Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μετά τη φόλα της 2080 οι περισσότεροι θα πάρουν 1080Ti, λογικό.

Εδω στο clan του Warthunder με ρωτανε πότε θα παρω τη 2080 (οποιαδηποτε 2080) για να τους πουλησω τη 28 μηνων μου 1080(non ti).... Μου εκαναν και προσφορα στο 500αρικο+...

Δημοσ.

Ε ναι πρεπει να ξεστοκαρει το Pascal η NV,καλα οι ανθρωποι εχουν μεγαλα επιχειρηματικα μυαλα..

Καταφεραν να στρεψουν ολοκληρη την αγορα gpu γυρω απο την περασμενη γενια..

Τριβουν τα χερια τους και αυτοι..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Και την δίνουν λίγοι. 

Ειμαι απαραδεκτος για αλλη μια φορα,το ξερω!!

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

Ελα nvidia μπορεις να ανεβάσεις ενα 100ρικο την 1080ti τωρα.😂

Και παλι θα είναι πιο φθηνη απο την πατατα 2080 και θα εχεις 2πλο κερδος.

Και απο τα pre orders-orders 2080 και απο οσα κομμάτια 1080ti σου εμειναν.

Δωστα ολα τωρα προλαβαίνεις ανετα.😎

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι έχω καταλάβει, δε τους "έμειναν" οι pascal αλλά συνεχίζουν την παραγωγή τους ταυτόχρονα με τους Turing. Έτσι και αλλιώς νομίζω θα ήταν εξαιρετικά χαζό εκ μέρους της Nvidia να βγάλει στα reviews σκάρτη όλη τη καινούργια γενιά για να σπρώξει ότι κομμάτια έμειναν απο τη παλιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ως κάτοχος ti δεν σκέφτομαι ούτε για αστείο.Ευτυχώς που δεν μπήκα στο πειρασμό να τη δώσω πριν από κανά μήνα.

Εντάξει,οι κόκκινοι είναι άφαντοι,αλλά πας να πουλήσεις κάτι με 100% καπέλο χωρίς να δείχνεις καν αν μπορεί να κάνει αυτό που διαφημίζεις,έστω και σε 1080p.Που κακά τα ψέματα,μετά το 4κ γυρισμός δεν υπάρχει,για μένα τουλάχιστον.

Ακόμα και στα 800 να τη δίνανε,δεν θα αισθανόμουν άνετα να πάω σε 1080p.Ας το βάλουν και στις μικρές και ας παίζει ο άλλος σε 1280x1024.Θα έχει καινούργια τεχνολογία

Επεξ/σία από Matrix7
Δημοσ.

η αγορα μιας 1080τι αυτη τη στιγμη ειναι παντελως ακυρη. δηλαδη θα παρω μια καρτα η οποια ειναι χειροτερη ή τουλαχιστον στα ιδια σε καποια παιχνιδια, στο πιο αισιοδοξο σεναριο αυτο και θα χασω 2 φορες την μεταπωλητικη της αξια αφου σε 1-2 χρονια θα εχει βγει και αλλο μοντελο. ολα αυτα στη συγκριση με την 2080, γιατι με την ti ενταξει ετσι κι αλλιως δεν αξιζει. δεν αναφερομαι στα rt, dlss που θα χασω. ολα αυτα για 170 ευρω διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ASUS: Πέτσινε τρενάρουμε 1μιση χρόνο την PG27UQ . Τι θα γίνει επιτέλους; θα βγάλετε κανένα καρτόνι να τις τερματίζει ; 

ΠΕΤΣΙΝΟΣ:  ναι μωρή ROGάρα μου εσύ, βάλε το εργοστάσιο εσύ να δουλεύει  και σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμα τα θηρία.

ASUS (3 μήνες μετά): FACK OFF πέτσινε!

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

ASUS: Πέτσινε τρενάρουμε 1μιση χρόνο την PG27UQ . Τι θα γίνει επιτέλους; θα βγάλετε κανένα καρτόνι να τις τερματίζει ; 

ΠΕΤΣΙΝΟΣ:  ναι μωρή ROGάρα μου εσύ, βάλε το εργοστάσιο εσύ να δουλεύει  και σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμα τα θηρία.

ASUS (3 μήνες μετά): FACK OFF πέτσινε!

image.png.0aad8b1e63c1878e9a3b3ed510e3045b.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εδω βγηκε ενα βιντεακι να το δουν τα παιδια του Digital Foundry που εχουμε εδω..

Υπάρχει κανένας που το DLSS το θεωρεί "μέρα με τη νύχτα" και game changer; Να ξέρουμε, να το προτείνουμε στον Σεφερλή για σενάριο...

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ε ναι πρεπει να ξεστοκαρει το Pascal η NV,καλα οι ανθρωποι εχουν μεγαλα επιχειρηματικα μυαλα..

Καταφεραν να στρεψουν ολοκληρη την αγορα gpu γυρω απο την περασμενη γενια..

Τριβουν τα χερια τους και αυτοι..

pascal is just unbeatable :D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...