Wayward Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Της αξίζει ένα μπράβο σε αυτήν την γενιά. Ακόμα και στην 2080 είναι πολύ κρύα. Αύριο παραλαμβάνω οπότε θα ενημέρωσω όταν την εγκαταστήσω, ελπίζω να είναι όντως cool και αθόρυβη. Τώρα για το RMA ελπίζω να μη μου χρειαστεί 1
aorus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλορίζικη αλλά αφού παραλαμβάνεις αύριο δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε κατι όπως τα προηγούμενα επίσης τα πάντα μπορεί να χαλάσουν το θέμα είναι να μπορεί ο κατασκευαστής του προϊόντος να τιμήσει την εγγύηση που το συνοδεύει
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, aorus είπε Καλορίζικη αλλά αφού παραλαμβάνεις αύριο δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε κατι όπως τα προηγούμενα επίσης τα πάντα μπορεί να χαλάσουν το θέμα είναι να μπορεί ο κατασκευαστής του προϊόντος να τιμήσει την εγγύηση που το συνοδεύει Αν αλλαξει γνωμη(και του γινει αλλη προταση ή βρει καποια φθηνοτερη/καλυτερη)μπορει φυσικα να ακυρωσει ή να την επιστρεψει την καρτα,δεν ειναι αργα 2 ώρες πριν, Wayward είπε Αύριο παραλαμβάνω οπότε θα ενημέρωσω όταν την εγκαταστήσω, ελπίζω να είναι όντως cool και αθόρυβη. Τώρα για το RMA ελπίζω να μη μου χρειαστεί Το καλο με την palit τουλαχιστον ειναι οτι ανεβασε την εγγυηση της στα 3χρονια και απο πλευρας θερμοκρασιων και τιμων ειναι ισως η καλυτερη σε 2080 μερια. Spoiler Το μονο fail που ειχε στην 2080 πχ ειναι στο συστημα με τον φωτισμο ο οποιος ειναι το Υ που φαινεται στην εικονα αλλα μονο αν η καρτα την εχεις καθετα(ή παραλληλα με το tempered glass του κουτιου τελος παντων) https://www.skroutz.gr/s/16151885/Palit-GeForce-RTX-2080-8GB-GameRock-Premium-NE62080H20P2-1040G.html Με 2 φανακια ριχνει σφαλιαρες σε θερμοκρασιες σε αλλες καρτες με 3 φανακια respect για αυτο,κατι σαν την παλια Msi gaming σειρα(μαυρο/κοκκινο). Το μονο που εχω απορια στην επιλογη σου(επειδη γενικα δεν εχουμε κοσμο στο forum να πολυ αγοραζει Palit)ειναι σε τι τιμη την βρηκες και σε εψησε να πας σε Palit. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore
Wayward Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, aorus είπε Καλορίζικη αλλά αφού παραλαμβάνεις αύριο δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε κατι όπως τα προηγούμενα επίσης τα πάντα μπορεί να χαλάσουν το θέμα είναι να μπορεί ο κατασκευαστής του προϊόντος να τιμήσει την εγγύηση που το συνοδεύει Ευχαριστώ αλλά απλά απάντησα σε ερώτηση που δείχνει να σβήστηκε. Δε ρώτησα για εμένα 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το μονο που εχω απορια στην επιλογη σου(επειδη γενικα δεν εχουμε κοσμο στο forum να πολυ αγοραζει Palit)ειναι σε τι τιμη την βρηκες και σε εψησε να πας σε Palit. Στα 592€ Διάβασα και καλές κριτικές, είδα και καποια bench που είναι πολύ κοντά με την MSI gaming Z οπότε το αποφάσισα
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Wayward είπε Στα 592€ Αρα λογικα αγοραζεις απεξω μιας και Ελλαδα η συγκεκριμενη ειναι ακριβοτερη.Ελπιζω εστω να παρεις και το Battlefield V δωρο και αρα να πεσει η τελικη τιμη της καρτας γιατι απο Ελλαδα δυστηχως τα καταστηματα που το δινουν δωρο εχουν την τιμη στο Θεο. Προσωπικα αν ηταν να δωσω 600περιπου ευρω για 2070(και δεδομενου οτι η strix πλησιαζει τα 700),μαλλον στην FTW θα πηγαινα αν και δυστηχως δεν υπαρχει στο Ευρωπαικο store https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-2277-KR Καλοριζικη και καλοδουλευτη η καρτα,τουλαχιστον εχει πιο ενδιαφερον φωτισμο απο την Gamerock
billeiros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 https://wccftech.com/final-fantasy-xv-dlss-beta-available-now/ 1
Wayward Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αρα λογικα αγοραζεις απεξω μιας και Ελλαδα η συγκεκριμενη ειναι ακριβοτερη.Ελπιζω εστω να παρεις και το Battlefield V δωρο και αρα να πεσει η τελικη τιμη της καρτας γιατι απο Ελλαδα δυστηχως τα καταστηματα που το δινουν δωρο εχουν την τιμη στο Θεο. Προσωπικα αν ηταν να δωσω 600περιπου ευρω για 2070(και δεδομενου οτι η strix πλησιαζει τα 700),μαλλον στην FTW θα πηγαινα αν και δυστηχως δεν υπαρχει στο Ευρωπαικο store https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-2277-KR Καλοριζικη και καλοδουλευτη η καρτα,τουλαχιστον εχει πιο ενδιαφερον φωτισμο απο την Gamerock Και όμως από Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα που την παρήγγειλα ήταν στα 592€, τώρα έχει ανέβει στα 630 νομίζω, οπότε μου φάνηκε καλή η τιμή. Αν έβρισκα EVGA σε αντίστοιχη τιμή ναι θα την προτιμούσα σίγουρα. Θέλω να πιστευω πως έκανα καλά (ελπίζω τουλάχιστον) Σε ευχαριστώ για τις "ευχές" 1
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Κουκουρουκου διαθεσιμοτητα=οι τιμες που βλεπεις γενικα σε ολες τις τελευταιες nvidia καρτες. Τωρα για τις ''ευχες''που λες πιο πολυ το εγραψα ετσι γιατι δεν εχει κατι αλλο να σχολιασουμε η συγκεκριμενη υλοποιηση απο τις αλλες της Palit(ηθελα να ξερα ποιος καθησε να σκεφτει αυτα τα ονοματα για τις διαφορετικες εκδοσεις). Για μενα 600ευρω επρεπε να κοστιζει max η Strix που ειναι συνηθως η ακριβοτερη για 2070 δεδομενα και η Palit να επαιζε στα 480-500 που συνηθως ηταν απο τις φθηνοτερες καρτες. Αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα,υπαρχουν και χειροτερα https://www.plaisio.gr/search.aspx?query=2070&catalogue=all&mode=searchlist&CategoryDisplayName=Κάρτες γραφικών (VGA)
Wayward Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δεν το μετανιώνω (αν και προφανώς θα έπρεπε να είναι φθηνότερες) διότι ήταν ο καιρός για νέα κάρτα καθώς είμαι ακόμα με μια gtx 770, αλλά δεν ήθελα να σκάσω 800+ για 2080 εφόσον με καλύπτει στις ανάγκες μου και με το παραπάνω η 2070. Κοντά στα 600€ η πιο κοντινή εναλλακτική ήταν η Gigabyte αλλά διάβασα διάφορα για τις υλοποιήσεις της συν πως έχω "καεί" από Gigabyte. Τώρα η συγκεκριμένη που πήρα ελπίζω να μου βγει καλή. Time will tell... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυξημένο saturation στην RTX για να δείχνει πιο εντυπωσιακή η εικόνα, λολ..Εκτός κι αν είναι τόσο μάπα το TAA στο FF XV. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
Virus200 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μόνο εμένα δεν μου κολλάει το ότι συγκρίνουν 2 διαφορετικές κάρτες? Η 2080ti είναι ούτως η άλλως πιο γρήγορη κάρτα τι μας την βάζουν στο βίντεο? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Για να φανεί η μεγάλη διαφορά προφανώς και να πουν, ''Ορίστε, βγάζει σχεδόν τα διπλά frames, αξίζει τα λεφτά της..''
ROG-X Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νative resolution...ολα τα αλλα ειναι παραμυθια για αγριους! Οσο για το video, απλα nvidia. Τωρα τελευταια το εχει τερματισει με αυτα. Every just works! 😁 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 DLSS 2x θέλουμε..Native res και AA με AI.
aorus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Aυτό που έγραψες ειρωνικά ". Every just works!" και έχω βαρεθεί να διαβάζω χαρούμενα σχόλια από τον κάθε πικραμένο, είναι αλήθεια, όλος ο εμετός με το RTX που γράφτηκαν τόσα και τόσα πλέον αποδίδει στο bf5 τόσο σε 2Κ όσο και σε 4Κ με κάποιες παραχωρήσεις... Το DLSS έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει με το demo του FFXV, και αυτό που ενοχλεί όσους βγάζουν την χολή τους είναι ότι ο turing έχει την επεξεργαστική ισχύ να αποδώσει αυτά για τα οποία παρουσιάστηκε και δεν είναι το rtx ένα demo για 1080p που γράφουν παντού, το μόνο πρόβλημα είναι το κόστος, αλλά για εμένα δικαιολογεί τα χρήματα που κοστίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις