optimus prime Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Οταν θα βγει η επομενη γενια θα πεσουν οι τιμες...
bakalex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Οταν θα πέσουν οι τιμές θα έχω γεροντική άνοια και δεν θα θυμάμαι ποιά πρέπει να πάρω.😛
Zaknafein Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, holy grail είπε παντου μπροστα η 2080 ή αρκετα μπροστα σε καποια παιχνιδια, σε σχεση με την 1080τι. Όσο μπροστά είναι και οι AIB 1080tis μπροστά από την στοκ 1080τι ή και λιγότερο... 3
holy grail Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 με μονο 15% απο 1080 σε 2080 αυξηση στους πυρηνες, σε σχεση με την προηγουμενη γενια, δηλαδη 980 σε 1080 που ειχαμε 25% αυξηση και με 600 πυρηνες λιγοτερους απο την 1080τι η αποδοση ειναι μοναδικη. δεν βαζω καν τους τενσορ που η διαφορα θα ειναι χαοτικη. αρα μιλαμε για τρομακτικη καρτα γραφικων. 1
icenex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Με λιγα λογια εγω προσωπικα νιωθω μακακας που περιμενα την επομενη γενια και προσπερασα την σειρα 1000 γιατι πιστευα οτι θα ειχα επιδοσεις 1080ti με καμια 2070 η εστω 2080 με σαφως καλυτερη τιμη και επιδοσεις πραγμα που δεν εγινε.Περιμενα τοσο καιρο και πλεον μας φτασανε σε σημειο που να θεωρουμε value for money καρτα προηγουμενης γενιας gg Nvidia. Οπως λογικα σιγουρα καποιος θα το εχει αναφερει αν εστω στην χειροτερη ειχαν τιμες launch κοντα στην σειρα 1000 θα το σκεφτομουν για μια 2080ti αντε βαρια 900 ευρω για τις επιδοσεις που παιρνουμε αλλα αυτο το 1300 παει πολυ, μην αναφερω κανα πλαισιο που τις εχει 1600.Δεν το χωραει το μυαλο μου για αυτο ξεσπαω εδω μεσα 🤬🤣 3
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άμα κάθεσαι κι ακούς τους γνωστούς-αγνώστους που όλη την ώρα λένε «περίμενε λίγους μήνες να παρουσιαστεί η νέα σειρά», κλάφτα. Τώρα λένε ότι του χρόνου θα πέσουν οι τιμές. Καλά καλαμπόκια δηλαδή. Θα έχουμε φτάσει στο 2025 και ακόμα κάρτα δε θα έχουμε πάρει. Που έτσι όπως πάει το πράγμα δεν πρόκειται να δούμε πτώση τιμών από εδώ και πέρα, αλλά τέλος πάντων, άστους να ελπίζουν. Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι για 1080p/60Hz ή και 1440p/60Hz δε θες υποχρεωτικά 1080 Ti. Θα σε βγάλει μεν περισσότερο καιρό, αλλά η διαφορά στα χρήματα είναι μεγάλη και δεν ξέρεις πόσα από αυτά θα πάρεις πίσω όταν έρθει η ώρα να τη σπρώξεις. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από phanispal 1
icenex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχαμε καλομαθει με το boost στις επιδοσεις απο γενια σε γενια και βαση αυτου εβγαλα μια προβλεψη οπως λιγο πολυ ολοι μας αλλα αυτη η τιμη εχει ξεφυγει κατα πολυ για τα δικα μου δεδομενα.Αν μιλαγαμε για 1080 τοτε δεν πας καν σε αυτες τις καρτες αλλα οταν εισαι με 1440 και 144 hz τοτε ναι θες μια τετοια καρτα.Αντε πες να περιμενω πλεον την 2070 με υποχωρησεις να ειναι σε τιμη 500 ευρω θα σου λεγα οκ δεν βαριεσαι θα την βρω 600 εδω ελλαδα.Αυτη το κοβω να ερχεται 700+ στα μαγαζια και θα ειναι χειροτερη απο 1080ti ποιος ο λογος να παω σε αυτη αντι να παρω μεταχειρισμενη 1080τι.Νομιζω ειναι η χειροτερη τιμολογιακη πολιτικη της Nvidia. Ξερει οτι ειναι μονη της και ξεσαλωνει. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από icenex
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, icenex είπε αλλα αυτη η τιμη εχει ξεφυγει κατα πολυ για τα δικα μου δεδομενα Για τους περισσότερους θα σου πω εγώ, αλλά έχουν συζητηθεί οι λόγοι, κι έναν τον αναφέρεις κι εσύ στο τέλος του post σου. 30 λεπτά πριν, icenex είπε Αν μιλαγαμε για 1080 τοτε δεν πας καν σε αυτες τις καρτες Δεν είμαι τόσο σίγουρος γι' αυτό. Την κάρτα που θα πάρεις τώρα δε θα την πάρεις βάσει αυτών που ισχύουν έως τώρα, αλλά για να μπορεί να σε βγάλει τα επόμενα 2-3 χρόνια, μπορεί και παραπάνω. Οπότε τώρα η 1080 μπορεί να είναι overkill για τον casual χρήστη που παίζει σε 1080p, αλλά ποιος του εγγυάται ότι μερικούς μήνες μετά δε θα αγκομαχάει; Άκυρο εντελώς για μένα το σκεπτικό του να αγοράζεις με βάση το παρελθόν, άντε στην καλύτερη το παρόν. 33 λεπτά πριν, icenex είπε Αυτη το κοβω να ερχεται 700+ στα μαγαζια και θα ειναι χειροτερη απο 1080ti ποιος ο λογος να παω σε αυτη αντι να παρω μεταχειρισμενη 1080τι Να είσαι σχεδόν βέβαιος, μην το κόβεις απλά. Γι' αυτό πολλοί (όπως κι εγώ) ψάχνουν για 1080 Ti, και γι' αυτό κρατάνε ακόμα τιμή μπλα μπλα μπλα. Είναι ξεφτίλα πάντως, να ψάχνεσαι να δώσεις 600€ για μεταχειρισμένη κάρτα προηγούμενης γενιάς με ελλιπή εγγύηση.
icenex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Εκει που διαφωνω ειναι οτι για 1080p 60hz ανετα ειναι και μια 1070 για ενα casual gamer εκτος αν εισαι κολλημενος και θες ολα στα Option να ειναι τερμα.Εδω εγω κλεινω 3 χρονια με την 970 δεν θα αντεξει μια 1070 για κανα 2 ακομη?θεωρω πως ναι αν οντως δεν εισαι κολλημενος και δεν τα θες ολα ultra βεβαια δεν μπορω να ξερω τι αλμα μπορει να συμβει στις μηχανες γραφικων κτλ απλα μια εκτιμιση κανω που βασιζεται με το τροπο που προχωραει η τεχνολογια τα τελευταια χρονια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Άμα λέω εγώ τα Χριστούγεννα θα πάρουμε κάρτα.. Delivery and availability of the GeForce RTX 2080 Ti further delayed
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως, η πράσινη πέτυχε τον σκοπό της. Έβγαλε τις turing, οι οποίες σχολιάστηκαν για τις επιδόσεις τους, την τιμή τους και τη χρησιμότητα των features που ενσωματώνουν και την ίδια στιγμή έστρεψε τους προβολείς προς τις pascal, οι οποίες φαντάζουν vfm εν συγκρίσει με τις turing. Τα συγχαρητήριά μου στο τμήμα marketing της nvidia. Εκπληκτικοί επαγγελματίες... 1
malakudi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Πάντως, η πράσινη πέτυχε τον σκοπό της. Έβγαλε τις turing, οι οποίες σχολιάστηκαν για τις επιδόσεις τους, την τιμή τους και τη χρησιμότητα των features που ενσωματώνουν και την ίδια στιγμή έστρεψε τους προβολείς προς τις pascal, οι οποίες φαντάζουν vfm εν συγκρίσει με τις turing. Τα συγχαρητήριά μου στο τμήμα marketing της nvidia. Εκπληκτικοί επαγγελματίες... Δεν το βλέπω έτσι, αυτή τη στιγμή η πολιτική marketing της nvidia έχει εξοργίσει μεγάλο μέρος των εν δυνάμει πελατών της. Είναι πολιτική που δείχνει αλαζονική συμπεριφορά. Πουλάω όσο θέλω και δίνω ότι επιδόσεις θέλω επειδή είμαι ο top. Ότι ακριβώς έκανε και η Intel επί χρόνια. Το μόνο που μένει για να μετουσιωθεί η οργή σε απώλεια πωλήσεων, είναι ο ανταγωνισμός να μπορέσει να απαντήσει, όπως απάντησε στην Intel. Δυστυχώς αυτό δε φαίνεται στο άμεσο μέλλον. Η αλαζονεία όμως θα λάβει την απάντησή της κάποια στιγμή. 2
Wayward Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, icenex είπε Εκει που διαφωνω ειναι οτι για 1080p 60hz ανετα ειναι και μια 1070 για ενα casual gamer εκτος αν εισαι κολλημενος και θες ολα στα Option να ειναι τερμα.Εδω εγω κλεινω 3 χρονια με την 970 δεν θα αντεξει μια 1070 για κανα 2 ακομη?θεωρω πως ναι αν οντως δεν εισαι κολλημενος και δεν τα θες ολα ultra βεβαια δεν μπορω να ξερω τι αλμα μπορει να συμβει στις μηχανες γραφικων κτλ απλα μια εκτιμιση κανω που βασιζεται με το τροπο που προχωραει η τεχνολογια τα τελευταια χρονια. Εγώ πάντως με μια 770 που έχω ακόμα, παίζω άνετα σε 1080p με κάποιες παραχωρήσεις σε settings φυσικά (Δεν παίζω βέβαια FPS), ενώ το βασικό μου game που είναι το Warcraft είναι όλα high και πάνω. Οπότε θεωρώ πως μια 1070 άνετα θα παίζει για casual gaming για τα επόμενα 2-3 χρόνια.
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, malakudi είπε Δεν το βλέπω έτσι, αυτή τη στιγμή η πολιτική marketing της nvidia έχει εξοργίσει μεγάλο μέρος των εν δυνάμει πελατών της. Είναι πολιτική που δείχνει αλαζονική συμπεριφορά. Πουλάω όσο θέλω και δίνω ότι επιδόσεις θέλω επειδή είμαι ο top. Ότι ακριβώς έκανε και η Intel επί χρόνια. Το μόνο που μένει για να μετουσιωθεί η οργή σε απώλεια πωλήσεων, είναι ο ανταγωνισμός να μπορέσει να απαντήσει, όπως απάντησε στην Intel. Δυστυχώς αυτό δε φαίνεται στο άμεσο μέλλον. Η αλαζονεία όμως θα λάβει την απάντησή της κάποια στιγμή. Συμφωνώ. Ακόμα κι έτσι, η πράσινη πέτυχε τον σκοπό της. Θα ξεπουλήσει τις pascal και μετά θα δει τι θα πράξει με τις turing. Αν δεν απαντήσει η amd, ρίχνει και ένα price drop (100-200 ευρώ) και καμώνεται τη φιλάνθρωπη.
azazil1190 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, holy grail είπε test της palit 2080 με αρκετα παιχνιδια. παιζει να ειναι και το το μονο site που δοκιμασε τοσα πολλα games. το set up ειναι με 8700κ. παντου μπροστα η 2080 ή αρκετα μπροστα σε καποια παιχνιδια, σε σχεση με την 1080τι. https://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_RTX_2080_Gaming_Pro_OC/6.html επισης ενα παλιοτερο bench api που αφορα τρεις gpu. το περιεργο ειναι οτι η 1060 6gb σε dx12 ειναι πολυ πισω σε σχεση με το vulcan. https://www.anandtech.com/show/11223/quick-look-vulkan-3dmark-api-overhead Ναι οντως πολύ μπροστά η 2080. Πιστικο review αρκετα θα ελεγα. Θα αγοράσουμε μια palit 2080 😂 Και ειναι η μονη 2080 που βγαίνει με τετοια ανεση μπροστά απο την ref1080ti.
Προτεινόμενες αναρτήσεις