michael92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Σκέψου να βγουν και οι δυο (AMD , NVIDIA) στα 7nm κοντά κοντά χρονικά και να πέσουν οι τιμές των 7nm High-End Top καρτών (RTX3080Τι κλπ) στα 600-700 Ευρω λόγο ανταγωνισμού. Εκεί να δεις εγκεφαλικά που θα πέσουν σε όσους αγόρασαν 1500Ευρω τις RTX2080Ti και δεν θα τις πουλάνε ούτε στα 500. 😁😂 Δεν παίζει αυτό το σενάριο καθώς από τα 7nm και κάτω εκτοξεύεται το κόστος σχεδίασης. Να είμαστε ευχαριστημένοι αν η 3080Ti έχει 1000$ MSRP.
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καλα αυτο δεν υπηρχε περιπτωση να γινει φετος οσο και να το θελαμε,ειπαμε να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες. Δεν ειναι στραγαλια το 4κ για να μιλαμε και για 144hz ποσο μαλλον σε ultra. Κατσε να κρατήσουμε στην πλειοψηφια το 4k/60 και για τα αλλα βλέπουμε.. Χλωμο και αυτό στους τίτλους που θα αξιζουν.. Εχετε καταλαβει γιατι την ψάχνουν οι εταιρείες με λύσεις τυπου DLSS κυριως; Δεν βγαίνουν ευκολα τα κουκια για μεγαλα νουμερα παιδια, οι αυξησεις στις αναλυσεις εχουν γεωμετρική αύξηση πλεον, μην περιμένουμε θαυματα.. 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Δεν συμφωνω στο παραπανω οι turing καλα κανουν και βγαινουν και εν μερη ακομα και με αυτες τις τιμες(το για ποιον προοριζονται ειναι αλλο θεμα). 1)Επιτελους η αγορα ηρθε μετα απο μηνες σε μια ισορροπια απο πλευρας price/performance μετα απο παρα πολυ καιρο λογω του Mining. 2)Σαν νεα τεχνολογια ειναι λογικο παντα το αρχικο προιον να εχει τα θεματα του. Επρεπε να βγουν οι turing για να εισαγουν το RT και ολα τα αλλα που φερνουν,αλλα τα πραγματικα αποτελεσματα θα τα παρει ο κοσμος απο τις επομενες γενιες. Η κουβεντα του Spartan περι Beta Testing δεν ειναι τυχαια για οσους αγορασουν φετος τις νεες καρτες. 3)Εδωσε την ευκαιρια σε κοσμο να δωσει χρηματα και να παει σε high end καρτες που προηγουμενως αγοραζε κατωτερες. Δες ποσοι εχουμε φτασει να ειμαστε με 1080ti. Σκεψου οτι το 2016 οταν πηγα να αγορασω καρτα απο το Msystems με 580ευρω αγοραζα την Msi 1070,και φετος με 650 πηγα σε 1080ti ftw(πρωτη μου φορα σε ti καρτα)χαρη σε οτι εγινε με το turing. Αλλος πχ που με 360ευρω αγοραζε Asus strix 1060 6gb πλεον με τα ιδια χρηματα απο το bundle της evga αγοραζε 1070ti ftw. Το ιδιο και οσοι αγοραζουν μεταχειρισμενες. Αρα με βαση και τα benchmarks να δειτε για την 2070 τι εχει να ακουστει. Προφανώς έκανα πλάκα. Δεν διαφωνώ με τις επισημάνσεις σου, αλλά η τιμολόγηση καλύπτει με πέπλο αρνητικοτήτας (και δικαίως) τα καλά που φέρνουν οι turing.
narta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, michael92 είπε Δεν παίζει αυτό το σενάριο καθώς από τα 7nm και κάτω εκτοξεύεται το κόστος σχεδίασης. Να είμαστε ευχαριστημένοι αν η 3080Ti έχει 1000$ MSRP. Ναι αλλα μειωνεται το κοστος ανα die. Μια η αλλη ερχεται οπως και στις προηγουμενες γενιες. Τα 1300€+ της 2080ti ειναι απλα αρμεγμα.
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Κατσε να κρατήσουμε στην πλειοψηφια το 4k/60 και για τα αλλα βλέπουμε.. Χλωμο και αυτό στους τίτλους που θα αξιζουν.. Εχετε καταλαβει γιατι την ψάχνουν οι εταιρείες με λύσεις τυπου DLSS κυριως; Δεν βγαίνουν ευκολα τα κουκια για μεγαλα νουμερα παιδια, οι αυξησεις στις αναλυσεις εχουν γεωμετρική αύξηση πλεον, μην περιμένουμε θαυματα.. Εγω το ξερω γιαυτο και δεν εχω βλεψεις για 4κ. Προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος που το 1440p εχει φτασει σε τοσο καλο επιπεδο απο πλευρας αποδοσης .
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Να πούμε, βέβαια, και ένα θετικό. Εκπληκτικές οι θερμοκρασίες της asus strix (2080+2080ti). Οι αντίστοιχες της trio με απογοήτευσαν λιγάκι (της duke φαίνονται μια χαρά).
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε Προφανώς έκανα πλάκα. Δεν διαφωνώ με τις επισημάνσεις σου, αλλά η τιμολόγηση καλύπτει με πέπλο αρνητικοτήτας (και δικαίως) τα καλά που φέρνουν οι turing. Η τιμολογηση θα αλλαξει μολις φυγει απο την μεση το αποθεμα των Pascal.Εδω θα ειμαστε να το δουμε αυτο,ποσο θα πεσουν. Πιστευεις εσυ οτι η 2080 θα πουλησει στα 900+ευρω με αυτες τις επιδοσεις?Ουτε για αστειο. Και η 2080ti μολις κυκλοφορησει και το battlefield V θα χασει ο κοσμος ολο το ενδιαφερον γιατι δεν κυκλοφορει τιποτα αλλο φετος αξιο αναφορας μεχρι το 2019.
Spasarxidas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Η amd έσωσε την παρτίδα με το mining και ξεπούλησε.Η nvidia δε βλέπω να τη σώζει με τίποτα.Προβλεπονται μεγάλο fail οι turing.
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Η τιμολογηση θα αλλαξει μολις φυγει απο την μεση το αποθεμα των Pascal.Εδω θα ειμαστε να το δουμε αυτο,ποσο θα πεσουν. Πιστευεις εσυ οτι η 2080 θα πουλησει στα 900+ευρω με αυτες τις επιδοσεις?Ουτε για αστειο. Και η 2080ti μολις κυκλοφορησει και το battlefield V θα χασει ο κοσμος ολο το ενδιαφερον γιατι δεν κυκλοφορει τιποτα αλλο φετος αξιο αναφορας μεχρι το 2019. Αυτό μένει να φανεί. Κρίνουμε με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αναμονή και βλέπουμε...
narta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Πασχαληδες και Turding πανε χερι χερι μεχρι τα 7nm. O Πετσινος οχι εγω
Spasarxidas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Περίμενα τη νέα γενιά για 4κ gaming αλλά αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.Μενω σε 1080p με την ταπεινη μου 1080 και δε νιώθω ούτε λεπτό βλάκας.
Arkin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, malakudi είπε Εγώ θέλω να σταθώ σε μερικά review όπως του guru3d όπου συγκρίνουν με μέτριες κάρτες 1080 ti. Πχ για το Far Cry 5, 4K, Ultra, στο Hardware Unboxed review: 2080 Ti 77, 1080 Ti 60, διαφορά 29% Στο review του Linus, 2080 Ti 72, 1080 Ti 55, διαφορά 30% Ενώ στο guru3d, 2080 Ti, 2080 Ti 74, 1080 Ti 53, διαφορά 40% Φυσικά και υπάρχει αν η οθόνη σου κλειδώνει και στα 50 Hz, και οι πιο πολλές TV το κάνουν, αφού το 2160p50 είναι μέσα στα spec. Γνωρίζεις αν γίνεται μέσω control panel να φτιάξουμε custom ανάλυση για όσα hertz θέλουμε? Πχ σε μένα έχει 60 75 αλλά σε custom βάζω ότι θέλω. Θα κλειδώσει πχ στα 65 η στα 55 στη native ανάλυση?
Πέτρος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πιστευα οτι ο βασικος λογος που αργησαν τα review να βγουν θα ηταν για να κυκλοφορησει πρωτα το Shadow of the tomb raider,μηπως και ηταν το παιχνιδι benchmark πανω στο RTX αλλα οπως φαινεται μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε για το Battlefield V. Χωρίς να έχει βγει επίσημα το RT από την MS στα 10ρια (κοντοζυγώνει), πώς θα το έτρεχαν? Με Insider/skip ahead εκδόσεις?
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελος παντων προσωπικα αυτα που ηθελα να δω τα ειδα για το τι ρολο βαρανε οι καρτες χωρις το RT. Περαν τουτου για οσους ειναι σε φαση αγορας,ας τα βαλουν κατω και ας αγορασουν οτι θελουν(ακομα και vega αν πχ εχουν freesync monitor ή θελουν να αγορασουν)΄. 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Χωρίς να έχει βγει επίσημα το RT από την MS στα 10ρια (κοντοζυγώνει), πώς θα το έτρεχαν? Με Insider/skip ahead εκδόσεις? Οπως ειπα νομιζα οτι η nvidia θα φροντιζε(κοινως θα ειχε ενημερωθει για το release απο MS και θα κυκλοφορουσε αναλογα τις καρτες/nba των benchmarks) να ειχε εστω ενα παιχνιδι στα benchmarks για να μπορουν οι youtubers να κανουν benchmarks και με αυτο αφου υποτιθεται οτι ειναι το selling point τους. Μονο ετσι κανονικα θα ηταν ολοκληρωμενο το review για ειναι ο υποψηφιος αγοραστης πληρως ενημερωμενος για αυτο. Τελικα επεσα εξω. 51 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Στο καλό. Σε περιμένουμε μετά από 3 μήνες με τα πρώτα benchmarks... Και μην ξεχναμε οτι επειδη ειναι τα ματια του ευαισθητα και δεν μπορει να παιξει σε κατω απο 60fps(γιαυτο πουλαει την 1080ti οπως ειπε),θα παιξει στο ps4 το spiderman στα 30fps Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Γνωρίζεις αν γίνεται μέσω control panel να φτιάξουμε custom ανάλυση για όσα hertz θέλουμε? Πχ σε μένα έχει 60 75 αλλά σε custom βάζω ότι θέλω. Θα κλειδώσει πχ στα 65 η στα 55 στη native ανάλυση? Mιας και εγω πλεον εχω nvidia με freesync Monitor κανε το εξης. δες εδω ακριβως το refresh rate της οθονης https://www.testufo.com/refreshrate . Μετα απο RTSS κλειδωνεις ελαχιστα πιο κατω δηλαδη αν σου βγαλει πχ 59.950 θα βαλεις limiter στα 59.940 . Αν την εχεις στα 75 hz την οθονη δες απο το ιδιο site μην εχεις frame skipping , εγω δυστυχως εχω και αναγκαστηκα να κλειδωσω στα 60. Με αυτον τον τροπο το vsync εχει πολυ μικροτερο input lag . Δες εδω για παραπανω https://www.blurbusters.com/howto-low-lag-vsync-on/ . Επισης ναι απο το control panel μπορεις να ορισεις εσυ οποια Hz θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις