Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spartan117 είπε

Σε αυτό απλά θα σου πω ότι είσαι τραγικά λάθος ;)

Τραγικες ειπα οχι καθολου και φυσικα που να τις νιωθει ο ιδιος ο χρηστης,οχι στα χαρτια μονο :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Ναι γιατί έχει κορυφαίο σύστημα ψύξης και γενικά είναι ήσυχη. Απλά το τόνισα γιατί δεν είναι το κλασικό default που ξέρουμε με τα φανάκια να ξεκινάνε από τους 60  ;)

Εγώ έτσι κι αλλιώς με custom fan curve είμαι μονίμως. Δεν με ενοχλεί να ακούγεται εν ώρα gaming..

Πρεπει να παρουμε ντεσιμπελομετρο να μετραει με ακριβεια θελω να δω καμια φορα ποσο θορυβο βγαζει ο υπολογιστης και δεν βγαζω ακρη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Πρεπει να παρουμε ντεσιμπελομετρο να μετραει με ακριβεια θελω να δω καμια φορα ποσο θορυβο βγαζει ο υπολογιστης και δεν βγαζω ακρη. 

Βαλε λιγο βαμβάκι στ΄αυτιά σου και δεν θα κανει καθόλου θόρυβο..☺️

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Βαλε λιγο βαμβάκι στ΄αυτιά σου και δεν θα κανει καθόλου θόρυβο..☺️

Οχι ρε απο περιεργεια δεν ακουγεται τιποτα οταν παιζω με 50% ανεμιστηρες gpu( 56-57 max θερμοκρασια) να εχω μια αισθηση ποσο θορυβος ειναι τα DB.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Οχι ρε απο περιεργεια δεν ακουγεται τιποτα οταν παιζω με 50% ανεμιστηρες gpu( 56-57 max θερμοκρασια) να εχω μια αισθηση ποσο θορυβος ειναι τα DB.

Ναι ρε ξεκόλλα πλάκα κανω..🙂

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κι ουτε θα βγάλεις. Και δεν έχει κι κανένα νόημα. Παίζουν ρόλο πολλά όπως απόσταση,υπόλοιπο σεταπ,ambient κλπ.

Νόημα έχει μια μέτρηση όταν έχεις μετρήσει και άλλες κάρτες πχ,στο ίδιο ακριβώς σενάριο. Όπως οι reviewers. 

Το να πάρεις εσύ μια μέτρηση,θα βγάλεις ένα αποτέλεσμα που δεν θα έχει μέτρο σύγκρισης,όποτε και κανένα νόημα. 

Μην ασχολείσαι. Έτσι κι αλλιώς σημασία έχει για τον καθένα πόσο ανοχή έχει στο θόρυβο που σίγουρα σε κάθε περίπτωση είναι και διαφορετικός. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Κι ουτε θα βγάλεις. Και δεν έχει κι κανένα νόημα. Παίζουν ρόλο πολλά όπως απόσταση,υπόλοιπο σεταπ,ambient κλπ.

Νόημα έχει μια μέτρηση όταν έχεις μετρήσει και άλλες κάρτες πχ,στο ίδιο ακριβώς σενάριο. Όπως οι reviewers. 

Το να πάρεις εσύ μια μέτρηση,θα βγάλεις ένα αποτέλεσμα που δεν θα έχει μέτρο σύγκρισης,όποτε και κανένα νόημα. 

Μην ασχολείσαι. Έτσι κι αλλιώς σημασία έχει για τον καθένα πόσο ανοχή έχει στο θόρυβο που σίγουρα σε κάθε περίπτωση είναι και διαφορετικός. 

Σε απολυτη ησυχια θα κανω τις μετρησεις μονο ο υπολογιστης θα δουλευει. Δηλαδη οταν δεν ακουγετε τιποτα αλλα ειναι ανοιχτος παλι δεν εχει 10-15db? Πχ στα 50% gpu fans μπορω να δω ποσα db εχει στο 70 το ιδιο και στο 40. Δεν θα μπορεσω να κανω καμια συγκριση με τα db που γραφουν αυτοι ε?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε απολυτη ησυχια θα κανω τις μετρησεις μονο ο υπολογιστης θα δουλευει. Δηλαδη οταν δεν ακουγετε τιποτα αλλα ειναι ανοιχτος παλι δεν εχει 10-15db? Πχ στα 50% gpu fans μπορω να δω ποσα db εχει στο 70 το ιδιο και στο 40. Δεν θα μπορεσω να κανω καμια συγκριση με τα db που γραφουν αυτοι ε?

Πάντα θα είσαι στο περίπου. Και άλλωστε,όπως ξαναέγραψα,ποιο το νόημα? Αν είσαι εσύ οκ όλα τα άλλα περισσεύουν..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Πάντα θα είσαι στο περίπου. Και άλλωστε,όπως ξαναέγραψα,ποιο το νόημα? Αν είσαι εσύ οκ όλα τα άλλα περισσεύουν..

Καπου πρεπει να επικεντρωθουμε..Αφου η nvidia μας πέταξε στα βράχια...😭

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Δεν εχεις αδικο απλα εχω περιεργεια. Βλεπω στα συγκριτικα που κανουν 37db 38db που ειναι σχετικα ησυχα και δεν εχω ιδεα που παιζω εγω. Διαβαζω για τελειως silence υπολογιστη σε βαρυ gaming και δεν εχω κατι αναλογο. Εκτος αν αφηνουν την καρτα να καθεται στο 25% ανεμιστηρες και παει 70+ θερμοκρασια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο αυριο ολοι ντεσιμπελόμετρο και με τις μητρησεις σας!

Ανοιγμα καινουργιου νηματος με τιτλο "Πόσα ντεσιμπέλ βγάζ΄η μπεσαμέλ"😋

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Απο αυριο ολοι ντεσιμπελόμετρο και με τις μητρησεις σας!

Ανοιγμα καινουργιου νηματος με τιτλο "Πόσα ντεσιμπέλ βγάζ΄η μπεσαμέλ"😋

Νομιζω οτι θα ηταν ενα καλο topic. Με το χερι να παραγγειλω ειμαι 17 ευρω απο Ελλαδα η 10 απο Κινα για το ιδιο. Να δουμε ποσο αθορυβη ειναι η καθε καρτα η καθε ψυκτρα κτλ. Και απορω πως δεν εγινε τετοιο θεμα τοσα χρονια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Νομιζω οτι θα ηταν ενα καλο topic. Με το χερι να παραγγειλω ειμαι 17 ευρω απο Ελλαδα η 10 απο Κινα για το ιδιο. Να δουμε ποσο αθορυβη ειναι η καθε καρτα η καθε ψυκτρα κτλ. Και απορω πως δεν εγινε τετοιο θεμα τοσα χρονια.

Κοιτα, τοσα και τοσα θεματα υπαρχουν... Οντως δεν ειναι κι εντελως ακυρο...

Αμα ειναι να περιμενεις απο Κινα καναν μηνα, τοτε παρε το απο εδω. Για 7 ευρω διαφορα δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο..

Κι αν μια στις 1000 κατσει στραβη, θα περιμενεις 2 μηνες και ξανα στειλε και ξανα περιμενε κ.ο.κ..! Ενω εδω θα βρεις κατευθειαν ακρη..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...