Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Wayward είπε

Ε το ίδιο λέμε βρε άνθρωπε, αν ο άλλος ζητάει μια οποιαδήποτε 1080ti τόσα θα δώσει 550€

Δε σου είπε κανείς να δώσεις αυτή που έχει καινούργια 900€ στα 500€

Κλεισαμε, τα συμφωνησαμε, παμε γι άλλα!😁

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Οκ,να τη βάλει τότε στο 400άρι για να μη γκρινιάζετε.Και θα δίνουν τις 1080 ακριβότερα.Η  να τις  δίνουν κανά 200άρι αυτές μάλλον,και τη 1070 κανά πενηντάρικο.Και ti καινούργια,καλή υλοποίηση με 700 να μου δείξεις να πάρω 2-3 ακόμη

MSI GTX 1080TI Duke 11g OC    στα 750 Ευρω

Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC Black   στα 740 Ευρω

EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC Black Edition Gaming   στα 730 Ευρω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greg4 είπε

Συνοπτικά γτ είμαστε εκτός. Μια οθόνη 144hz έχει σταθερό refresh rate, 144 frames per second. Αν η κάρτα γραφικών μπορεί να δώσει 100, κάποια frame θα παίξουν "δυο φορές". Συνεπώς είτε έχεις κάρτα γραφικών να μαξάρει συνέχει 144 (δύσκολο) ή παίρνεις λιγότερα hz οθόνη ή έχεις gsync. Το gsync συγχρονίζει τα hz της οθόνης με κάρτα γραφικών συνεπώς έχει ομαλή ροή. Αντίστοιχα υπάρχει και το freesync.

Για την 1060 αναφερόμουν σε 1080p

Ναι για 1080 60p αρκεί στα περισσότερα παιχνίδια ακόμα και όλα ultra. Και σίγουρα για κάνα 2 χρόνια ακόμα. 

1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Τι φάση είναι αυτή η Duke? Η gaming trio δεν είναι η τοπ κάρτα της msi? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Ε μην τις σκοτώσουν τα παιδιά, ένα χιλιάρικο τις αγόρασαν, κάτω από 800 δεν τις δίνουν δεν πα να έχουν καινούργιες 700. 

Γιατι να δωσεις Strix, Gaming x, Auros κατω απο 650-700€; Σχεδον στο 900αρι γυρνανε αυτη την στιγμη στο amazon. Μπορει αυτος που θελει με 500-550 να παρει 1080ti, να τσονταρει αλλα 150€ και να παρει μια zotac mini ή μια reference blower, δεν τον εμποδισε κανεις, αλλα οταν τα κουκια σου ειναι για new 1080 (και ουτε καν την καλυτερη υλοποιηση), θελεις να βγεις και τσαμπα μαγκας, με top of the line 1080ti.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μιλούσα για υλοποιήσεις που στο amazon,μια που το ανέφερες,έχουν αυτή τη στιγμή 830.Αλλά δώστε ρε παιδιά 730 και πάρτε από amazon,σας το απαγορεύει κανείς?Μην πάρετε μεταχειρισμένη αν δε σας συμφέρει!

Εγώ μια aorus extreme,με 3 χρόνια εγγύηση ακόμη πόσο θα σας βόλευε να τη βάλω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Γιατι να δωσεις Strix, Gaming x, Auros κατω απο 650-700€; Σχεδον στο 900αρι γυρνανε αυτη την στιγμη στο amazon. Μπορει αυτος που θελει με 500-550 να παρει 1080ti, να τσονταρει αλλα 150€ και να παρει μια zotac mini ή μια reference blower, δεν τον εμποδισε κανεις, αλλα οταν τα κουκια σου ειναι για new 1080 (και ουτε καν την καλυτερη υλοποιηση), θελεις να βγεις και τσαμπα μαγκας, με top of the line 1080ti.

Πρώτον, η αγγελία ζήτησης ήταν για GTX1080Ti, δεν ζήταγε συγκεκριμένη Top 1080Ti.

Δεύτερον, το ότι την πήρες πριν 6-12 μήνες 900-1000 Ευρώ δεν πάει να πει ότι θα την δώσεις στα 800 όταν καινούργια πλέον παίζει από 740-760. Κάρτα γραφικών πήρες όχι μπάρα χρυσού να ανεβαίνει η τιμή της.

Gigabyte AORUS NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11G    στα 740 Ευρω

6 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Μιλούσα για υλοποιήσεις που στο amazon,μια που το ανέφερες,έχουν αυτή τη στιγμή 830.Αλλά δώστε ρε παιδιά 730 και πάρτε από amazon,σας το απαγορεύει κανείς?Μην πάρετε μεταχειρισμένη αν δε σας συμφέρει!

Εγώ μια aorus extreme,με 3 χρόνια εγγύηση ακόμη πόσο θα σας βόλευε να τη βάλω?

Εγώ απλός θα σου πω ότι από UK την αγοράζεις σήμερα 810 Ευρώ. Αν την αγόρασες ένα χιλιάρικο sorry αλλά θα χάσεις πολλά λεφτά πλέον αφού έπεσαν οι τιμές και την πήρες με καπέλο 200+ ευρώ λόγο Mining.

Gigabyte Aorus GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G  στα 810 Ευρω

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν καταλαβαινω προς τι το προβλημα.. Καποιος βαζει μια τιμη στο προιον που θεωρει οτι αντιστοιχει στην αξια του σαν μεταχειρισμενο. Δεν σας κανει προχωρατε αγορα ειναι..

Οπως ειπατε και καταλαβαινετε ολοι καθε υλοποιηση εχει διαφορετικη τιμη. Αν λοιπον καποιος εχει μια πολυ φθηνη υλοποιηση που σημερα κοστολογειται 700 ευρω καινουρια λογικο ειναι να την πουλησει πιο κατω απο καποιες υλοποιησεις που στοιχιζουν πιο ακριβα. Aν ολες κανουν την ιδια δουλεια ποιο το προβλημα ετσι δεν ειναι; Aλλα αν θελεις και την πιτα αφαγωτη και το σκυλο χορτατο δεν γινεται ρε φιλε. 

Οι ιδιοι αγοραστες παντως που σκοτωνονται για τα 50-100  ευρω στην αγορα μιας ακριβης καρτας και το κανουν θεμα ειναι οι ιδιοι πωλητες που θελουν να πουλησουν ενα mainstream προιον σε τιμη σχεδον λιανικης πολλες φορες. Δυο μετρα δυο σταθμα ..

Δεν σας κανει ρε παιδια; Περιμενετε να βρειτε αυτο που θελετε στην τιμη που το θελετε ή παρτε κατι πιο φθηνο αν δεν βγαινετε δεν ειναι κακο, εγω ετσι κανω αν εχω ενα budget για να αγορασω κατι συγκεκριμενο.

υ.γ Επισης καποιοι θελουν ελληνικα καταστηματα και δη στην Αθηνα να μην μπλεκουν με αποστολες, ιστοριες για αγριους και συννενοησεις με ξενα μαγαζια.. Δεν ειναι ολοι ιδιοι

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Πρώτον, η αγγελία ζήτησης ήταν για GTX1080Ti, δεν ζήταγε συγκεκριμένη Top 1080Ti.

Δεύτερον, το ότι την πήρες πριν 6-12 μήνες 900-1000 Ευρώ δεν πάει να πει ότι θα την δώσεις στα 800 όταν καινούργια πλέον παίζει από 740-760. Κάρτα γραφικών πήρες όχι μπάρα χρίσου να ανεβαίνει η τιμή της.

Gigabyte AORUS NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11G    στα 740 Ευρω

Εγώ απλός θα σου πω ότι από UK την αγοράζεις σήμερα 810 Ευρώ. Αν την αγόρασες ένα χιλιάρικο sorry αλλά θα χάσεις πολλά λεφτά πλέον αφού έπεσαν οι τιμές και την πήρες με καπέλο 200+ ευρώ λόγο Mining.

Gigabyte Aorus GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G  στα 810 Ευρω

Φίλε μου δεν είμαι χαζός να αγοράσω μες τη τρέλα του mining.Ούτε ποτέ είπα ότι θα την έδινα στα 800.Αλλά 500-550 δεν θα την έδινα επίσης.Τεσπα,το κουράσαμε,ο καθένας κάνει ότι κρίνει ότι τον συμφέρει,Ειρήνη υμίν αδέρφια!

Επεξ/σία από Matrix7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Δεν σας κανει ρε παιδια; Περιμενετε να βρειτε αυτο που θελετε στην τιμη που το θελετε ή παρτε κατι πιο φθηνο αν δεν βγαινετε δεν ειναι κακο, εγω ετσι κανω αν εχω ενα budget για να αγορασω κατι συγκεκριμενο.

+1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aσε που συνηθως ο καλοπροαιρετος αγοραστης φαινεται και εγω συνηθως σχεδον παντα κανω μια μικρη υποχωρηση αν δω οτι οντως σκοπευει να αγορασει και τον ενδιαφερει το προιον..

Γιατι παρουσιαζεται εντονα το φαινομενο των τυπακων που δεν εχουν τι να κανουν με ψευτικα προφιλ και απλα μπαινουν να σου σπασουν τις μπαλες με ηλιθιες ερωτησεις  χωρις να εχουν κανενα σκοπο να αγορασουν.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Φίλε μου δεν είμαι χαζός να αγοράσω μες τη τρέλα του mining.Ούτε ποτέ είπα ότι θα την έδινα στα 800.Αλλά 500-550 δεν θα την έδινα επίσης.Τεσπα,το κουράδα με,ο καθένας κάνει ότι κρίνει ότι τον συμφέρει,Ειρήνη υμίν αδέρφια!

το κουραδα που κολαει? 😋

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Matrix7 είπε

Φίλε μου δεν είμαι χαζός να αγοράσω μες τη τρέλα του mining.Ούτε ποτέ είπα ότι θα την έδινα στα 800.Αλλά 500-550 δεν θα την έδινα επίσης.Τεσπα,το κουράδα με,ο καθένας κάνει ότι κρίνει ότι τον συμφέρει,Ειρήνη υμίν αδέρφια!

Εγώ δεν σου είπα να δώσεις την κάρτα σου 500-550 Ευρώ. Κάποιος που έχει κάρτα 12-18 μηνών και τώρα αυτή την αγοράζεις καινούργια 750, εσύ  πόσο θα την πούλαγες μεταχειρισμένη ??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

το κουραδα που κολαει? 😋

Ναι τώρα το είδα,σόρρυ!😁

2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Εγώ δεν σου είπα να δώσεις την κάρτα σου 500-550 Ευρώ. Κάποιος που έχει κάρτα 12-18 μηνών και τώρα αυτή την αγοράζεις καινούργια 750, εσύ  πόσο θα την πούλαγες μεταχειρισμένη ??

Το λύσαμε το θέμα,εγώ κοιτάω να δώσω όσο θέλω να αγοράσω.Δεν νομίζω να βρέθηκαν πολλοί που έδωσαν rx480 8gb μέσα στη τρέλα του mining 200 ευρώ.Την ίδια στιγμή τις δίνανε πιο ακριβά απότι αγοράσαμε.

Δημοσ.

Δεν γ@μιεσαι λεω εγω nvidia.... Δεν εχουμε με τι ν΄ασχοληθούμε ετσι οπως τα΄κανες και στο τέλος θα φαγωθούμε μεταξύ μας...😋

Παω να βαψω κατι σωληνες και μετα να καθαρισω τα κιούνια στην ταρατσα.

Καλο χειμώνα 😭

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...