Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, phanispal είπε Βασικά εγώ γιατί σε θυμάμαι εδώ και τόσους μήνες να λες σε όλους να περιμένουν και να περιμένουν και να περιμένουν; Δε λέω για τον τελευταίο μήνα. Καλά θυμάσαι αλλά πριν τόσους μήνες είχαμε την τρέλα του mining τι ήθελες να πω? Τρέξε κόσμε δώσε 1100 ευρώ για 1080ti? Μερικές εβδομάδες πριν την παρουσίαση των νέων καρτών είναι που ηρεμισε το πράγμα και έφτιαξαν οι τιμές,ειδικά με το που επιβεβαιώθηκε ότι τέλος καλοκαιριού θα είχαμε παρουσίαση. Έγινε η παρουσίαση,μείναμε όλοι άγαλμα με τις τιμές και μετά από 2 μέρες ήταν που βγηκαν κάτι benchmarks για 2080 που έδειχναν που πήγαινε η κατάσταση .
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Βαλε και αλλά 150 Ευρώ το ekwb και φτάσαμε το χιλιάρικο. 😬 Ε, εντάξει, μην γίνεσαι άδικος τώρα. Το ekwb το πήρε για την τάβλα του. Μην το υπολογίζεις στο κόστος κτήσης. 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Απο το bundle της Evga εβγαινε καινουργια η ακριβη 1080ti ftw3(μια απο τις 3 καλυτερες 1080ti της αγορας μαζι με strix και ισως galax/msi)κοντα στα 650ευρω του κουτιου κατεθειαν απο evga,χωρις καν να περιμενεις για τις νεες καρτες ή benchmarks. Τα ειχαμε γραψει πιο παλια αν θυμασαι. Μετα σε φθηνοτερες καρτες υπηρχε η 1070ti η οποια εβγαινε κατω απο 400ευρω και η 1080 που εβγαινε γυρω στα 400-420 απο τα αντιστοιχα bundle τους οι οποιες μαλιστα στην αρχη ειχαν μεχρι και δωρεαν μεταφορικα. Δεν σου λεω να τρεξουν ολοι να παρουν μεταχειρισμενα ή απο αγγελιες,αναφερω συγκεκριμενα τι επαιξε πριν λιγες μερες απο evga. Και μαλιστα αν θυμασαι εγω ο ιδιος ειχα τονισει οτι ηταν ψιλο μλκια το timing που τελειωνε το προηγουμενο bundle γιατι αυτο ηταν πριν τα benchmarks,βεβαια και παλι η εταιρεια σε καλυπτει με 90μερες αν αλλαζες γνωμη για rtx καρτα. Τα ειχαμε αναφερει συγκεκριμενα εγω και ο George στο θεμα αυτο μιας και αγορασαμε κιολας απο εκει οπως αργοτερα και ο Half Evil. Και μια χαρα προσφοραρες ηταν και λογω υλοποιησεων/επιδοσεων αλλα και λογω αγορας απο την ιδια την evga,και οχι απο το καθε ακυρο σκρουτζομαγαζο οπως τωρα που δεν ξερεις αν θα κλεισει μετα απο 2 χρονια και παρακαλας να μην σου παθει κατι. Σου βαζω ολο το πακετο μεσα,φυσικα αναλογα τα χρηματα που δινεις και για τιμες καινουργιου. Θελω να δω ποιος θα παει να δωσει 1300ευρω σε καταστημα που εχει τετοια αρνητικη κριτικη https://www.skroutz.gr/s/15865195/MSI-GeForce-RTX-2080-Ti-Duke-11G-OC-V371-011R.html Έκανα μια παραγγελία για ένα κινητό από τις 6 Αυγούστου. Την ίδια κιόλας μέρα έστειλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το τιμολόγιο και 2 mail τις επόμενες μέρες για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση. Μια εβδομάδα μετά και δεν μου έχουν απαντήσει ποτέ. Πρώτη φόρα τέτοια αντιμετώπιση από ένα μαγαζί. Αλλα οταν μου μπαινεις στο θεμα των καρτων και βλεπεις σελιδες επι σελιδων με Rtx on και off,αναλυσεις για τυπους οθονων(ips,plasma,va κλπ) και αλλα παρομοια,ναι τα σχολια αυτα θαβονται και σιγα μην γυρναει ο αλλος πισω ποσες σελιδες για να τα βρει. Τα λεγα εγω τοτε και μου λεγαν οτι ειναι δικαιωμα τους να κραξουν την nvidia. Κλειδωθηκαν 2 θεματα(στα οποια ειχαμε αναφερει και τις προσφορες απο τα bundle),και ησυχασαμε ολοι μια καλη. Τωρα που ειναι αργα ή μεταχειρισμενη 1080ti αξιζει(για την μειωμενη τιμη)ή σε καινουργια αναγκαστικα 2080. Επισης επειδη καποιοι θελουν ολα στα max δειτε ποσο μπορουν να ριξουν τις επιδοσεις τα διαφορα φιλτρα και με τι οπτικο αποτελεσμα .... Το video εχει μεσα benchmark απο 2080ti γιαυτο το βαζω και εδω. Οι συγκεκριμένες προσφορές έγιναν με σκοπό το ξεστοκάρισμα των pascal. Μην ξεχνάς ότι η evga είναι αποκλειστικός συνεργάτης της nvidia. Παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Ακόμα κι έτσι, μιλάμε για κάρτες που κυκλοφορούν ήδη 1.5 χρόνο στην αγορά. Είδαν, όμως, όλοι τις τιμές των rtx και σου λένε "650 ευρώ για μια (εδώ έχεις απόλυτο δίκιο) εκ των κορυφαίων υλοποιήσεων της 1080ti; Hell yeah". Αν δεν υπήρχαν οι rtx, ναι, οι προσφορές ήταν λουκούμι. Αλλά με τις rtx on, οι τιμές φαντάζουν, χωρίς να είναι, vfm. Για να μην αερολογώ, ως κάτοχος μιας 1080ti (και επειδή έχεις και συ 1080ti, με καταλαβαίνεις) περίμενα την 2080ti σε λογικές τιμές, ώστε να κάνω τη μετάβαση. Αντ' αυτού, ήρθε η ψυχρολουσία των 1300+ ευρώ. Να δώσω την ti στα 600 και να βάλω τα διπλάσια για να είμαι rtx on; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Εξάλλου, μια χαρά με καλύπτει η 1080ti, δεν έχω κόλλημα με super duper ultra settings και μόλις αλλάξω και την οθόνη (ψάχνω εδώ και μήνες μια ultrawide), θα απολαύσω την κάρτα ακόμη περισσότερο. 4
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/15870502/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-GV-N208TWF3OC-11GC.html
holy grail Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ναι οντως πολύ μπροστά η 2080. Πιστικο review αρκετα θα ελεγα. Θα αγοράσουμε μια palit 2080 😂 Και ειναι η μονη 2080 που βγαίνει με τετοια ανεση μπροστά απο την ref1080ti. ελπιζω να προσεξες οτι ειναι και η reference στο τεστ. αν δε το προσεξες δε πειραζει. ισως προσεξεις τις διαφορες εδω, μεταξυ Dlss vs taa. https://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_rtx_2080_gamerock_premium_review,25.html πρωτη σκηνη που κατεβαινει το αυτοκινητο δε φαινεται καθολου το στοπ στο taa, οπως και στην σκηνη της εκρηξης με το ρομποτ. προσεξτε ποσο πιο λεπτομερεις ειναι τα γραφικα και ειδικα στις φωτιες στο εδαφος οταν εξαφανιζεται το ρομποτ, στο 4:40 περιπου αυτο. πολυ μεγαλη διαφορα υπερ του dlss και μαλιστα με 10 - 18fps παραπανω. 1
azazil1190 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, holy grail είπε ελπιζω να προσεξες οτι ειναι και η reference στο τεστ. αν δε το προσεξες δε πειραζει. ισως προσεξεις τις διαφορες εδω, μεταξυ Dlss vs taa. https://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_rtx_2080_gamerock_premium_review,25.html πρωτη σκηνη που κατεβαινει το αυτοκινητο δε φαινεται καθολου το στοπ στο taa, οπως και στην σκηνη της εκρηξης με το ρομποτ. προσεξτε ποσο πιο λεπτομερεις ειναι τα γραφικα και ειδικα στις φωτιες στο εδαφος οταν εξαφανιζεται το ρομποτ, στο 4:40 περιπου αυτο. πολυ μεγαλη διαφορα υπερ του dlss και μαλιστα με 10 - 18fps παραπανω. Εσυ εχεις προσέξει οτι το guru3d ισως να ειναι και το μοναδικο με αυτα τα γραφήματα? Θες να μου πεις οτι η αγορα της 2080 αξίζει και εαν ναι σε αυτήν την τιμη? Ως κάτοχος 2χ1080tis βλεπω αλλα νουμερα στα παιχνιδια και στα μπεντς σε σχεση με τις δικες μου. (Custom) H μονη που αξιζει σε αποδοση ωστε να πας ειναι η 2080ti σε μια πιο γήινη τιμη. Μολις βαλεις το rtx on (οταν θα...)στην 2080 θα ψαχνεις τα fps σαν στραγάλια προς τα κατω φυσικά. Τελος παντων επειδη βαριέμαι να ερθω σε αντιπαράθεση για το ποιος την εχει μεγαλύτερη. ..την καρτα του. Εαν αξιζε η 2080 θα ειχα προχωρήσει στην αγορα της. Για μενα και αλλους ως κάτοχοι 1080τι το επόμενο βημα ειπαμε ειναι μονο 2080τι σε πιο νορμαλ τιμη. Για καποιον που εχει μια 1070 και θελει να κανει το παραπάνω βημα συμβουλή μου θα ηταν μια μεταχ. 1080τι στα 550-600€. Εαν σώνει και καλα και θελει φρέσκο και δεν τον νοιαζει το 900αρι παει σε 2080 με οτι αυτο συνεπάγεται. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από azazil1190 2
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, holy grail είπε ελπιζω να προσεξες οτι ειναι και η reference στο τεστ. αν δε το προσεξες δε πειραζει. ισως προσεξεις τις διαφορες εδω, μεταξυ Dlss vs taa. https://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_rtx_2080_gamerock_premium_review,25.html πρωτη σκηνη που κατεβαινει το αυτοκινητο δε φαινεται καθολου το στοπ στο taa, οπως και στην σκηνη της εκρηξης με το ρομποτ. προσεξτε ποσο πιο λεπτομερεις ειναι τα γραφικα και ειδικα στις φωτιες στο εδαφος οταν εξαφανιζεται το ρομποτ, στο 4:40 περιπου αυτο. πολυ μεγαλη διαφορα υπερ του dlss και μαλιστα με 10 - 18fps παραπανω. Άντε και καλά benchmark. Όταν το τελειώσεις με το καλό, προτείνω UE4 infiltrator πολύ δυνατό και καπάκι starwars να σου φύγουν τα σαγόνια. Αν θέλει ο καθείς να είναι early adopter δικαίωμά του, αλλά όχι να μου παρουσιάζει τα canned benches (που είναι και κλειστά για το ευρύ κοινό κιόλας) αυτή τη στιγμή σαν κάτι που υπερτερεί έναντι της προηγούμενης αρχιτεκτονικής. Όταν βγουν τουλάχιστον μια ντουζίνα τίτλοι που να υποστηρίζουν DLSS το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε RTX OFF και 7 κατοστάρικα στην τσέπη. 3
optimus prime Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μολις ηρθε email,μαλλον αυριο πεταει για Αθηνα...
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μολις ηρθε email,μαλλον αυριο πεταει για Αθηνα... Σιγα μην πεταει... Γι αυτο τις αργουνε τοσο... Με βαπόρι τις φερνουν γιατι ειναι πολλες οι προπαραγγελιες και δεν χωραγανε σε αεροπλανο..😭😋 1
azazil1190 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Σιγα μην πεταει... Γι αυτο τις αργουνε τοσο... Με βαπόρι τις φερνουν γιατι ειναι πολλες οι προπαραγγελιες και δεν χωραγανε σε αεροπλανο..😭😋 Και να τους την πέσουν τιποτα πειρατές... Του χρονου μετα η rtx😂
optimus prime Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Εσυ να πας να περιμενεις στον Πειραια το βαπορι,εγω θα περιμενω τον courier να μου χτυπησει το κουδουνι..
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εσυ να πας να περιμενεις στον Πειραια το βαπορι,εγω θα περιμενω τον courier να μου χτυπησει το κουδουνι.. Ερχεται απο Ιταλια και με βολέυει Ηγουμενιτσα! Τι πλακα εχεις που δεν σηκωνεις καθολου πλάκα!😭 Ο κούριερ θα εχει και ψυγειάκι γεματο παγο για να μην χαλάσει το νεφρούλι! Κοιτα μην σε κοροιδεψει! Χέρι με χέρι η ανταλλαγη!🤑
azazil1190 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εσυ να πας να περιμενεις στον Πειραια το βαπορι,εγω θα περιμενω τον courier να μου χτυπησει το κουδουνι.. Περα απο την πλακιτσα που κανουμε. Απο που η αγορα? Με ups έρχεται?
Arkin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, phanispal είπε Βασικά εγώ γιατί σε θυμάμαι εδώ και τόσους μήνες να λες σε όλους να περιμένουν και να περιμένουν και να περιμένουν; Δε λέω για τον τελευταίο μήνα. Τέλος πάντων, πάει τώρα. Τώρα ψάχνουμε για «ευκαιρία» τύπου 400€ για μεταχειρισμένη 1080 που σε 6 μήνες θα γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια και 550-600€ για μεταχειρισμένη 1080 Ti. Πάντως μην ελπίζετε να δείτε πτώση τιμών από εδώ και πέρα, έτσι όπως πάει το πράγμα μόνο θα ανεβαίνουν. Άντε να δεις τίποτα αμελητέο μέχρι να βγει η νέα σειρά. Και εγω αυτο θυμαμαι αλλα fulgore ειναι θα το γυρισει απο εδω απο εκει παλι θα βγει οτι εχει δικιο. Ποτε δεν εχει αδικο. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, phanispal είπε Βασικά εγώ γιατί σε θυμάμαι εδώ και τόσους μήνες να λες σε όλους να περιμένουν και να περιμένουν και να περιμένουν; Δε λέω για τον τελευταίο μήνα. Τέλος πάντων, πάει τώρα. Τώρα ψάχνουμε για «ευκαιρία» τύπου 400€ για μεταχειρισμένη 1080 που σε 6 μήνες θα γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια και 550-600€ για μεταχειρισμένη 1080 Ti. Πάντως μην ελπίζετε να δείτε πτώση τιμών από εδώ και πέρα, έτσι όπως πάει το πράγμα μόνο θα ανεβαίνουν. Άντε να δεις τίποτα αμελητέο μέχρι να βγει η νέα σειρά. ...και αυτές αυτή την εβδομάδα ξαν'ανεβηκαν στα ύψη.. ακόμα και η zotac mini.. ασε που αρχίζουν οι καλές υλοποιήσεις να εξαφανίζονται εντελώς από την Ευρωπη.. Τελικά δεν ξέρω ποσο μεγάλο ήταν αυτό το απόθεμα πασκαλ που ακούγαμε.. 1
pabou13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, optimus prime είπε Μολις ηρθε email,μαλλον αυριο πεταει για Αθηνα... Απο caseking? Σου ρθε μηνυμα οτι την εχουν διαθεσιμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις