Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 minutes ago, Psycho_Warhead said: Πάρτε κάνα G-Sync monitor λέω εγώ να δείτε τη γλύκα, τη σμουθίλα και αφήστε τα πολλά.. Πήραμε Και νιώθουμε σα μικρά παιδιά. Άντε αμήν να βγουν και τα CPU, με το ζόρι κρατιέμαι 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Α καλά, τώρα θα απολαύσεις gaming. 1
azazil1190 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πάρτε κάνα G-Sync monitor λέω εγώ να δείτε τη γλύκα, τη σμουθίλα και αφήστε τα πολλά.. Μου αρεσεις με νιωθεις! Πήραμε και απο αυτο. 😀 1440p 165hz. 32" Γιια αυτο σκεφτομαι για την 2080τι αλλα δεν βιάζομαι κιολας (gsync rules) Εαν τα Χριστούγεννα η ti πέσει στα 1200 λογικα θα μου την φερει ο Σάντα.
Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Πήραμε Και νιώθουμε σα μικρά παιδιά. Άντε αμήν να βγουν και τα CPU, με το ζόρι κρατιέμαι Μεγειές κ καλό λιώσιμο (19-20/10 έρχονται και οι φρέσκοι καφέδες) 11 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εαν τα Χριστούγεννα η ti πέσει στα 1200 λογικα θα μου την φερει ο Σάντα. Σιγά μην ανοίξουν και τα αλεξίπτωτα με τέτοια "πτώση"... Απ'τα 1000 κ κάτω μπορεί να θεωρηθεί "λογική" μια τέτοια αγορά (σε όρους price/performance). Σε κάνα χρόνο να το συζητήσουμε, αν εν τω μεταξύ έχουμε και 20-30 τίτλους διαθέσιμους με RTX κτλ. 1
azazil1190 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Μεγειές κ καλό λιώσιμο (19-20/10 έρχονται και οι φρέσκοι καφέδες) Σιγά μην ανοίξουν και τα αλεξίπτωτα με τέτοια "πτώση"... Απ'τα 1000 κ κάτω μπορεί να θεωρηθεί "λογική" μια τέτοια αγορά (σε όρους price/performance). Σε κάνα χρόνο να το συζητήσουμε, αν εν τω μεταξύ έχουμε και 20-30 τίτλους διαθέσιμους με RTX κτλ. Είμαι αισιόδοξος οτι θα ρίξει η εβγα περιπου εκει που ειπα την τιμη,μιας και οι πασχαλιδες επιασαν τον στοχο τους.Έφυγαν Προσωπικά μεχρι 1200 μεγιστο για την αποδοση της 2080ti τα δινω(δικα μου κριτήρια ) .Τα 1400-1600 δεν μου κάθονται καλα
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Αν δεν είχα g-sync monitor στην ανάλυση που παίζω (4k) θα είχα χοντρό πρόβλημα . Πλέον είτε έχω 50fps είτε 60fps πραγματικά είναι το ίδιο. 2
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Η αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση και εξαρταται και απο το timing κιολας και την αναγκη φυσικα του καθενος να αναβαθμισει. Και οι τιμες ειναι εκτος πραγματικοτητας χωρις να χρειαζεται τωρα να κατσουμε να κανουμε οικονομικη αναλυση επ'αυτου και αν νιωθουμε την αναγκη να αναβαθμισουμε για τον xy λογο το κανουμε και τελειωνει εκει το ζητημα. Απο εκει και περα δεν εχει νοημα να καθομαστε καθε τρεις και λιγο σε καθε νημα να συζηταμε επι προσωπικου γιατι ο καθενας απο εμας αγοραζει οτι αγοραζει και να κριτικαρουμε τις επιλογες του καθενος σε προσωπικο επιπεδο παλι. Ουτε φυσικα στον αντιποδα και καποιος ο οποιος αναβαθμιζει να μας γεμιζει με πληροφοριες που πως να το πω.. Δεν χρειαζομαστε.. Too much info που λεμε Η αγορα ειναι αυτη στην παρουσα φαση. Καντε τις επιλογες σας, αλλωστε ειμαι σιγουρος οτι στο πισω μερος του μυαλου σας αυτο θα κανετε αφου τις εκλογικευσετε προσωπικα οτι και να συζηταμε εδω και ας κρατησουμε την συζητηση σε κοσμιο επιπεδο τουλαχιστον. Το μονο που ζητω εγω προσωπικα ειναι να μην τραβανε καποιοι τα δεδομενα που εχουμε στα χερια μας και τα ξεχειλωνουν για να κανουν ενα ποιντ.. Eιναι λιγο αστειο παιδια καταλαβετε το.. Αλλο επιλεγω κατι γιατι θελω και αλλο προσπαθω να πεισω οτι ειναι και νορμα. Αυτο μονο συνεχιστε συγνωμη για την ενοχληση 😛 Spoiler Για να τα καταλαβεις αυτα ομως πρεπει και να ασχολεισαι αρκετα εδω και καιρο με το hardware και τις οποιες εξελιξεις. Ο phanis πχ που ηταν τοσα χρονια με 970 και τωρα ετυχε να αλλαξει δεν το καταλαβαινει αυτο,γιαυτο και ψιλο απορει με αυτα που γραφονται. Το ιδιο και ο Heybro/Arkin που μεχρι και περυσι ηταν με ps3 και τωρα μπηκε και αυτος στον χωρο του gaming pc. Και το κυριοετερο ειναι οτι μιλαμε για καρτες που κοστιζουν 800-1000ευρω,δεν μιλαμε για στραγαλια ουτε για low/mid range καρτες για να λες''ελα μωρε δεν τρεχει τιποτα οποτε και να αγορασεις''. Προφανως και ειναι αυτονοητο να πει καποιος ''περιμενε''οταν εχει ανακοινωθει νεα σειρα γιατι ειτε θα βγαλει αυτη κατι που να αξιζει(απο νεες καρτες)ή αν πεσει φολα(οπως φετος)θα εχουμε προσφορες στην υπαρχουσα σειρα αρα παλι κερδισμενος βγαινεις. 5 ώρες πριν, HPPRO είπε Σαφέστατα κ δεν αξίζει η αγορά καινούργιας 1080ti σε σχέση με μια 2080. Οποίος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι τουλάχιστον κομπλεξικός. Δηλαδη συμφωνα με την αποψη σου οσοι αγορασαμε πριν λιγες μερες καινουργια 1080ti απο evga στα 650ευρω κακως καναμε αλλα επρεπε να δωσουμε αλλα 250-300ευρω για 2080 ετσι? Μαλιστα..... Γιατι δεν νομιζω να εγραψε καποιος οτι αυτη την στιγμη αξιζει να αγορασει πχ Msi 1080ti στα 920 https://www.skroutz.gr/s/11862671/MSI-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-Gaming-X-GTX-1080-TI-GAMING-X-11G.html οταν η 2080 παιζει στα 940 https://www.skroutz.gr/s/15870795/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-X-Trio.html Γιαυτο καλο ειναι να μην μιλαμε γενικα και αοριστα με το τι αξιζει και το τι δεν αξιζει αλλα συγκεκριμενα.Και γιαυτο και εγω προσωπικα αναφερω συνεχεια το παραδειγμα της evga ή τις τιμες σε μεταχειρισμενα,γιατι απο Ελλαδα πχ ναι δεν αξιζει η 1080ti καινουργια αν θες καλη υλοποιηση. Κατα τα αλλα η πτωση τιμων δεν ερχεται μονο απο τον ανταγωνισμο,αλλα και απο το πορτοφολι των πελατων της καθε εταιρειας. Αν για παραδειγμα μετα το launch η πλειοψηφια ριξει ακυρο στις νεες καρτες λογω των τιμων,οι τιμες θα πεσουν αναγκαστικα θελει δεν θελει. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
Wolf79 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άμα κάνει κίνηση η AMD να τους πιέσει μπας και δούνε αλλιώς τα πράγματα. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από Wolf79
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Πήρα 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Πήραμε Και νιώθουμε σα μικρά παιδιά. Άντε αμήν να βγουν και τα CPU, με το ζόρι κρατιέμαι Γατακι https://ibb.co/jsrNj9 (Αν και εχει τραβηχτει σε σπιτι φιλου πριν κανα μηνα :P)
Jerky Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Είμαι αισιόδοξος οτι θα ρίξει η εβγα περιπου εκει που ειπα την τιμη,μιας και οι πασχαλιδες επιασαν τον στοχο τους.Έφυγαν Προσωπικά μεχρι 1200 μεγιστο για την αποδοση της 2080ti τα δινω(δικα μου κριτήρια ) .Τα 1400-1600 δεν μου κάθονται καλα Και εγώ το ίδιο ακριβώς οικονομικό(ψυχολογικό ) όριο είχα θέσει για την 2080ti. Λόγω monitor (alienware AW3418DW) θα χρειαστώ δύναμη από gpu, που ενδεχομένως να την είχα και από 1080ti. Όποτε και εγώ βρίσκομαι στο γνωστό στο τρίλημμα: 1080ti ή 2080 τώρα 2080ti μόλις και αν πέσει λίγο η τιμή Πάντα μιλάμε για new card γιατί αν βάλεις στο παιχνίδι και used θεωρώ ότι η λογική λέει 1080ti. Κλείνω προς 2080 πάντως, μόλις δούμε κάποια διαθεσιμότητα της προκοπής..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 15 minutes ago, Fulgore said: Γατακι https://ibb.co/jsrNj9 (Αν και εχει τραβηχτει σε σπιτι φιλου πριν κανα μηνα :P) Χαχα τι γατάκι, με το φτωχομπινεδιάρικο Viewsonic 😛 Πέρα από την πλάκα, δεν θα έπαιρνα 27", αλήθεια. Περίμενα τα 35" HDR, αλλά @@ δε μας έκαναν τη χάρη ούτε φέτος. Και όταν βγουν κάτι μου λέει ότι θα είναι και κουτσουρεμένα (chroma) και θα κοστίζουν και όσο 2xAD3418DW τουλάχιστον... Αλλά έλα στο άλλο topic άμα θες να το συζητήσουμε 1
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε Χαχα τι γατάκι, με το φτωχομπινεδιάρικο Viewsonic 😛 Πέρα από την πλάκα, δεν θα έπαιρνα 27", αλήθεια. Περίμενα τα 35" HDR, αλλά @@ δε μας έκαναν τη χάρη ούτε φέτος. Και όταν βγουν κάτι μου λέει ότι θα είναι και κουτσουρεμένα (chroma) και θα κοστίζουν και όσο 2xAD3418DW τουλάχιστον... Αλλά έλα στο άλλο topic άμα θες να το συζητήσουμε Το φτωχομπινεδιαρικο viewsonic το προτιμησα γιατι Spoiler φτανει μεχρι 165hz,ζηταει 300ευρω λιγοτερα απο το Dell(δηλαδη σχεδον 50% χαμηλοτερη τιμη που μπορω να τα δωσω σε καλυτερη καρτα πχ)και εχει πληρη υποστηριξη σε ολα τα παιχνιδια και δεν χρειαζεται να ψαχνω δεξια και αριστερα για fix οπως δυστηχως βλεπω τελευταια σε διαφορα παιχνιδια κυριως Ιαπωνων(βλεπε dragon quest,crash,monter hunter κλπ). Αλλα δεν γραφω κατι παραπανω μην βγουμε off topic
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Χαχα τι γατάκι, με το φτωχομπινεδιάρικο Viewsonic 😛 Πέρα από την πλάκα, δεν θα έπαιρνα 27", αλήθεια. Περίμενα τα 35" HDR, αλλά @@ δε μας έκαναν τη χάρη ούτε φέτος. Και όταν βγουν κάτι μου λέει ότι θα είναι και κουτσουρεμένα (chroma) και θα κοστίζουν και όσο 2xAD3418DW τουλάχιστον... Αλλά έλα στο άλλο topic άμα θες να το συζητήσουμε Επειδή δεν θα είναι 4K μάλλον δεν θα έχει τέτοια θέματα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 4 minutes ago, Fulgore said: Το φτωχομπινεδιαρικο viewsonic το προτιμησα γιατι Hide contents φτανει μεχρι 165hz,ζηταει 300ευρω λιγοτερα απο το Dell(δηλαδη σχεδον 50% χαμηλοτερη τιμη που μπορω να τα δωσω σε καλυτερη καρτα πχ)και εχει πληρη υποστηριξη σε ολα τα παιχνιδια και δεν χρειαζεται να ψαχνω δεξια και αριστερα για fix οπως δυστηχως βλεπω τελευταια σε διαφορα παιχνιδια κυριως Ιαπωνων(βλεπε dragon quest,crash,monter hunter κλπ). Αλλα δεν γραφω κατι παραπανω μην βγουμε off topic Spoiler Σωστά, αλλά δεν ανήκεις στην ultrawide master race, δε μου κάνει 😋 Σοβαρά τώρα, εγώ είμαι διατεθειμένος να μπλεχτώ με configs για να υποστηρίξουν όσα μπορούν uw, και να φάω μαύρες μπάρες πχ σε youtube videos ή game cutscenes. Το ήξερα από πριν και έγινε εν πλήρη γνώση μου η αγορά αυτή, χωρίς καν να περιμένω να υποστηριχθεί περισσότερο το uw στο μέλλον. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές ανάγκες και απόψεις. Εννοείται γ@μ@ει και το Viewsonic για τους λόγους που το πήρες.
jmirko15 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σωστά, αλλά δεν ανήκεις στην ultrawide master race, δε μου κάνει 😋 Σοβαρά τώρα, εγώ είμαι διατεθειμένος να μπλεχτώ με configs για να υποστηρίξουν όσα μπορούν uw, και να φάω μαύρες μπάρες πχ σε youtube videos ή game cutscenes. Το ήξερα από πριν και έγινε εν πλήρη γνώση μου η αγορά αυτή, χωρίς καν να περιμένω να υποστηριχθεί περισσότερο το uw στο μέλλον. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές ανάγκες και απόψεις. Εννοείται γ@μ@ει και το Viewsonic για τους λόγους που το πήρες. Spoiler Κάποια UW (πχ Overwatch) είναι unplayable.. Επίσης δοκίμασε να βρεις ένα μικρό app το οποίο έκανε fill τις black bars με διάφορα info/stats κτλ. (δεν μπορώ να το βρω τώρα..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις