optimus prime Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Στα 620 που την πουλησα εγω μεσα στην πρωτη μερα με πλησιασαν 15 ατομα.. Πιστευω απο 650 εως 680 καποιος μπορει να βρει ευκολα να την πουλησει χωρις να πιασει και τον κωλο του αλλου.. Αγορασμενη απο ελληνικο μαγαζι ομως και με εγγυηση..
Matrix7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Δεν γ@μιεσαι λεω εγω nvidia.... Δεν εχουμε με τι ν΄ασχοληθούμε ετσι οπως τα΄κανες και στο τέλος θα φαγωθούμε μεταξύ μας...😋 Παω να βαψω κατι σωληνες και μετα να καθαρισω τα κιούνια στην ταρατσα. Καλο χειμώνα 😭 Η Amd φταίει φιλαράκι,βλέπουν μπροστά!Μας βάζουν να φαγωνόμαστε για να χτυπήσουν σαν το νίτζα!Διαίρει και βασίλευε!! Και για γίνω ενωτικός Φτάνει πια με το πέτσινο να μας πιάνει το πισινό! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Matrix7
gpapad20 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Spasarxidas είπε Δεν τα αξίζει, ξεκάθαρα.Εχε χάρη που είχα ξεμείνει με 970 αλλιώς θα περίμενα τα 7nm.Τσιμπησα μια 1080 μέχρι να βγούνε τα 7nm ώστε να κάνω τότε τη μετάβαση σε 4k.Για την ώρα παραμένω σε 1080p. Με την ίδια λογική περίμενε αλλά 5 χρόνια να πας απευθείας σε 8κ...εσυ ειδικά που ήσουν με 970 είναι κρίμα να προχωράς σε αναβάθμιση κ να μην πηγαίνεις σε rtx. Ζήστε το τώρα γιατί το μέλλον είναι άγνωστο
azazil1190 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Οποιος θελει ντε και καλα να δωσει μια καλή υλοποίηση 1080ti για να παει μονο σε 2080ti .Μια τιμη της ταξεως απο 600-650 ειναι καλα.(θα πονεσει στην διαφορα μετα) Να την δωσει για να παει σε 2080 τοτε δεν ξερει τι του γίνεται και ειναι για κλαματα Τα περι ποσταρισματα απο αμαζον πιο πανω απο αγγλια που δεν στέλνει ελλαδα ευκολα και κατι γερμανια,μου ειναι αδιάφορα Αν θα προχωραγα σε νεα 1080τι θα προτιμούσα μονο απο evga.Παρακατω οι τιμες τους https://eu.evga.com/products/productlist.aspx?type=0&family=GeForce+10+Series+Family&chipset=GTX+1080+Ti
Spasarxidas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gpapad20 είπε Με την ίδια λογική περίμενε αλλά 5 χρόνια να πας απευθείας σε 8κ...εσυ ειδικά που ήσουν με 970 είναι κρίμα να προχωράς σε αναβάθμιση κ να μην πηγαίνεις σε rtx. Ζήστε το τώρα γιατί το μέλλον είναι άγνωστο Άσχετο αυτό που λες.Οι νέες κάρτες είναι σάπιες.Για 4κ/60 κάνει μόνο η 2080ti που για τα λεφτά που έχει δε τη κοιτάω καν.Το 4κ θα το έχω σε κάνα δύο χρόνια στην τελική που θα δώσω τα λεφτά μου σε κάτι που δε θα νιώθω ότι με ληστεύουν.Λεφτα είχα για να πάρω την 2080ti αλλά δε τα ακουμπάω σε κάτι το οποίο το θεωρώ υπερκοστολογημενο.Απειρα τα κορόιδα για να τους τα φάει η nvidia,εγώ δεν είμαι ένα από αυτά. 1 3
icenex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο..Πραγματικα κριμα που κοσμος θα δωσει τοσα λεφτα για κατι που θα επρεπε η τιμη να ειναι τουλαχιστον 30% κατω.Τετοια site διαβαζει ο κοσμος και παρασυρετε.
optimus prime Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν φτιαχνετε κανα νεο νημα καλυτερα να μπουνε ολα τα θυμωμενα παιδακια εκει να βγαζουν τα απωθημενα τους? 4
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC Black Edition Gaming στα 730 Ευρω Συγνωμη αλλα οι παραπανω τιμες που αναφερεις ειναι ασχετες. Πηγες τελικη τιμη να δεις ποσο βγαινει ή απλα οτι ειδες απο το amazon? Προχωρησα την τελευταια evga στο τελος και μου βγαινει με Standard delivery 794 ευρω και με express 805ευρω... 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν φτιαχνετε κανα νεο νημα καλυτερα να μπουνε ολα τα θυμωμενα παιδακια εκει να βγαζουν τα απωθημενα τους? Περαν απο εσενα και τον psycho δεν εχω δει αλλους ενδιαφερομενους να εχουν σχολιασει περι 2080ti ή 2080 προς αγορα. Οχι τιποτα αλλο αλλα ετσι οπως το λες ειναι λες και ειστε πολλοι οι ενδιαφερομενοι και σας χαλανε ορισμενοι το θεμα. Ποια ειναι τα θυμωμενα παιδακια,ολοι οι υπολοιποι που τελικα με βαση τα benchmarks βλεπουν οτι οι νεες καρτες στην παρουσα φαση δεν αξιζουν??? 3 1
icenex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν φτιαχνετε κανα νεο νημα καλυτερα να μπουνε ολα τα θυμωμενα παιδακια εκει να βγαζουν τα απωθημενα τους? Εχεις δικιο ειμαστε θυμωμενοι γιατι πλεον μια καρτα κανει οσο να στησεις καινουργιο κουτι..Ωραια λογικη προφανως και σε παιρνει να καις λεφτα και μαγκια σου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι μαγκια μου να λεω οτι σου πιανουν τον κ@λο και λες και ευχαριστω. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από icenex 4
Spasarxidas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν φτιαχνετε κανα νεο νημα καλυτερα να μπουνε ολα τα θυμωμενα παιδακια εκει να βγαζουν τα απωθημενα τους? Και θα μείνεις μόνος σου εδώ μέσα να κάνεις τι;
HPPRO Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παντως ναι μεν μπορει να ακυρωσα το Preorder επειδη εχω την TitanXP και σε 2κ που παιζω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, αλλα αν αγοραζα τωρα καρτα θα αγοραζα 2080ti και δεν θα κολαγα στα 600-700 της διαφορας για το 30-40%. Εγω θα πηγαινα στην αλλαγή μονο για το RT Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από HPPRO
icenex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, HPPRO είπε Εγω παντως ναι μεν μπορει να ακυρωσα το Preorder επειδη εχω την TitanXP και σε 2κ που παιζω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, αλλα αν αγοραζα τωρα καρτα θα αγοραζα 2080ti και δεν θα κολαγα στα 600-700 της διαφορας για το 30-40%. Εγω θα πηγαινα στην αλλαγή μονο για το RT Μονο που στα 2k δεν θα δεις τετοιες διαφορες εκει οι διαφορες μεταξυ 1080ti με 2080ti σε πολλους τιτλους η διαφορα ειναι 10-20 fps το πολυ 20% δηλαδη, λογω bottleneck ενω στα 4κ βλεπεις διαφορες μεχρι 30% αυτων των 2 καρτων.Ποσο μαλλον με την δικη σου καρτα που εισαι γυρω στο 5-7% πανω απο 1080ti στα games απο οσο θυμαμαι(αναλογως τον τιτλο παντα).Δηλαδη θα δωσεις τοσα λεφτα για ενα 15% εφοσον λες οτι εισαι σε 2κ.
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Και θα μείνεις μόνος σου εδώ μέσα να κάνεις τι; Θα εχει τον Psycho για παρεα αλλα μετα απο λιγο καιρο που θα πει κι αυτος οτι τελικα δεν θα πάρει RTX, θα το διωξει κι αυτον!😭 Και τελικα οχι...Δεν φταιει η nvidia για ολο αυτο... Φταινε αυτοι που πανε και βγαζουν οθονες ογδομήντα Κ με 37.000hz χωρις να υπαρχει καν η τεχνολογια για να τις υποστηριξει ουτε καν στα 2-3 χρόνια μετα(απο την αγορά τους) και επειτα ανεβαινουν οι προσδοκιες όλων που περιμενουν πότε θα ελεήσει η καθε nvidia να ξεπερασει τον εαυτο της και να φτιαξει την υπερκάρτα των 5 Ηπείρων! Εδω τωρα κραζω τις απαιτησεις μας πλεον για υπεραναλυσεις τις οποιες καποιοι "υποσχονται" ανοιγοντας την όρεξη μας... Κάποιοι κρατανε καρότα στα καλάμια τους και καποιοι άλλοι προσπαθουν να τα φτάσουν.. Οι κατασκευαστες μονιτορ τουφεκάνε ,μετα οι κατασκευαστες γρραφικών τρεχουν και δεν φτάνουν, κι έπειτα οι ενθουσιωδεις καταναλωτες, που στο τελος μενουν στο περίμενε εχοντας δωσει εναν σκασμο λεφτα...(Υπ΄ευθύνη τους φυσικά..) Αμα έχεις αυτό το μόνιτορ για παράδειγμα, (Asus ROG Swift PG27UQ), τι σκατά να κάνεις και τι ακριβως να περιμένεις και σε πόσον καιρό? Μάλλον ζούμε την φάση που ειχαμε ζήσει και παλιοτερα οταν το software ηταν πολυ πιο μπροστά απο το harware και καθε 6μηνο ήθελες αναβάθμιση.. Οι καρτες κυνηγάνε τα μονιτορ και δεν μπορουν να τα φτασουν με τίποτα.. Κι όταν καποια παει να πλησιασει εστω και λιγο, χρειαζεσαι πλεον τον πίνακα τιμολόγησης ανθρώπινων οργάνων.. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από ZELOMOTH 2
Arkin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, icenex είπε Η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο..Πραγματικα κριμα που κοσμος θα δωσει τοσα λεφτα για κατι που θα επρεπε η τιμη να ειναι τουλαχιστον 30% κατω.Τετοια site διαβαζει ο κοσμος και παρασυρετε. Ποιος ξερει πόσα χρήματα περνουν αυτοί από τις εταιρείες για να λένε ότι λένε. Ο κόσμος που την πατάει είναι κρίμα. 2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Θα εχει τον Psycho για παρεα αλλα μετα απο λιγο καιρο που θα πει κι αυτος οτι τελικα δεν θα πάρει RTX, θα το διωξει κι αυτον!😭 Και τελικα οχι...Δεν φταιει η nvidia για ολο αυτο... Φταινε αυτοι που πανε και βγαζουν οθονες ογδομήντα Κ με 37.000hz χωρις να υπαρχει καν η τεχνολογια για να τις υποστηριξει ουτε καν στα 2-3 μετα(απο την αγορά τους) και επειτα ανεβαινουν οι προσδοκιες όλων που περιμενουν πότε θα ελεήσει η καθε nvidia να ξεπερασει τον εαυτο της και να φτιαξει την υπερκάρτα των 5 Ηπείρων! Εδω τωρα κραζω τις απαιτησεις μας πλεον για υπεραναλυσεις τις οποιες καποιοι "υποσχονται" ανοιγοντας την όρεξη μας... Κάποιοι κρατανε καρότα στα καλάμια τους και καποιοι άλλοι προσπαθουν να τα φτάσουν.. Οι κατασκευαστες μονιτορ τουφεκάνε ,μετα οι κατασκευαστες γρραφικών τρεχουν και δεν φτάνουν, κι έπειτα οι ενθουσιωδεις καταναλωτες, που στο τελος μενουν στο περίμενε εχοντας δωσει εναν σκασμο λεφτα...(Υπ΄ευθύνη τους φυσικά..) Αμα έχεις αυτό το μόνιτορ για παράδειγμα, (Asus ROG Swift PG27UQ), τι σκατά να κάνεις και τι ακριβως να περιμένεις και σε πόσον καιρό? Μάλλον ζούμε την φάση που ειχαμε ζήσει και παλιοτερα οταν το software ηταν πολυ πιο μπροστά απο το harware και καθε 6μηνο ήθελες αναβάθμιση.. Οι καρτες κυνηγάνε τα μονιτορ και δεν μπορουν να τα φτασουν με τίποτα.. Κι όταν καποια παει να πλησιασει εστω και λιγο, χρειαζεσαι πλεον τον πίνακα τιμολόγησης ανθρώπινων οργάνων.. Για αυτό πάντα πρώτα περνουμε κάρτα βλέπουμε πόσο τραβάει και μετά περνουμε οθόνη. Το ανάποδο δεν είναι καλό τα παραδείγματα πολλά. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ποιος ξερει πόσα χρήματα περνουν αυτοί από τις εταιρείες για να λένε ότι λένε. Ο κόσμος που την πατάει είναι κρίμα. Και την καρτούλα να σου φέρουν δώρο και μόνο , κατευθείαν κελαηδάς... Ντροπή να σου φερουν ακριβό δώρο στο σπίτι σου κι εσύ μετα να τους κακολογήσεις..😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις