icenex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Σαν το drama που υπαρχει στο θεμα των καρτων γραφικων δεν θα το βρεις πουθενα πραγματικα ανυπομονω καθε φορα για καινουργια επεισοδια-σχολια. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 December 4 Battlefield V Raytracing DXR performance patch released (benchmarks) 2
giannhstsip Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στις 4/12/2018 στις 11:42 ΠΜ, DEADLAZARUS είπε Να ρωτήσω κάτι: επειδή θα κάνω την κίνηση για την msi 2080 trio, μπορούν όσοι έχουν την κάρτα να αναφέρουν τις θερμοκρασίες τις, τον θόρυβο και αν την τρέχουν με custom fan profile ή stock; Ευχαριστώ θερμά. πανο απο 64 δεν την εχω δει την καρτα. πληρος αθοριβη και τη δουλευω με custom fan που δε πανε πανο απο 45% use. με κλειστα ματια παρτη 1
mtifosi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 https://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Battlefield_V_Tides_of_War_RTX_DXR_Raytracing/ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Παίζω τώρα, κάτι γίνεται τώρα σε 1440P..Και στο Ultra DXR δεν υπάρχει downgrade. Το medium DXR το αναφέρουν και στο patch ότι δεν έπιανε πριν. Οι νερολακούβες δεν με συγκινούν, αλλά τα όπλα δείχνουν ΠΟΛΥ καλύτερα με DXR.
7700K Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, strawman είπε Ρε, σοβαρεψου ρε συ. Αμα ο οποιοσδηποτε απο οσους συμμετεχουν στο thread θελανε να παιζουν σε checkerboard με 30 fps θα ειχαμε ηδη PS4. Το καθε κομματι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ του PC μου ειναι πιο ακριβο απο το PS4. Heck, το keyboard μου κανει οσο το PS4. Οποτε για ποιο πονο ομιλεις? Η ferrrari σου μπορει να ειναι καλη αλλα το πρωταθλημα στο ραλλυ το κερδιζει το φτιαγμενο Nissan που τερματιζει πρωτο Οποτε φιλος δεν μπορεις να πας στους κριτες και να πεις δωστε μου τον τιτλο επειδη ειμαι καλυτερος σε τεχνιικα χαρακτηριστικα Πρεπει να αποδεχεστε την ηττα σας 7 ώρες πριν, ROG-X είπε Το RT ειναι μια αυτοματοποιημενη διαδικασια... ο developer επεμβαινει μονο στο μαγειρεμα του. Το dedicated hardware (RT Cores) επιταχυνει την διαδικασια. Της DICE το SSR ειναι μετριοτατο, για να μην κοβει επιδοσεις αλλα και να δειχνει το RT ανωτερο. To Real Time SSR στο FF XV κατεβαζει μασελες απο τα καναρινια...πολυ εντυπωσιακο, με το αναλογο κοστος στα fps....οπως και στο Crysis 3. To SSR στην κονσολα τρωει μαχαιρι απο τα πρωτα... Ειλικρινα εχω παθει πλακα με τις διαφορες , περισσοτερο ακομα που το τονιζετε ως ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ τρομερων γραφικων ουσιαστικα παιχνιδι του 2016 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από 7700K
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Αμφιβάλω αν ξέρει ο @7700Kτι είναι 30fps και τι checkerboard. Εδώ μέχρι χθες νόμιζε ότι η plasma του είναι 700hz. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δνε ξέρει. Αλλά το ότι επιμένει!
SuperiorSpidey Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, 7700K είπε Η ferrrari σου μπορει ειναι καλη αλλα το πρωταθλημα στο ραλλυ το κερδιζει το φτιαγμενο Nissan που τερματιζει πρωτο Οποτε φιλος δεν μπορεις να πας στους κριτες και να πεις δωστε μου τον τιτλο επειδη ειμαι καλυτερος σε τεχνιικα χαρακτηριστικα Πρεπει να αποδεχτεστε την ηττα σας Μήπως μπορεί κάποιος/α μοντ να του/ης κάνει παρατήρηση ή να προβεί σε κάποια τιμωρία; Τα σχόλια του/ης είναι σταθερά εκτός θέματος και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο νήμα. Στην αρχή ίσως να ήταν λίγο διασκεδαστικός ο χαρακτήρας των δημοσιεύσεων του/ης, αλλά πλέον έχει καταντήσει άκρως γραφικός/η και κουραστικός/ή. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από SuperiorSpidey
gpapad20 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Rtx θα λέτε και θα κλαίτε φτωχομπινεδες!! χαχαχα(satanic laugh)
optimus prime Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Eγω παντως σκεφτομαι να την πουλησω. Εαν ειναι να μην μπορω να βλεπω την μουρη μου να ανατανακλαται στα οπλα με 150fps δεν εχει καποιο νοημα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, adtakhs είπε Sorry κι όλας , αλλά αυτά που λες σε όλο αυτό το θέμα περι φτωχομπινέδων κ.λ.π. είναι ανάκουστα και ενεπίτρεπτα. Δηλαδή πως να πω έναν άνθρωπο που σκάει 1500€ σε κάρτα γραφικών που για να τρέξει RT , πρέπει να μετράει τα FPS με το σταγονόμετρο ? Μηπως ηλ@θ;iο ? Για ποιο σταγονόμετρο μιλάς ; 8 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eγω παντως σκεφτομαι να την πουλησω. Εαν ειναι να μην μπορω να βλεπω την μουρη μου να ανατανακλαται στα οπλα με 150fps δεν εχει καποιο νοημα.. Κάτσε μέτρα με το σταγονόμετρο τα FPS..Έσκασες 1500 ευρώ για GPU..Σε λένε και ηλίθιο από πάνω..
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για ποιο σταγονόμετρο μιλάς ; 4k/47fps. Not bad
adtakhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για ποιο σταγονόμετρο μιλάς ; Εντάξει , πάρε εσύ 1500€ κάρτα για battlefield για να βλέπεις average 47 fps σε 4Κ ... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από adtakhs 1
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Εντάξει , πάρε εσύ 1500€ κάρτα για battlefield για να βλέπεις average 47 fps σε 4Κ ... Δεν με χαλάει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις