Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Το FXAA μειώνει το crawling λόγω της υπερβολικής θολούρας, αν δεν σεταριστεί σωστά. Το temporal AA ή αλλιώς TAA συγκρίνει μεταξύ τους διαδοχικά frames και έτσι καταφέρνει να το εξαλείψει. Κάτι ανάλογο είναι ενσωματωμένο απ'ότι φαίνεται και στο DLSS.

Το MSAA, FXAA, SMAA κτλ. ασχολούνται μόνο με ένα καρέ και δεν κάνουν απολύτως τίποτα για το crawling.

Θολουρα δηλαδη προσθετουν σιγουρα τα TAA και το fxaa οχι παντα εφοσον γινει καλη δουλεια οπως στο unity. Το μεγαλυτερο hit το εχω δει απο msaa/ssaa τα οποια μπαινουν οταν δεν εχει θεμα η καρτα. Απο εκει και περα κατι αλλο δεν μπορει να γινει παρα μονο με reshade που εχουν τα δικα τους AA οπως του kputt που εχω δει οτι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν δινουν χρωμα και sharpness οσο χρειαζεται και διωχνουν την ασπριλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oτι μπορουμε να δουμε μεσω συμπιεσης εστω..

2mb ειναι μονο τα αρχεια,ετσι?

Και ειναι το πρωτο βημα μονο..

Πολυ υποσχομενο ασχετα τωρα με το θαψιμο που πεφτει εδω μεσα..

Χαιρομαι παντως που τους κραζουν ολοι μηπως αυτο τους κανει να ριξουν δουλεια και να παραδωσουν καλα αποτελεσματα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία σύνοψη από 3 reviews. Υπάρχουν σοβαρές διακυμάνσεις σε ίδια παιχνίδια που δοκιμάστηκαν και στα 3 review.

GTA V, 20% σε Gamers Nexus, 30% σε Techpowerup, 37% σε Hardware Unboxed.

Far Cry 5, 29% σε Gamers Nexus, 33% se Techpowerup, 28% σε Hardware Unboxed.

Το παρακάτω table το έφτιαξα εγώ, είναι insomnia only!

techpowerup test.png

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Ψηφίζω μαλλιά εγώ :P

Κι εγώ το ίδιο, όχι γιατί βγάζει τη χειρότερη απόδοση για τις νέες κάρτες αλλά γιατί σε αντίθεση με τα άλλα reviews, αναφέρει συγκεκριμένα ποιες είναι οι 1080 Ti, 1080, 1070 Ti κάρτες που δοκίμασε. Στα άλλα δύο reviews δε ξέρουμε ποιες Pascal έχουν δοκιμάσει. Παρ' ολ' αυτά, χρειάζεται διερεύνηση γιατί προφανώς άλλη εικόνα βγαίνει αν λες η 2080 Ti είναι κατά μέσο όρο 39% καλύτερη από 1080 Ti και άλλη εικόνα βγαίνει αν πεις ότι είναι 25% καλύτερη.

Δημοσ.

Μαζι με αυτούς που κραζουν και εγω...

ΑΛΛΑ κατι μου λεει βαθια μεσα μου😛

Οτι ισως η σειρα 20χχ επίτηδες δεν εδωσε τα παραπανω νουμερα που περιμεναμε μερικοί.

Τι εννοώ?

Οτι οι οι οδηγοι που εδωσαν τα παραπανω χαλια νουμερα ειναι επίτηδες φτιαγμενοι ώστε:Να φανε ξενερα όσοι θελανε να παρουν μια 2080 και να το γυρίσουν στην 1080τι και ετσι η καλη μας πρασινη να ξεστοκαρει τα ακριβα πασκαλ της.

Μολις γινει τον παραπανω ισως δουμε σημαντικό αύξηση σε επιδόσεις στην τουρινκ σειρα.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα θα πάρουν μια αύξηση γιατί είναι νέα αρχιτεκτονική και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά προσωπικά δεν περιμένω θαύματα. Η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται. Τα ίδια έλεγαν και για το Fermi όταν βγήκε..Πήρε κάποια boosts εδώ κι εκεί αργότερα αλλά τίποτα το συνταρακτικό.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

η καλη μας πρασινη να ξεστοκαρει τα ακριβα πασκαλ της.

Ηδη τα εχει ξεστοκαρει. Για να δωσει σε καποιον ΑΙΒ partner Turding τσιπακια, επρεπε να παρει και μια καραβια pascal απο κοντα αλλιως θα ηταν στο περιμενε.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως και να εχει,οτι και εαν εχει στο μυαλο της η στα χαρτια της η πρασινη.

Η 2080 δεν θα εχει καμια τύχη σε αυτην την τιμη σε σχεση με την 1080ti.

Η μονη που αξιζει ειναι η 2080ti εφόσον πέσει στα 1000 με 1100 μαξ.Ήμουν απο αυτους τους κολλημενους που με το που έβγαινε η ti ετρεχα να παρω πρωτος και ας ηταν η ref.Με τον ερχομό τον aib πουλαγα ref και πηγαινα στις καστομιες.

Φετος ΔΕΝ σε αυτη την τιμη.

Σε μια πιο ανθρώπινη τιμη προς τον Δεκέμβριο  θα το σκεφτώ εαν θα προβώ προσωπικά σε κινηση.

Ισως και αλλοι να εχουν το παραπανω σκεπτικό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...