Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Και εγω αυτο θυμαμαι αλλα fulgore ειναι θα το γυρισει απο εδω απο εκει παλι θα βγει οτι εχει δικιο. Ποτε δεν εχει αδικο. Παλι καλα που ειδες τι απαντησα πριν σχολιασεις Πριν μηνες δηλαδη που ειχαμε το Mining στα πανω του να πεφταμε ολοι με τα μουτρα να διναμε 800ευρω για 1080 και 1100 για 1080τι ε?Αυτο δηλαδη εσυ προτεινεις σαν σωστο και ο fulgore ειναι που ειχε αδικο και δεν το παραδεχεται?Για να ξερουμε τι λεμε ετσι. 6 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Ε, εντάξει, μην γίνεσαι άδικος τώρα. Το ekwb το πήρε για την τάβλα του. Μην το υπολογίζεις στο κόστος κτήσης. Οι συγκεκριμένες προσφορές έγιναν με σκοπό το ξεστοκάρισμα των pascal. Μην ξεχνάς ότι η evga είναι αποκλειστικός συνεργάτης της nvidia. Παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Ακόμα κι έτσι, μιλάμε για κάρτες που κυκλοφορούν ήδη 1.5 χρόνο στην αγορά. Είδαν, όμως, όλοι τις τιμές των rtx και σου λένε "650 ευρώ για μια (εδώ έχεις απόλυτο δίκιο) εκ των κορυφαίων υλοποιήσεων της 1080ti; Hell yeah". Αν δεν υπήρχαν οι rtx, ναι, οι προσφορές ήταν λουκούμι. Αλλά με τις rtx on, οι τιμές φαντάζουν, χωρίς να είναι, vfm. Δεν πειραζει κρατα χρηματα για την επομενη γενια ή περιμενε του χρονου μηπως και γινει καποιο αξιοσημειωτο price drop. Γιατι με τετοια τιμη η 2080ti δεν θα μεινει για πολυ στην αγορα. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1
optimus prime Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Ερχεται απο Ιταλια και με βολέυει Ηγουμενιτσα! Τι πλακα εχεις που δεν σηκωνεις καθολου πλάκα!😭 Ο κούριερ θα εχει και ψυγειάκι γεματο παγο για να μην χαλάσει το νεφρούλι! Κοιτα μην σε κοροιδεψει! Χέρι με χέρι η ανταλλαγη!🤑 Αστα να πανε,αυτη η γενια μας ξετιναξε.. 8 ώρες πριν, azazil1190 είπε Περα απο την πλακιτσα που κανουμε. Απο που η αγορα? Με ups έρχεται? Απο το αγγλικο Scan,μου φαινεται αυτοι στελνουν με DPD και με το που φτασει Ελλαδα το παιρνει η Speedex. 5 ώρες πριν, pabou13 είπε Απο caseking? Σου ρθε μηνυμα οτι την εχουν διαθεσιμη; To caseking απο οτι καταλαβα θα την εχει καπου στις 10 Οκτωμβρη. Ειχα κανει διπλη προπαραγγελια και στο Scan για να ειμαι καλυμμενος. Οποιος την εφερνε πρωτος δλδ.. 2
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μην κολλάς σε αυτούς τους μήνες που οι τιμές ήταν ακόμα πιο πάνω λόγω περιορισμένων αποθεμάτων/mining. Γενικά νομίζω είσαι κι εσύ ένας από τους «δυσκοίλιους» που παρατηρώ εδώ και χρόνια στα threads να προτείνουν στον κόσμο να περιμένει. Άμα είναι να περιμένουμε περιπτώσεις τύπου 8800GT και 7950 ζήτω που καήκαμε. Και άντε πες πριν κάποια χρόνια υπήρχαν προοπτικές. Τώρα με αυτά που ζούμε πώς εξακολουθείς να συνιστάς αναμονή και να ελπίζεις σε price drops, δεν ξέρω πώς το καταφέρνεις. Για να πέσουν οι τιμές βασικό και κύριο είναι να υπάρξει σοβαρός ανταγωνισμός. Δεν είμαι 100% πεπεισμένος ότι οι GPU's έχουν μπει στο luxury market που λέει ο Psycho, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και αντεπιχειρήματα. Ποιος μου λέει ότι και να βγάλει κάτι τούμπανο η AMD δε θα το πλασάρει ως το next big thing με παρόμοια τιμολογιακή πολιτική; Και γιατί να μην το κάνει; Αφού βλέπει τι γίνεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Το σίγουρο είναι ότι αν ήταν στη θέση της NV η AMD τώρα, ίδιες τιμές θα βλέπαμε. Οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, τους ενδιαφέρει το maximum profit. Τώρα περιπτώσεις 8800GT μην περιμένεις,, αυτές οι εποχές δεν θα ξανάρθουν. Το περίμενε που λένε πολλοί έχουμε πει ότι δεν έχει νόημα. Αναβαθμίζεις όταν έχεις ανάγκη εσύ ο ίδιος ότι χρειάζεσαι αναβάθμιση, αλλιώς μια ζωή στο περίμενε θα είσαι αφού πάντα η τεχνολογία προχωράει και πάντα θα έρχονται καλύτερα πράγματα.
holy grail Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, azazil1190 είπε Εαν αξιζε η 2080 θα ειχα προχωρήσει στην αγορα της. . Για καποιον που εχει μια 1070 και θελει να κανει το παραπάνω βημα συμβουλή μου θα ηταν μια μεταχ. 1080τι στα 550-600€. Εαν σώνει και καλα και θελει φρέσκο και δεν τον νοιαζει το 900αρι παει σε 2080 με οτι αυτο συνεπάγεται. ο χαβαλες με σενα ειναι οτι νομιζεις οτι επειδη δε την πηρες εσυ την καρτα μπορεις να επηρεασεις και ολη την αγορα, ως γνωστης. φυσικα, να πουλησουμε και τις δικες μας 1080τι, μη μας μεινουν κιολας και να παρουμε 2080 τι. ετσι οντως δεν αξιζει η 2080. οποιος ομως θελει καρτα τωρα και ειναι αναμεσα σε 1080τι καινουργια και 2080 παιρνει 2080 με κλειστα τα ματια. 12 ώρες πριν, ilos είπε Άντε και καλά benchmark. Όταν το τελειώσεις με το καλό, προτείνω UE4 infiltrator πολύ δυνατό και καπάκι starwars να σου φύγουν τα σαγόνια. Αν θέλει ο καθείς να είναι early adopter δικαίωμά του, αλλά όχι να μου παρουσιάζει τα canned benches (που είναι και κλειστά για το ευρύ κοινό κιόλας) αυτή τη στιγμή σαν κάτι που υπερτερεί έναντι της προηγούμενης αρχιτεκτονικής. Όταν βγουν τουλάχιστον μια ντουζίνα τίτλοι που να υποστηρίζουν DLSS το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε RTX OFF και 7 κατοστάρικα στην τσέπη. το οτι η νεα αρχιτεκτονικη υπερτερει της παλιας ειναι αδιαμφισβητητο. οπως και να βαλεις τους αριθμους δε θα σου βγουν, γι αυτο αστο. τωρα εσυ κοιτα τα fps μηπως και ειναι κανενα παραπανω απο τις 2080, 2080τι. αυτη την στιγμη οποιος θελει να κανει αναβαθμιση απο παλια γενια ή να ανεβει λεβελ, απο 1060 - 1070 πχ , παιρνει rtx 2080, 2070 - οταν βγει και τελος. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Η αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση και εξαρταται και απο το timing κιολας και την αναγκη φυσικα του καθενος να αναβαθμισει. Και οι τιμες ειναι εκτος πραγματικοτητας χωρις να χρειαζεται τωρα να κατσουμε να κανουμε οικονομικη αναλυση επ'αυτου και αν νιωθουμε την αναγκη να αναβαθμισουμε για τον xy λογο το κανουμε και τελειωνει εκει το ζητημα. Απο εκει και περα δεν εχει νοημα να καθομαστε καθε τρεις και λιγο σε καθε νημα να συζηταμε επι προσωπικου γιατι ο καθενας απο εμας αγοραζει οτι αγοραζει και να κριτικαρουμε τις επιλογες του καθενος σε προσωπικο επιπεδο παλι. Ουτε φυσικα στον αντιποδα και καποιος ο οποιος αναβαθμιζει να μας γεμιζει με πληροφοριες που πως να το πω.. Δεν χρειαζομαστε.. Too much info που λεμε Η αγορα ειναι αυτη στην παρουσα φαση. Καντε τις επιλογες σας, αλλωστε ειμαι σιγουρος οτι στο πισω μερος του μυαλου σας αυτο θα κανετε αφου τις εκλογικευσετε προσωπικα οτι και να συζηταμε εδω και ας κρατησουμε την συζητηση σε κοσμιο επιπεδο τουλαχιστον. Το μονο που ζητω εγω προσωπικα ειναι να μην τραβανε καποιοι τα δεδομενα που εχουμε στα χερια μας και τα ξεχειλωνουν για να κανουν ενα ποιντ.. Eιναι λιγο αστειο παιδια καταλαβετε το.. Αλλο επιλεγω κατι γιατι θελω και αλλο προσπαθω να πεισω οτι ειναι και νορμα. Αυτο μονο συνεχιστε συγνωμη για την ενοχληση 😛 2
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, holy grail είπε οποιος ομως θελει καρτα τωρα και ειναι αναμεσα σε 1080τι καινουργια και 2080 παιρνει 2080 με κλειστα τα ματια. Και πόση είναι η χρηματική διαφορά τους; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από phanispal
holy grail Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Και πόση είναι η χρηματική διαφορά τους; το πολυ 150, τα οποια τα εχεις χασει με το καλημερα σε μια νεα 1080τι αφου θα παει 2 γενιες πισω μετα οταν θα την πουλησεις. ουτε καλυτερες επιδοσεις εχει για να πεις οτι αξιζει τον κοπο. 1
HPPRO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαφέστατα κ δεν αξίζει η αγορά καινούργιας 1080ti σε σχέση με μια 2080. Οποίος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι τουλάχιστον κομπλεξικός. Οποιος όμως είναι ήδη κάτοχος μιας 1080ti δεν αξίζει να την δώσει και να αγοράσει μια 2080 η 2080ti εκτός στην 2η περίπτωση αν δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το VFM (Value For Money) Μην ελπίζετε σε πτώση τιμών όσο η Nvidia δεν έχει σοβαρό ανταγωνισμό απέναντι της Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από HPPRO 2
ilos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, holy grail είπε οποιος ομως θελει καρτα τωρα και ειναι αναμεσα σε 1080τι καινουργια και 2080 παιρνει 2080 με κλειστα τα ματια. το οτι η νεα αρχιτεκτονικη υπερτερει της παλιας ειναι αδιαμφισβητητο. οπως και να βαλεις τους αριθμους δε θα σου βγουν, γι αυτο αστο. τωρα εσυ κοιτα τα fps μηπως και ειναι κανενα παραπανω απο τις 2080, 2080τι. αυτη την στιγμη οποιος θελει να κανει αναβαθμιση απο παλια γενια ή να ανεβει λεβελ, απο 1060 - 1070 πχ , παιρνει rtx 2080, 2070 - οταν βγει και τελος. Μόνο ο Κουρουμπλής δίνει +200-300 ευρώ με κλειστά μάτια από 1080ti σε 2080.😎 Αυτή η γενιά είναι μεταβατική και οι συγκεκριμένες κάρτες όσο αφορά τα hardware features τους αυτήν την στιγμή είναι proof of concept καθαρά. Η nvidia με αυτή τη γενιά δεν απευθύνεται τόσο στους καταναλωτές, όσο στους developers. Απλά μαζί με τις quadro πιάνει και τον πωπό με τις RTX από τους early adopters (και καλά κάνει). Δηλαδή το turing είναι ένα B2B προϊόν (business to business) και θα παραμείνει έτσι και για τα επόμενα 1-2 χρόνια μέχρις ότου αφενός ωριμάσει η τεχνολογία στα χέρια των 3d artists κλπ και αφετέρου έρθει το πραγματικό άλμα στις επιδόσεις με τα 7 nm, ώστε να μη μετράμε sub 60 fps σε 1080p με RTX ON. Η μόνη κάρτα που έχει νόημα από όλη τη σειρά το ξαναγράφω είναι η 2080ti. Απαράδεκτη τιμή για consumer κάρτα αλλά αν χρειάζεσαι το greatest και latest θα την πάρεις. 4 λεπτά πριν, HPPRO είπε Σαφέστατα κ δεν αξίζει η αγορά καινούργιας 1080ti σε σχέση με μια 2080. Οποίος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι τουλάχιστον κομπλεξικός. 200 ευρώ στη τσέπη μαζί με τα κόμπλεξ μου. Fair exchange. 3
Dinoel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 άρχισαν στο sk να μπαινουν και άλλες κάρτες από μικρά μαγαζιά.
holy grail Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, ilos είπε Μόνο ο Κουρουμπλής δίνει +200-300 ευρώ με κλειστά μάτια από 1080ti σε 2080.😎 Αυτή η γενιά είναι μεταβατική και οι συγκεκριμένες κάρτες όσο αφορά τα hardware features τους αυτήν την στιγμή είναι proof of concept καθαρά. Η nvidia με αυτή τη γενιά δεν απευθύνεται τόσο στους καταναλωτές, όσο στους developers. Απλά μαζί με τις quadro πιάνει και τον πωπό με τις RTX από τους early adopters (και καλά κάνει). Δηλαδή το turing είναι ένα B2B προϊόν (business to business) και θα παραμείνει έτσι και για τα επόμενα 1-2 χρόνια μέχρις ότου αφενός ωριμάσει η τεχνολογία στα χέρια των 3d artists κλπ και αφετέρου έρθει το πραγματικό άλμα στις επιδόσεις με τα 7 nm, ώστε να μη μετράμε sub 60 fps σε 1080p με RTX ON. Η μόνη κάρτα που έχει νόημα από όλη τη σειρά το ξαναγράφω είναι η 2080ti. Απαράδεκτη τιμή για consumer κάρτα αλλά αν χρειάζεσαι το greatest και latest θα την πάρεις. 200 ευρώ στη τσέπη μαζί με τα κόμπλεξ μου. Fair exchange. το τι θα γινει στα 7νμ δε το ξερουμε. εξαλου η nvidia μιλαει ακομα και για 10νμ+ τωρα για την την επομενη γενια καρτων. δε ειναι ξεκαθαρο το τι θα γινει. αυτο το προιον ομως ειναι ξεκαθαρα επαναστατικο. τωρα το τι b2b, ωριμανση λες εσυ λιγο μας ενδιαφερουν. οπως ωριμασε το physx δηλαδη ενα πραγμα και το εβαλαν σε ολα τα παιχνιδια. ασε τις μπαρουφες που διαβαζεις - βλεπεις απο ασοβαρους reviewers και δες την πραγματικοτητα. btw πες μας εναν λογο που χρειαζεται να εχεις 60fps - 144 σε παιχνιδια πλην των ραλι, φορμουλα 1, μοτο κλπ. δηλαδη παιζεις witcher ας πουμε, ποιος ειναι ο λογος που πρεπει να εχεις 144. το stutering?
azazil1190 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, holy grail είπε ο χαβαλες με σενα ειναι οτι νομιζεις οτι επειδη δε την πηρες εσυ την καρτα μπορεις να επηρεασεις και ολη την αγορα, ως γνωστης. φυσικα, να πουλησουμε και τις δικες μας 1080τι, μη μας μεινουν κιολας και να παρουμε 2080 τι. ετσι οντως δεν αξιζει η 2080. οποιος ομως θελει καρτα τωρα και ειναι αναμεσα σε 1080τι καινουργια και 2080 παιρνει 2080 με κλειστα τα ματια. το οτι η νεα αρχιτεκτονικη υπερτερει της παλιας ειναι αδιαμφισβητητο. οπως και να βαλεις τους αριθμους δε θα σου βγουν, γι αυτο αστο. τωρα εσυ κοιτα τα fps μηπως και ειναι κανενα παραπανω απο τις 2080, 2080τι. αυτη την στιγμη οποιος θελει να κανει αναβαθμιση απο παλια γενια ή να ανεβει λεβελ, απο 1060 - 1070 πχ , παιρνει rtx 2080, 2070 - οταν βγει και τελος. Ναι οπως τα λες απο μενα επηρεάστηκε η ολα αγορα 😂 ( εχω πειθώ λεω να το γυρισω στην πολιτική)Οχι οτι η καρτα στα 900 ευρω ειναι για γελια. Ξαναδιαβασε πιο προσεχτικά τι ειπα ρε δηθεν ειρωνα.Και για το αν ειμαι γνωστης αστο να το ξερω εγω. Ειπα οτι οποιος εχει 1080τι δεν αξιζει να παει σε 2080 αλλα σε 2080τι εαν μπορει. Οποιος θελει να κανει αναβαθμιση σε καρτα απο 1070 και κατω.Τον συμφέρει η αγορα μιας 1080τι μεταχ. σε καλη τιμη,γιατί τα 300+ διαφορα δεν αξιζουν.Εαν θελει να τα δωσει για 2080 ειναι προσωπικη του επιλογή και μονο. Εαν ειχα μια 1060, 1070 ακομα και 1080 και ηθελα αναβαθμιση αλλα ΜΟΝΟ σε καινούρια καρτα θα πηγαινα σε 2080. Προσωπικά δεν με ενδιαφερει η 2080.Αν ηταν στα επιπεδα της 2080ti θα αγοραζα. Οπως και δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω να πουλήσω τις καρτες μου αυτη την χρονική στιγμή,θα το ειχα κανει εαν αξιζε.1400+ για καρτα τωρα δεν δινω Οπως επίσης δεν με ενδιαφέρει τι θα πάρει ο καθενας,δικα του τα χρηματα δικες του οι αποφάσεις. Την γνώμη μου εκφέρω απλα. Εσυ δεν μας ειπες ψωνισες τιποτα (2080 η 2080τι) **Ρε με ολο το συμπάθιο μηπως έχεις καμια σχεση με το μελος 7700κ,τις ιδιες ασυναρτησίες ελεγε πανω κατω. Εαν οχι δεν πειράζει κατσε στην παρεα μας μας κανεις,ειχαμε καιρο να γελάσουμε Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από azazil1190
ilos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, holy grail είπε το τι θα γινει στα 7νμ δε το ξερουμε. εξαλου η nvidia μιλαει ακομα και για 10νμ+ τωρα για την την επομενη γενια καρτων. δε ειναι ξεκαθαρο το τι θα γινει. αυτο το προιον ομως ειναι ξεκαθαρα επαναστατικο. τωρα το τι b2b, ωριμανση λες εσυ λιγο μας ενδιαφερουν. οπως ωριμασε το physx δηλαδη ενα πραγμα και το εβαλαν σε ολα τα παιχνιδια. ασε τις μπαρουφες που διαβαζεις - βλεπεις απο ασοβαρους reviewers και δες την πραγματικοτητα. btw πες μας εναν λογο που χρειαζεται να εχεις 60fps - 144 σε παιχνιδια πλην των ραλι, φορμουλα 1, μοτο κλπ. δηλαδη παιζεις witcher ας πουμε, ποιος ειναι ο λογος που πρεπει να εχεις 144. το stutering? Ποιους reviewers εννοείς? Εγώ την άποψή μου εκφράζω με βάση τα νούμερα που κυκλοφόρησαν στις 19/9 και σε σχέση με τι προσφέρουν οι RTX τώρα. BTW μη κάνεις σε μένα αυτήν την ερώτηση, 75ρι 1440p πάνελ έχω.😍 Για αυτό και για μένα η 1080 αρκεί, παρόλο που σε κάτι καμενιές τύπου MHW πρέπει να ρίξω 1-2 settings. Αν κάποιος παίζει competitive shooters θα χει high refresh panel και θα τα χρειάζεται τα παραπάνω fps προφανώς. Εντάξει ακόμα και οι πιο φανατικοί πολέμιοι των RTX εδώ μέσα δε τα πυροβολούμε ως προς την χρησιμότητα της τεχνολογίας σε αντίθεση με τo φουσκέξ. Απλά λέμε είναι νωρίς ακόμα και είναι πιο πολύ εργαλείο που θα διευκολύνει την ζωή των developers μελλοντικά, παρά κάτι που χρειάζεται ο gamer αυτήν την στιγμή.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Πάρτε κάνα G-Sync monitor λέω εγώ να δείτε τη γλύκα, τη σμουθίλα και αφήστε τα πολλά.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις