Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Ναι οντως πολύ μπροστά η 2080.

Πιστικο review αρκετα θα ελεγα.

Θα αγοράσουμε μια palit 2080 😂

Και ειναι η μονη 2080 που βγαίνει με τετοια ανεση μπροστά απο την ref1080ti.

Και συ τώρα... Είπαμε, turing και τα μυαλά στο μπλέντερ.... Αφού έχει αθηναϊκές πινακίδες και βγαίνει μπροστά.....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, icenex είπε

Με λιγα λογια εγω προσωπικα νιωθω μακακας που περιμενα την επομενη γενια και προσπερασα την σειρα 1000 γιατι πιστευα οτι θα ειχα επιδοσεις 1080ti με καμια 2070 η εστω 2080 με σαφως καλυτερη τιμη και επιδοσεις πραγμα που δεν εγινε

Οταν τα λεγα εγω πιο πισω οτι δυστηχως υπηρχε κοσμος που την πατησε ετσι,τσιμουδια τωρα απο αυτους που ελεγαν να περιμενει ο κοσμος τις νεες καρτες και να μην βιαστει να παρει pascal(ε optimus prime)?

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Άμα κάθεσαι κι ακούς τους γνωστούς-αγνώστους που όλη την ώρα λένε «περίμενε λίγους μήνες να παρουσιαστεί η νέα σειρά», κλάφτα.

Τώρα λένε ότι του χρόνου θα πέσουν οι τιμές.

Ναι αλλα ετσι μας τσουβαλιαζεις ολους,γιατι ολοι λεγαμε να περιμενουμε να δουμε τα Benchmarks κυριως για τις υψηλες αρχικες τιμες που ειχαν οι καρτες απο την παρουσιαση και γιατι εβλεπες σχεδον σε καθε σελιδα κραξιμο με gif ακια τυπου RT on και off ολη την ωρα(κοινως δεν μπορουσε να γινει κουβεντα ετσι).

Με το που εσκασε ομως η προσφορα με τα bundles απο evga,οι περισσοτεροι που ενδιαφερομασταν μεχρι 2080 κατευθειαν λεγαμε να παρει ο κοσμος τα απο εκει φθηνοτερα bundle και να μην περιμενει τιποτα.Μεχρι και θεμα στο forum ανοιξε με τις προσφορες αυτες.

Οταν ομως μερικοι το γυρνανε σε off topic ή σπαμαρουν τα θεματα με RT on/Off,ανουσιες αναλυσεις για monitor και τηλεορασεις και ειτε πεφτει κλειδωμα στο θεμα,ειτε γεμιζουν σελιδες με σαβουρο σχολια και χανεται η ουσια αυτα συμβαινουν.

Και τωρα οπως βλεπεις τσιμουδια οσοι σπαμαραν στα προηγουμενα θεματα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Wayward είπε

Εγώ πάντως με μια 770 που έχω ακόμα, παίζω άνετα σε 1080p με κάποιες παραχωρήσεις σε settings φυσικά (Δεν παίζω βέβαια FPS), ενώ το βασικό μου game που είναι το Warcraft είναι όλα high και πάνω.

Οπότε θεωρώ πως μια 1070 άνετα θα παίζει για casual gaming για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Συμφωνω μαζι σου μην νομιζεις απλα ειπα να μην πω περισσοτερα χρονια γιατι θα με επαιρναν με την τσουγκρανα οι κολλημενοι που θελουν να βλεπουν τα bench στα παιχνιδια παρα το παιχνιδι το ιδιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Ειχαμε καλομαθει με το boost στις επιδοσεις απο γενια σε γενια και βαση αυτου εβγαλα μια προβλεψη οπως λιγο πολυ ολοι μας αλλα αυτη η τιμη εχει ξεφυγει κατα πολυ για τα δικα μου δεδομενα.Αν μιλαγαμε για 1080 τοτε δεν πας καν σε αυτες τις καρτες αλλα οταν εισαι με 1440 και 144 hz τοτε ναι θες μια τετοια καρτα.Αντε πες να περιμενω πλεον την 2070 με υποχωρησεις να ειναι σε τιμη 500 ευρω θα σου λεγα οκ δεν βαριεσαι θα την βρω 600 εδω ελλαδα.Αυτη το κοβω να ερχεται 700+ στα μαγαζια και θα ειναι χειροτερη απο 1080ti ποιος ο λογος να παω σε αυτη αντι να παρω μεταχειρισμενη 1080τι.Νομιζω ειναι η χειροτερη τιμολογιακη πολιτικη της Nvidia. Ξερει οτι ειναι μονη της και ξεσαλωνει.

Εδω η 2080 ειναι χειροτερη απο την 1080ti.(custom με custom)

H 2070 στα 700€ που θα έχει περιπου Ελλαδα θα ειναι για κλοτσιες

33 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Άμα λέω εγώ τα Χριστούγεννα θα πάρουμε κάρτα..

Delivery and availability of the GeForce RTX 2080 Ti further delayed

Και εγω δεν ειχα πει?

Πως προς τα Χριστούγεννα με βλεπω να κανω κινηση για 2080 ti εαν κανω?

Αφου φαινόταν το πράγμα που παει.

Η ερώτηση ειναι που θα εχει φτασει η τιμη μεχρι τοτε και την διαθεσιμοτητα θα υπάρχει 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

την ίδια στιγμή έστρεψε τους προβολείς προς τις pascal, οι οποίες φαντάζουν vfm εν συγκρίσει με τις turing.

Τα συγχαρητήριά μου στο τμήμα marketing της nvidia. Εκπληκτικοί επαγγελματίες...

Βασικα δεν ειναι ακριβως ετσι 100% τα πραγματα.

Οι Pascal καρτες αν αγορασεις σωστα ειναι value for money. Σκεψου μονο οτι ορισμενοι αγορασαμε 1080ti σε τιμη vega 64.

Δες επισης τι γινεται και στις αγγελιες/μτχ/ebay απο used.

Ασε που αυτη την στιγμη οι RT περιοριζονται στις 2080 και 2080ti(αντε και η αδιαφορη 2070μετα).Κατω απο 500ευρω που ενδιαφερει την πλειοψηφια του κοσμου δεν εχουν τιποτα ακομα να προσφερουν.

Οι περισσοτεροι που παιζουν μεχρι 1080p λες να τους ενδιαφερει πραγματικα πως αποδιδουν καρτες των 700 και 850+ευρω οπως η 2070 και 2080?

Προχτες ενας φιλος μου πουλησε ενα 1080p monitor σε ενα παλικαρι ο οποιος οπως του ειπε ηταν πολυ χαρουμενος γιατι πριν λιγο τσιμπησε 1060 6gb του κουτιου με 200ευρω.Οι turing σε αυτα τα χρηματα τι εχουν να προσφερουν?

Η μηπως νομιζεις οτι η μαζα ενδιαφερεται εκτος των αλλων να παιζει σε full settings τα νεα παιχνιδια με απαιτησεις τυπου Monster Hunter οπως γραφουν ορισμενοι σε forums?

15 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Συμφωνώ. Ακόμα κι έτσι, η πράσινη πέτυχε τον σκοπό της. Θα ξεπουλήσει τις pascal και μετά θα δει τι θα πράξει με τις turing. Αν δεν απαντήσει η amd, ρίχνει και ένα price drop (100-200 ευρώ) και καμώνεται τη φιλάνθρωπη.

O transformer ειπε οτι οι turing δεν προκειται να πεσουν σε τιμη καθολου.Αναρωτιεμαι βεβαια αν θα ειναι εδω οταν θα δουμε αργα ή γρηγορα το price drop τους.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οταν τα λεγα εγω πιο πισω οτι δυστηχως υπηρχε κοσμος που την πατησε ετσι,τσιμουδια τωρα απο αυτους που ελεγαν να περιμενει ο κοσμος τις νεες καρτες και να μην βιαστει να παρει pascal(ε optimus prime)?

Εγω προσωπικα δεν περιμενα τοσο μεγαλη φολα περιμενα μεγαλυτερη τιμη αλλα τουλαχιστον με επιδοσεις που να τις δικαιολογει.

5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εδω η 2080 ειναι χειροτερη απο την 1080ti.(custom με custom)

H 2070 στα 700€ που θα έχει περιπου Ελλαδα θα ειναι για κλωτσιες( να σε διορθωσω κιολας)

Μα και εγω αυτο πιστευω και για αυτο εχω παθει νευρικο κλονισμο με αυτα που βλεπω στις επιδοσεις κ στις τιμες.

Προσωπικα θα προτιμησω μεταχειρισμενη καρτα εκτος αν αλλαξει κατι ριζικα στις τιμες.Η γινει κανενα καλο ξεστοκαρισμα σε 1080τι αλλιως προτιμω να μην τους ακουμπησω λεφτα δεν δεχομαι να τους κανω αυτους μαγκες με κοπανιστο αερα.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Βασικα δεν ειναι ακριβως ετσι 100% τα πραγματα.

Οι Pascal καρτες αν αγορασεις σωστα ειναι value for money. Σκεψου μονο οτι ορισμενοι αγορασαμε 1080ti σε τιμη vega 64.

Δες επισης τι γινεται και στις αγγελιες/μτχ/ebay απο used.

Ασε που αυτη την στιγμη οι RT περιοριζονται στις 2080 και 2080ti(αντε και η αδιαφορη 2070μετα).Κατω απο 500ευρω που ενδιαφερει την πλειοψηφια του κοσμου δεν εχουν τιποτα ακομα να προσφερουν.

Οι περισσοτεροι που παιζουν μεχρι 1080p λες να τους ενδιαφερει πραγματικα πως αποδιδουν καρτες των 700 και 850+ευρω οπως η 2070 και 2080?

Προχτες ενας φιλος μου πουλησε ενα 1080p monitor σε ενα παλικαρι ο οποιος οπως του ειπε ηταν πολυ χαρουμενος γιατι πριν λιγο τσιμπησε 1060 6gb του κουτιου με 200ευρω.Οι turing σε αυτα τα χρηματα τι εχουν να προσφερουν?

Η μηπως νομιζεις οτι η μαζα ενδιαφερεται εκτος των αλλων να παιζει σε full settings τα νεα παιχνιδια με απαιτησεις τυπου Monster Hunter οπως γραφουν ορισμενοι σε forums?

O transformer ειπε οτι οι turing δεν προκειται να πεσουν σε τιμη καθολου.Αναρωτιεμαι βεβαια αν θα ειναι εδω οταν θα δουμε αργα ή γρηγορα το price drop τους.

Κοίτα, το ότι τις βρίσκεις στα 500-650 (ανάλογα την υλοποίηση), μην σου πω και πιο πάνω (προφανώς στο ebay θα βρεις και πολύ καλύτερες προσφορές), δεν τις καθιστά vfm.

Νομίζουμε ότι είναι vfm, γιατί όταν βλέπεις τα χάλια της τιμολόγησης των turing και έχεις χαρμανιάσει περιμένοντας εδώ και 2 χρόνια ν' αναβαθμίσεις, οι τιμές των pascal (>500 ευρώ) φαντάζουν ελκυστικές. Μιλάμε, όμως, για 500+ ευρώ.

Στα υπόλοιπα που αναφέρεις (settings@1080p, κάρτες για τον μέσο χρήστη κτλ), συμφωνώ απολύτως.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Κοίτα, το ότι τις βρίσκεις στα 500-650 (ανάλογα την υλοποίηση), μην σου πω και πιο πάνω (προφανώς στο ebay θα βρεις και πολύ καλύτερες προσφορές), δεν τις καθιστά vfm.

Νομίζουμε ότι είναι vfm, γιατί όταν βλέπεις τα χάλια της τιμολόγησης των turing και έχεις χαρμανιάσει περιμένοντας εδώ και 2 χρόνια ν' αναβαθμίσεις, οι τιμές των pascal (>500 ευρώ) φαντάζουν ελκυστικές. Μιλάμε, όμως, για 500+ ευρώ.

Στα υπόλοιπα που αναφέρεις (settings@1080p, κάρτες για τον μέσο χρήστη κτλ), συμφωνώ απολύτως.

Απο το bundle της Evga εβγαινε καινουργια η ακριβη 1080ti ftw3(μια απο τις 3 καλυτερες 1080ti της αγορας μαζι με strix και ισως galax/msi)κοντα στα 650ευρω του κουτιου κατεθειαν απο evga,χωρις καν να περιμενεις για τις νεες καρτες ή benchmarks. Τα ειχαμε γραψει πιο παλια αν θυμασαι.

Μετα σε φθηνοτερες καρτες υπηρχε η 1070ti η οποια εβγαινε κατω απο 400ευρω και η 1080 που εβγαινε γυρω στα 400-420 απο τα αντιστοιχα bundle τους οι οποιες μαλιστα στην αρχη ειχαν μεχρι και δωρεαν μεταφορικα.

Δεν σου λεω να τρεξουν ολοι να παρουν μεταχειρισμενα ή απο αγγελιες,αναφερω συγκεκριμενα τι επαιξε πριν λιγες μερες απο evga.

Και μαλιστα αν θυμασαι εγω ο ιδιος ειχα τονισει οτι ηταν ψιλο μλκια το timing που τελειωνε το προηγουμενο bundle γιατι αυτο ηταν πριν τα benchmarks,βεβαια και παλι η εταιρεια σε καλυπτει με 90μερες αν αλλαζες γνωμη για rtx καρτα.

Τα ειχαμε αναφερει συγκεκριμενα εγω και ο George στο θεμα αυτο μιας και αγορασαμε κιολας απο εκει οπως αργοτερα και ο Half Evil.

Και μια χαρα προσφοραρες ηταν και λογω υλοποιησεων/επιδοσεων αλλα και λογω αγορας απο την ιδια την evga,και οχι απο το καθε ακυρο σκρουτζομαγαζο οπως τωρα που δεν ξερεις αν θα κλεισει μετα απο 2 χρονια και παρακαλας να μην σου παθει κατι. Σου βαζω ολο το πακετο μεσα,φυσικα αναλογα τα χρηματα που δινεις και για τιμες καινουργιου.

Θελω να δω ποιος θα παει να δωσει 1300ευρω σε καταστημα που εχει τετοια αρνητικη κριτικη

https://www.skroutz.gr/s/15865195/MSI-GeForce-RTX-2080-Ti-Duke-11G-OC-V371-011R.html

Έκανα μια παραγγελία για ένα κινητό από τις 6 Αυγούστου. Την ίδια κιόλας μέρα έστειλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το τιμολόγιο και 2 mail τις επόμενες μέρες για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση. Μια εβδομάδα μετά και δεν μου έχουν απαντήσει ποτέ.
Πρώτη φόρα τέτοια αντιμετώπιση από ένα μαγαζί.

Αλλα οταν μου μπαινεις στο θεμα των καρτων και βλεπεις σελιδες επι σελιδων με Rtx on και off,αναλυσεις για τυπους οθονων(ips,plasma,va κλπ) και αλλα παρομοια,ναι τα σχολια αυτα θαβονται και σιγα μην γυρναει ο αλλος πισω ποσες σελιδες για να τα βρει. Τα λεγα εγω τοτε και μου λεγαν οτι ειναι δικαιωμα τους να κραξουν την nvidia.

Κλειδωθηκαν 2 θεματα(στα οποια ειχαμε αναφερει και τις προσφορες απο τα bundle),και ησυχασαμε ολοι μια καλη.

Τωρα που ειναι αργα ή μεταχειρισμενη 1080ti αξιζει(για την μειωμενη τιμη)ή σε καινουργια αναγκαστικα 2080.

Επισης επειδη καποιοι θελουν ολα στα max δειτε ποσο μπορουν να ριξουν τις επιδοσεις τα διαφορα φιλτρα και με τι οπτικο αποτελεσμα ....

Το video εχει μεσα benchmark απο 2080ti γιαυτο το βαζω και εδω.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ναι αλλα ετσι μας τσουβαλιαζεις ολους,γιατι ολοι λεγαμε να περιμενουμε να δουμε τα Benchmarks κυριως για τις υψηλες αρχικες τιμες που ειχαν οι καρτες απο την παρουσιαση και γιατι εβλεπες σχεδον σε καθε σελιδα κραξιμο με gif ακια τυπου RT on και off ολη την ωρα(κοινως δεν μπορουσε να γινει κουβεντα ετσι).

Με το που εσκασε ομως η προσφορα με τα bundles απο evga,οι περισσοτεροι που ενδιαφερομασταν μεχρι 2080 κατευθειαν λεγαμε να παρει ο κοσμος τα απο εκει φθηνοτερα bundle και να μην περιμενει τιποτα.Μεχρι και θεμα στο forum ανοιξε με τις προσφορες αυτες.

Οταν ομως μερικοι το γυρνανε σε off topic ή σπαμαρουν τα θεματα με RT on/Off,ανουσιες αναλυσεις για monitor και τηλεορασεις και ειτε πεφτει κλειδωμα στο θεμα,ειτε γεμιζουν σελιδες με σαβουρο σχολια και χανεται η ουσια αυτα συμβαινουν.

Και τωρα οπως βλεπεις τσιμουδια οσοι σπαμαραν στα προηγουμενα θεματα.

Βασικά εγώ γιατί σε θυμάμαι εδώ και τόσους μήνες να λες σε όλους να περιμένουν και να περιμένουν και να περιμένουν; Δε λέω για τον τελευταίο μήνα.

Τέλος πάντων, πάει τώρα. Τώρα ψάχνουμε για «ευκαιρία» τύπου 400€ για μεταχειρισμένη 1080 που σε 6 μήνες θα γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια και 550-600€ για μεταχειρισμένη 1080 Ti.

Πάντως μην ελπίζετε να δείτε πτώση τιμών από εδώ και πέρα, έτσι όπως πάει το πράγμα μόνο θα ανεβαίνουν. Άντε να δεις τίποτα αμελητέο μέχρι να βγει η νέα σειρά.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
Δημοσ.

Για όποιον περιμένει διαθεσιμότητα στο σάιτ της evga ειναι διαθέσιμη η rtx 2080 στα 875+μεταφορικα

https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-2182-KR

εγω την παράγγειλα και περιμενω και το ekwb και μολις μου ερθει θα σας πω εντυπώσεις σε σύγκριση με gtx1080ti poseidon που ειχα!

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Konstantinio said:

Για όποιον περιμένει διαθεσιμότητα στο σάιτ της evga ειναι διαθέσιμη η rtx 2080 στα 875+μεταφορικα

https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-2182-KR

εγω την παράγγειλα και περιμενω και το ekwb και μολις μου ερθει θα σας πω εντυπώσεις σε σύγκριση με gtx1080ti poseidon που ειχα!

Τα ξέρουμε, μια από τα ίδια πήρες. Μια στάλα ίσως παραπάνω επιδόσεις, RTX (όχι ότι χρησιμοποιείται κάπου, έτσι για το geek του θέματος), καλύτερες vram αλλά λιγότερες... Και από τιμή, λουκούμι 😛 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Τα ξέρουμε, μια από τα ίδια πήρες. Μια στάλα ίσως παραπάνω επιδόσεις, RTX (όχι ότι χρησιμοποιείται κάπου, έτσι για το geek του θέματος), καλύτερες vram αλλά λιγότερες... Και από τιμή, λουκούμι 😛 

Βαλε και αλλά 150 Ευρώ το ekwb και φτάσαμε το χιλιάρικο.  😬

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...