Matrix7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά για όνομα...Από τότε που βγήκε το battlefield κάθε φορά που μπαίνω διαβάζω τα ίδια ακριβώς,βάλτε λίγη φαντασία,βαρετό έχει καταντήσει
birel-motosport Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ο τύπος έχει μείνει με την φτωχομπινιά την GTX980 και επειδή δεν έχει λεφτά για σοβαρή RTX κάρτα, προσπαθεί να δικαιολογήσει την φτώχεια του. Απλό. θεωρώ λίγο ότι το παρατραβάς με τους χαρακτηρισμούς και δεν είναι ωραίο να μπαίνουνε να διαβάσουμε και να διαβάζουμε αυτά Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από birel-motosport 2
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, 7700K είπε Ακομα δεν μου απαντησατε γιατι το GTA5 εχει καλυτερα γραφικα και φωτοσκιασεις απο το BF5 και σε παλιοτερες καρτες Κάτι δεν βλέπεις καλά. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Acmilangr2
7700K Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Κάτι δεν βλέπεις καλά. Αυτο βλεπω για σενα... Για βαλε διπλα video απο το bf5 να κανουμε συγκρισεις
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Σ ωραίος.... Εχω κι εγω 2 κιλά πορτοκάλια να τα συγκρίνουμε με 3.5 κιλά πατάτες... Απλά θέλω περισσότερα μάτια γιατί είναι ίδια σαν σταγονίτσες νερού... Ολόιδια και συγκρίσιμα...🤣 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, billeiros είπε Επιτρέπεις να γκρινιαξουμε για τις τιμες? Ευχαριστούμε! Τι άλλο μας αφήνεις να κάνουμε? Σου επιτρέπω να κάνεις καραμελίτσα εσένα συγκεκριμένα.. 27 λεπτά πριν, birel-motosport είπε θεωρώ λίγο ότι το παρατραβάς με τους χαρακτηρισμούς και δεν είναι ωραίο να μπαίνουνε να διαβάσουμε και να διαβάζουμε αυτά Υπάρχει και το ignore φίλε μου. 12 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Κάτι δεν βλέπεις καλά. Για ρώτησέ τον, τι είναι το ray-tracing..Να δούμε, ξέρει να απαντήσει ; Ή θα πει gimmick του πέτσινου ;
optimus prime Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εγω το τσιμπησα τωρα με την εκπτωση το Battlefield να δω και εγω με τα ματια μου τι αλλαζει και πως φαινεται.. Aφου δειχνει οτι δεν πεφτει κατω απο 40 fps θα κλειδωθει στα 30 και θα παιξει True Motion για να γινει smooth η κινηση..
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 NVIDIA GeForce RTX2080Ti unable to run Just Cause 4 with 60fps on Very High/Max settings in 4K ''Just Cause 4 also suffers from some ridiculously awful pop-in issues and shadow glitches. Furthermore, and under certain lighting conditions, the game can look really bad (visually).'' Μας πειράζουν τα 4K/47FPS με RTX του BF V κατά τα άλλα..
nikos5800 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ γκρίνια για το τίποτα πραγματικά, σε rasteraizer rendering η Turing απλά είναι οι κορυφαίες κάρτες της αγοράς η Amd της βλέπει μετά Κιάλια, Σε compute performance επισεις είναι απαιχτες +ολοκαίνουριες επαναστατικές τεχνολογίες όπως είναι το real time ray tracing και dlss Η μόνη παραφωνία είναι η τιμή της 2080τι Οι τιμές των rtx 2070 και 2080 είναι λογικές από την στιγμή που είναι πιο δυνατές κάρτες από τις αντίστοιχες της Amd Vega 64 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από nikos5800 1
ROG-X Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, 7700K είπε Η ferrrari σου μπορει να ειναι καλη αλλα το πρωταθλημα στο ραλλυ το κερδιζει το φτιαγμενο Nissan που τερματιζει πρωτο Οποτε φιλος δεν μπορεις να πας στους κριτες και να πεις δωστε μου τον τιτλο επειδη ειμαι καλυτερος σε τεχνιικα χαρακτηριστικα Πρεπει να αποδεχεστε την ηττα σας Ειλικρινα εχω παθει πλακα με τις διαφορες , περισσοτερο ακομα που το τονιζετε ως ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ τρομερων γραφικων ουσιαστικα παιχνιδι του 2016 Πλακα κανεις τωρα, το FF VX στις κονσολες ειναι για πεταμα...ουτε tessellation δεν εχει...To 50% των features απουσιαζουν! Επισης το SSR το εχετε μπερδεψει, επειδη εχει διαφορετικα επιπεδα reflections με διαφορετικο Impact στα fps το καθενα. Mπορει καποιοι να λενε SSR, αλλα αυτο που να τρεχει να ειναι το 1/10 της ποιοτητας και δυναμικοτητας που εχει το συγκεκριμενο feature. Κατεβαστε μια 3d engine και δοκιμαστε τις παραμετροποιησεις του REAL TIME SSR. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από ROG-X
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, ROG-X είπε Πλακα κανεις τωρα, το FF VX στις κονσολες ειναι για πεταμα...ουτε tessellation δεν εχει...To 50% των features απουσιαζουν! Επισης το SSR το εχετε μπερδεψει, επειδη εχει διαφορετικα επιπεδα reflections με διαφορετικο Impact στα fps το καθενα. Mπορει καποιοι να λενε SSR, αλλα αυτο που να τρεχει να ειναι το 1/10 της ποιοτητας και δυναμικοτητας που εχει το συγκεκριμενο feature. Κατεβαστε μια 3d engine και δοκιμαστε τις παραμετροποιησεις του REAL TIME SSR. Ρε φιλε. Γιατι του Μιλάς κινέζικα τώρα;
Arkin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, ROG-X είπε Πλακα κανεις τωρα, το FF VX στις κονσολες ειναι για πεταμα...ουτε tessellation δεν εχει...To 50% των features απουσιαζουν! Επισης το SSR το εχετε μπερδεψει, επειδη εχει διαφορετικα επιπεδα reflections με διαφορετικο Impact στα fps το καθενα. Mπορει καποιοι να λενε SSR, αλλα αυτο που να τρεχει να ειναι το 1/10 της ποιοτητας και δυναμικοτητας που εχει το συγκεκριμενο feature. Κατεβαστε μια 3d engine και δοκιμαστε τις παραμετροποιησεις του REAL TIME SSR. Το ff xv ειναι ενα απο τα παιχνιδια που η pc εκδοση φαινεται 100 φορες καλυτερα απο τις κονσολες. Μακαρι να ισχυε αυτο σε ολα τα παιχνιδια αλλα τα ports δεν λενε να εξαλειφτουν. 1
ROG-X Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επισης τα 4Κ Textures που εβαλαν εδωσαν και μια τελευταια πινελια στο παιχνιδι. Ειδικα εγω που παιζω σε 4Κ με sfx και λοιπα, ειδα διαφορα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από ROG-X
Arkin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ROG-X είπε Επισης τα 4Κ Textures που εβαλαν εδωσαν και μια τελευταια πινελια στο παιχνιδι. Αυτο ηθελα να ρωτησω αν βαλουμε τα 4K textures σε χαμηλοτερες αναλυσεις απο 4K κανουν δουλεια η θες 4k για να τα αξιοποιησεις οπως πρεπει?
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ναι θα δεις διαφορά, η ανάλυση στα textures χρειάζεται γιατί όταν πας πολύ κοντά σε αυτό θες να φαίνεται εξίσου καθαρό και αυτό θέλει ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις