james rod Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Επίσης, είναι 3-4 κοκκινοφρουροί φτωχομπινέδες που μπαίνουν και βγάζουν κόμπλεξ και χολή επειδή η αγαπημένη τους εταιρεία δεν υποστηρίζει real-time RT για την ώρα. Άνθρωποι που τρώνε πιτόγυρο και τρώνε και την τελευταία πατάτα που έχει μείνει στο χαρτί και αφού δεν έχουν λεφτά για RTX κάρτα, έρχονται εδώ και μας σπάνε τις μπάλες. Ξαναλέω αυτοί είναι 3-4 συγκεκριμένοι και όχι περισσότεροι. Αυτά πάνω-κάτω καλα δεν εχουν λεφτα ουτε για να παρουν μια μεριδα πατατες?
icenex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Λιγα τα λογια σας για τις πατατες και τον γυρο που μενουν στο χαρτι ειναι η αγαπημενη μου ιεροτελεστεια οταν τελειωνω το πιτογυρο ασε που η μαμακα μου, με εμαθε να τρωω ολο το φαγητο μου 2
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πότε δεν αφήνω την τελευταία πατάτα. Ιδίως με RTX ON Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Acmilangr2 2
Dinoel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 σε εμένα πάλι το RTX ON δεν δουλεύει, μόλις δω τα φασολάκια ότι και να έχω ON δεν τρώγονται με τίποτα.... προσπαθώ να τα δω σαν παστίτσιο αλλά μπα!
xapiass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα σας. Είμαι σε αναζήτηση για RTX 2070 και είδα στο skroutz η πιο φτηνή είναι η υλοποιήση της zotac MINI, έχει κανένας εμπερία για την υλοποίηση αυτή (θερμοκασιές, overclock);
aorus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Shame on moderation Ρισκάροντας ban θα γράψω την άποψη μου, είναι ντροπή για την διαχείρηση και όποιον είναι υπεύθυνος για τον εν' λόγω site ενώ το insomnia υποτίθεται ότι είναι τεχνολογικό φόρουμ που απευθύνεται σε χομπίστες να είναι ένας ορυμαγδός από τον κάθε απίθανο που σχολιάζει οτι του κατεβάσει η γκλάβα ΑΛΛΑ άσχετο με το θέμα που αφορά όπως στο παρόν τοπικό 300 σελίδες turing 99% γκρίνια, ψυχολογικά, εμμονές, μαλακίες και ουσία ας πούμε π.χ. ανάλυση της αρχιτεκτονικής του τσιπ Ο. Προσωπικά όταν μπαίνω σε ένα θέμα με συγκεκριμένο αντικείμενο, ΑΔΙΑΦΟΡΩ -Για τα οικονομικά του καθενός -Τον επαγγελματικό του προσανατολισμό -Τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις -Προβλήματα υγείας -Την άμυνα της χώρας -Και την κ@@@@@@α του όζοντος Φυσικά την διαχείρηση δεν την ενοχλεί σε τεχνολογικό φόρουμ τα διάφορα trolls και περιφερόμενοι κλόουν να γεμίζουν το θέμα ποστάροντας μαλακίες, οι αγγελίες να έιναι καλά, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ αν δεν μπορείτε να τηρήσετε κάποιου κανόνες κλείστε το καλύτερα.....στο θέμα των turing μόνο γκομενικά δεν έχουν γράψει ακόμη.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Για τη συγκεκριμενη δεν ξερω να σου πω, στη σειρα 1000 παντως ηταν απο τις χειροτερες (θερμοκρασιακα) υλοποιησεις. Γι αυτο και ειναι τοσο φθηνοτερες απο τις υπολοιπες. 9 minutes ago, xapiass said: Παιδιά καλησπέρα σας. Είμαι σε αναζήτηση για RTX 2070 και είδα στο skroutz η πιο φτηνή είναι η υλοποιήση της zotac MINI, έχει κανένας εμπερία για την υλοποίηση αυτή (θερμοκασιές, overclock); 1 minute ago, aorus said: Shame on moderation Ρισκάροντας ban θα γράψω την άποψη μου, είναι ντροπή για την διαχείρηση και όποιον είναι υπεύθυνος για τον εν' λόγω site ενώ το insomnia υποτίθεται ότι είναι τεχνολογικό φόρουμ που απευθύνεται σε χομπίστες να είναι ένας ορυμαγδός από τον κάθε απίθανο που σχολιάζει οτι του κατεβάσει η γκλάβα ΑΛΛΑ άσχετο με το θέμα που αφορά όπως στο παρόν τοπικό 300 σελίδες turing 99% γκρίνια, ψυχολογικά, εμμονές, μαλακίες και ουσία ας πούμε π.χ. ανάλυση της αρχιτεκτονικής του τσιπ Ο. Προσωπικά όταν μπαίνω σε ένα θέμα με συγκεκριμένο αντικείμενο, ΑΔΙΑΦΟΡΩ -Για τα οικονομικά του καθενός -Τον επαγγελματικό του προσανατολισμό -Τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις -Προβλήματα υγείας -Την άμυνα της χώρας -Και την κ@@@@@@α του όζοντος Φυσικά την διαχείρηση δεν την ενοχλεί σε τεχνολογικό φόρουμ τα διάφορα trolls και περιφερόμενοι κλόουν να γεμίζουν το θέμα ποστάροντας μαλακίες, οι αγγελίες να έιναι καλά, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ αν δεν μπορείτε να τηρήσετε κάποιου κανόνες κλείστε το καλύτερα.....στο θέμα των turing μόνο γκομενικά δεν έχουν γράψει ακόμη..... Γενικα moderation δεν υπαρχει. Ειδικα στην κατηγορια αυτη τα πραγματα ηταν καλυτερα οταν υπηρχε ο Αιλουρος, τωρα ειναι κι εδω αρκετα unmoderated.
icenex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Τωρα να γινω εγω κακος? Οκ οτι ειπες και οντως καποια σχολια δεν εχουν θεση στο θεμα αλλα απο την αλλη τα φορουμ ειναι συζητηση δεν ειναι μονο ενα πραγμα.Επισης οσο για την επιθεση στη σελιδα προφανως οι ανθρωποι εχουν και ζωη περα απο το insomnia στην τελικη αν θες να γινεται καλυτερα η δουλεια του εκαστοτε moderator μηπως να αρχιζεις να τον πληρωνεις?? Δεν μπορω να ξερω ποιος ειναι ο λογος που υπαρχει απουσια moderator αλλα πιστευω το οικονομικο κομματι ειναι σιγουρα ενας λογος εκτος αν υπαρχουν εκει εξω ατομα που απλα την βρισκουν να το παιζουν εξουσια σε ενα site και το κανουν αφιλοκερδως. Απο την αλλη τι περιμενες και οι 300 σελιδες να εχουν ολες bench απο firestrike Κτλ? ps. Μιας και το ανεφερες παντως παιζω με ενα γκομενακι που εχει μεγαλα μπαλκονια τον τελευταιο καιρο αφου σκεφτομαι να την ρωτησω τι πληρωνει στην εφορια για αυτα τα μπαλκονια Παιδες ηρεμια θα υπαρξουν αναγκαστικα και μερικα off topic μην τρελενεστε ειδικα οταν δεν υπαρχει κατι καινουργιο. 1
Virus200 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Το θέμα είναι ότι είναι 4-5 άτομα που πάντα αυτοί χαλάνε το θέμα γράφοντας ότι να ναι. Το να θυμούνται οι mod να σβήσουν 10 σχόλια αραιά και που δεν λύνει το πρόβλημα αν δεν πέσουν ποινες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι .Δυστυχώς η απουσία του αιλουρου είναι αισθητη. 2
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσεις(Πέρα από αυτά που έχουν ειπωθεί ήδη 800 φορές). Τα πράγματα είναι στην αρχή ακόμα, τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε υποστήριξη RTX/DLSS από τα παιχνίδια. Το RTX σ' αυτή τη γενιά είναι πιο πολύ για κάνα benchmark(Έρχεται το 3DMark αρχές Ιανουαρίου) ή το ενεργοποιείς μόνο για single-player που δεν σε ενδιαφέρει τόσο το frame-rate. Προσωπικά οι γυαλάδες δεν μου λένε πολλά, καλές είναι αλλά την ώρα που παίζεις δεν παρατηρείς γυαλάδες. Προτιμώ RT σε σκιές ή ακόμα καλύτερα σε global illumination που φωτίζει όλη την σκηνή και άρα αλλάζει όλη η εικόνα που βλέπεις. Αναμένουμε το RTX patch για το Shadow of the Tomb Raider να δούμε τι θα λέει στις σκιές, όπως και το DLSS για να δούμε τι και πως αφού για την ώρα το μόνο δείγμα που έχουμε για DLSS είναι το FF XV benchmark. Μέχρι τις τώρα μετρήσεις, DLSS = 1800P. Αν είναι κανόνας αυτό, θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να φτιάξει μια custom ανάλυση στους drivers(1800P) και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα, τόσο οπτικά, όσο και σε επιδόσεις με έναν που έχει RTX κάρτα και έχει ενεργοποιήσει το DLSS. Ξαναλέω αυτό με τα μέχρι τώρα δείγματα του DLSS σε Unreal Infiltrator και FF XV. Περιμένουμε DLSS patch για Darksiders 3 και Shadow of the Tomb Raider. Το RTX ή καλύτερα το RT(Ray-tracing) θα γίνει mainstream όταν θα βγουν οι νέες κονσόλες το 2020 και θα φτιάχνονται όλα ή σχεδόν όλα τα παιχνίδια με RT effects. RTX κάρτα δεν αγοράζει κανένας για το RTX αλλά για το FP32 performance. Το DLSS θα δούμε αν είναι λόγος αγοράς RTX κάρτας όταν θα το δούμε σε περισσότερα παιχνίδια. Οι τιμές έχουν ξεφύγει στο HW, λόγω έλλειψης ανταγωνισμού, λόγω νέων τεχνολογιών(RT cores και Tensor cores) και λόγω μεγάλου αποθέματος από Pascal κάρτες(Το οποίο έχει σχεδόν τελειώσει και άρα ίσως δούμε μια μικρή μείωση στις τιμές). Επίσης, είναι 3-4 κοκκινοφρουροί φτωχομπινέδες που μπαίνουν και βγάζουν κόμπλεξ και χολή επειδή η αγαπημένη τους εταιρεία δεν υποστηρίζει real-time RT για την ώρα. Άνθρωποι που τρώνε πιτόγυρο και τρώνε και την τελευταία πατάτα που έχει μείνει στο χαρτί και αφού δεν έχουν λεφτά για RTX κάρτα, έρχονται εδώ και μας σπάνε τις μπάλες. Ξαναλέω αυτοί είναι 3-4 συγκεκριμένοι και όχι περισσότεροι. Αυτά πάνω-κάτω Συμφωνω αλλα για το fp32 performance 1080ti=2080. Δηλαδη περιμενες την 2080 για να πας σε καλη καρτα? Οταν η 1080ti 1.5 χρονο πριν ειχε τα ιδια χρηματα και το ιδιο performance. Κακα τα ψεμματα για το rtx τις περνετε οι περισσοτεροι ειναι το τυρακι που πεταξε η nvidia και οποιος τσιμπησει. Και εγω για το rtx σκεφτηκα την 2070 οχι για το fp32 performance που ειναι 5-10% πανω απο 1070ti. Τα αλλα ειναι δικαιολογιες για να δικαιολογησετε καποιοι την αγορα σας και το ξερετε. Δικαιολογω μονο αυτους με 2080ti που εσκασαν 1500 και εχουν καποιο καλο performance boost απο 1080ti/2080. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Arkin
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Συμφωνω αλλα για το fp32 performance 1080ti=2080. Δηλαδη περιμενες την 2080 για να πας σε καλη καρτα? Οταν η 1080ti 1.5 χρονο πριν ειχε τα ιδια χρηματα και το ιδιο performance. Κακα τα ψεμματα για το rtx τις περνετε οι περισσοτεροι ειναι το τυρακι που πεταξε η nvidia και οποιος τσιμπησει. Και εγω για το rtx σκεφτηκα την 2070 οχι για το fp32 performance που ειναι 5-10% πανω απο 1070ti. Τα αλλα ειναι δικαιολογιες για να δικαιολογησετε καποιοι την αγορα σας και το ξερετε. Δικαιολογω μονο αυτους με 2080ti που εσκασαν 1500 και εχουν καποιο καλο performance boost απο 1080ti/2080. Προσωπικά περίμενα να βγουν οι 20 series, δεν ήθελα να πάω ξανά σε 10 series..Στην αρχή σκεφτόμουν να κάνω skip την γενιά εντελώς και να περιμένω τις 7nm κάρτες αλλά δεν πήγαινε άλλο με την GTX1070, οπότε αποφάσισα να πάρω RTX2080 όπου θα με βγάλει άνετα ως το 2020 που θα βγουν οι νέες(Δεν ψήθηκα να δώσω 600 ευρώ παραπάνω για την RTX2080Ti για 30% περισσότερο performance και 2 Gigarays παραπάνω). Μεταχειρισμένη GTX1080Ti δεν ήθελα, πάντα παίρνω νέα γενιά που έχει και περιθώριο βελτιώσεων με τους drivers. Με τιμολόγιο και την πώληση της GTX1070, η μετάβαση μου βγήκε περίπου 300 ευρώ. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Προσωπικά περίμενα να βγουν οι 20 series, δεν ήθελα να πάω ξανά σε 10 series..Στην αρχή σκεφτόμουν να κάνω skip την γενιά εντελώς και να περιμένω τις 7nm κάρτες αλλά δεν πήγαινε άλλο με την GTX1070, οπότε αποφάσισα να πάρω RTX2080 όπου θα με βγάλει άνετα ως το 2020 που θα βγουν οι νέες. Μεταχειρισμένη GTX1080Ti δεν ήθελα, πάντα παίρνω νέα γενιά που έχει και περιθώριο βελτιώσεων με τους drivers. Με τιμολόγιο και την πώληση της GTX1070, η μετάβαση μου βγήκε περίπου 300 ευρώ. Λογικα περιμενες να παρεις επιδοσεις 2080ti στην τιμη της 1080ti οποτε καταλαβαινω γιατι περιμενες. Αν ηξερες οτι θα εβγαιναν σε αυτες τις τιμες θα ειχες παρει 1080ti καινουργια οταν ειχε βγει και θα ησουν κυριος με την 1070 σιγουρα παιδευτηκες σε 1440p αναλυση. Απλα οπως το λετε οτι πηρατε rtx για το fp32 στεκει μονο στην περιπτωση της 2080ti μιας και η 2080 παιζει στα ιδια με 1080ti που ειναι 1.5 χρονων. Το rtx δηλαδη αν το καλοσκεφτεις ειναι το τυρακι και η nvidia το ηξερε πολυ καλα 1 ωρα παρουσιασης με μπαρουφες μας πουλησε και ειχε αφαιρεσει και τελειως τις αντανακλασεις στην παρουσιαση του bf1 ωστε να ειναι πολυ μεγαλυτερη η διαφορα rtx on/rtx off. Αυτα δεν μου αρεσουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Αν ήξερα(Και όχι μόνο εγώ) τι θα γινόταν με το mining και τις τιμές, θα είχα τσιμπήσει GTX1080Ti όταν κυκλοφόρησε. Την πάτησα γιατί δεν πήγα σε καφετζού 🤣. Όπως και να 'χει, με 300 ευρώ έκανα μετάβαση σε πολύ πιο δυνατή κάρτα. 1
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Αν ήξερα(Και όχι μόνο εγώ) τι θα γινόταν με το mining και τις τιμές, θα είχα τσιμπήσει GTX1080Ti όταν κυκλοφόρησε. Την πάτησα γιατί δεν πήγα σε καφετζού 🤣. Όπως και να 'χει, με 300 ευρώ έκανα μετάβαση σε πολύ πιο δυνατή κάρτα. Οποτε συμφωνουμε. Με 300 ευρω μπορουσες να κανεις τη μεταβαση οταν βγηκε η 1080ti πουλωντας την 1070 500-600 και να εχεις 1.5 χρονο πριν επιδοσεις 2080. Αλλα ναι μεντιουμ δεν ειμαστε. Για το fp32 παντως δεν μπορεις να πεις οτι πας σε 20xx series εκτος 2080ti.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Για RTX/DLSS μπορείς να πεις ότι πάει κάποιος που έχει GTX1080Ti σε RTX2080. Όταν πάει από GTX1070/1080 σε RTX2080/2080Ti πάει για το FP32 performance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις