Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Κοιτα, τοσα και τοσα θεματα υπαρχουν... Οντως δεν ειναι κι εντελως ακυρο...

Αμα ειναι να περιμενεις απο Κινα καναν μηνα, τοτε παρε το απο εδω. Για 7 ευρω διαφορα δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο..

Κι αν μια στις 1000 κατσει στραβη, θα περιμενεις 2 μηνες και ξανα στειλε και ξανα περιμενε κ.ο.κ..! Ενω εδω θα βρεις κατευθειαν ακρη..

Ναι το πηρα απο εδω το παρακατω τσιμπησα

https://www.skroutz.gr/s/10834561/Uni-T-UT353.html

Θα ανοιξω θεμα θα εχει ενδιαφερον πιστευω.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αφου δεν υπαρχει, γιατι οχι...

Ετσι κι αλλιως πολλα παιδια εδω μεσα ψυριζουν σε πολλα θεματα, κουτια, καρτες , ψυκτρες, ανεμιστηρες κτλ κτλ κτλ...

Γιατι να μην βαζουν και τις μετρησεις τους κι ετσι θα ξερουμε και σε πραγματικες καταστασεις τι κανει θορυβο και πόσος ειναι αυτος ο θορυβος...🙂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Palit GeForce RTX 2080 Gamerock Premium review

Αναφορά σε κείμενο

So with the card fully stressed we kept monitoring temperatures and noted down the GPU temperature as reported by the thermal sensor.The card's temperature under heavy game stress stabilized at roughly 65 Degrees C. We note down the hottest GPU reading, not the average.
These tests have been performed with a 20~21 Degrees C room temperature, this is a peak temperature based on a FireStrike loop.

Once the card is in a fully stressed status (in-game) it touches 36 dBA. This means that the card under stress is at a very silent 'noise' level. Very impressive. We have noticed some coil whine at high frequencies, however, doubt you could hear it inside a closed PC housing. 

index.php?ct=articles&action=file&id=44361  6248.jpg

--------

NVIDIA GeForce RTX 2070 to be available on October 17th

NVIDIA-GeForce-RTX-2070-Launch-date.jpg

Επεξ/σία από idonthave
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προερχομενος απο 3 gigabyte G1 καρτες μπορω να πω οτι μετα απο αυτο που ειδα στην τελευταια Aorus του jay στο τελος του video απο το 9:10 και μετα(+οτι στην μια καρτα ειχα αισθητο coil whine και στην δευτερη ευτυχως λιγοτερο αισθητο αλλα παλι ειχα),

πλεον με σιγουρια λεω οτι η επομενη καρτα(απο αυτη που εχω τωρα φυσικα)μαλλον θα ειναι ή evga ή Asus Strix στο μελλον,οσο και να κοστιζουν με βαρος προς την Asus Strixπου για συνεχομενες χρονιες διαβαζω τα καλυτερα(ενω για την Gigabyte ολως τυχαιως δεν την αναφερει κανεις παρα μονο αν μπαινει σε καμια χαμηλοτερη τιμη). Εχω σταν υποψη και την Msi καλου κακου.

Περαν του οτι δεν μπορω να καταλαβω για ποιο χαζο λογο μου μπλοκαρει μερικως το μεσαιο fan(και στην νεα 2080ti πιο πισω) για τα φωτακια αλα light sabers( που φυσικα αν την εχεις καθετα την καρτα δεν τα βλεπεις καν),αυτο που βλεπω στο ολο της Hardware ειναι πλεον οτι προσπαθει περισσοτερο να τραβηξει τον κοσμο με rgb φωτισμο παρα με την ιδια την ποιοτητα της,κατι που φαινεται κυριως στις τελευταιες Aorus μητρικες αλλα και στις καρτες.

Ισως δεν ειναι τοσο τυχαιο γιατι ειναι η φθηνοτερη εκ των 3(msi,asus,gigabyte)global εταιρειων.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

(Ελαφρώς off topic) 

Με τις τιμές πάντως της 2080 και κυρίως της 2080ti με έκαναν να μην μετανιώσω που τα "έσκασα" χοντρά σε οθόνη και άφησα για το μέλλον τυχόν αγορά του turing 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά εσύ πήρες και πετσοκομμένο monitor..

Μην πέφτεις στην παγίδα περί chroma. Δεν υπάρχει διαφορά.

Και ο περιορισμός είναι λόγω hdmi 2.0 όχι της οθόνης. 

Δημοσ.

Ξέρω γιατί έχει τον περιορισμό, πετσοκομμένο είναι αφού δεν μπορεί να βγάλει όλο το χρώμα σε 4K/144Hz. Θα αργήσεις πολύ να δεις GPU να το αξιοποιεί πάντως να ξέρεις, ίσως και μια 5ετία ακόμα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ξέρω γιατί έχει τον περιορισμό, πετσοκομμένο είναι αφού δεν μπορεί να βγάλει όλο το χρώμα σε 4K/144Hz. Θα αργήσεις πολύ να δεις GPU να το αξιοποιεί πάντως να ξέρεις, ίσως και μια 5ετία ακόμα..

Δεν με πειραζει καθολουυυυ πίστεψε με. 

Παίζω Tomb raider αυτήν την στιγμή και με λόγια δεν περιγράφεται αυτό που βλέπω. Και ας τρέχει με 50-60fps

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

test της palit 2080 με αρκετα παιχνιδια. παιζει να ειναι και το το μονο site που δοκιμασε τοσα πολλα games. το set up ειναι με 8700κ. παντου μπροστα η 2080 ή αρκετα μπροστα σε καποια παιχνιδια, σε σχεση με την 1080τι.

https://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_RTX_2080_Gaming_Pro_OC/6.html

επισης ενα παλιοτερο bench api που αφορα τρεις gpu. το περιεργο ειναι οτι η 1060 6gb σε dx12 ειναι πολυ πισω σε σχεση με το vulcan.

https://www.anandtech.com/show/11223/quick-look-vulkan-3dmark-api-overhead

Επεξ/σία από holy grail
  • Like 1
Δημοσ.

Βλέπω στο amazon την 2080ti 1700£ και τρελαίνομαι. Είναι και μια μάρκα KFA2 που δεν την έχω ξανακούσει. Τί λένε, προβλέπεται να πέσουν οι τιμές αργότερα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silverage είπε

Βλέπω στο amazon την 2080ti 1700£ και τρελαίνομαι. Είναι και μια μάρκα KFA2 που δεν την έχω ξανακούσει. Τί λένε, προβλέπεται να πέσουν οι τιμές αργότερα;

Θα υπαρχει λογικα price drop του χρονου.

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Silverage said:

Φαντάζεσαι να πάει 2019 και ακόμα να έχει 1400ρια η 2080Ti? :-D:-D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...