αγορα.

Δημοσ.

RTX 2080 ετοιμοπαραδοτη (και χωρις ΦΠΑ για οποιον εχει επαγγελματικο/εταιρικο ΑΦΜ)

https://www.amazon.co.uk/ASUS-90YV0C30-M0NA00-Newcomer-range-GeForce/dp/B07GQ52PNH/ref=sr_1_6?s=computers&ie=UTF8&qid=1538068828&sr=1-6&keywords=rtx+2080ti

Amazon Currency Converter is Enabled. 

Learn more

Order Summary

Items: GBP 682.81
Postage & Packing: GBP 15.90

Total before VAT: GBP 698.71
VAT: GBP 0.00

(Order Total: GBP 698.71)

Payment Total: EUR 814,36
Δημοσ.

Το dlss και το ray tracing θέλει γίνει σημείον αντιλεγόμενον. 

Εις τους μεν κατέχοντες σημείον υπεροχής και απόλαυσης εις τους δε, σημείον αντιζηλίας και ψευτοαναγόρευσης των παλαιών καρτών τους (pascal?) σε "ευκαιρία".... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων
καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν,
ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ.

Spoiler

Αμήν

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HPPRO είπε

RTX 2080 ετοιμοπαραδοτη (και χωρις ΦΠΑ για οποιον εχει επαγγελματικο/εταιρικο ΑΦΜ)

https://www.amazon.co.uk/ASUS-90YV0C30-M0NA00-Newcomer-range-GeForce/dp/B07GQ52PNH/ref=sr_1_6?s=computers&ie=UTF8&qid=1538068828&sr=1-6&keywords=rtx+2080ti

Amazon Currency Converter is Enabled. 

Learn more

Order Summary

Items: GBP 682.81
Postage & Packing: GBP 15.90

Total before VAT: GBP 698.71
VAT: GBP 0.00

(Order Total: GBP 698.71)

Payment Total: EUR 814,36

Πως και δεν το σκεφτηκαμε οτι η 2080 βγαινει φθηνοτερα χωρις Φπα...Τρομερη τιμη στα 820ευρω χωρις ΦΠΑ για 2080....NOT!

Εγω παντως που δεν εχω επαγγελματικο ΦΠΑ(οπως και οι περισσοτεροι δηλαδη),και προχωρησα την παραγγελια βλεπω η τιμη της να διαμορφωνεται στα 1000ευρω με απλη αποστολη.

Τωρα το γιατι καποιος να δωσει τοσα χρηματα για την φθηνοτερη 2080 που κυκλοφορει η Asus οταν με λιγοτερα χρηματα βρισκει ακομα και απο Ελλαδα(που και αυτη βγαινει φθηνοτερα χωρις ΦΠΑ)την asus strix ή την Msi trio μονο εσυ το ξερεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...