Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τώρα γιατί κάποιοι βγαίνετε off topic και γράφετε για turing; λίγη σοβαρότητα σας παρακαλώ. 

Άσε τώρα που έχεις ένα  σαπάκι μονιτοράκι IPS LCD  και σκας από ζήλια. :P 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Quad ηλεκτροστατικά σύντροφε; 

Κάτοχος Meridian M1 🏋️‍♂️

Martin logan odyssey 👌

Εχω ακουσει καλα λογια για Meridian αλλα ποτε δεν πέρασαν απο τα χερια μου.

Τωρα εγινα klipschakias.

Μετα το ηλεκτροστατικο,μονο η κορνα με γεμιζει

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, Psycho_Warhead said:

Δεν υπάρχουν αυτά..Ούτε fanboy-σμος κλπ..Υπάρχει έχω την δυνατότητα να αγοράσω το καλύτερο(Intel/NV/Apple) ή είμαι φτωχός και παίρνω AMD και Meizu κινητό. Αν είσαι φτωχομπινές, βγάζεις και κόμπλεξ για τα καλύτερα που δεν μπορείς να αγοράσεις, έχουμε κι εδώ μέσα παραδείγματα..

Ποσο καιρο ρε συ χαροπαλευες με μια 1070, η οποια ειναι χειροτερη απο Vega 56 / Vega 64? (που ειναι AMD φτωχομπινιες) Δηλαδη τοσο καιρο τι εισουν, ικετης? Αμ πριν που χαροπαλευες ακομα με κατι 3570k ξερω γω, φανταζομαι και αυτος καλυτερος ηταν απο τους Ryzen 1st gen...Λαλακια εκανα, επρεπε να σε ανεβοκατεβαζω φτωχομπινε 1-1.5 χρονο τωρα μπας και βαλεις μυαλο..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Ποσο καιρο ρε συ χαροπαλευες με μια 1070, η οποια ειναι χειροτερη απο Vega 56 / Vega 64? (που ειναι AMD φτωχομπινιες) Δηλαδη τοσο καιρο τι εισουν, ικετης? Αμ πριν που χαροπαλευες ακομα με κατι 3570k ξερω γω, φανταζομαι και αυτος καλυτερος ηταν απο τους Ryzen 1st gen...Λαλακια εκανα, επρεπε να σε ανεβοκατεβαζω φτωχομπινε 1-1.5 χρονο τωρα μπας και βαλεις μυαλο..

Ετσι είναι φιλαράκιιιιιιιιιιιιιιι....... Αμα δει ο ξεβράκωτος βρακί στον κ@λο του, κατευθείαν ξεσπαθώνει και εκτονώνεται...😜 Κι αμα μετά αποκτήσει κι άλλο, για να έχει να αλλάξει όταν χέσει αυτό που φοράει ήδη.......Ποιός τον πιάνει μετά!!!..........🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, strawman είπε

Εγώ είπαμε ! Τυρόπιτες και πίτσες απ' το φούρνο για μεσημεριανό !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα φτωχομπινές είσαι..Χαροπάλευες για καιρό με την 280X και τώρα μας το παίζεις λεφτάς με το PG27UQ !

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τίποτα φτωχομπινές είσαι..Χαροπάλευες για καιρό με την 280X και τώρα μας το παίζεις λεφτάς με το PG27UQ !

Και με igpu. Αυτό που το πας; 

Δημοσ.

Ας τα αφήσουμε αυτά και πάμε σε κάτι τεχνικό.

Έχουμε κανένα review για BF5, RTX και SLI κάπου; Μήπως διπλασιάζονται τα gigarays; Έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα κάτι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Δεν λειτουργεί το SLI στο BF V. Ίσως βάλουν υποστήριξη στο μέλλον.

Κρίμα. Σκεφτόμουν μήπως το RTX κομμάτι που είναι εν μέρει ανεξάρτητο, δούλευε Χ2.

Δημοσ.

RTX 4080(Λογικά θα κάνουν skip το 30 series όπως δεν βγήκε GTX380 - OEM) στα 7nm με 20 Gigarays, διπλάσια shaders και 16GB GDDR6. Τιμή 1000+ για πλάκα με τέτοια specs..Η Ti δε, θα ξεφύγει..

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν υπάρχουν αυτά..Ούτε fanboy-σμος κλπ..Υπάρχει έχω την δυνατότητα να αγοράσω το καλύτερο(Intel/NV/Apple) ή είμαι φτωχός και παίρνω AMD και Meizu κινητό. Αν είσαι φτωχομπινές, βγάζεις και κόμπλεξ για τα καλύτερα που δεν μπορείς να αγοράσεις, έχουμε κι εδώ μέσα παραδείγματα..

Only a Sith deals in absolutes 🙄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...