ROG-X Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι τιμες θα ισορροπησουν το 2019....Θα υπαρξει ανταγωνισμος με την AMD για πρωτη φορα να βγαζει την GPU της σε σοβαρο εργοστασιο (TSMC) στην ιστορια της. H Globo ''Samsung'' ηταν το αδυνατο σημειο της. Αμεσα θα πρεπει να βγαλει απαντηση στα 7nm η πρασινη... Λογικα προς το τελος του 2019 θα βγαλει την νεα gpu. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλό 2020 οι 7nm GPUs..Μέχρι τότε άντε να δεις κάμια RX680 στα 7nm με επιδόσεις RTX2070 το πολύ..
ROG-X Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλό 2020 οι 7nm GPUs..Μέχρι τότε άντε να δεις κάμια RX680 στα 7nm με επιδόσεις RTX2070 το πολύ.. Με ενδιαφερει οι τιμες να μαζευτουν. Μια RX680 με τετοια αποδοση στα 299 ευρω για παραδειγμα θα αναγκαζε την nvidia σε γεναια price drops απο το νεο ετος (που θα εχει φυγει και το Pascal απο την μεση.) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν θα 'χει κάτι αντίστοιχο με RT/Tensor cores στις νέες GPUs η AMD, θα είναι σίγουρα πιο φτηνές. Αλλά μην περιμένετε ξεφτίλα τιμές, εταιρεία είναι και η AMD και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
aorus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή το είπε ο adored tv και το έκανε like ο τάκης και η σούλα από το insomnia.....οτι να ναι..... Αρχικά οι τιμές στις κάρτες γραφικών θα ανέβουν από 1/1/2019 https://www.gamersnexus.net/industry/3368-manufacturers-on-tariff-impact-to-pc-prices δεν είναι μαγεία η ανακάλυψη του τροχού αλλά ψηφισμένος νόμος του αμερικανικού κράτους και θα ανεβάσει τα κόστη παραγωγής στα περισσότερα είδη πληροφορικής και κατα συνέπεια και τις τιμές παγκοσμίως, αλλά κάποιοι περιμένουν 7nm gpus στα 250€........🤣 αν περιμένεις να σκραπάρει η nvidia σε λιγότερο από 1 χρόνο την νέα της σειρά χωρίς ανταγωνισμό μόνο και μόνο επειδή το έγραψαν κάποιοι youtubers στο ιντερνετ καλά να περάσετε Πάντως η nvidia όταν κυκλοφορεί νέα σειρά δίνει αυτά που υπόσχεται αντίθετα κάποιοι άλλοι παρουσιάζουν ονειρώξεις σε powerslides και την φανταστική νέα gpu που θα θα θα Είναι πολλά να θυμίσω τι μαλακίες έχουν γραφτεί εδω μέσα....το dx 12 θα δώσει πόνο κρυφτείτε nvidia fans αυτά από την εποχή του polaris...τελικά και o maxwell μια χαρά απέδιδε και η 980Τi 4 χρόνια μετά είναι γρηγορότερη από την fury x, και ο pascal βγήκε και ο turing, και μια χαρά driver support έχουν και κάνείς δεν έχασε επιδόσεις, αντίθετα κάποιοι άλλοι κυκλοφορούν σχεδόν 4 χρόνια μετά την ίδια κάρτα polaris 20, και περιμένουν το Messiah Navi που ενώ δεν έχουμε σχεδόν καμία πληροφορία είναι σίγουροι για την επιτυχία του ότι θα στείλει την nvidia στα σκοινιά και η ίδια σοβαρή εταιρία μιλάει απο τώρα με leaks για τον αντικαταστάτη του "arcturus" σε προιόν που δεν έχει καν κυκλοφορήσει....... Ακόμα σύμφωνα με τα "leaks" to navi δεν θα υποστηρίζει τεχνολογία dxr, αυτό για τους οπαδούς είναι "δεν έχει νόημα μια τεχνολογία όταν δεν θα τρέχει αξιοπρεπώς σε mainstream gpu" φυσικά αυτά πριν το update του bf5, τώρα που είδαν ότι δεν είναι μόνο για την RTX 2080 σε 1080p δεν ξέρω τι θα σχολιάζουν, Εγώ αυτό το αποκαλώ τεχνολογική ανεπάρκεια έιναι σαν να λές επειδή έχεις ένα αμάξι με τελική 180χαω, να λές ότι δεν έχουν νόημα τα 255χαω μιας alfa romeo gtv 3.2.... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από aorus 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 AMD = Φτωχομπινιά. Intel/NV/Apple = Luxury 1
azazil1190 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε AMD = Φτωχομπινιά. Intel/NV/Apple = Luxury Εγω εχω και απο τα 2 σε gpu. Αρα ειμαι....Μερακλής 😂
nikos5800 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 @aorus αυτό με το dx12 μεγάλη αλήθεια ,για το τι προπαγάνδα είχε πέσει από τους Amd fans δεν περιγράφεται περίμεναν μαγικά από asynchronous compute και αλλά τέτοια η fury x ακόμα και στα σύγχρονα παιχνίδια τρώει ξύλο από την stock 980ti και άμα την overclcoκαρεις την έχει στείλει για τα καναρίνια , στην μοναδική περίπτωση που είχε το πάνω χέρι η gcn ήταν απέναντι στον Kepler από εκεί και πέρα τρώει ξύλο 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ ακόμα περιμένουν ενεργοποίηση των primitive shaders στο Vega και 20-30% performance boost..Από τότε που έγινε AMD, είναι η φτωχή λύση. Σαν ATi μοίρασε πόνο με την 9700/9800 Pro/XT. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
aorus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Εδώ ακόμα περιμένουν ενεργοποίηση των primitive shaders στο Vega και 20-30% performance boost..Από τότε που έγινε AMD, είναι η φτωχή λύση. Σαν ATi μοίρασε πόνο με την 9700/9800 Pro/XT. To έκανε και για μερικούς μήνες με την HD 4870, που ήταν ναι μεν πιο αργός πυρήνας σε σχέση με το GT200 αλλά ήταν πολύ οικονομικότερος και πολύ δυνατός σε απόδοση νομίζω κοντά στο 85% της απόδοσης του GT200, αλλά τους έδωσε την δυνατότητα να βγάλουν την HD 4870X2 πού ήταν η δυνατότερη κάρτα της εποχής με χαμηλό συγκριτικά κόστος, αλλά και εδώ μετά από 1 χρόνο που βγήκε η hd 5870 με επιδόσεις όσο η διπλή 4870Χ2, η τελευταία αφέθηκε στην τύχη της από άποψη οδηγών, τι να λέμε ήδη από το 2011 που βγήκε το nfs shift2 παιχνίδι που έπαιζα τότε δεν το υποστήριξαν οι οδηγοί με συνέπεια να παίζει μόνο ο ένας πυρήνας και η απόδοση να είναι χάλια, αντίθετα το ίδιο παιχνίδι τρέχει ακόμα άνετα με gtx 280 en ;etei 2018, αλήθεια πόσες 4870Χ2 ζούν ακόμη?
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλει δουλειά ακόμα το DLSS.. Έχω επισημάνει τις διαφορές μεταξύ TAA και DLSS στις 2 παρακάτω εικόνες.. Στο DLSS αριστερά στο κτίριο, λείπουν τα τούβλα..Σα να χαλάει το LoD. Στο δάπεδο αριστερά, σα να χαλάει το ΑΟ..Τα λουλούδια δεξιά στο μπαλκόνι, είναι αρκετά πιο θολά με DLSS. Κάποια άλλα σημεία δείχνουν λίγο πιο καθαρά βέβαια. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
_Theo_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε AMD = Φτωχομπινιά. Intel/NV/Apple = Luxury Και εσύ τι είσαι ; Ο "σκορπάω" του φόρουμ ; 😂
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχουν αυτά..Ούτε fanboy-σμος κλπ..Υπάρχει έχω την δυνατότητα να αγοράσω το καλύτερο(Intel/NV/Apple) ή είμαι φτωχός και παίρνω AMD και Meizu κινητό. Αν είσαι φτωχομπινές, βγάζεις και κόμπλεξ για τα καλύτερα που δεν μπορείς να αγοράσεις, έχουμε κι εδώ μέσα παραδείγματα.. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
_Theo_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Δεν υπάρχουν αυτά..Ούτε fanboy-σμος κλπ..Υπάρχει έχω την δυνατότητα να αγοράσω το καλύτερο(Intel/NV/Apple) ή είμαι φτωχός και παίρνω AMD και Meizu κινητό. Αν είσαι φτωχομπινές, βγάζεις και κόμπλεξ για τα καλύτερα που δεν μπορείς να αγοράσεις, έχουμε κι εδώ μέσα παραδείγματα.. Ή αν παριστάνεις τον "σκορπάω", βγάζεις κόμπλεξ για τις επιλογές των άλλων... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις