Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αγόρασα το 1440P/144Hz το 2015 και ακόμα είναι σάπια τα GPUs.

Δεν υποσχεθηκε κανεις ομως τετοια fps σε τετοιες αναλυσεις. Σιγουρα κριμα που καθεται η οθονη τοσα χρονια αλλα οταν την πηρες δεν ηξερες σιγουρα ποτε θα την αξιοποιησεις.

1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Καλά όσοι έχουν πάρει το συγκεκριμένο, θα κάνουν καμιά 5ετία να παίξουν τερματισμένοι 4K/144/newAAA title. Αλλά δεν καταλαβαίνω την ψύχωση με τα 120/144. Αυτό είναι το άνω όριο λειτουργίας του gsync. Όσο παίζεις 30-120/144 δουλεύει. Δηλαδή τι πρόβλημα υπάρχει άμα έχεις min 45, avg 75, max 102? Μια χαρά ultra smooth είναι ο Δίας.

Δεν ειναι το ιδιο. Τα fps ειναι fps αλλο να παιζεις στα 30 ακομα και με gsync και αλλο στα 100+.

Δημοσ.

Κοίτα, μιλάμε για μια δυνατή κάρτα δίχως αμφιβολία.Το θέμα είναι αν αξίζει να σκάσεις αυτά τα λεφτά για αυτή την κάρτα.

Για μένα πάντα είναι αδιανόητο να σκάσει κάποιος τόσα λεφτά για λιγο περισσότερη δύναμη από την ti pascal και κάποιες τεχνολογίες που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.

Προσωπικη μου άποψη είναι ότι ακόμα και ο Πετσινος δε θα πιστεύει ότι υπάρχει κόσμος που πήγε και έσκασε λεφτά για να πάρει τις turing.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Τον εχουνε πιασει τα γελια,δεν μπορει να κρατηθει..

Γιατι ρε παλικαρι το κανεις αυτο και ποσταρεις τετοια video?(ταυλωτικο βιντεο)😉

Με βαζεις σε σκεψεις πάλι για 2080τι.

Στο μονιτορ μου στα 1440p/165hz gsync βεβαιως βεβαιως θα παιζει καλα λεμε.

Τελικά είμαι δυσκολος στο να ξεσηκωθω😂

Αλλα λεω να προσγειωθω πάλι...καλα ηταν οσο κράτησε 

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=latest_keyphrases&keyphrase=rtx+2080ti

Δειτε μερικες τιμουλες απο Ελλαδα.

Τα μαγαζια δεν τα ξερω οπως και την διαθεσιμοτητα

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Κράτησε μου δύο τρία κομμάτια αδερφέ...

Το πραγμα νομιζω εχει ξεφυγει λιγο. Τα παιχνιδια μας θελουμε να παιζουμε αδερφια και να περναμε καλα στα ταξιδια και στα συναισθηματα που μας προσφερει το καθενα. 

Καθομαι και βλεπω ταινιες με εφε που κανουν ρεκορ box office και δεν μου λενε τιποτα και μετα βαζω το 12 angry men του 1959 ασπρομαυρο και κολλαω στην οθονη. Οι εταιριες τη δουλεια τους κανουν. Μην πεφτετε στην παγιδα τους. Σημερα η απολυτα vfm καρτα ειναι η 1080ti στα 650. Και στα 1000 παλι πανακριβη θα ειναι η 2080ti.

• Like 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τα παιχνιδια μας θελουμε να παιζουμε αδερφια και να περναμε καλα στα ταξιδια και στα συναισθηματα που μας προσφερει το καθενα. 

Και επειδη τις τελευταιες μερες εχω λιωσει με κατι βιντεακια απο Team Fortress 2 σημερα θα του ριξω εγκατασταση να κλασω στο γελιο. 

Παιζει και με χρεπι.

Γελας μεχρι να σου φυγει καμια 🤣

Χωρις DLSS, TAA, RTX, Hairworks, TressFX, CGN, turbo και 22" ζαντικό

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το πραγμα νομιζω εχει ξεφυγει λιγο. Τα παιχνιδια μας θελουμε να παιζουμε αδερφια και να περναμε καλα στα ταξιδια και στα συναισθηματα που μας προσφερει το καθενα. 

Καθομαι και βλεπω ταινιες με εφε που κανουν ρεκορ box office και δεν μου λενε τιποτα και μετα βαζω το 12 angry men του 1959 ασπρομαυρο και κολλαω στην οθονη. Οι εταιριες τη δουλεια τους κανουν. Μην πεφτετε στην παγιδα τους. Σημερα η απολυτα vfm καρτα ειναι η 1080ti στα 650. Και στα 1000 παλι πανακριβη θα ειναι η 2080ti.

Καλά τα λες αλλά όχι και vfm μια gpu των 700 ευρώ.

Vfm θα μπορούσε να πει κανείς την gtx1050ti .

Παίζει τα πάντα στην, αναμφιβολα σούπερ και πιο διαδεδομένη ανάλυση HD, και με αρκετά fps για να έχεις όμορφη εμπειρία στο gaming.

Edit: Εντάξει θα μπορούσες να πεις ότι η 1080ti είναι vfm αυτή την περίοδο για εμάς τους  "αρρώστους " .Αν το εννοείς έτσι πάω πάσο  ;)

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, narta είπε

Και επειδη τις τελευταιες μερες εχω λιωσει με κατι βιντεακια απο Team Fortress 2 σημερα θα του ριξω εγκατασταση να κλασω στο γελιο. 

Παιζει και με χρεπι.

Γελας μεχρι να σου φυγει καμια 🤣

Χωρις DLSS, TAA, RTX, Hairworks, TressFX, CGN, turbo και 22" ζαντικό

Tην καλυτερη δουλεια θα κανεις. Καπου καπου ξεχναμε τι μας κανει πραγματικους gamers και αναλωνομαστε στα fps και στις αναλυσεις 

10 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Καλά τα λες αλλά όχι και vfm μια gpu των 700 ευρώ.

Vfm θα μπορούσε να πει κανείς την gtx1050ti .

Παίζει τα πάντα στην, αναμφιβολα σούπερ και πιο διαδεδομένη ανάλυση HD, και με αρκετά fps για να έχεις όμορφη εμπειρία στο gaming.

Edit: Εντάξει θα μπορούσες να πεις ότι η 1080ti είναι vfm αυτή την περίοδο για εμάς τους  "αρρώστους " .Αν το εννοείς έτσι πάω πάσο  ;)

Στο edit σου το εγραψες σωστα αυτο ακριβως εννοω. Για τους highendades η 1080ti στα 650 ειναι vfm αυτη τη στιγμη. Σκεψου οτι μετα πας μονο στην 2080ti στα 1300 η 2080 στα 900 ειναι στα ιδια με λιγοτερη vram. Ολα εχουν να κανουν με την αποδοση προς χρηματα. Η 1050ti με την αποδοση της στα 180 που παιζει τωρα δεν ειναι vfm για μενα. Η 1080 στα 450 πχ ειναι vfm και η 1070 στα 350. Παντα κοιταμε τι επιδοσεις προσφερει η καθε καρτα αναλογικα με την τιμη. Η 2080ti αν ειχε 700-800 θα λεγαμε οτι ειναι vfm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαμε ξεχαστε απαντες την 2080.

Κακος την εβγαλαν αυτη την καρτα ειναι κοροϊδία απλα.

Καλη θα ήταν εαν ηταν στα επιπεδα της 2080τι με μαξ τα 800€και η 2080τι έριχνε ενα 60%+ στην 1080τι με τιμουλα μαξ τα 1000€

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...