Silverage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ταιριάζει και με τις TridentZ RGB.. Τα ανεμιστηράκια της υδρόψύξης τα έχεις βάλει να ρουφάνε αέρα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Όχι, φυσάνε. Η AIO υπολειτουργεί έτσι και αλλιώς βέβαια
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Τα ανεμιστηράκια της υδρόψύξης τα έχεις βάλει να ρουφάνε αέρα; Αερα απο πανω?Μπααααα...🧐
makrimanoliss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Εντός διημέρου. Από Ρόδο (come to me για να τη βρεις edition). Από αξιόπιστο και έμπιστο μέλος (aka @hondakkias31). Ναι. Τι να κάνω. Άτιμο το μικρόβιο της αναβάθμισης (sidegrade αλλά τέλος πάντων)... Ευχαριστώ πάντως. Εγω ειμαι με μια 2080 ενος φιλου και περιμένω απο new store εδώ και 15 μερες την msi 2080 trio απλα δεν μπορώ να δω και επιδόσεις γτ εχω μπουκάλι με ρυζεν 3 καποια στιγμή θα βάλω τον 2700x αλλα δεν εχω ουτε οθόνη και ειμαι με 4κ tv 43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ταιριάζει και με τις TridentZ RGB.. Ταιριάζει επίσης και με της vengeance rgb
azazil1190 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Για να ελαφρύνει λίγο η ατμόσφαιρα: msi rtx 2080 gaming x trio. Θηρίο (τώρα καταλαβαίνω γιατί η msi έβαλε gpu holder) και πανέμορφη. Θα παίξω μαζί της, μόλις κλείσω το γραφείο. Δεν αντεξες ουτε εσύ εεεεε? Καλορίζικο το καρτονι. Εαν δεν σου αρεσει σου δινω duke😁 2 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Το gpu holder, βλέπω πως, δεν το έχεις βάλει. Δεν γέρνει η κάρτα; Αν ήταν φτωχομπινες θα έγερνε.😂 Αυτη πάει προς τα πανω. Τι holder και molder?πλακα με κανεις? 1
aOUaS88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ταιριάζει και με τις TridentZ RGB.. Τι φτωχομπινεδιαρικος ανεμιστηρας ειναι αυτος εκει πισω ρε... 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, azazil1190 είπε Δεν αντεξες ουτε εσύ εεεεε? Καλορίζικο το καρτονι. Εαν δεν σου αρεσει σου δινω duke😁 Αν ήταν φτωχομπινες θα έγερνε.😂 Αυτη πάει προς τα πανω. Τι holder και molder?πλακα με κανεις? Προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα. Duke έχεις κι εσύ; Ωραία κι αυτή. Δεν ξέρω τι διαφορές έχει με την Trio.
azazil1190 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα. Duke έχεις κι εσύ; Ωραία κι αυτή. Δεν ξέρω τι διαφορές έχει με την Trio. Duke= ref pcb /custom cooler. Trio= custom ολη. Ελπιζω να μην εχω πει πατατα προς την duke.
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Τι φτωχομπινεδιαρικος ανεμιστηρας ειναι αυτος εκει πισω ρε... Αυτό σε πείραξε εσένα? Μα ηταν για κανα 2 χρόνια με 1070 και δεν έπαιρνε αμέσως μια 1080ti μέχρι να βγούν τα RTX! Αυτό θα ήταν λαρτζ κανονικα! Και το καλύτερο? Απο τότε μέχρι τώρα έκανε οικονομία και τελικά μάζεψε μόνο 300 ευρώ για να πάρει την 2080 δίνοντας και την 1070! Ούτε καν την 2080ti δηλαδή!😋 Αν ήσουν τόσο λαρτζ κύριος όσο αυτοδιαφημίζεσαι, θα έπαιρνες την 2080ti και θα κράταγες και την 1070 στην άκρη έτσι για να υπάρχει καβάντζα για μια στραβή!🤣 'Eχει πλάκα η φτωχομπινιά τελικά!😜 ΥΓ. Μην δω τίποτα σοβαρές απαντήσεις γιατι εγω το πόστ μου το έχω γεμάτο φατσούλες αλανιάρικες!🙂 Καλή σας ημέρα!😍 1
icenex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο τοτε που εγινε ο χαβαλες για rtx on/off στην μετοχη της nvidia ετσι για πλακα την παρακολουθω που και που και πραγματικα αναρωτιεμαι τι σκεφτονται εκει στην πρασινη.Δηλαδη εχει πεσει στα μισα σχεδον η μετοχη τους και φανταζομαι οφειλεται στο γεγονος οτι ο κοσμος δεν αγοραζει.Αν περιμενει απο τους youtubers και μια μεριδα κ@υλωμενων δεν γινεται δουλεια και μεσα σε αυτο βαλε πολλοι στρεφονται στα μεταχειρισμενα νομιζω ειναι λογικο αυτο που συμβαινει. Ξερω δεν εχει σχεση με τις καρτες αμεσα αυτο που λεω απλα θεωρω οτι ολο αυτο που πηγε να κανει θα τις γυρισει μπουμεραγκ.Πολλοι εβγαλαν θεωριες οτι εβαλε επιτηδες τετοιες τιμες για να ξεστοκαρει την σειρα πασκαλ πραγμα που θα γινει καποια στιγμη αλλα βλεπουμε οτι ακομη υπαρχει στοκ μετα απο τοσο καιρο.Ολο αυτο με κανει να πιστευω οτι θα ριξει τιμες στο μελλον σε πιο χαμηλα επιπεδα εκτος αν προτιμα να απορροφησει την ζημια που θα εχει, απο το να πουλησει πιο φθηνα.Δεν ξερω τι θα γινει αλλα τουλαχιστον η μεγαλυτερη μεριδα αγοραστων νομιζω εχει ψηφισει με το πορτοφολι αρνητικα μην κοιτατε τι κανουμε εμεις εδω στο ινσομνια...εδω ειμαστε γλετζεδες παμε απο 1080τι σε 2080 γιατι απλα μπορουμε No offence στην παραπανω κατηγορια απλα ενα πειραγμα εκανα. 😈 ps.εχω και εγω αλανιαρικες φατσες μην στραβωσει κανεις Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από icenex 1
andreas443 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Duke= ref pcb /custom cooler. Trio= custom ολη. Ελπιζω να μην εχω πει πατατα προς την duke. Καλημέρα έχω και εγώ την duke oc 2080 για τα ανεμιστηράκια δεν έχει custom cooler έχει TORX FAN 2.0 τα ίδια που είχε και η msi 1080 gaming 8g η κλασική η κόκκινη απλά η 2080 trio έχει TORX FAN 3.0 τα καινούρια για το pcb δεν γνωρίζω αν ξέρει κάποιος ας μας πει
billeiros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Αυτό σε πείραξε εσένα? Μα ηταν για κανα 2 χρόνια με 1070 και δεν έπαιρνε αμέσως μια 1080ti μέχρι να βγούν τα RTX! Αυτό θα ήταν λαρτζ κανονικα! Και το καλύτερο? Απο τότε μέχρι τώρα έκανε οικονομία και τελικά μάζεψε μόνο 300 ευρώ για να πάρει την 2080 δίνοντας και την 1070! Ούτε καν την 2080ti δηλαδή!😋 Αν ήσουν τόσο λαρτζ κύριος όσο αυτοδιαφημίζεσαι, θα έπαιρνες την 2080ti και θα κράταγες και την 1070 στην άκρη έτσι για να υπάρχει καβάντζα για μια στραβή!🤣 'Eχει πλάκα η φτωχομπινιά τελικά!😜 ΥΓ. Μην δω τίποτα σοβαρές απαντήσεις γιατι εγω το πόστ μου το έχω γεμάτο φατσούλες αλανιάρικες!🙂 Καλή σας ημέρα!😍 Ποιος ξέρει τι πεινες έριξε για να κάνει την τράμπα σε 2080.κρινει εξ ιδίων τα αλλότρια προφανώς. Γι αυτό γράφει και όλα τα περί τυροπιτων κλπ😁😅😉😆😋. Όποιος έχει πραγματική άνεση δεν λέει τους άλλους φτωχομπινεδες. Δεν έχει την ανάγκη να το πράξει αυτό. Αυτό το κάνουν όσοι νιώθουν έτσι αυτοι Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από billeiros
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Ποιος ξέρει τι πεινες έριξε για να κάνει την τράμπα σε 2080.κρινει εξ ιδίων τα αλλότρια προφανώς. Γι αυτό γράφει και όλα τα περί τυροπιτων κλπ😁😅😉😆😋. Όποιος έχει πραγματική άνεση δεν λέει τους άλλους φτωχομπινεδες. Δεν έχει την ανάγκη να το πράξει αυτό. Αυτό το κάνουν όσοι νιώθουν έτσι αυτοι Ελα, μην παίρνει ο κ@λος σου αέρα..😋 Μην γίνεσαι επιθετικούλης και πάει αλλού μετά το πράγμα.... Μου΄ρθε ετσι ωραία και έκανα τον χαβαλέ μου με τις φτωχομπινιές που είναι πλέον κάτι σαν RTX OFF/ON κτλ αλλά μέχρι εκει...🙂 1
billeiros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ελα, μην παίρνει ο κ@λος σου αέρα..😋 Μην γίνεσαι επιθετικούλης και πάει αλλού μετά το πράγμα.... Μου΄ρθε ετσι ωραία και έκανα τον χαβαλέ μου με τις φτωχομπινιές που είναι πλέον κάτι σαν RTX OFF/ON κτλ αλλά μέχρι εκει...🙂 Μα χαβαλέ κάνω κι εγώ. 😋Μη μπερδεύεσαι.
azazil1190 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πισω και σας εφαγα ολους φτωχομπινεδες ελα μην τα παρω και παρω 2080τι sli 😂 Και μετα με χωρησει η γυναικα,πληρώνω διατροφη,δεν εχω να φαω,δουλεύω για να ξεχρεώνω τις καρτες.Αντε γλωσσα βγάλατε 😛 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις