Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Οτιδήποτε με 90ppi και πάνω οθόνη σε απόσταση 60 70 εκατοστά και πάνω είναι μια χαρά. Μην κοιτάτε μόνο αναλύσεις, ppi και απόσταση σε συνάρτηση με διαγώνιο να βλέπετε. 3
ilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Για monitor με την παραδοχή ότι κάποιος κάθεται μέχρι 50-70 εκατοστά αρκούν 23-24" για 1080p και 27-32" για 1440p. Με αυτές τις αναλύσεις θα έχεις λίγο πολύ και 100% scaling στα windows που είναι σημαντικό κιόλας για όσους από εμάς χρησιμοποιούν παλιότερες εφαρμογές. Τώρα αν κάποιος έχει home theater pc και κάθεται στα 10 μέτρα από τη τηλεόραση μπορεί και να πάρει και 1080p 70ρα ξέρω εγώ 😁. 4k σε monitor θα έπαιρνα μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς αν για κάποιο λόγο χρειαζόμουν το πολύ υψηλό ppi της (πχ επεξεργασία εικόνας/video). Για gaming ανεβάζει δυσανάλογα το κόστος του όλου setup, ειδικά για high refresh gaming. 1
icenex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Κατσε να δειτε πλακα που αυτη θα εχει επιδοσεις που επρεπε να εχει η 2080ti οπως μας ειχε καλομαθει στις προηγουμενες γενιες.Βεβαια θα πιασει πολλους ποπουδακους η συγκεκριμενη....
Tenshi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) O Jayztwocents θα ξαναχαλάσει το Skunkworks 🤣 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Tenshi
malakudi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, icenex είπε Κατσε να δειτε πλακα που αυτη θα εχει επιδοσεις που επρεπε να εχει η 2080ti οπως μας ειχε καλομαθει στις προηγουμενες γενιες.Βεβαια θα πιασει πολλους ποπουδακους η συγκεκριμενη.... Με 6% παραπάνω cuda cores (4608 vs 4352), πόσο παραπάνω απόδοση να έχει; 1
icenex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, malakudi είπε Με 6% παραπάνω cuda cores (4608 vs 4352), πόσο παραπάνω απόδοση να έχει; Δεν εχω ιδεα και ποσο μαλλον σε καινουργια αρχιτεκτονικη..Ας μιλησουν αυτοι που ξερουν πως μεταφραζεται αυτο το ποσοστο.Εγω ενα σχολιο εκανα αν οντως σκασεi με οντως παραπανω επιδοσεις-σημαντικο ποσοστο και απο 2080τι 1
aorus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δεν προορίζεται για gaming αν βγεί (δεν μου λέει τίποτα το απόσπασμα) από ένα youtuber, σε gaming η απόδοση της θα είναι στην περιοχή της 2080Τi όλο το νόημα της θα είναι η απόδοση της σε επαγγελματικές επιστημονικές εφαρμογές λόγω των fp64 cuda cores που θα έχει και λείπουν από τις gaming turing gpus
icenex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, aorus είπε Δεν προορίζεται για gaming αν βγεί (δεν μου λέει τίποτα το απόσπασμα) από ένα youtuber, σε gaming η απόδοση της θα είναι στην περιοχή της 2080Τi όλο το νόημα της θα είναι η απόδοση της σε επαγγελματικές επιστημονικές εφαρμογές λόγω των fp64 cuda cores που θα έχει και λείπουν από τις gaming turing gpus Καλα μεταξυ μας ολοι ξερουμε βαση προιστοριας για τι κοινο προοριζεται και για τι δουλεια...Βεβαια σε αυτην την γενια η πρασινη ειναι ολο εκπληξεις εξου και το σχολιο μου πλακα θα εχει....
aorus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Ολη η ουσία είναι αυτό που έγραψα "λόγω των fp64 cuda cores που θα έχει και λείπουν από τις gaming turing gpus" τώρα αν θέλεις να πληρώσεις 3000€ για 5% uplift σε σχέση με την 2080Τi π.χ. για να βγείς πρώτος στο fire strike στο hwbot, αυτό είναι άλλο πράγμα αλλά υπάρχει και αυτό το κοινό προφανώς.. 1
malakudi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, aorus είπε Ολη η ουσία είναι αυτό που έγραψα "λόγω των fp64 cuda cores που θα έχει και λείπουν από τις gaming turing gpus" τώρα αν θέλεις να πληρώσεις 3000€ για 5% uplift σε σχέση με την 2080Τi π.χ. για να βγείς πρώτος στο fire strike στο hwbot, αυτό είναι άλλο πράγμα αλλά υπάρχει και αυτό το κοινό προφανώς.. Και για να είμαστε 100% σωστοί, δε λείπουν τα fp64, τα τσιπάκια σε quadro και gaming είναι τα ίδια, απλώς είναι απενεργοποιημένα σε microcode level. Πολύ παλιότερα η nvidia τα απενεργοποιούσε σε driver level αλλά επειδή γίνονταν hacks, πλέον είναι απενεργοποιημένα στο microcode/firmware.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, icenex είπε Κατσε να δειτε πλακα που αυτη θα εχει επιδοσεις που επρεπε να εχει η 2080ti οπως μας ειχε καλομαθει στις προηγουμενες γενιες.Βεβαια θα πιασει πολλους ποπουδακους η συγκεκριμενη.... Ένα 15-20% πάνω θα 'ναι.
azazil1190 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ένα 15-20% πάνω θα 'ναι. Και η τιμη για 15-20% επανω? 😂 Θα κλαψουν μανουλες😂 Vfm θα ειναι
ROG-X Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γι αυτο το Crysis ΙΙΙ, ακομα και σημερα ειναι ανετα πρωτη θεση... Wolfentein 2017 -> https://postimg.cc/XX2mgXjD Crysis 3 2013 -> https://postimg.cc/sGBcmjmt Να μιλησω για Global Illumination, advanced Shading, Real time SSR και αλλα τετοια....που με κατι dice γελανε ακομα και τα overboost κουτσα καναρινια των 8gb... 😁 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από ROG-X 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις