Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Occultist είπε

Υπάρχει κανένας που το DLSS το θεωρεί "μέρα με τη νύχτα" και game changer; Να ξέρουμε, να το προτείνουμε στον Σεφερλή για σενάριο...

Οταν σου δινει boost στα καρε με καλυτερο anti alliasing solution δεν το λες και μουφα..

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Οταν σου δινει boost στα καρε με καλυτερο anti alliasing solution δεν το λες και μουφα..

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο κρατάω μικρό καλάθι.....Δεν πιστεύω σε μαγικά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο κρατάω μικρό καλάθι.....Δεν πιστεύω σε μαγικά

To playstation το κανει εδω και χρονια,οχι το ιδιο αλλα κατι αναλογο..

Ε τωρα εαν δεν το δουμε και στο pc νμζ καλυτερα να τα καψουμε απο τωρα!!

Δημοσ.

Το κάνει, αλλά χάνει σε ποιότητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Το κάνει, αλλά χάνει σε ποιότητα

Tensor cores baby...yeah!!!

Δωστε και αλλα tensor cores στον λαο!!!

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ε αφου το playstation το κανει χρόνια, τωρα σου ελειψε ξαφνικα και θες να  καψεις το pc σου? Κανε λιγα χρόνια υπομονη ακομα.. Μεχρι να δειξει οπως πραγματικα πρεπει...

3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Tensor cores baby...yeah!!!

Δωστε και αλλα tensor cores στον λαο!!!

Αμα δωσει κι άλλα θα θες να πουλησεις ολο τον Cybertron για να παρεις μια καρτουλα...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις αγγελιες(και του εξωτερικου)υπαρχουν πολλοι που ψαχνουν για κοροιδα.

Οταν για παραδειγμα καποιος σου λεει οτι διαθετει μεχρι 550-600ευρω για καρτα που καινουργια την βρισκεις στην χωρα σου 850-900,ε δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις που παει το πραγμα.

Σου λενε ολο και καποιο ψαρι θα τσιμπησει να βγαλει την καρτα του οσο οσο για να παει στις καινουργιες.

Για παραδειγμα πετυχα μια αγγελια

Spoiler

που ελεγε οτι ψαχνει msi gaming x 1080ti και δινει μεχρι 600περπου ευρω και να ειναι αγορασμενη απο Ελλαδα,και καινουργια εχει 930+ευρω.

Ποιος θα πουλησει την 1080ti του 50% φθηνοτερα??

Στο εξωτερικο βεβαια λογω περισσοτερου κοσμου εκει μπορει να πετυχει κατι κυριως απο ebay με μεγαλη προσοχη

https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=1080ti&_sacat=0

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

17 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ε αφου το playstation το κανει χρόνια, τωρα σου ελειψε ξαφνικα και θες να  καψεις το pc σου? Κανε λιγα χρόνια υπομονη ακομα.. Μεχρι να δειξει οπως πραγματικα πρεπει...

Αμα δωσει κι άλλα θα θες να πουλησεις ολο τον Cybertron για να παρεις μια καρτουλα...

Υπομονη εχω frames δεν εχω,αυτο μου την δινει!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οταν για παραδειγμα καποιος σου λεει οτι διαθετει μεχρι 550-600ευρω για καρτα που καινουργια την βρισκεις στην χωρα σου 850-900,ε δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις που παει το πραγμα.

Σου λενε ολο και καποιο ψαρι θα τσιμπησει να βγαλει την καρτα του οσο οσο για να παει στις καινουργιες.

Απόκρυψη περιεχομένων

που ελεγε οτι ψαχνει msi gaming x 1080ti και δινει μεχρι 600περπου ευρω και να ειναι αγορασμενη απο Ελλαδα,και καινουργια εχει 930+ευρω.

Στο εξωτερικο βεβαια λογω περισσοτερου κοσμου εκει μπορει να πετυχει κατι κυριως απο ebay με μεγαλη προσοχη

https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=1080ti&_sacat=0

600 με 650 είναι καλα για μεταχ.1080τι πιστεύω εαν θελει κάποιος σωνει και καλα να την δωσει.

Αλλα να την δωσεις και να συμπληρώσεις να παρεις τι?

2080 που είναι για κλαματα συν 400€ καπελο για ιδιες και λιγοτερες(αντε στο τσακιρ κεφι να δεις εως και 5fps παραπανω σε καποιο παιχνιδι)επιδόσεις?

Η να παρει 2080ti η οποια ναι ειναι η τοπ αλλα για να φτάσεις τα 1300-1400(π.χ evga eu.)πρεπει να συμπληρωσεις αλλα 700 με 800€.

Δύσκολος καιρος για πρίγκιπες!

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

600 με 650 είναι καλα για μεταχ.1080τι πιστεύω εαν θελει κάποιος σωνει και καλα να την δωσει.

Αλλα να την δωσεις και να συμπληρώσεις να παρεις τι?

2080 που είναι για κλαματα συν 400€ καπελο για ιδιες και λιγοτερες(αντε στο τσακιρ κεφι να δεις εως και 5fps παραπανω σε καποιο παιχνιδι)επιδόσεις?

Η να παρει 2080ti η οποια ναι ειναι η τοπ αλλα για να φτάσεις τα 1300-1400(π.χ evga eu.)πρεπει να συμπληρωσεις αλλα 700 με 800€.

Δύσκολος καιρος για πρίγκιπες!

Προσωπικα παντως τα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα που εχουν φερει τις καρτες εγω πρωτη φορα τα βλεπω.

Σιγουρα δεν ειναι αξιοπιστα καταστηματα(στα δικα μου ματια)για να ακουμπησω τοσα χρηματα.

Και αυτο θα φανει σε περιπτωση που παθει κατι η καρτα τι γινεται μετα.

Κατα τα αλλα δεν εχεις αδικο,δεν συμφερει αυτη την στιγμη κατι αλλο περαν απο 2080ti η οποια ξεφευγει και δεν προσφερει καν 60fps ultra σε ολα τα παιχνιδια σε 4κ ή 1080ti απο πλευρας Price/performance.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως την δινω σε πολυ καλη τιμη σε ενα παληκαρι που ηταν τυχερος να με παρει πρωτος τηλ με την αποδειξη του,την εγγυηση του.

Να προσεχετε εαν πατε να αγορασετε,τουλαχιστον να υπαρχει εγγυηση σε ισχυ..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως την δινω σε πολυ καλη τιμη σε ενα παληκαρι που ηταν τυχερος να με παρει πρωτος τηλ με την αποδειξη του,την εγγυηση του.

Να προσεχετε εαν πατε να αγορασετε,τουλαχιστον να υπαρχει εγγυηση σε ισχυ..

Εχε χαρη που εχω 2 pc με ti's.

Για να παω σε μια 2080τι πρεπει να δωσω και τις 2 απο 650€ μαξ.Και το ενα θα μεινει χωρις καρτα.Αν τις ειχα και τις 2 σε sli θα τις εσπρωχνα για μια 2080τι.

Απλα η λογικη μου βαση τιμης της 2080τι ειναι να κατσω στα αυγα μου.

Τοσα χρονια έδινα την χ,ψ ti στα 500€μεταχ. Και συμπληρωνα αλλα 400-500.

Φετος δεν...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Εχε χαρη που εχω 2 pc με ti's.

Για να παω σε μια 2080τι πρεπει να δωσω και τις 2 απο 650€ μαξ.Και το ενα θα μεινει χωρις καρτα.Αν τις ειχα και τις 2 σε sli θα τις εσπρωχνα για μια 2080τι.

Απλα η λογικη μου βαση τιμης της 2080τι ειναι να κατσω στα αυγα μου.

Τοσα χρονια έδινα την χ,ψ ti στα 500€μεταχ. Και συμπληρωνα αλλα 400-500.

Φετος δεν...

Περιμενε την αλλη γενια τοτε,δεν χαθηκε και ο κοσμος..

Υπομονη οπως ειπε και ο zelomoth παραπανω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Αστούς να κάνουν όνειρα, θυμαμε μια αγγελία ζήτησης που είχε βάλει ένας ταλαίπωρος την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι rtx και έλεγε ζητάω nvidia σε λογική τιμή μιας και βγαίνουν  οι νέες, έδινε 220 για 1070, 300 για 1080 και 400 για ti, 

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μολις με ρωτησε καποιος εαν δεχομαι ανταλλαγη με την 1080 του..

θα του στειλω τωρα μνμ...

''Ναι αμε το ρωτας,θα σου δωσω και αλλα 200 ευρω απο την τσεπη μου''.

Y.Γ . μολις εσκασε νεος driver!

Επεξ/σία από optimus prime
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...