Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι βρε άνθρωπε συμφωνω με οσα λες.

Αλλα πες το καλο-μ@λ@κια στον εγκέφαλο μου αλλα μεχρι το ποσο που ανέφερα ειχα σκοπο να το δωσω για την νεα ti.

Τα ειχα βρει με τον εαυτό μου αλλα μου τα χαλασε η πρασινη😂 

Πολλα τα χρηματα για τα τελικά  νουμερα. 

Οτι στα 5 κλοκαρισμενος ο 8700k και δεν εσπρωχνε την μεγαλη.

Και τωρα μπορεις να την παρεις τοσο αν εχεις τετοιο κολλημα αν στην αγορασει καποιος χωρις ΦΠΑ.

Οσο για το δευτερο που λες δεν παιζει στην πραξη.Προβλημα σε driver ή δεν ξερω και εγω τι θα ειναι.

Δεν γινεται ο 8700κ στα 5ghz να μην μπορει να σπρωξει στο 100% την 2080ti.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πρεπει να μπει σε RTX mode για να προλαβει την Φεραρι..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Και τωρα μπορεις να την παρεις τοσο αν εχεις τετοιο κολλημα αν στην αγορασει καποιος χωρις ΦΠΑ.

Οσο για το δευτερο που λες δεν παιζει στην πραξη.Προβλημα σε driver ή δεν ξερω και εγω τι θα ειναι.

Θα δουμε προς τα Χριστούγεννα.

Η υπομονή ειναι αρετη.Μια χαρα ειμαι στα 1440p με τη  1080ti.Τρίκαλα θα λεγα.

Αυτο με τον 8700 στα 5 κτλ.Δεν το ειπα εγω αλλα τι έδειξαν καποια γραφήματα σε κάποιο YouTube καναλι και ολοι στα σχόλια απορούσαν με το παραπανω.

Θα δείξει εαν ειναι λαθος οδηγων στο κοντινό μέλλον 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αυτο με τον 8700 στα 5 κτλ.Δεν το ειπα εγω αλλα τι έδειξαν καποια γραφήματα σε κάποιο YouTube καναλι και ολοι στα σχόλια απορούσαν με το παραπανω.

Θα δείξει εαν ειναι λαθος οδηγων στο κοντινό μέλλον 

Κάτι βρήκα , αλλά δεν έχει σχολιάσει το αποτέλεσμα... 

https://www.patreon.com/posts/geforce-rtx-2080-21527248

Δεν έχω ιδέα τι παίζεται στους μισούς τίτλους... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι περισσοτεροι που ειδα στα benchmarks γενικα εκαναν τα reviews με 8700κ αν δεν κανω λαθος ή καποιον παρομοιο.

Αν οντως υπηρχε θεμα με μπουκαλι τοτε πολυ απλα θα το ανεφεραν στα benchmarks τους οτι ξερετε τα Benchmarks μας δεν ειναι 100%σωστα επειδη ο 8700κ δεν μπορει να push αρει την 2080ti.ποσο μαλλον ενας ryzen με χαμηλοτερα ρολογια.

Δεν γινεται αν υ πηρχε οντως bottleneck και να μην το ανεφερε κανεις. Επισης μου φαινεται το λιγοτερο αστειο στον καλυτερο επεξεργαστη που υπαρχει και ειναι μερικων μηνων να μιλαμε για bottleneck.

Προφανως οταν λεω bottleneck θα πιανει ολες τις αναλυσεις γιατι κατι τετοιο ειπε και ο Jay στο video του οτι σε 1080p συγκεκριμενα υπαρχει γενικα θεμα με bottleneck.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Εμενα μολις με ρωτησε καποιος εαν δεχομαι ανταλλαγη με την 1080 του..

θα του στειλω τωρα μνμ...

''Ναι αμε το ρωτας,θα σου δωσω και αλλα 200 ευρω απο την τσεπη μου''.

Y.Γ . μολις εσκασε νεος driver!

Χθες εσκασε ο νεος driver φτιαχνει πολυ πραμα μεταξυ αλλων και το stuttering οταν κανεις monitoring με AB και HW. Θα ηθελα νεο control panel το βαρεθηκα αυτο τοσα χρονια.

https://www.nvidia.co.uk/Download/driverResults.aspx/138118/en-uk

Επεξ/σία από Arkin
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν παίρνεις μια κάρτα του 1,4χίλιαρου για να τη συνοδεύσεις με monitor του 100ρικου.-

FFS πάνω από 10 χρόνια έχω την 1200p μου (1920x1200).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Δεν παίρνεις μια κάρτα του 1,4χίλιαρου για να τη συνοδεύσεις με monitor του 100ρικου.-

Και ομως υπαρχει μονο μια κατηγορια κοσμου που μπορει να ενδιαφερεται για την συγκεκριμενη καρτα και βγαζει εκτος το παραπανω.

Και αυτο αφορα τους κατοχους 1080p 240hz monitor.

Για να σε δω πχ στο battlefield με τι καρτα θα βγαλεις 240hz :P

Μην συγκρινεις τωρα στην Ελλαδα που οντως μερικοι παιζουν σε monitor των 150ευρω με τοσο ακριβες καρτες επειδη μπορουν να λενε οτι παιζουν σε Ultra.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Υπαρχουν και Monitors σαν τα παρακατω

https://www.skroutz.gr/s/12786486/Asus-VP28UQG.html

4k60hz σε τιμες ψωμα οπως παιζει ο φιλος optimus στην 65αρα oled. Τα monitors ειναι φθηνα οι καρτες ειναι πανακριβες για να τα στηριξουν. Πρωτα κοιταμε την καρτα και μετα το monitor αλλιως καθομαστε και την κοιταμε και παιζουμε σε medium καλη ωρα οπως ο fulgore τοσους μηνες με την 1070 να ψοφαει σε 1400p.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, optimus prime είπε

Οταν σου δινει boost στα καρε με καλυτερο anti alliasing solution δεν το λες και μουφα..

Δεν είπα "μούφα". Είπα ότι για κανέναν λόγο δεν είναι καμια δραματική αλλαγή. Το τελικό οπτικό αποτέλεσμα, σε ροή παιχνιδιού και όχι σε στοπ-καρέ με μικροσκόπιο, δεν το ξεχωρίζεις καθόλου εύκολα (dlss on/off).

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.

Σε 2k και 4k , όλα δείχνουν καλά , αυτά που έχουν τρέξει όλοι... Αλλά σε 1080p είναι οι μόνοι που έβγαλαν αποτελέσματα , κατά πόσο θα δημοσίευαν λάθος αποτελέσματα δεν ξέρω . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Υπαρχουν και Monitors σαν τα παρακατω

https://www.skroutz.gr/s/12786486/Asus-VP28UQG.html

4k60hz σε τιμες ψωμα οπως παιζει ο φιλος optimus στην 65αρα oled.

Με φωναξε καποιος??😋

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr.Tesla είπε

Σε 2k και 4k , όλα δείχνουν καλά , αυτά που έχουν τρέξει όλοι... Αλλά σε 1080p είναι οι μόνοι που έβγαλαν αποτελέσματα , κατά πόσο θα δημοσίευαν λάθος αποτελέσματα δεν ξέρω . 

BN μονο σε 1080p αν υπαρχει που καποια παιχνιδια βγαζουν τρελα fps και ισως να μην μπορει να ακολουθησει ουτε ο 8700K. Τωρα κατα ποσο ισχυει θα δειξει. 2080ti θα παρει ενας που θελει να παιζει 1440p 144 η 4k 60p και αυτο με συμβιβασμους παλι.

Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Με ψωναξε καποιος??😋

Ελα ρε τρελα. Λεμε οτι 4k monitors υπαρχουν και σε πολυ χαμηλες τιμες δηλαδη 2080ti σε συνδιασμο με ενα τετοιο monitor δεν ειναι καθολου κακη ιδεα δεν θελει 1000αρικο οπως γραφουν μερικοι. Εσυ με την oled εισαι αλλη κατηγορια αλλα το monitor ειναι αρκετα πιο ξεκουραστο 5 χρονια σε 55αρα επαιζα αλλα ηταν αρκετα κουραστικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Occultist είπε

Δεν είπα "μούφα". Είπα ότι για κανέναν λόγο δεν είναι καμια δραματική αλλαγή. Το τελικό οπτικό αποτέλεσμα, σε ροή παιχνιδιού και όχι σε στοπ-καρέ με μικροσκόπιο, δεν το ξεχωρίζεις καθόλου εύκολα, σε σχέση με τα υπόλοιπα τωρινά δεδομένα.

Συγχωρεμενος φιλε μου..

Σου δινω αφεση αμαρτιων..

Αλλα εξακολουθεις να μην βλεπεις την μεγαλυτερη εικονα πoυ παιζεται εδω με το DLSS..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

2080ti θα παρει ενας που θελει να παιζει 1440p 144 η 4k 60p και αυτο με συμβιβασμους παλι.

προφανώς , αλλά το συγκριτικό παραμένει συγκριτικό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...