Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Το Scanner εννοείς για OC φαντάζομαι και θα το έχουν τα προγράμματα υπερχρονισμού όπως το EVGA Precision P1.
holy grail Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 μια απο τις σημαντικοτερες αλλαγες στην αρχιτεκτονικη των νεων καρτων. integer vs floating operations in gpus https://www.gamersnexus.net/guides/3364-nvidia-turing-architecture-technical-deep-dive As for the SMs, the biggest change has been to concurrency of the integer and floating-point operation execution . και τελεινει εδω. A lot of integer in games is pushed to CPUs, of course. 1
_Theo_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το Scanner εννοείς για OC φαντάζομαι και θα το έχουν τα προγράμματα υπερχρονισμού όπως το EVGA Precision P1. Ναι αλλά δεν χρησιμοποιώ προγράμματα τρίτων λόγω...πιθανού perfomance hit.
optimus prime Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Θα ειναι ενσωματωμενο και στο afterburner επισης..
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι αλλά δεν χρησιμοποιώ προγράμματα τρίτων λόγω...πιθανού perfomance hit. Γιατί να έχεις performance hit ; Μόνο stuttering μπορεί να προκαλούν(Monitoring) αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να το έχεις ανοιχτό. Μπορείς απλά να το ανοίξεις, να κάνεις το OC σου και να το κλείσεις μετά. Το OC μένει. 1
optimus prime Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Τι ώρα περιμένουμε reviews αύριο? Συντονισου στις 4 το απογευματακι.. Ποπ κορν η πασατεμπο και τα σχετικα...
adtakhs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, holy grail είπε μια απο τις σημαντικοτερες αλλαγες στην αρχιτεκτονικη των νεων καρτων. integer vs floating operations in gpus https://www.gamersnexus.net/guides/3364-nvidia-turing-architecture-technical-deep-dive As for the SMs, the biggest change has been to concurrency of the integer and floating-point operation execution . και τελεινει εδω. A lot of integer in games is pushed to CPUs, of course. Όλο και λιγότερο πλήρης τις κάνει τις κάρτες της . Περίεργο. Software scheduler, smaller integer και όλα πάνε στο cpu .
Aten-Ra Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω για εσάς, εμένα πάντως στο συγκεκριμένο Demo με το RT on μου το χαλάει λες και είναι ξεθωριασμένο η σαν να έχεις ανεβάσει πολύ το Contrast.
BabisTs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, optimus prime είπε Για ζεσταμα,δειτε αυτες τωρα.. Άντε να έρθει το strixoni......τουμπανάκια οι asus πάντως εμφανισιακά! 4
FORIS78 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Άντε να έρθει το strixoni......τουμπανάκια οι asus πάντως εμφανισιακά! Είναι και πανέμορφες και τούμπανα σαν υλοποιήσεις οι strix η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον στο οπτικό κομμάτι μου λείπει η strix 1070 που είχα.
mtifosi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Δεν ξέρω για εσάς, εμένα πάντως στο συγκεκριμένο Demo με το RT on μου το χαλάει λες και είναι ξεθωριασμένο η σαν να έχεις ανεβάσει πολύ το Contrast. Ποιο contrast...παρακολουθησε την διαχυση του φωτος...στο rtx off ακομα και μεσα στο μικρο τουνελ ειναι σαν να εισαι εξω...αυτη ειναι η διαφορα 1
Aten-Ra Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, mtifosi είπε Ποιο contrast...παρακολουθησε την διαχυση του φωτος...στο rtx off ακομα και μεσα στο μικρο τουνελ ειναι σαν να εισαι εξω...αυτη ειναι η διαφορα Κανονικά αν είχες RayTracing, το τούνελ θα ήταν ποιο φωτεινό αφού οι ακτίνες κάνουν bouncing και κάνουν Illuminate και χωρίς απευθείας έκθεση σε φώς. Στην παρακάτω φωτογραφία αν την κάνεις rendered με RayTracing το τούνελ δεν θα είναι μαύρο αλλά λόγο των αχτίνων που αντανακλούνται σε όλα τα άλλα πράγματα (βραχους κλπ) φωτίζουν και το εσωτερικό του τούνελ. Εδώ παρόλο που έχουν το RT on, έχουμε ακριβός το αντίθετο αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις