gpapad20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Να ρωτήσω κάτι: επειδή θα κάνω την κίνηση για την msi 2080 trio, μπορούν όσοι έχουν την κάρτα να αναφέρουν τις θερμοκρασίες τις, τον θόρυβο και αν την τρέχουν με custom fan profile ή stock; Ευχαριστώ θερμά. Την έχω με 55% fan speed και είναι κάτω από 70 βαθμούς μονίμως για την ti μιλάω όμως 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Την έχω με 55% fan speed και είναι κάτω από 70 βαθμούς μονίμως για την ti μιλάω όμως Να φανταστώ ότι ο θόρυβος είναι μηδαμινός; Αν είναι η ti κάτω από 70 (η οποία στις παρουσιάσεις έπιανε μέχρι 74), φαντάζομαι η 2080 θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερα.
Πέτρος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, aorus είπε Σου φαίνεται και άθλια η ποιότητα στο όπλο, μήπως και η δεξια πατούσα του στρατιώτη δεν έχει καλή αντανάκλαση από την μπίχλα?????? Οτι να ναι θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε στο θέμα των turing......τα rt effects τρέχουν όπως έγραψε και πιο πάνω ο optimus real time aka είναι σχεδόν απίθανο να πετύχουμε την ίδια εικόνα από την ίδια γωνιά με τους ίδιους φωτισμούς..... Επίσης ο μόνος τρόπος για να έχει κάποιος άποψη στο θέμα του rtx, dxr είναι να τρέχει μπροστά του real time και όχι video captures σε χαμηλότερη ανάλυση της πραγματικής και στην συνέχεια επανασυμπίεση τους για προβολή στο youtube, δεν υπάρχει καμία επαφή, όποιος δεν το καταλαβαίνει ας έχει άποψη από εικόνες video στο youtube και απόψεις από thread Και επειδή είναι flame (εγώ δεν κάνω ότι δεν καταλαβαίνω) "Εχει πλάκα ότι δεν πιάνεστε πουθενά....... Εχεις επιδόσεις με το dlss, δεν σας αρέσει η ποιότητα της εικόνας γιατί δεν είναι native 4K Σου δίνει visuals με το rtx/bf5 που δεν έχουν σχέση με οτιδήποτε πιο πριν, γκρινιάζετε για τις επιδόσεις και το πόσο βαρύ είναι Βγάζει patch με σημαντικό uplift σε επιδόσεις...ψάχνετε φαντάσματα και ότι δεν φαίνεται η σκιά του σκαντζόχοιρου πίσω από την πέτρα Αλλά κατά τα άλλα το παίζουμε και τύποις αντικειμενικοί.....παπάρια το μόνο που κάνετε είναι κυνήγι μαγισσών και κατηγορείτε την nvidia που δίνει τεχνολογία ενώ οι ανταγωνιστές λέμε τώρα εξασκούνται στην παλινδρομική κίνηση...... Νννννναι...ότι πεις. Τα υποσχέθηκαν, τα κοστολόγησαν, και μέχρι τώρα, δεν παρέδωσαν. Δικαίωμά σου να τα δέχεσαι και να τα θαυμάζεις, δικαίωμά μου να μην. Αν έχεις επιχειρήματα, έχει καλώς. Αν απλά θες να επιτεθείς σε αυτό που γράφω, πάλι καλώς. Ξαφνικά θόλωσε την εικόνα η συμπίεση, στο σημείο του όπλου, μόνο...και μάλιστα στο med (γιατί στο ultra είναι καλό)...sure. Δεν κατέβασαν λεπτομέρειες (κι άλλο), για να γίνει playable με τις μικρές κάρτες. Α, να μάθουμε κιόλας γιατί τελικά το συγκεκριμένο patch δεν βγήκε/κυκλοφόρησε...μάλλον κάπου τους πήραν χαμπάρι. 1
gpapad20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Να φανταστώ ότι ο θόρυβος είναι μηδαμινός; Αν είναι η ti κάτω από 70 (η οποία στις παρουσιάσεις έπιανε μέχρι 74), φαντάζομαι η 2080 θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερα. Σχεδόν μηδαμινός ναι 1
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Την έχω με 55% fan speed και είναι κάτω από 70 βαθμούς μονίμως για την ti μιλάω όμως Ποσες στροφες εχουν οι ανεμιστηρες με 55% γιατι η strix στο 55% εχει 1920 και προφανως ακουγεται. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Arkin
gpapad20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή κάποιοι το έχετε κουράσει το θέμα και δεν έχετε δει καν rtx... κυρίως αυτοί που μου έχουν στειλει αστεια μηνύματα Ως κάτοχος λοιπόν θεωρώ έχω καλύτερη εικόνα από τους περισσότερους ειδήμονες εδώ μέσα που μόνο review διαβάζουν και κανα βίντεο από τους γνωστούς 5-6 youtubers.Οσο αφορά την ti πάντα,ναι είναι ακριβή συμφωνώ Απόλυτα αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι κάνει ότι είπαν οτι θα κάνει,δουλεύει!!! πλέον rtx ultra σε 1440p παίζει από 90-120 FPS στο δικό μου πισι τουλάχιστον, 4κ σε όλα πάνω από 70fps, όταν λέγαμε να περίμενουμε drivers και μετά να κρίνουμε κάποιοι γελάγανε και λέγαν φόλα και πέτσινος και τα γνωστά.Πρεπει να το δεις από κοντά Για να καταλάβεις τι κάνει με τις αντανακλάσεις ΔΕΝ φενεται από τα βίντεο!και κάτι τελευταίο μην συγκρίνετε 2080ti με 1080ti 2080ti είναι η αντίστοιχη Τατιάνα και η νέα τατιανα που ανακοινώθηκε είναι για επαγγελματίες Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από gpapad20
ilos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gpapad20 είπε 2080ti είναι η αντίστοιχη Τατιάνα και η νέα τατιανα που ανακοινώθηκε είναι για επαγγελματίες Πσιτ παίζει νέο star wars. Ετοιμαστείτε για Darth Τατιάνα.🤩 1
7700K Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στις 2/12/2018 στις 4:38 ΜΜ, Acmilangr2 είπε ΤΑΑΑΑΑΑΑΠΑ ΛΕΜΕ. τα έχεις χάσει και δεν ξέρεις τι να πείς. Κρίμα που αδικείται η plasma σου και δεν μπορείς να δεις 700fps λόγω PS4 Δεν το σωνεις με τιποτα Οι νικητες σας εχουν παρει τα σωβρακα , καλο λοιπον να αποδεχτειτε την ηττα σας
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, 7700K είπε Δεν το σωνεις με τιποτα Οι νικητες σας εχουν παρει τα σωβρακα , καλο λοιπον να αποδεχτειτε την ηττα σας Τι ψέυτικα-καρτουνιστικα-artwork γραφικά είναι αυτά που μου δείχνεις τώρα...σε έχει για πρωινό το PC Ακόμα πονάς με το CRYSIS εε; 1
azazil1190 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τι ψέυτικα-καρτουνιστικα-artwork γραφικά είναι αυτά που μου δείχνεις τώρα...σε έχει για πρωινό το PC Ακόμα πονάς με το CRYSIS εε; Το ενα η το τρια?😆 23 λεπτά πριν, 7700K είπε Δεν το σωνεις με τιποτα Οι νικητες σας εχουν παρει τα σωβρακα , καλο λοιπον να αποδεχτειτε την ηττα σας Το βιντεακι ειναι με rtx on or off?
7700K Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τι ψέυτικα-καρτουνιστικα-artwork γραφικά είναι αυτά που μου δείχνεις τώρα...σε έχει για πρωινό το PC Ακόμα πονάς με το CRYSIS εε; Ποναει που θα βλεπεις τετοια παιχνιδια μονο απο το youtube ... Περαν των video που σας ξεβρακωνουν , ολες οι κριτικες για τα γνωστα exclusives συγεκντρωνουν θαυμασμο απο gamers και ειδικους Στα pc δεν βλεπουμε κανα game της προκοπης να φτανει μετα δυσκολιας to 85αρι , ουτε μενει φυσικα στη μνημη των Gamers με εξαιρεση μονο κατι grand thief και MMORPG
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, 7700K είπε Ποναει που θα βλεπεις τετοια παιχνιδια μονο απο το youtube ... Περαν των video που σας ξεβρακωνουν , ολες οι κριτικες για τα γνωστα exclusives συγεκντρωνουν θαυμασμο απο gamers και ειδικους Στα pc δεν βλεπουμε κανα game της προκοπης να φτανει μετα δυσκολιας to 85αρι , ουτε μενει φυσικα στη μνημη των Gamers με εξαιρεση μονο κατι grand thief και MMORPG 1ον έχω PS4 pro. 2ον δεν υπάρχει παιχνίδι που να παίζει καλύτερα στο PS4 από ότι σε ένα ακριβό (μην σου πώ και μέτριο) PC. Αν το πιστεύεις απλά είσαι ΧΑΖΟΣ γιατί κανείς άλλον στον κόσμο δεν συμφωνεί μαζί σου 3ον. Ναι τα Exclusive είναι το δυνατό σημείο των κονσολών. Είπες και κάτι σωστό μία φορά 4ον. Είσαι άσχετος.Δεν είναι κακό να είναι άσχετος κάποιος, κακό είναι όταν επιμένι 5ον. PLASMA FTW Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Acmilangr2 1
Πέτρος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, gpapad20 είπε Επειδή κάποιοι το έχετε κουράσει το θέμα και δεν έχετε δει καν rtx... κυρίως αυτοί που μου έχουν στειλει αστεια μηνύματα Ως κάτοχος λοιπόν θεωρώ έχω καλύτερη εικόνα από τους περισσότερους ειδήμονες εδώ μέσα που μόνο review διαβάζουν και κανα βίντεο από τους γνωστούς 5-6 youtubers.Οσο αφορά την ti πάντα,ναι είναι ακριβή συμφωνώ Απόλυτα αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι κάνει ότι είπαν οτι θα κάνει,δουλεύει!!! πλέον rtx ultra σε 1440p παίζει από 90-120 FPS στο δικό μου πισι τουλάχιστον, 4κ σε όλα πάνω από 70fps, όταν λέγαμε να περίμενουμε drivers και μετά να κρίνουμε κάποιοι γελάγανε και λέγαν φόλα και πέτσινος και τα γνωστά.Πρεπει να το δεις από κοντά Για να καταλάβεις τι κάνει με τις αντανακλάσεις ΔΕΝ φενεται από τα βίντεο!και κάτι τελευταίο μην συγκρίνετε 2080ti με 1080ti 2080ti είναι η αντίστοιχη Τατιάνα και η νέα τατιανα που ανακοινώθηκε είναι για επαγγελματίες Εντυπωσιακό να έχεις τα ίδια fps με RTX on...όσο βγάζει το SP στα benches με RTX off. Κόψε κάτι. 1
gpapad20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Εντυπωσιακό να έχεις τα ίδια fps με RTX on...όσο βγάζει το SP στα benches με RTX off. Κόψε κάτι. κερναω καφε οποτε θες να δεις ποσο εντυπωσιακο ειναι και Live γιατι απο σχολιασμο βιντεο και review χορτασα αδερφεεε 5 ώρες πριν, Arkin είπε Ποσες στροφες εχουν οι ανεμιστηρες με 55% γιατι η strix στο 55% εχει 1920 και προφανως ακουγεται. ειναι στις 1820 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από gpapad20
azazil1190 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 😂😂😆 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190
Προτεινόμενες αναρτήσεις