Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Τρέχει ήδη το RΤ στα 10 άρια με dev mode. 1
jmirko15 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Γιατί λένε όλοι για 7nm του χρόνου και όχι το 20 πχ.
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, jmirko15 είπε Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Γιατί λένε όλοι για 7nm του χρόνου και όχι το 20 πχ. Λογω amd. 1
noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, jmirko15 είπε Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Γιατί λένε όλοι για 7nm του χρόνου και όχι το 20 πχ. Γιατι το official roadmap της amd τουλαχιστον ειναι για μεσα του 19. Ηδη απο τελη του 18 θα εχει για workstation 1
ilos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ο ορισμός του unoptimized PoS..Με console parity κιόλας, lmao Capcom απλά.. Αν είναι με το volumetric rendering στο high κόβει τα fps σχεδόν στο μισό σε σχέση με απενεργοποιημένο. Σε 1440p όλα high με volumetric rendering off βγάζει άνετα 70+ fps με την 1080.
mindtrapper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Please σταματήστε να λέτε 2Κ και να εννοείτε 1440p, σε κάποια φάση σταματάει να ισχύει το you know what I mean και απλα μπερδεύετε. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από mindtrapper
Arkin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Mιας και εγω πλεον εχω nvidia με freesync Monitor κανε το εξης. δες εδω ακριβως το refresh rate της οθονης https://www.testufo.com/refreshrate . Μετα απο RTSS κλειδωνεις ελαχιστα πιο κατω δηλαδη αν σου βγαλει πχ 59.950 θα βαλεις limiter στα 59.940 . Αν την εχεις στα 75 hz την οθονη δες απο το ιδιο site μην εχεις frame skipping , εγω δυστυχως εχω και αναγκαστηκα να κλειδωσω στα 60. Με αυτον τον τροπο το vsync εχει πολυ μικροτερο input lag . Δες εδω για παραπανω https://www.blurbusters.com/howto-low-lag-vsync-on/ . Επισης ναι απο το control panel μπορεις να ορισεις εσυ οποια Hz θες Άψογος σε ευχαριστώ πολύ. Μέσω αυτού του site με γράφει 75fps 75hz δεν έχω καθόλου frameskip. Να βάλω δηλαδή στο rivatuner 74.90? Στο control panel εχει 60 Και 75. Native πάντα. Μέσω control panel την πήγα μέχρι 78fps χωρίς frameskip. Το θέμα είναι όταν δεν μπορεί η κάρτα να κρατήσει 75 και βάλω πχ 70max θα είναι κομπλέ στα παιχνίδια η θα έχω stuttering? 29um69 έχω με 1070ti το freesync disable εννοείται.
noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Άψογος σε ευχαριστώ πολύ. Μέσω αυτού του site με γράφει 75fps 75hz δεν έχω καθόλου frameskip. Να βάλω δηλαδή στο rivatuner 74.90? Στο control panel εχει 60 Και 75. Native πάντα. Μέσω control panel την πήγα μέχρι 78fps χωρίς frameskip. Το θέμα είναι όταν δεν μπορεί η κάρτα να κρατήσει 75 και βάλω πχ 70max θα είναι κομπλέ στα παιχνίδια η θα έχω stuttering? 29um69 έχω με 1070ti το freesync disable εννοείται. Αποκλιεται να εχεις καθαρο 75 αρη . πρεπει να λεει ειτε 75.0xx ειτε 69.9xx . Για να δουλεψει αυτο που σου λεω πρεπει παντα να πιανεις το maximum refresh rate αλλιως ναι θα εχεις stuttering. Μπορεις να βαλεις απο control πανελ 70hz να τσεκαρεις ξανα ποσα ειναι τα πραγματικα απο το site , δες και εδω , θα το αφησεις να κατασταλαξει καπου για κανα λεπτο https://www.vsynctester.com/detect.html , και μετα θα βαλεις ελαχιστα πιο κατω απο το RTSS. Προσοχη μονο με αυτο δουλευει καλα το fps limiter τα ingame προκαλουν stuttering πολλες φορες.
Aten-Ra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν συμφωνω στο παραπανω οι turing καλα κανουν και βγαινουν και εν μερη ακομα και με αυτες τις τιμες(το για ποιον προοριζονται ειναι αλλο θεμα). 1)Επιτελους η αγορα ηρθε μετα απο μηνες σε μια ισορροπια απο πλευρας price/performance μετα απο παρα πολυ καιρο λογω του Mining(στις pascal τουλαχιστον). 2)Σαν νεα τεχνολογια ειναι λογικο παντα το αρχικο προιον να εχει τα θεματα του. Επρεπε να βγουν οι turing για να εισαγουν το RT και ολα τα αλλα που φερνουν,αλλα τα πραγματικα αποτελεσματα θα τα παρει ο κοσμος απο τις επομενες γενιες. Η κουβεντα του Spartan περι Beta Testing δεν ειναι τυχαια για οσους αγορασουν φετος τις νεες καρτες. 3)Εδωσε την ευκαιρια σε κοσμο να δωσει χρηματα και να παει σε high end καρτες που προηγουμενως αγοραζε κατωτερες. Δες ποσοι εχουμε φτασει να ειμαστε με 1080ti. Σκεψου οτι το 2016 οταν πηγα να αγορασω καρτα απο το Msystems με 580ευρω αγοραζα την Msi 1070,και φετος με 650 πηγα σε 1080ti ftw(πρωτη μου φορα σε ti καρτα)χαρη σε οτι εγινε με το turing. Αλλος πχ που με 360ευρω αγοραζε Asus strix 1060 6gb πλεον με τα ιδια χρηματα απο το bundle της evga αγοραζε 1070ti ftw. Και φυσικα για την πλειοψηφια του κοσμου που παιζει εως 1080p,εχουν πεσει στις μεταχειρισμενες οι 1060 κατω απο 200ευρω.Δες τα ποσοστα πως ανεβαινουν και θα συνεχισουν να ανεβαινουν. https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam?platform=pc Το ιδιο και οσοι αγοραζουν μεταχειρισμενες. Αρα με βαση και τα benchmarks να δειτε για την 2070 τι εχει να ακουστει. Μην τρελαθούμε κιόλας που αυτό έγινε λόγο των Turing. Δεν πήρες την 1080Ti φτηνότερα, στην ίδια τιμή MSRP που βγήκε πριν 1.5 χρόνο την πήρες. Οι τιμές ανέβηκαν λόγο του Mining και κατέβηκαν επίσης λόγο του Mining. 57 λεπτά πριν, michael92 είπε Δεν παίζει αυτό το σενάριο καθώς από τα 7nm και κάτω εκτοξεύεται το κόστος σχεδίασης. Να είμαστε ευχαριστημένοι αν η 3080Ti έχει 1000$ MSRP. Και μικραίνουν τα chip στο μισό και ανεβαίνουν τα clocks.
Arkin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Αποκλιεται να εχεις καθαρο 75 αρη . πρεπει να λεει ειτε 75.0xx ειτε 69.9xx . Για να δουλεψει αυτο που σου λεω πρεπει παντα να πιανεις το maximum refresh rate αλλιως ναι θα εχεις stuttering. Μπορεις να βαλεις απο control πανελ 70hz να τσεκαρεις ξανα ποσα ειναι τα πραγματικα απο το site , δες και εδω , θα το αφησεις να κατασταλαξει καπου για κανα λεπτο https://www.vsynctester.com/detect.html , και μετα θα βαλεις ελαχιστα πιο κατω απο το RTSS. Προσοχη μονο με αυτο δουλευει καλα το fps limiter τα ingame προκαλουν stuttering πολλες φορες. Σωστος νομιζα ελεγες για το αλλο site μεσω ufo που ξερω που δεν γραφει το ακριβες νουμερο. Αυτα μου εβγαλαν τα 2 site. Τι νουμερο να βαλω στο riva?
noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Σωστος νομιζα ελεγες για το αλλο site μεσω ufo που ξερω που δεν γραφει το ακριβες νουμερο. Αυτα μου εβγαλαν τα 2 site. Τι νουμερο να βαλω στο riva? 74.970 . Το τσεκαρεις ingame και αν χρειαστει το προσαρμοζεις προς τα κατω δηλαδη 74.960.Φυσικα in game vsync on 1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε Κλάφτα Χαράλαμπε και το DLSS Προσθετει που προσθετει το TAA θολουρα αυτο το κανει τρις χειροτερο.
Arkin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε 74.970 . Το τσεκαρεις ingame και αν χρειαστει το προσαρμοζεις προς τα κατω δηλαδη 74.960.Φυσικα in game vsync on Εγινε θα το δοκιμασω αν και stutter δεν εχω απλα αν μειωνει το Input lag ειναι πολυ καλη μεθοδος. Βαζω vsync on στο control panel στο riva tuner βαζω 74.970 και στο παιχνιδι vsync on. Θα δοκιμασω και custom αναλυσεις πχ 2560x1080 70hz να δω πως συμπεριφερετε η οθονη στα παιχνιδια. Βγηκαμε λιγο offtopic.
noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Εγινε θα το δοκιμασω αν και stutter δεν εχω απλα αν μειωνει το Input lag ειναι πολυ καλη μεθοδος. Βαζω vsync on στο control panel στο riva tuner βαζω 74.970 και στο παιχνιδι vsync on. Θα δοκιμασω και custom αναλυσεις πχ 2560x1080 70hz να δω πως συμπεριφερετε η οθονη στα παιχνιδια. Βγηκαμε λιγο offtopic. Στο control panel μην βαλεις vsync on . Για να μην παρεξηγηθω μειωνει το input lag σε σχεση με το αν βαλεις ενα σκετο vsync on , gsync/freesync δεν φτανει ποσο μαλλον οταν δεν εχεις καθολου sync Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από noFEARgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις