Arkin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Και την καρτούλα να σου φέρουν δώρο και μόνο , κατευθείαν κελαηδάς... Ντροπή να σου φερουν ακριβό δώρο στο σπίτι σου κι εσύ μετα να τους κακολογήσεις..😉 Δεν έχεις καθόλου άδικο αρκετά YouTube channels κατευθύνουν χιλιάδες άτομα σε λάθος επιλογές. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, HPPRO είπε Εγω παντως ναι μεν μπορει να ακυρωσα το Preorder επειδη εχω την TitanXP και σε 2κ που παιζω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, αλλα αν αγοραζα τωρα καρτα θα αγοραζα 2080ti και δεν θα κολαγα στα 600-700 της διαφορας για το 30-40%. Εγω θα πηγαινα στην αλλαγή μονο για το RT Γιατι σαν μονη επιλογη υπαρχει ή να αγορασει καποιος day one την καρτα ? Γιατι δεν υπαρχει η επιλογη του να περιμενει απο του χρονου για καποιο price drop και να δει και περισσοτερα παιχνιδια με το Rt? Επισης και οι επομενες καρτες θα εχουν RT.Το γραφετε και το ξαναγραφετε ορισμενοι λες και το RT ειναι exclusive των turing καρτων. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Αμα έχεις αυτό το μόνιτορ για παράδειγμα, (Asus ROG Swift PG27UQ), τι σκατά να κάνεις και τι ακριβως να περιμένεις και σε πόσον καιρό? Παρών! Δεν περιμένω τίποτα...
Sheogorath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είδα να το ποστάρει κανένας, οπότε το βάζω εγώ. Το μεγαλύτερο βήμα είναι η νέα τεχνολογία που μας επιτρέπει, όχι οι επιδόσεις στην παρούσα τεχνολογία. Να έχουμε ίδια ποιότητα εικόνας με 60% παραπάνω FPS, όχι με raw power, αλλά με τεχνολογία. Σαν να μου λες, όταν σου παρουσιάζω το φτυάρι για πρώτη φορά, "εγώ με 20 είλωτες να σκάβουνε με τα χέρια το κάνω το ίδιο γρήγορα". Ναι, so what. Σε λίγο καιρό θα έχεις 20 είλωτες με φτυάρια. Και ναι, την λέω στους butthurt κατόχους Pascal, όταν έχω μια 1080, μια 1070, και στο γραφείο μια Titan Xp. Ανέβασα το λάθος βίντεο πριν Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Sheogorath λάθος λινκ 6 1
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Παρών! Δεν περιμένω τίποτα... Πλέον...😋 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν είδα να το ποστάρει κανένας, οπότε το βάζω εγώ. Το μεγαλύτερο βήμα είναι η νέα τεχνολογία που μας επιτρέπει, όχι οι επιδόσεις στην παρούσα τεχνολογία. Να έχουμε ίδια ποιότητα εικόνας με 60% παραπάνω FPS, όχι με raw power, αλλά με τεχνολογία. Σαν να μου λες, όταν σου παρουσιάζω το φτυάρι για πρώτη φορά, "εγώ με 20 είλωτες να σκάβουνε με τα χέρια το κάνω το ίδιο γρήγορα". Ναι, so what. Σε λίγο καιρό θα έχεις 20 είλωτες με φτυάρια. Και ναι, την λέω στους butthurt κατόχους Pascal, όταν έχω μια 1080, μια 1070, και στο γραφείο μια Titan Xp. Ναι ρε εννοειται αυτο, το είπαμε. Ειναι το ξεκινημα μιας νεας τεχνολογιας απλα τοσα χρονια ειχαμε μαθει να περιμενουμε τα παρα πανω fps και μας ερχεται καπως.. Οι ανθρωποι αυτο παρουσιασανε και ειπανε οτι φέρνουν στο αγοραστικο κοινο..(RT) Απλα απο την μια η τρέλα για fps και απο την άλλη η τιμολογιακή πολιτική, ε δεν θέλει και πολυ για να γίνουν όλα πουτ@να....🙂
Sheogorath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Πλέον...😋 Ναι ρε εννοειται αυτο, το είπαμε. Ειναι το ξεκινημα μιας νεας τεχνολογιας απλα τοσα χρονια ειχαμε μαθει να περιμενουμε τα παρα πανω fps και μας ερχεται καπως.. Οι ανθρωποι αυτο παρουσιασανε και ειπανε οτι φέρνουν στο αγοραστικο κοινο..(RT) Απλα απο την μια η τρέλα για fps και απο την άλλη η τιμολογιακή πολιτική, ε δεν θέλει και πολυ για να γίνουν όλα πουτ@να....🙂 Να κατηγορήσουμε την AMD που δεν είναι ανταγωνιστική. Αλλά αυτή η γενιά, είχε τεράστιο RnD κόστος. Δυστυχώς, και αυτό το περνάνε στο κόστος την κάθε κάρτας.
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Να κατηγορήσουμε την AMD που δεν είναι ανταγωνιστική. Αλλά αυτή η γενιά, είχε τεράστιο RnD κόστος. Δυστυχώς, και αυτό το περνάνε στο κόστος την κάθε κάρτας. Ναι....Λιγο απο εδω λιγο απο εκει... Και θα μείνουμε χωρίς βρακί....😋
Spasarxidas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν είδα να το ποστάρει κανένας, οπότε το βάζω εγώ. Το μεγαλύτερο βήμα είναι η νέα τεχνολογία που μας επιτρέπει, όχι οι επιδόσεις στην παρούσα τεχνολογία. Να έχουμε ίδια ποιότητα εικόνας με 60% παραπάνω FPS, όχι με raw power, αλλά με τεχνολογία. Σαν να μου λες, όταν σου παρουσιάζω το φτυάρι για πρώτη φορά, "εγώ με 20 είλωτες να σκάβουνε με τα χέρια το κάνω το ίδιο γρήγορα". Ναι, so what. Σε λίγο καιρό θα έχεις 20 είλωτες με φτυάρια. Και ναι, την λέω στους butthurt κατόχους Pascal, όταν έχω μια 1080, μια 1070, και στο γραφείο μια Titan Xp. Ε τσιμπα μια 2080ti τότε.Τετοια τεχνολογία και δε τη θες δική σου;Πρεπει να επιβραβεύσεις τους κλέφτες για αυτές τις επιδόσεις με αυτές τις τιμές και για μια τεχνολογία που δε πρόκειται να τη χαρείς σε αυτή τη γενιά.Θα μπορείς να απολαμβάνεις και τα παιχνίδια σου με rtx σε 4κ τηλεόραση στα 1080/40 για εκπληκτική εμπειρία gaming. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Spasarxidas 1
Sheogorath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Spasarxidas είπε Ε τσιμπα μια 2080ti τότε.Τετοια τεχνολογία και δε τη θες δική σου;Πρεπει να επιβραβεύσεις τους κλέφτες για αυτές τις τιμές σε αυτές τις επιδόσεις με μια τεχνολογία που δε πρόκειται να τη χαρείς σε αυτή τη γενιά.Θα μπορείς να απολαμβάνεις και τα παιχνίδια σου με rtx σε 4κ τηλεόραση στα 1080/40 για εκπληκτική εμπειρία gaming. Eίσαι ένα με το όνομα σου. Οχι δεν παίζω παιχνίδια, αλλά οι tensor cores είναι λουκούμι για την δουλειά μου. Οπότε ναι, θα πάρω κάτι αυτής της γενιάς. Και αν δεν πουλήσουν καθόλου, μαλάκες είναι να συνεχίσουν το RnD? Θα σου πούνε, πάρε την κλασσική τεχνολογία, που έχει μείνει σταθερή απο το 2006 με τα cuda cores, και ελάχιστη low level διαφορά, παρά μια δυο optimization στην μνήμη, πάντα λίγους περισσότερους πυρήνες και λίγο ταχύτερους ανα γενιά. Γιατί να ανακαλύψουμε το φτυάρι, δεν το θέλουν. Θα τους πουλάμε συνεχώς είλωτες. Μερικοί δεν παλεύεστε, δεν καταλαβαίνετε. Όλα γίνονται για τα παιχνίδια και δεν ξέρω 'γω. Μεγαλώστε επιτέλους, δείτε την μεγάλη εικόνα. 6
Spasarxidas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό το παράδειγμα το αστείο με τους είλωτες και τα φτυάρια το χρησιμοποιείς πολύ; Εσύ που βλέπεις τη μεγάλη εικόνα ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα την δείξεις και σε εμάς γιατί ο περισσότερος κόσμος βλέπει αυτά που σου έγραψα πιο πάνω.Σα gamers μιλάμε.Αν δεν είναι για gaming οι κάρτες ας μας το πούνε να μην ασχολούμαστε.
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Η αληθεια ειναι οτι κατα πλειοψηφια σε gamers απευθύνεται και στο θέμα εδω σαν "τετοιοι" συζηταμε... Και στην παρουσίαση, για το gaming εκαναν λόγο περισσότερο, μιας κι απο εκει θα τα κονομήσουνε κατα κύριο λόγο.. Ο Sheo εχει δικιο απο την πλευρα του γιατι θα κανει την δουλειά του αποδοτικότερη.. Αυτος που θα βγάλει κέρδος απο την ταδε καρτα και την τάδε τεχνολογία, το βλέπει διαφορετικά εννοείται.... Ο gamer εχει μόνο ζημία απο ολο αυτο... Εκτος κι αν ειναι επαγγελματιας κτλ... Αρα μην διαφωνειτε γιατι στην ουσία εχετε διαφορετικες αναγκες και βλεπετε απο διαφορετικη σκοπια το όλο πράγμα.. 5
DEADLAZARUS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Wayward είπε Πόσο πρέπει να δώσει κάποιος για μεταχειρισμένη δηλαδή εφόσον βρίσκει καινούργια από 700€ ? Δεν κατάλαβες. Αν τη βρίσκεις καινούργια στα 700, καλές αγορές και με τις ευχές μου. Μην τις ζητάτε στα 500 όμως, έστω και μεταχειρισμένες, γιατί το μενού δεν έχει γλάρο. Μια προσεγμένη 2nd hand ti, με υπόλοιπο εγγύησης, δεν πωλείται στα 500, πώς να το κάνουμε...... 1
Anastazio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά άμα το φτυάρι τελειώνει τη δουλειά 5 λεπτά μετά και κοστίζει τα διπλάσια αράζεις με το δουλικό μέχρι να πέσει η τιμή δε το πληρώνεις Χρύσο ...μπατχερτ λέει...μιλάμε για γκειμινγκ κάρτες εν το μεταξύ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Anastazio
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Μερικοί δεν παλεύεστε, δεν καταλαβαίνετε. Όλα γίνονται για τα παιχνίδια και δεν ξέρω 'γω. Μεγαλώστε επιτέλους, δείτε την μεγάλη εικόνα. Δεν συμφωνω πληρως με αυτο που γραφεις,γιατι ειναι λιγο μπερδεμενα ετσι οπως τα γραφεις. Αν καποιος θελει rtx καρτες για την δουλεια του,τσιμπαει την 2080ti απο οπου την βρει φθηνοτερα(αν τον φτανει το budget)χωρις καν να μπει στην διαδικασια σχολιασμου σε forums. Το ιδιο συμβαινει και σε επεξεργαστες. Θες για την δουλεια σου πχ TR,πας τον αγοραζεις σαν κυριος οποιον σε βολευει και τελος.Εκει μιλαμε για αγορα/επενδυση,εδω μιλαμε για αγορα για ψυχαγωγια. Στο forum που οι 9 στους 10(βγαζοντας πχ στην απεξω εσενα)τους ενδιαφερουν οι νεες καρτες για κυρια χρηση/αξιοποιηση τα παιχνιδια(οπως ειναι λογικο κιολας οταν μιλαμε για Ελλαδα),γιατι σου κανει εντυπωση αν η κουβεντα γινεται πανω στα παιχνιδια? Και το ξαναλεω οτι RT θα δουμε και στις επομενες καρτες και αυτη τη φορα και με μεγαλυτερες επιδοσεις οπως και το οτι θα υπαρξει σιγουρα price drop στις RTX καρτες αργοτερα. Για ποιο λογο να δωσω 50% παραπανω χρηματα σαν καταναλωτης/πελατης για να αγορασω την ακριβοτερη 2080 απο την 1080ti οταν σε επιδοσεις ειναι τα ιδια?Η ιδια η ερευνα αγορας αυτο δειχνει. Για να λεω οτι εχω RT ?Η για να πω οτι στηριζω την nvidia για την νεα τεχνολογια?Αν το κανω αυτο ξερεις τι θα με πουν οι υπολοιποι και θα εχουν και δικιο?Την γνωστη κακη λεξη απο Μ. 5
mindtrapper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Σιγά με τις καλές υλοποιήσεις, όλες οι Pascal στα ίδια περίπου ανεβαίνουν και η χειρότερη υλοποίηση είναι ένα Kraken (30€) και ένα H55 (30€ μεταχειρισμένο) μακριά από το να πατήσει κάτω τα πάντα. Γι αυτό εγώ στα μεταχειρισμένα δεν θα έδινα πάνω από 60-70€ παραπάνω για μια κάρτα καλής υλοποίησης σε σχέση με μια reference ή τύπου Armor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις