Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr.Tesla είπε

προφανώς , αλλά το συγκριτικό παραμένει συγκριτικό. 

Ποιον να πιστεψεις ομως? Για BN δεν διαβασα καπου κατι εμεις εδω το υποθεσαμε γιατι ειδαμε μικρες διαφορες 1080ti-2080ti ενω στα 4k ανεβαινουν. Αν δεν φτανει ομως ο κορυφαιος gaming cpu για την 2080ti τι θα φτασει? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ελα ρε τρελα. Λεμε οτι 4k monitors υπαρχουν και σε πολυ χαμηλες τιμες δηλαδη 2080ti σε συνδιασμο με ενα τετοιο monitor δεν ειναι καθολου κακη ιδεα δεν θελει 1000αρικο οπως γραφουν μερικοι. Εσυ με την oled εισαι αλλη κατηγορια αλλα το monitor ειναι αρκετα πιο ξεκουραστο 5 χρονια σε 55αρα επαιζα αλλα ηταν αρκετα κουραστικο.

Αγορι μου εσυ φτιαξε με..

Πολυ καλα τα λες αλλα για να το παιξω λιγο 7700k θα σου πω οτι καλο ειναι να αποταμιευσεις καποια λεφτα και να πας σε ενα πιο σοβαρο 4k μονιτορ με καλο κοντραστ κτλ απο το να βιαστεις και να παρεις ενα φθηνο γιατι μπορει να ανεβαινεις σε αναλυση και να λες οτι βλεπεις 4κ αλλα το αποτελεσμα πιοτικα θα σε αφησει αδιαφορο.

Εχω εγω ενα asus 4k του 500αρικου και με το που μου ηρθε και το εβαλα να παιξω μου ηρθε να το σπασω,σκετη απογοητευση..

Τωρα το εχω μεσα στην βαλιτσα μου αποθηκευμενο λογω ελλειψης χωρου και το τρωει η μαρμαγκα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρωτα κοιταμε την καρτα και μετα το monitor αλλιως καθομαστε και την κοιταμε και παιζουμε σε medium καλη ωρα οπως ο fulgore τοσους μηνες με την 1070 να ψοφαει σε 1400p.

Συνεχισε να γραφεις αερολογιες παιδι μου . Ναι η 1070 ψοφαγε σε 1440p,παρολο που το monitor το αγορασα 15μερες πριν παρω την 1080ti και δεν ειχα καν 1070 τοτε......

Με την 1070 σε 1080p επαιζα το ειχα αναφερει στο forum,αλλα ξεχασα οτι εσυ τοτε επαιζες στο ps3 :)

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Αγορι μου εσυ φτιαξε με..

Πολυ καλα τα λες αλλα για να το παιξω λιγο 7700k θα σου πω οτι καλο ειναι να αποταμιευσεις καποια λεφτα και να πας σε ενα πιο σοβαρο 4k μονιτορ με καλο κοντραστ κτλ απο το να βιαστεις και να παρεις ενα φθηνο γιατι μπορει να ανεβαινεις σε αναλυση και να λες οτι βλεπεις 4κ αλλα το αποτελεσμα πιοτικα θα σε αφησει αδιαφορο.

Εχω εγω ενα asus 4k του 500αρικου και με το που μου ηρθε και το εβαλα να παιξω μου ηρθε να το σπασω,σκετη απογοητευση..

Τωρα το εχω μεσα στην βαλιτσα μου αποθηκευμενο λογω ελλειψης χωρου και το τρωει η μαρμαγκα..

Σε καμια περιπτωση δεν προκειται να παω σε 4k σε τοσο λιγες ιντσες απλα ανεφερα οτι υπαρχουν και φθηνα monitor με μεγαλες αναλυσεις δεν ειναι προνομιο των ακριβων. Συν οτι θες και τουμπανες καρτες για να τα αξιοποιησεις. Ενα 3440x1440 UW ips/va 100hz αρκει με κανα 700αρι και μια 1080ti. Για την ωρα συμβιβαζομαι χωρις να εχω αναγκη για μεγαλυτερη αναλυση.Σκεψου οτι η 65αρα που εχεις εχει ppi 67.78 το monitor που παιζω αν και 1080 εχει 97. Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα.

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Συνεχισε να γραφεις αερολογιες παιδι μου . Ναι η 1070 ψοφαγε σε 1440p,παρολο που το monitor το αγορασα 15μερες πριν παρω την 1080ti και δεν ειχα καν 1070 τοτε......

Με την 1070 σε 1080p επαιζα,αλλα ειπαμε οτι μια ζωη ξερολας θες να το παιζεις....

Καλα βρε 1440p 144 δεν ειχες εδω και μηνες? Καπου σε εχασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε καμια περιπτωση δεν προκειται να παω σε 4k σε τοσο λιγες ιντσες

Μπραβο τωρα μιλας σωστα..

4κ απο 55 ιντσες και πανω..

Δεν το βγαζω εγω απο το μυαλο μου αυτο πριν πεταχτειτε ολοι σας να με φατε.

Αυτο μου το εχει πει ο calibrator που φερνω να μου ρυθμισει τις tv μου ο οποιος τυχαινει να ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα και ειναι και γαμω τα παιδια σαν ανθρωπος

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Αυτο μου το εχει πει ο calibrator που φερνω να μου ρυθμισει τις tv μου ο οποιος τυχαινει να ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα και ειναι και γαμω τα παιδια σαν ανθρωπος

Καστρουνης? Γνωριζω ακριβως την αποσταση θεασης και τις ιντσες αναλογικα με την αναλυση οι μεγαλες αναλυσεις σε μικρες οθονες δεν ειναι και οτι καλυτερο. Πανω απο 90-95ppi σε μια αποσταση 50-80 εκατοστων ειναι το ιδανικο. Μια 27" 1440p εχει 109ppi. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Καστρουνης? Γνωριζω ακριβως την αποσταση θεασης και τις ιντσες αναλογικα με την αναλυση οι μεγαλες αναλυσεις σε μικρες οθονες δεν ειναι και οτι καλυτερο. Πανω απο 90-95ppi σε μια αποσταση 50-80 εκατοστων ειναι το ιδανικο. Μια 27" 1440p εχει 109ppi. 

Ο Μανωλης ναι,τον ξερεις?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mindtrapper είπε

2K = 1080p, God damn it πια. 

Επίσης τα 8gb vram της 2080 είναι ήδη πρόβλημα σε 4Κ ultra σε μερικά παιχνίδια, δεν βλέπω μέλλον για την καρτουλα. 

1440p 1080p 2160p καλυτερα να μην μπερδευετε κανεις. Τα 8gb vram ειναι μεγαλο μυστηριο τι σκεφτοταν η nvidia. Δηλαδη η 1080ti εχει 11 και πας και βαζεις 8 στην επομενη xx80. Αβυσσος.

Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Απο avclub χρονια και εκει απο εποχες 2006 γνωριζω οτι ειναι ο κορυφαιος σε αυτο που κανει. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ο Κυρ.Μανωλης? 😉

2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Καστρουνης :) εγγύηση και στον ηχο και στην εικονα

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλα βρε 1440p 144 δεν ειχες εδω και μηνες? Καπου σε εχασα.

Ποιους μηνες μωρε αφου τωρα τον Αυγουστο το αγορασα.......

Κατα τα αλλα οπως το ειχα πει για τις νεες καρτες στην Ελλαδα.

Ελαχιστα καταστηματα απο πλευρας διαθεσιμοτητας και το σημαντικοτερο,ολα κατοπιν παραγγελιας.

Δημοσ.

Ακριβως ο κυριος Μανωλης,υπεροχος ανθρωπος με πολλες γνωσεις και μερακι..

Αλλα ας το τελειωσουμε εδω για να μην βγαλουμε τελειως οφ τοπικ το θεμα του Psycho ενταξει..

Θα εχουμε και αλλου την ευκαιρια να τα πουμε αυτα!!!😉

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ποιους μηνες μωρε αφου τωρα τον Αυγουστο το αγορασα.......

Κατα τα αλλα οπως το ειχα πει για τις νεες καρτες στην Ελλαδα.

Ελαχιστα καταστηματα απο πλευρας διαθεσιμοτητας και το σημαντικοτερο,ολα κατοπιν παραγγελιας.

Με μπερδεψες ξερω οτι πηρες το πακετο απο evga με 1080ti πριν κατι μερες οθονη νομιζα οτι εγραφες οτι ειχες 1440p τοσο καιρο εδωσες την 1070 πηγες σε 1060-1050ti αν θυμαμαι καλα και περιμενες να βγουν οι νεες. Για τη διαθεσιμοτητα δωσε χρονο θα φερουν αρκετοι αλλα απο τιμες μην περιμενουμε πολλα πραγματα τουλαχιστον μεχρι τελος 2018.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτε δεν εγραψα οτι ειχα 1440p οθονη εδω και καιρο.
Ειπα

Spoiler

οτι κοιταζα σε 1440p οθονες.

Ουτε 1050ti ειχα ποτε. 1050 για σχεδον 1.5 μηνα μεχρι να ηρεμισει η κατασταση στην αγορα απο το mining που επειδη σε ορισμενα παιχνιδια δεν τραβαγε ουτε σε 1080p,την εδωσα για προσωρινα μια 1060.

Κατα τα αλλα περιμενε εσυ καλη διαθεσιμοτητα σε καρτες των 1000+ευρω στην Ελλαδα,λες και θα τρεξουν ολοι να τις παρουν.

Εδω μεχρι και το Msystems για την φθηνοτερη 2080 και εχει κατοπιν παραγγελιας που υποτιθεται οτι γενικα εχει αποθεμα σε σχεση με τα ακυρα σκρουτζομαγαζα. 25-30μερες και τιμη κοντα στο 1000ρικο

https://www.msystems.gr/index.php?category=1625&chipset_gpu[]=2564

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ποτε δεν εγραψα οτι ειχα 1440p οθονη εδω και καιρο.
Ειπα

Απόκρυψη περιεχομένων

οτι κοιταζα σε 1440p οθονες.

Ουτε 1050ti ειχα ποτε. 1050 για σχεδον 1.5 μηνα μεχρι να ηρεμισει η κατασταση στην αγορα απο το mining που επειδη σε ορισμενα παιχνιδια δεν τραβαγε ουτε σε 1080p,την εδωσα για προσωρινα μια 1060.

Οποτε δικο μου λαθος αρα ησουν με 1080p και κοιταζες για 1440 με νεα καρτα. Η 1070 που ειχες αρκουσε για το 1080p που ειχες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...