Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

45-50FPS Ultra/RTX έχει στο BF V, τόσο λένε ότι έχει και το Metro. Και σε 4K παίζει στα ~25FPS. Ποιο master race ; Ο κονσολάς θα παίζει με dynamic res και 30άρια με medium-high settings..Δεν συγκρίνεται. 

Δημοσ.

Το μόνο που έχω περιέργεια να δω πως θα είναι με το RT είναι το asseto corsa2 προς το παρόν μου φαίνεται αδύνατο να δω κάτι καλύτερο οπτικά από το forza 7, αλλά μακάρι να ειναι...θα μιλάμε για φωτορεαλισμο σχεδόν.

Τα υπόλοιπα metro exodus και tomb raider δεν είναι του γούστου μου ειδικά το tomb raider βαριέμαι μέχρι και να φορτώσει το προηγούμενο shadow of the tomb raider έπαιξα μέχρι που συνάντησα μια αρκούδα μετά τέλος το διέγραψα απίστευτα κουραστικό για μένα δεν....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1890mhz boost το strixoni από το εργοστάσιο.......τσιτωμένη η μικρή και θέλω να δω που θα φτάνει real το boost της....

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

45-50FPS Ultra/RTX έχει στο BF V, τόσο λένε ότι έχει και το Metro. Και σε 4K παίζει στα ~25FPS. Ποιο master race ; Ο κονσολάς θα παίζει με dynamic res και 30άρια με medium-high settings..Δεν συγκρίνεται. 

Με τιμή 1500 Ευρώ για την RTX1080Ti, o κονσολάς έχει πάρει Xbox One X + 65” HDR TV😂

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, adtakhs είπε

Όλο και λιγότερο πλήρης τις κάνει τις κάρτες της . Περίεργο. 

Software scheduler, smaller integer και όλα πάνε στο cpu .

το αντιθετο θα γινεται, απο το cpu θα μπορουν να πανε στην καρτα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Reviews πότε σκάνε?

Σημερα λογικα μεχρι το βραδυ θα εχουν βγει.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σημερα λογικα μεχρι το βραδυ θα εχουν βγει.

16:00 ωρα Ελλαδος τελειωνει το embargo

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, narta είπε

16:00 ωρα Ελλαδος τελειωνει το embargo

Αντε να δουμε η nvidia εδωσε πολλες υποσχεσεις με οτι leakare μεχρι στιγμης αν ισχυουν κατι θα γινει. Αλλα κραταω μικρο καλαθι για την ωρα μιας και στην παρουσιαση δεν ειπαν κουβεντα για επιδοσεις οπως καθε χρονο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτά που έδειξε η NV θα δούμε πάνω-κάτω, μην περιμένετε κάτι άλλο και δυστυχώς δεν θα δούμε RTX benchmarks σήμερα.

Για παραπανω δεν περιμενω ουτε για αστειο. Αυτα που εδειξαν αν βγουν αληθινα θα ειναι μια χαρα. Σιγουρα θα τσιμπησουν και απο optimize των drivers που ακομα ειναι σε αρχικο σταδιο. Θα εχουμε δηλαδη 10-15% 2080>1080ti και 35-40% 2080ti>1080ti. Αυτα που περιμεναμε απο την πρωτη μερα της παρουσιασης δηλαδη. Οι τιμες τα χαλασαν.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οι τιμες τα χαλασαν.

Αν εδιναν 100% perf leap μια χαρα θα ηταν οι τιμες. Αλλα για 35% να ζητανε 400% premium σε σχεση με τις προηγουμενες γενιες ειναι το ξεφτιλικι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...