aorus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό λέω που να έμπαιναν να γράψουν σε φορουμ για audiophiles, θα συζητούν για galactron ενισχυτή και θα μπαίνει ο άλλος να ρωτήσει για το μέρισμα..............τρολάρω προφανώς άλλα έτσι έχει γίνει το εν' λόγω θέμα
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλά βέβαια κι' αυτοί απ' την κρίση και μετά έχουν σταματήσει αυτές τις σπατάλες..Απειροελάχιστοι ασχολούνται με το Ultra-high-end ηχοσύστημα(Μιλάμε για συνολικό κόστος 100-150Κ+) πια.
aorus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ε σίγουρα όπως και παλαιότερα κυκλοφορούσαν καμια 100 αλογάκια και σήμερα ούτε 30 με αποτέλεσμα όποιος κατάφερε κάποτε να αποκτήσει ένα να το έχει ακινητοποιημένο γιατί το κόστος στην αντιπροσωπεία για service κοστίζει όσο ένα 2 άρι στο νέο κόσμο, τεσπα αρκετά με το ot απλά εδώ σε αυτό το θέμα όποιος πικραμένος είδε φως μπήκε αλλα απουσία διαχείρησης δεν μου κάνει εντύπωση....
aOUaS88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, aorus είπε Υ.Γ. Ελεος με το ποιός είναι λεφτάς επειδή έφτιαξε ένα αξιοπρεπές tower των 3000€, έχετε ιδέα ποσο κάνει μια 4αδα 235 55 17 πίστας?..... Federal rsr μονο...😛
azazil1190 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά βέβαια κι' αυτοί απ' την κρίση και μετά έχουν σταματήσει αυτές τις σπατάλες..Απειροελάχιστοι ασχολούνται με το Ultra-high-end ηχοσύστημα(Μιλάμε για συνολικό κόστος 100-150Κ+) πια. Off topic...Καποτε στο ταπεινο μου σαλονι. Μιας και ειπατε για ηχο. Καλα και τωρα εχω αλλα τοτε επαιζα αλλη μπαλα.Και τα χρηματα για hiend pc εμοιαζαν αστεια,μπροστα στα του ηχου. 2 μικρα παραδείγματα 😛 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190 5
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είπαμε, όσο είχαν τα καλώδια έχει ολόκληρο το high-end tower..Με κάτι Titan RTX των 2.5Κ δηλαδή που μερικοί το βλέπουν εξωφρενικό ποσό, οι high-end-άδες του ήχου κάποτε τα έδιναν για καλώδια 😂 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 1
azazil1190 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είπαμε, όσο είχαν τα καλώδια έχει ολόκληρο το high-end tower..Με κάτι Titan RTX των 2.5Κ δηλαδή που μερικοί το βλέπουν εξωφρενικό ποσό, οι high-end-άδες του ήχου κάποτε τα έδιναν για καλώδια 😂 Αμα βαλω τα καλωδια που εχω μαζεψει(ηχειων-interconnect-ρευματος)για πουλημα.Παίζει να κανω 2080ti sli και να μου μενουν και χρηματα στην ακρη.😆 Μιας και μιλησα για καλωδιο ρεύματος. Να ξερετε ενα καλο λιγο ακριβουτσικο καλωδιο ρευματος,περιπου 200€ εαν το βαλεις στο psu του pc,βοηθαει στον ηχο εαν παιζεις μεσο pc-dac. Βεβαια το psu μην ειναι κανα turbox κτλ. Τελος με τα offtopic 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Πάνε αυτά..Τώρα έχει Τσίπρα, διορισμό στο δημόσιο, κοινωνικό μέρισμα και τυρόπιτες για μεσημεριανό 🤣 1
Wayward Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είπαμε, όσο είχαν τα καλώδια έχει ολόκληρο το high-end tower..Με κάτι Titan RTX των 2.5Κ δηλαδή που μερικοί το βλέπουν εξωφρενικό ποσό, οι high-end-άδες του ήχου κάποτε τα έδιναν για καλώδια 😂 Και οι μισοί δε θα καταλάβαιναν τη διαφορά στον ήχο ανάμεσα σε καλώδιο των 20€ ή των 1500€ 1
azazil1190 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Wayward είπε Και οι μισοί δε θα καταλάβαιναν τη διαφορά στον ήχο ανάμεσα σε καλώδιο των 20€ ή των 1500€ Ενα καλο καλωδιο δεν χρειάζεται να εχει και 3000+€ Υπαρχουν καλωδια που παιζουν απιστευτα καλα στα 300 και λιγοτερο. Βεβαια για να ακουσεις διαφορες απο καλωδιο σε καλωδιο πρεπει να μπορει να το υποστηρίξει και το υπάρχον συστημα. Σε απλο σύστημα οτι και να βαλεις θα εχεις απο ελάχιστο εως καθόλου διαφορες. Και τα καλωδια τα ακριβα μαρκετιστικο κολπο ειναι.
Wayward Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντελώς OT αλλά στην ουσία αν δεν το υποστηρίζει το σύστημα και δεν έχεις ΠΟΛΥ εκπαιδευμένο αυτί είτε σου βάλουν ακριβό είτε φθηνό καλώδιο μάλλον δε θα καταλάβεις διαφορά. Anyway είμαστε off topic On topic: Δεν ήρθε η κάρτα μου σήμερα Πάμε για αύριο (ίσως καλύτερα διότι πάλι αύπνος θα την έβγαζα και σήμερα μετά από μόλις 2 ωρών ύπνο εχθές ) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Wayward 1
azazil1190 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Wayward είπε Εντελώς OT αλλά στην ουσία αν δεν το υποστηρίζει το σύστημα και δεν έχεις ΠΟΛΥ εκπαιδευμένο αυτί είτε σου βάλουν ακριβό είτε φθηνό καλώδιο μάλλον δε θα καταλάβεις διαφορά. Anyway είμαστε off topic On topic: Δεν ήρθε η κάρτα μου σήμερα Πάμε για αύριο (ίσως καλύτερα διότι πάλι αύπνος θα την έβγαζα και σήμερα μετά από μόλις 2 ωρών ύπνο εχθές ) Αμα πλερω,παθαίνεις και μαθαίνεις😆 Και μετα εχει απότομη προσγείωση Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190 1
toyo73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Προσφατα μου ελεγε γνωστος για τρελα λεφτα σε αλογα.25.000e για αλογο 3000+ για χειροποιητη επι παραγγελεια σελλα αλογου απο Αγγλια και βαλε.Οποτε, ο καθενας τα ξοδευει οπου εχει χομπυ-λοξα- τρελα, η οπως αλλιως θελετε πεστο το.Αλλος τα χωνει για ηχο, αλλος για φωτογραφια, αλλος φιλος αλλαζει τις μοτοσυκλετες καθε χρονο. κτλ-κτλ.
Tenshi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Κύριοι, με το μαλακό τα ποσά! Κάποιοι βγάζουν φλύκταινες από τα πολλά μηδενικά 😅 Αυτό που γίνεται με την διαθεσιμότητα και κατ επέκταση τις τιμές των rtx στην Ελλάδα, προκαλεί αηδία. Μπήκα σε ένα σκρουτζομαγαζο τις προάλλες, 3 διαφορετικές υλοποιήσεις 2080 στο ράφι, καθόλου διαθεσιμότητα στο online του καταστήματος.Περιμένει να ανέβουν οι μετοχές πριν δαγκώσει κόσμο.
HALF EVIL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Off topic...Καποτε στο ταπεινο μου σαλονι. Μιας και ειπατε για ηχο. Καλα και τωρα εχω αλλα τοτε επαιζα αλλη μπαλα.Και τα χρηματα για hiend pc εμοιαζαν αστεια,μπροστα στα του ηχου. 2 μικρα παραδείγματα 😛 Quad ηλεκτροστατικά σύντροφε; Κάτοχος Meridian M1 🏋️♂️
Προτεινόμενες αναρτήσεις