Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1080ti/2080 ειναι ιδανικες για το παραπανω που αναφερεις κυριως απο πλευρας αποδοσης/κοστους επειδη η 2080ti ξεφευγει.

Και για το πρωτο που λες προφανως και αγοραζουν.

Η πλειοψηφια του κοσμου με 1080p monitor ειναι ακομα.

Δημοσ.

Το DXR έχει θόρυβο(βίντεο). Φαίνεται ότι δεν έχουν κάποια δική τους καλή denoising τεχνολογία. Η αντίστοιχη τεχνολογία της nvidia, βασισμένη σε νευρωνικά δίκτυα, δουλεύει περίφημα και λογικά θα έχει πατενταριστεί.

Επίσης, το RTX θα το απολαύσεις εντός ολίγων μηνών. Στο DXR θα περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια μέχρι να ασχοληθεί κάποια εταιρεία.

https://www.youtube.com/watch?v=70W2aFr5-Xk

Σε άλλα νέα, η Morgan Stanley υποβάθμισε την nvidia λόγω του μέτριου price/perfomance σε rasterize. Το wccftech ούτε λίγο ούτε πολύ τους αποκαλεί άσχετους, γιατί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα συνηθισμένο προϊόν από bleeding edge τεχνολογία.

https://wccftech.com/nvidia-downgrade-morgan-stanley-fail/

Αναφορά σε κείμενο

Analysts at Morgan Stanley appear to have access to a crystal ball, because while most of us are waiting for NVIDIA to get its act together and give us our promised titles with RTX and DLSS support (so we can judge whether said features are worth the money being asked) they have simply consulted this coveted spherical mirror and formed conclusions already, deeming it unworthy of the market. It’s only a pity this mirror didn’t help them with forecasting AMD.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Μου φάνηκε ή τελικά δεν αξίζει τα λεφτά η RTX γενια; 

Την απαντηση την ξερεις ηδη απο μονος σου... Δεν χρειαζεται να ζητας επιβεβαιωση...🤑🤑🤑

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν σου παθει κατι η καρτα γραφικων,ειτε την παρεις απο εδω,ειτε απεξω θα εχεις μπλεξιματα(απο πλευρας χρονου αναμονης παντα) αυτο ειναι νομος.

Επισης αν εσυ μενεις Αθηνα και το μαγαζι που πηρες την καρτα ειναι πχ Σαλονικα ή Κρητη,παλι δεν πρεπει να στειλεις την καρτα?

Περαν τουτου αν αγορασεις απο τον ιδιο τον παραγωγο/εταιρεια οπως στην περιπτωση της evga εχεις την καλυτερη αντιμετωπιση γιατι μιλας απευθειας με αυτους και δεν εχεις τον ενδιαμεσο πωλητη(στην περιπτωση μας σκρουτζομαγαζα)να κανουν τα ευκολα δυσκολα.

Ασε που εχω προσωπικα βαρεθει στην Ελλαδα να διαβαζω συνεχεια περιπτωσεις που τα καταστηματα δεν εφαρμοζουν τις ευρωπαικες οδηγιες και τους νομους για την περιπτωση του rma.

Κοινως σου χαλαει εσενα η καρτα απο το Πλαισιο(2080ti)και την πας πισω και την κρατανε 1.5μηνα. Ικανους τους εχω να μην σου δωσουν προσωρινη καρτα αντικαταστασης να κανεις την δουλεια σου.

Και αντε πες στο Πλαισιο παει στο καλο μπορει να σου δωσουν γιατι εχουν αποθεμα καρτων σαν αλυσιδα,στα μικροτερα σκρουτζομαγαζα οπως αυτα τωρα του σκρουτζ....καλημερα.

Περαν τουτου για 1080p 60hz που καποιος ανεφερε πιο πισω και οι δυο καρτες(1080ti/2080)ειναι overkill σε σημειο να μιλαμε για bottleneck λογω της αναλυσης/hz.

Ιδανικες καρτες για το παραπανω ειναι η 1070 και αν βρεθει σε καποια καλη τιμη/προσφορα/bundle/used καμια 1070ti.

Για 1080p 144hz 1070ti και πανω.

Ισως καπου εκει να χωθει και η 2070 αργοτερα αλλα με αρχικη τιμη 650 περιπου ευρω σκουρα τα πραγματα.

Καλά δεν έλεγες ότι η 1070ti είναι overkill για 1080p? Τελικά έρχεσαι στα λόγια μου σε ότι έγραφα πόσο μάλλον όταν ήξερες ότι μιλούσα για 1080 UW 75hz. Έγραφες κάτι για 1060 ότι είναι υπεραρκετή για 1080 και αναρωτιόμουν σε τι παιχνίδια είναι αρκετή. Το 2016 ίσως ήταν αρκετές όχι πια όμως. 

1440p 60p είναι αρκετή η 1080ti 

1080p 100hz + είναι αρκετή η 1080ti 

4k 60p θες 2080ti για τα νέα παιχνίδια 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει εντύπωση ότι πολλοί βάζουν αγγελίες ζήτησης για 1080ti με προτεινόμενη τιμή τα 500-550 ευρώ. Σίγουρα, παιδιά, θα τις σκοτώσουμε για να σας φτιάξουμε. 

Να πω, επίσης, ότι πολλοί γνωστοί tech reviewers άσκησαν δριμεία κριτική στην nvidia (jayz2cents, linus, hardwareunboxed) και δεν πρότειναν την αγορά μιας 2080ti.

Ευχάριστη έκπληξη, η οποία δείχνει ότι κι οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να καταπιούν την κάμηλον.

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 4
Δημοσ.

Εγώ πάντως μια χαρά τερμάτισα ac originis και far cry 5, στα 1440p σχεδόν όλα ultra. Στα 60-70 και 70-80 έπαιζαν αντίστοιχα.

Τα games τα κατα ευχαριστήθηκα και ιδιαίτερα όταν είχα κλειστά και τα fps. Δεν ξέρω αν έχω χάλια μάτι ή βοηθάει τόσο το gsync, αλλά την τρέλα με 100 βάλε fps παντού δεν την καταλαβαίνω. Σημασία έχει να σε ευχαριστεί το παιχνίδι και να περνάς καλά τις μια δυο ώρες κάθε μέρα, όχι να κοιτάς την μισή μέρα τον fps counter.

p.s. arkin υπεραρκετή είναι η 1060 αν κατεβάσεις 1-2 setting και δεν κοιτάς όλη την ώρα τα fps

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/9/2018 στις 6:15 ΜΜ, mindtrapper είπε

Αντε με το καλό και 2080 4gb edition σε μερικούς μήνες, σιγά αφού έχει καλό compression και dlss, σε 1080p θα κάνει render ούτως ή άλλως και το "ΑΙ" μετά θα μαντεύει πως πρέπει να φαίνεται το παιχνίδι. Μαζί με αυτό και εμείς. 😛

παρε μια quadro rtx εσυ που εχουν απο 16 για να σε καλυψει. :P

Επεξ/σία από holy grail
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, greg4 είπε

Εγώ πάντως μια χαρά τερμάτισα ac originis και far cry 5, στα 1440p σχεδόν όλα ultra. Στα 60-70 και 70-80 έπαιζαν αντίστοιχα.

Τα games τα κατα ευχαριστήθηκα και ιδιαίτερα όταν είχα κλειστά και τα fps. Δεν ξέρω αν έχω χάλια μάτι ή βοηθάει τόσο το gsync, αλλά την τρέλα με 100 βάλε fps παντού δεν την καταλαβαίνω. Σημασία έχει να σε ευχαριστεί το παιχνίδι και να περνάς καλά τις μια δυο ώρες κάθε μέρα, όχι να κοιτάς την μισή μέρα τον fps counter.

p.s. arkin υπεραρκετή είναι η 1060 αν κατεβάσεις 1-2 setting και δεν κοιτάς όλη την ώρα τα fps

Επειδή είμαι ακόμα σε 1080p 60 Hz δεν έχω καταλάβει το εξής.

Σε μια οθόνη 1080p στα 144Hz λένε πρέπει να έχεις 144fps για smooth εμπειρία. Αν έχεις 100 κολλημένα τι γινεται; Έχεις stuttering λόγω του drop ή τι;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Αυτό για το frame buffer, αναλύθηκε και προηγουμένως. Με 256bit δεν "χωράνε" 12GB και τα 16 είναι ασύμφορα, για να είχε 384bit θα είχε πυρήνα σε μέγεθος πιατάκι του καφέ όπως η 2080ti, και η 2080ti για να είχε 512bit, θα είχε μέγεθος DIE σαν πιατέλα κρέατος. Εκεί θα τις πωλούσαν στα 1200 και 1800 ευρώ, και κανείς δεν θα τις αγόραζε. Συν θα ήταν +30-40 watt η κάθε μία.

Ίσως η επόμενη γενιά να είναι 16 και 24GB η σκέτη και η ti, όταν θα έχουν πέσει και οι τιμές στα τσιπάκια Ram.

εκτος αυτου, εχει μεγαλυτερο κοστος να ανεβασεις το bus απο το να βαλεις περισσοτερη μνημη, συν την καταναλωση που θα παει στον θεο. εκει μπαινει η συμπιεση και οι δυο εταιρειες επενδυουν εκει. ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι νεο και αυτο δε μπορουν να καταλαβουν καποιοι.

Δημοσ.

Για γελια ειναι η κατασταση κριμα που παει κοσμος και ακουμπαει τα λεφτα του εστω και αν εχει πολλα για καψιμο.Μονο εγω πιστευω οτι οι τιμες θα επρεπε να ειναι στα μισα απο οσα ζητανε για τις επιδοσεις που δινουν?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Μου κάνει εντύπωση ότι πολλοί βάζουν αγγελίες ζήτησης για 1080ti με προτεινόμενη τιμή τα 500-550 ευρώ. Σίγουρα παιδιά, θα τις σκοτώσουμε για να σας φτιάξουμε. 

Πόσο πρέπει να δώσει κάποιος για μεταχειρισμένη δηλαδή εφόσον βρίσκει καινούργια από 700€ ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greg4 είπε

H 1060 σε 2560x1080 θες medium για να κρατήσει 60αρι σε βαριά παιχνίδια του 2018.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Wayward είπε

Πόσο πρέπει να δώσει κάποιος για μεταχειρισμένη δηλαδή εφόσον βρίσκει καινούργια από 700€ ?

Αναλογως την υλοποιηση και τον χρόνο που την εχει αγορασμενη ο εκαστοτε κατοχος..(Πόσο εγγύηση μένει δηλαδη ακομα..)

Δεν ειναι όλες ίδιες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...