Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης, δεν λένε απλά αντίθετη άποψη αυτοί που κράζω, λένε την ίδια καραμέλα ξανά και ξανά βγάζοντας κόμπλεξ.. 

Δηλαδή.. Παίζω Odyssey περίπου 45 ώρες, μπαίνω στο νήμα και βλέπω ακριβώς τα ίδια άτομα να κράζουν το RT.. Ούτε εμείς δεν ασχολούμαστε τόσο που έχουμε RTX κάρτες ξαναλέω.. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Virus200 είπε

έχει αρχίσει  και ξεφεύγει ο άνθρωπος εδώ και καιρό λέγοντας τα περί φτωχομπινεδων ότι είναι για πλάκα αλλά όταν κάποιος λέει κάτι αντίθετο ευθέως με αυτόν ξεκινάει τις τυρόπιτες και τις ιστορίες. Να δω μέχρι πότε θα τον αφήσουν οι mods να γράφει όλους αυτούς τους γλοιώδεις χαρακτηρισμους χωρίς καμία ποινή γιατί δεν είναι μόνο τώρα το γεγονός αυτό.

Report όλοι μαζί. Αυτή είναι η λυση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάτσε μέτρα με το σταγονόμετρο τα FPS..Έσκασες 1500 ευρώ για GPU..Σε λένε και ηλίθιο από πάνω..

Χαβαλε κανω ρε..

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

4k/47fps.  Not bad 

Ερχεται και η σειρα μας ναι..

Δημοσ.

Πιο πολυ γκρινια ειναι παρα χολη αν εξαιρεσεις μερικους που γινονται γραφικοι.Αλλα δεν εχει αδικο σε αυτα που λεει δηλαδη τι μας εβαλαν την καρτα τοσο και δεν κανει αυτα που διαφημιζει αν ητανε η τιμη διαφορετικη δεν θα ειχαμε τετοια γκρινια και εκει ειναι το ολο θεμα. Ο περισσοτερος κοσμακης περιμενε κατι σε προσιτη τιμη με καλες επιδοσεις και οχι επιδοσεις με σταγονομετρο.Αυτη ειναι η ουσια δυστυχως ακομη και εγω ειμαι ενας απο αυτους που γκρινιαζουν γιατι περιμενα κατι ειτε σε καλυτερη τιμη ειτε με καλυτερες επιδοσεις πραγμα που δεν εγινε.Εχει χιλίοειπωθει αλλα αντε πες σε καποιον που εχει την κ@υλα του τωρα που ηρθαν ετσι τα πραγματα να μην γκρινιαξει καμια 200 φορες γιατι τωρα θα πρεπει να περιμενει την επομενη γενια μπας και παρει κατι με καλη τιμη και καλες επιδοσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, icenex είπε

Πιο πολυ γκρινια ειναι παρα χολη αν εξαιρεσεις μερικους που γινονται γραφικοι.Αλλα δεν εχει αδικο σε αυτα που λεει δηλαδη τι μας εβαλαν την καρτα τοσο και δεν κανει αυτα που διαφημιζει αν ητανε η τιμη διαφορετικη δεν θα ειχαμε τετοια γκρινια και εκει ειναι το ολο θεμα. Ο περισσοτερος κοσμακης περιμενε κατι σε προσιτη τιμη με καλες επιδοσεις και οχι επιδοσεις με σταγονομετρο.Αυτη ειναι η ουσια δυστυχως ακομη και εγω ειμαι ενας απο αυτους που γκρινιαζουν γιατι περιμενα κατι ειτε σε καλυτερη τιμη ειτε με καλυτερες επιδοσεις πραγμα που δεν εγινε.Εχει χιλίοειπωθει αλλα αντε πες σε καποιον που εχει την κ@υλα του τωρα που ηρθαν ετσι τα πραγματα να μην γκρινιαξει καμια 200 φορες γιατι τωρα θα πρεπει να περιμενει την επομενη γενια μπας και παρει κατι με καλη τιμη και καλες επιδοσεις.

Γι' αυτούς τους γραφικούς λέω που λένε την ίδια καραμέλα ξανά και ξανά και ξανά.. Και όταν κοιτάς το σύστημά τους και είναι μέτριο στην καλύτερη, λες, δεν μπορεί.. Το παιδάκι δεν έχει λεφτά για κάτι καλύτερο και κράζει για να νιώσει καλύτερα .. Γνωστή τακτική του λαού μας αυτή έτσι και αλλιώς.. Τώρα για τις τιμές, ναι γκρινιάξτε.. Αλλά τα έχουμε πει τόσες φορές που δεν έχει νόημα να τα ξαναπούμε.. 

Επίσης, εγώ σας είπα ότι οι τιμές δεν θα είναι καλύτερες στα 7nm, αλλά ίδιες ή και χειρότερες..Μακάρι να βγω λάθος βέβαια.. 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γι' αυτούς τους γραφικούς λέω που λένε την ίδια καραμέλα ξανά και ξανά και ξανά.. Και όταν κοιτάς το σύστημά τους και είναι μέτριο στην καλύτερη, λες, δεν μπορεί.. Το παιδάκι δεν έχει λεφτά για κάτι καλύτερο και κράζει για να νιώσει καλύτερα .. Γνωστή τακτική του λαού μας αυτή έτσι και αλλιώς.. Τώρα για τις τιμές, ναι γκρινιάξτε.. Αλλά τα έχουμε πει τόσες φορές που δεν έχει νόημα να τα ξαναπούμε.. 

Επίσης, εγώ σας είπα ότι οι τιμές δεν θα είναι καλύτερες στα 7nm, αλλά ίδιες ή και χειρότερες..Μακάρι να βγω λάθος βέβαια.. 

Και συ ρε φτωχαδακι με ΤΝ πάνελ έχεις μεινει; :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε

Και συ ρε φτωχαδακι με ΤΝ πάνελ έχεις μεινει; :P

Δεν έχω.. Αν πάρω IPS θα ξαναπάω σούπερ μάρκετ μετά από δυο μήνες 😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν έχω.. Αν πάρω IPS θα ξαναπάω σούπερ μάρκετ μετά από δυο μήνες 😁

Για rtx που φωτάνε είχες όμως :D

Δημοσ.

Νομιζω στους γραφικους απλα προσπερνας τα σχολια η απλα γελας και τιποτα παραπερα.Το θεμα ειναι οτι ας κανει οσα λεφτα θελει η καρτα αρκει να δικαιολογει τα χρηματα που ζηταει και η σειρα 2000 δεν τα δικαιολογει τουλαχιστον στα δικα μου ματια και απο οτι φαινεται κ σε μεγαλη μεριδα χρηστων κ για αυτο η γκρινια.Τωρα αν στην επομενη γενια ερθει και ειναι ακριβοτερη αλλα εχει σαφως μεγαλυτερο jump σε επιδοσεις σε σχεση με τον προκατοχο δεν νομιζω να υπαρχει κοσμος που να γκρινιαξει και να πει ααα κανει 1000 η 3080 αλλα εχεις επιδοσεις καλυτερες και απο τιταν λεω εγω ενα σεναριο.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάνα μήνα τώρα.. Εδώ ο άλλος έλεγε ότι η Plasma έχει 700Hz και μας πείραξαν τα φτωχομπινέδες 😂

😂

Ε ναι ο,τι να ναι λεει! Αφου 600 βγάζει οχι 700!🤣

Πάντως δεν νομιζω για ακριβότερα οι επομενες στα 7nm... Αλλα σε παρόμοιες τιμες είναι πιο πιθανο.. Βέβαια εξαρταται κι απο τι θα γινεται με τα mining και γενικα τις τιμες των υπολοιπων καρτων κτλ..

Α! Και απο τον ανταγωνισμό!Χαχαχα! ☠️😵

Δημοσ.
Στις 26/11/2018 στις 12:36 ΜΜ, gpapad20 είπε

Για δευτερη καρτα που έχω βρει σε πολύ καλή τιμή αξίζει ή πρέπει να πάω και σε άλλο κουτί γτ είναι στενά;

1E53C931-85B0-4A52-ABDC-C1769FC24059.jpeg

τα cable pin απο που τα αγορασες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Επιτρέπεις να γκρινιαξουμε για τις τιμες? Ευχαριστούμε! Τι άλλο μας αφήνεις να κάνουμε? Μεγαλοψυχε? Ο καθένας μπορεί να χει ο, τι σύστημα θέλει. Δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αγορασει κατι πιο ακριβό. Μπορεί να μην έχει χρόνο να παίξει, να μη πιστεύει ο, τι αξίζει. Αλλά και στην τελική και 1030 να χει έχει το δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του. Εσύ δεν είσαι ο δερβέναγας εδώ μέσα να λες τον καθένα φτωχομπινέ επειδή διαφωνεί μαζί σου και κατ εσέ δεν έχει λεφτα να πάρει ακριβό h/w. Μιλάς για γραφικούς αλλά έχεις καταντήσει πιο γραφικος και από τα γραφικά Ζαγοροχώρια. Το ξεφτιλίσες.μονιμο Ban σου αξίζει. Τίποτε άλλο. Προσβάλλεις τους παντες

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα δεν μου απαντησατε γιατι το GTA5 εχει καλυτερα γραφικα και φωτοσκιασεις απο το BF5 και σε παλιοτερες καρτες 

Επεξ/σία από 7700K
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...