gpapad20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Σοβαρά, τώρα...η ίδια η EA/DICE υποστηρίζει πως με τις τελευταίες βελτιστοποιήσεις/patch (το οποίο ακόμα δεν κυκλοφόρησε, τελικά?), σε 1440/Ultra/Ultra RTX η Ti θα έχει πλέον άνετα το 60ρι...και εσύ γράφεις πως παίζεις σε 90-120? Πόσο καλή διάθεση θες να δείξω/δείξουμε? παρε ματι γιατι εισαι αλλου εσυ....1440p ολα τερμα ειναι αυτο,παρε τωρα το μεγεθυντικο σου και ξεκινα Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από gpapad20
Πέτρος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή έχω χρόνο, εδώ αλλού που είμαι...τί ακριβώς βλέπω? Στατική εικόνα σε άδειο σημείο, με νερολακούβες μόνο? Χωρίς το παραμικρό σημείο αναφοράς-σύγκρισης? Κάτσε...φορτώνω το 1, πετάω, και πιάνω 144+fps.
gpapad20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Επειδή έχω χρόνο, εδώ αλλού που είμαι...τί ακριβώς βλέπω? Στατική εικόνα σε άδειο σημείο, με νερολακούβες μόνο? Χωρίς το παραμικρό σημείο αναφοράς-σύγκρισης? Κάτσε...φορτώνω το 1, πετάω, και πιάνω 144+fps. χαχα γελαω να σου πω αν σου δειξω βιντεο οπως το γουσταρεις και ειμαι παντα πανω απο 90 fps θα κοιμηθεις ησυχος? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από gpapad20
_Theo_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gpapad20 είπε παρε ματι γιατι εισαι αλλου εσυ....1440p ολα τερμα ειναι αυτο,παρε τωρα το μεγεθυντικο σου και ξεκινα Εγώ δεν βλέπω και τρομερές διαφορές σε σχέση με το BF 1 (screenshot από το PC μου). Κρατήστε και μια πισινή για το RT, λέω εγώ τώρα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μπορείς να πετύχεις πολύ καλό αποτέλεσμα χωρίς RT, αφού όμως ξεπατωθείς στη δουλειά..Και πάλι δεν θα 'χει ακρίβεια παντού..Το RT το κάνει αυτόματα, δεν κουράζεται ο dev και βάζει ακρίβεια παντού(Όπου μπει RT βέβαια).
gpapad20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μπορείς να πετύχεις πολύ καλό αποτέλεσμα χωρίς RT, αφού όμως ξεπατωθείς στη δουλειά..Και πάλι δεν θα 'χει ακρίβεια παντού..Το RT το κάνει αυτόματα, δεν κουράζεται ο dev και βάζει ακρίβεια παντού(Όπου μπει RT βέβαια). οσα δεν φτανει η αλεπου....
nikos5800 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μπορείς να πετύχεις πολύ καλό αποτέλεσμα χωρίς RT, αφού όμως ξεπατωθείς στη δουλειά..Και πάλι δεν θα 'χει ακρίβεια παντού..Το RT το κάνει αυτόματα, δεν κουράζεται ο dev και βάζει ακρίβεια παντού(Όπου μπει RT βέβαια). Καλά όχι και αυτόματα κόψε κατι Καλα όχι και αυτόματα κόψε κατι Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από nikos5800
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Καλα όχι και αυτόματα κόψε κατι ''It just works'' τάδε έφη πέτσινος
7700K Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Ψαχνω να καταλαβω ακομα τι ειναι αυτο το ray tracing που το πουλαει χρυσαφι η nvidia στα θυματα Εντωμεταξυ σε κατι παλια hardware βλεπουμε εκπληκτικα αποτελεσματα.. Ποιος δουλευει ποιον ειναι ξεκαθαρο το θεμα
aorus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 @7700K https://www.youtube.com/watch?v=Pwk7zCFzzmo
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Ailure, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.. 1
strawman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 17 hours ago, 7700K said: Ποναει που θα βλεπεις τετοια παιχνιδια μονο απο το youtube ... Ρε, σοβαρεψου ρε συ. Αμα ο οποιοσδηποτε απο οσους συμμετεχουν στο thread θελανε να παιζουν σε checkerboard με 30 fps θα ειχαμε ηδη PS4. Το καθε κομματι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ του PC μου ειναι πιο ακριβο απο το PS4. Heck, το keyboard μου κανει οσο το PS4. Οποτε για ποιο πονο ομιλεις?
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, aorus είπε @7700K https://www.youtube.com/watch?v=Pwk7zCFzzmo 21 λεπτά πριν, strawman είπε Ρε, σοβαρεψου ρε συ. Αμα ο οποιοσδηποτε απο οσους συμμετεχουν στο thread θελανε να παιζουν σε checkerboard με 30 fps θα ειχαμε ηδη PS4. Το καθε κομματι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ του PC μου ειναι πιο ακριβο απο το PS4. Heck, το keyboard μου κανει οσο το PS4. Οποτε για ποιο πονο ομιλεις? Εγω να σας πω την αλήθεια, κάλο εχω βγάλει μόνο στο πόδι μου... Δεν είχα δει ποτέ στο κεφάλι... Και τόσα χρόνια νόμιζα οτι είναι απλά μια έκφραση! Αλλά τελικά δεν είναι.... Υπάρχει στ΄αλήθεια και μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε....🤣
ROG-X Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το RT ειναι μια αυτοματοποιημενη διαδικασια... ο developer επεμβαινει μονο στο μαγειρεμα του. Το dedicated hardware (RT Cores) επιταχυνει την διαδικασια. Της DICE το SSR ειναι μετριοτατο, για να μην κοβει επιδοσεις αλλα και να δειχνει το RT ανωτερο. To Real Time SSR στο FF XV κατεβαζει μασελες απο τα καναρινια...πολυ εντυπωσιακο, με το αναλογο κοστος στα fps....οπως και στο Crysis 3. To SSR στην κονσολα τρωει μαχαιρι απο τα πρωτα... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Control..Ray-traced reflections, shadows και GI..Εδώ θα φύγουν σαγόνια, κρέπες και καναρίνια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις