Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Πισω και σας εφαγα ολους φτωχομπινεδες ελα μην τα παρω και πρω 2080τι sli 😂

Και μετα με χωρησει η γυναικα,πληρώνω διατροφη,δεν εχω να φαω,δουλεύω για να ξεχρεώνω τις καρτες.Αντε γλωσσα βγάλατε 😛

Τις κάρτες μπορεί κάποτε στο μακρινό μέλλον να τις ξεχρεώσεις.... Την γυναίκα ποτέ....🤣😜☠️

• Like 2
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Πισω και σας εφαγα ολους φτωχομπινεδες ελα μην τα παρω και παρω 2080τι sli 😂

Και μετα με χωρησει η γυναικα,πληρώνω διατροφη,δεν εχω να φαω,δουλεύω για να ξεχρεώνω τις καρτες.Αντε γλωσσα βγάλατε 😛

Μην κολας πουθενά! Καλύτερα χωρισμένοι και sli πάρα παντρεμένοι και φτωχομπινεδες!! 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Αερα απο πανω?Μπααααα...🧐

Θεωρητικά όλα τα radiator πρέπει να είναι intake για να παίρνουν κρύο αέρα και μόνο το πίσω fan exhaust. Αλλά κυρίως αν έχεις πολλά rad, αν έχεις ένα ΑΙΟ μόνο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.amazon.com/gp/product/B07J63W42X/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτη την καρτα απο το αμαζον στο τελικο καλαθι μου βγαζει τιμη 562 ευρω αυτη η τιμη φανταζομαι ειναι η τελικη τελικη τιμη που θα ερθει στην πορτα μου? επισης αν το βαλω σε δολλαρια ειναι 618 και στην μετατροπη σε ευρω βγαινει 543.

Αν διαλεξω δηλαδη να πληρωσω σε δολλαρια θα μου κανει η τραπεζα αυτοματα την μετατροπη και θα τραβηχτουν απο τον λογαριασμο μου τα 543 ευρω?

Ζητω συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα δεν εχω ξανα αγορασει απο αμαζον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα καποια custom θα τρεχει που θα σηκωνει ρολογακι...και θα παιζουν clock to clock...

1.jpg 

...ενα ακομα round μαχης 😁

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για 7700Κ και λοιπους...

Οταν το eurogamer το 2017 εκθειαζε αυτο: 😁 Το συγκεκριμενο site εκθειαζει οτι κινειται. 

uncharted-4.jpg

....το PC Gaming ειχε απο το 2013 αυτο: tessellated vegetation

crysis3-2018-12-09-10-46-20.jpg

Οσο για το PBR, το Crysis III ητανΠΡΩΤΟ που τα εφαρμοσε σε σημεια οπως και αργοτερα το RYSE SON OF ROME.

crysis3-2018-12-09-10-43-44.jpg

Ολα τα κονσολgames τα εχω παιξει, ακομα και το GOW....ωραιο παιχνιδι..cinematic μεν, αλλα γραφικακια με κραχτες κονσολαδυναμιες.

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μάπα..Γραφικά το 2020 τώρα με το PS5..Έρχεται η ώρα για pixar-quality visuals..

Kατσε να γινει native το AF και μετα μιλαμε για pixar γραφικα...😁

Eδω δεν ειμαστε κοινο eurogamer.

Παντως το RDR 2 στο PC θα δωσει πονο...

Δημοσ.

Περιμένω να έχουν στάνταρ παντού 16xAF, οπως και το να μην βλέπουν pop-in στα 5 μέτρα κλπ..Από 'κει και πέρα, τα exclusives περιμένω να έχουν pixar quality.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπιτζιζζζ ...τελικα καλα παει το κουτσο με τα 8τσιπι! 😁

BF V  clock to clock  

1.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...