Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Αναλογως την υλοποιηση και τον χρόνο που την εχει αγορασμενη ο εκαστοτε κατοχος..(Πόσο εγγύηση μένει δηλαδη ακομα..)

Δεν ειναι όλες ίδιες...

Προφανώς αλλά αν κάποιος ζητάει "κάποια" 1080ti λογικά μου φαίνονται τα 500-550

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Μου φάνηκε ή τελικά δεν αξίζει τα λεφτά η RTX γενια; 

Δεν τα αξίζει, ξεκάθαρα.Εχε χάρη που είχα ξεμείνει με 970 αλλιώς θα περίμενα τα 7nm.Τσιμπησα μια 1080 μέχρι να βγούνε τα 7nm ώστε να κάνω τότε τη μετάβαση σε 4k.Για την ώρα παραμένω σε 1080p.

Επεξ/σία από Spasarxidas
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Wayward είπε

Πόσο πρέπει να δώσει κάποιος για μεταχειρισμένη δηλαδή εφόσον βρίσκει καινούργια από 700€ ?

Ε μην τις σκοτώσουν τα παιδιά, ένα χιλιάρικο τις αγόρασαν, κάτω από 800 δεν τις δίνουν δεν πα να έχουν καινούργιες 700. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Αναλογως την υλοποιηση και τον χρόνο που την εχει αγορασμενη ο εκαστοτε κατοχος..(Πόσο εγγύηση μένει δηλαδη ακομα..)

Δεν ειναι όλες ίδιες...

Στις αγγελίες πάντως έχω εντοπίσει 3-4 με 500-550.Αλλά από άτομα με 1-2 αξιολογήσεις όλες.Να πω ότι δεν μου φαίνεται ύποπτο...Αντίθετα από γνωστούς είδα πάνω από 650.Και εγώ αν έβαζα από εκεί θα τη ξεκίναγα.Με 3 χρόνια εγγύηση ακόμη. Αλλά και να τη δώσεις τι να πάρεις,οπότε κάθομαι σταυγά μου,του χρόνου βλέπουμε

Επεξ/σία από Matrix7
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Wayward είπε

Προφανώς αλλά αν κάποιος ζητάει "κάποια" 1080ti λογικά μου φαίνονται τα 500-550

Αν την ειχες εσυ αγορασμενη πριν 4 μηνες ας πουμε στα 900 ευρω θα την εδινες 500? Οχι ρε φιλε...

Αυτοι που ζητανε 1080ti με 500 ευρω, ειναι αυτοι που θελουν να εκμεταλλευτουν τους καμμένους που θα ξεφορτωθουν οσο οσο τις πασχαλιτσες για να πανε σε RTX! Βασικα στους ψυχαναγκαστικούς ποντάρουν ετσι που εγινε η δουλειά....(Πρεπει να παρω 2080ti...Πρεπει να πάρω 2080ti...Πρέπει να πάρω 2080ti...)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Αν την ειχες εσυ αγορασμενη πριν 4 μηνες ας πουμε στα 900 ευρω θα την εδινες 500? Οχι ρε φιλε...

Αυτοι που ζητανε 1080ti με 500 ευρω, ειναι αυτοι που θελουν να εκμεταλλευτουν τους καμμένους που θα ξεφορτωθουν οσο οσο τις πασχαλιτσες για να πανε σε RTX! Βασικα στους ψυχαναγκαστικούς ποντάρουν ετσι που εγινε η δουλειά....(Πρεπει να παρω 2080ti...Πρεπει να πάρω 2080ti...Πρέπει να πάρω 2080ti...)

Αν είχα πάρει ακριβή υλοποίηση και είχε ακόμα 2,5 χρόνια εγγύηση όχι δε θα την έδινα 500€

Αλλά είπαμε αναφέρομαι σε κάποιον ο οποίος ζητάει "κάποια" 1080ti

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Αδελφέ αν την αγόρασες πριν 4 μήνες 900 και σήμερα η ιδία έχει καινούργια 700 πόσο θέλεις για να την πουλήσεις ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΗ ??? πάνω από 500-550 δεν θα την αγόραζε κανείς.

Το θέμα δεν είναι αν εσύ πουλάς την κάρτα που την αγόρασες πριν από 4 μήνες, το θέμα είναι ότι αυτός ζητάει 1080Τι στα 500-550. Κάποιος που την αγόρασε πριν 18-12 μήνες τώρα πάνω από 500-600 δεν θα μπορέσει να την δώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

πριν 4 μηνες υπηρχε η τρελα του mining, ας περιμενες και θα το επερνες πιο φθηνα, δεν θα το πουλησεις τωρα στα 700 ευρω ,οσο καλη και να ειναι δεν αξιζει τοσα λεφτα ιδικα τωρα που παιρνεις καινουρια σε αυτην την τιμη

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

Τοτε αυτος ο "καποιος" να μην περιμενει να του προσφερουν την ποιο ακριβη υλοποιηση....

Αλλα να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι, αυτο που σου ειπα εχουν στο μυαλο τους..

Να βρουν το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Αδελφέ αν την αγόρασες πριν 4 μήνες 900 και σήμερα η ιδία έχει καινούργια 700 πόσο θέλεις για να την πουλήσεις ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΗ ??? πάνω από 500-550 δεν θα την αγόραζε κανείς.

Το θέμα δεν είναι αν εσύ πουλάς την κάρτα που την αγόρασες πριν από 4 μήνες, το θέμα είναι ότι αυτός ζητάει 1080Τι στα 500-550. Κάποιος που την αγόρασε πριν 18-12 μήνες τώρα πάνω από 500-600 δεν θα μπορέσει να την δώσει.

Οκ,να τη βάλει τότε στο 400άρι για να μη γκρινιάζετε.Και θα δίνουν τις 1080 ακριβότερα.Η  να τις  δίνουν κανά 200άρι αυτές μάλλον,και τη 1070 κανά πενηντάρικο.Και ti καινούργια,καλή υλοποίηση με 700 να μου δείξεις να πάρω 2-3 ακόμη

Επεξ/σία από Matrix7
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί αυτοί που προσφέρουν 500€ ζητάνε τις ακριβές υλοποιήσεις?

Και στο κάτω κάτω αν τώρα η ακριβή έχει 700€ καινούργια κράτα την δε σε υποχρεώνει κανείς να τη δώσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Αμα εχει τωρα 700 ευχαριστω πολυ... Εγω λεω να εχει παρομοια τιμη ρε παιδια πανω κατω..Ας το παμε αλλιως... Την πηρα πριν λιγους μηνες 1000 ευρω και τωρα κανει 800.

Ε δεν θα την δωσω 500 αλλά 600+..

Τι δεν καταλαβαινετε? Δεν μιλαω για καμια τρελη διαφορα!

Ο prime  την εδωσε 620. Αν την εδινε 500 κοροιδο θα ητανε..

Πως αλλιως να το πω

Δημοσ.

Αδικα μπαινετε σε τετοιες κουβεντες οταν η κανονικη αξια των καρτων επρεπε να ειναι 650-800 και την πηρες 1000 και σε πιασε κωτσο λογω mining η επειδη βαλανε 200 ευρω καπελο δεν σου φταιει ο αλλος που ζηταει μια σχετικα λογικη τιμη για μεταχειρισμενη καρτα.Δηλαδη βλεπω ο αλλος πουλαει aorus 700 και κανουργια εχει 800 θα κολλησω στα 100 ευρω αν ειναι να παρω κατι κουτα και χωρις να εχει φαει oc και με γεματη εγγυηση.Ενταξει λογικο ειναι ο αλλος να μην θελει να χασει κ αλλα λεφτα αλλα φιλε μου δεν σου φταιω εγω οταν αγορασες καρτα με περισσοτερα λεφτα απο οσα αξιζει.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Αμα εχει τωρα 700 ευχαριστω πολυ... Εγω λεω να εχει παρομοια τιμη ρε παιδια πανω κατω..Ας το παμε αλλιως... Την πηρα πριν λιγους μηνες 1000 ευρω και τωρα κανει 800.

Ε δεν θα την δωσω 500 αλλά 600+..

Τι δεν καταλαβαινετε? Δεν μιλαω για καμια τρελη διαφορα!

Ο prime  την εδωσε 620. Αν την εδινε 500 κοροιδο θα ητανε..

Πως αλλιως να το πω

Ε το ίδιο λέμε βρε άνθρωπε, αν ο άλλος ζητάει μια οποιαδήποτε 1080ti τόσα θα δώσει 550€

Δε σου είπε κανείς να δώσεις αυτή που έχει καινούργια 900€ στα 500€

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Wolf79 είπε

Επειδή είμαι ακόμα σε 1080p 60 Hz δεν έχω καταλάβει το εξής.

Σε μια οθόνη 1080p στα 144Hz λένε πρέπει να έχεις 144fps για smooth εμπειρία. Αν έχεις 100 κολλημένα τι γινεται; Έχεις stuttering λόγω του drop ή τι;

Συνοπτικά γτ είμαστε εκτός. Μια οθόνη 144hz έχει σταθερό refresh rate, 144 frames per second. Αν η κάρτα γραφικών μπορεί να δώσει 100, κάποια frame θα παίξουν "δυο φορές". Συνεπώς είτε έχεις κάρτα γραφικών να μαξάρει συνέχει 144 (δύσκολο) ή παίρνεις λιγότερα hz οθόνη ή έχεις gsync. Το gsync συγχρονίζει τα hz της οθόνης με κάρτα γραφικών συνεπώς έχει ομαλή ροή. Αντίστοιχα υπάρχει και το freesync.

47 λεπτά πριν, Arkin είπε

H 1060 σε 2560x1080 θες medium για να κρατήσει 60αρι σε βαριά παιχνίδια του 2018.

Για την 1060 αναφερόμουν σε 1080p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...